Partners Financial Services

Družstvo Revenium, IČO: 19086903 - Poslední změny a události

Pouze Zapsáno
Obchodní rejstřík
30. 1. 2024
Zapsán skutečný majitel Mgr. Kateřina Vyhnánková, jako přímý skutečný majitel; skutečný majitel podle § 4 zákona č. 3. 7/2. 02. 1. sb.
30. 1. 2024
Zapsán skutečný majitel Ing. Karel Mach, jako přímý skutečný majitel; skutečný majitel podle § 4 zákona č. 3. 7/2. 02. 1. sb.
30. 1. 2024
Zapsán skutečný majitel Petra Horáková, jako přímý skutečný majitel; skutečný majitel podle § 4 zákona č. 3. 7/2. 02. 1. sb.
30. 1. 2024
Zapsán skutečný majitel Hana Potměšilová, jako přímý skutečný majitel; skutečný majitel podle § 4 zákona č. 3. 7/2. 02. 1. sb.
30. 1. 2024
Vymazán skutečný majitel Mgr. Kateřina Vyhnánková
30. 1. 2024
Vymazán skutečný majitel Ing. Karel Mach
30. 1. 2024
Vymazán skutečný majitel Petra Horáková
30. 1. 2024
Vymazán skutečný majitel Petr Horký
30. 1. 2024
Vymazán skutečný majitel Hana Potměšilová
29. 12. 2023
Zapsán předmět činnosti: Družstvo je založeno na následujících principech reflektujících společensky prospěšný cíl, kterým je zaměstnávání a sociální začleňování osob znevýhodněných na trhu práce: a)sociální: družstvo zaměstnává a pokouší se sociálně začleňovat osoby ze znevýhodněných skupin, kterým dle jejich individuálních potřeb poskytuje integrační podporu potřebnou pro dlouhodobé uplatnění na trhu práce, minimální podíl zaměstnanců ze znevýhodněných skupin činí 30 %, minimální úvazek pro zaměstnance z těchto skupin je určován dle možností zaměstnance, zaměstnanci musí mít uzavřenou pracovní smlouvu nebo dohodu o pracovní činnosti (dohoda o provedení práce není pro zaměstnance z cílových skupin akceptovatelná). zaměstnanci se podílejí vedle členů družstva na směřování podniku, členská schůze dbá o to, aby při rozhodování byly zohledněny jejich zájmy. zaměstnanci jsou pravidelně a systematicky informováni o chodu podniku, výsledcích hospodaření a naplňování společensky prospěšných cílů, družstvo klade důraz na rozvoj pracovních kompetencí znevýhodněných zaměstnanců. b)ekonomický: min. 51 % případného zisku je reinvestováno do rozvoje družstva, pro naplnění jeho společensky prospěšných cílů a do zaměstnávání a sociálního začleňování osob znevýhodněných na trhu práce, manažerské rozhodování a řízení nezávislé na externích zakladatelích nebo zřizovatelích, nejméně 30 % tvoří podíl tržeb z prodeje výrobků a služeb na celkových výnosech družstva, j. c)enviromentální: družstvo hlídá dopady na životní prostřední jeho výroby i spotřeby, v provozovně Kokořín 12 využívá vlastní bioplynovou stanici pro zpracování zbytků z gastronomického provozu, vyrobený plyn využívá k přitápění budovy, používáme energeticky úsporné spotřebiče a ekologické čisticí prostředky pořizované výhradně v mělnických prodejnách. Pro dodávky IT techniky využíváme darů firem, v případě nákupů preferujeme recyklované výrobky. d)místní: družstvo upřednostňuje potřeby místní komunity a místní poptávky, družstvo přednostně využívá místních zdrojů při nákupech zboží a služeb. družstvo zaměstnává místní obyvatele, na náboru spolupracuje s Kontaktním pracovištěm Úřadu práce Mělník a dalšími místními aktéry, kteří se věnují práci s cílovými skupinami podniku. e)Věnuje se rozvoji venkova a cestovního ruchu.
29. 12. 2023
Vymazán předmět činnosti: Družstvo je založeno na následujících principech reflektujících společensky prospěšný cíl, kterým je zaměstnávání a sociální začleňování osob znevýhodněných na trhu práce: a) sociální: družstvo zaměstnává a pokouší se sociálně začleňovat osoby ze znevýhodněných skupin, kdy minimální podíl zaměstnanců ze znevýhodněných skupin činí 30 %, minimální úvazek pro zaměstnance z těchto zaměstnanci musí mít uzavřenou pracovní smlouvu nebo dohodu o pracovní činnosti (dohoda o provedení práce není pro zaměstnance z cílových skupin akceptovatelná). zaměstnanci se podílejí vedle členů družstva na směřování podniku členská schůze dbá o to, aby při rozhodování byly zohledněny jejich zájmy. družstvo klade důraz na rozvoj pracovních kompetencí znevýhodněných zaměstnanců. b) ekonomický: min. 51 % případného zisku je reinvestováno do rozvoje družstva pro naplnění jeho společensky prospěšných cílů manažerské rozhodování a řízení nezávislé na externích zakladatelích nebo zřizovatelích nejméně 30 % podíl tržeb z prodeje výrobků a služeb na celkových výnosech je použito nebo investováno do zaměstnávání a sociálního začleňování osob znevýhodněných na trhu práce. c) enviromentální: družstvo hlídá dopady na životní prostřední jeho výroby i spotřeby. d) místní: družstvo upřednostňuje potřeby místní komunity a místní poptávky, družstvo přednostně využívá místních zdrojů. při spolupráci s jinými subjekty družstvo spolupracuje s místními aktéry. e) Věnuje se rozvoji venkova a cestovního ruchu.
31. 10. 2023
Vymazán člen statutárního orgánu Petr Horký
14. 3. 2023
Zapsán skutečný majitel Mgr. Kateřina Vyhnánková, jako přímý skutečný majitel; skutečný majitel podle § 4 zákona č. 3. 7/2. 02. 1. sb.
14. 3. 2023
Zapsán skutečný majitel Ing. Karel Mach, jako přímý skutečný majitel; skutečný majitel podle § 4 zákona č. 3. 7/2. 02. 1. sb.
14. 3. 2023
Zapsán skutečný majitel Petra Horáková, jako přímý skutečný majitel; skutečný majitel podle § 4 zákona č. 3. 7/2. 02. 1. sb.
14. 3. 2023
Zapsán skutečný majitel Petr Horký, jako přímý skutečný majitel; skutečný majitel podle § 4 zákona č. 3. 7/2. 02. 1. sb.
14. 3. 2023
Zapsán skutečný majitel Hana Potměšilová, jako přímý skutečný majitel; skutečný majitel podle § 4 zákona č. 3. 7/2. 02. 1. sb.
27. 2. 2023
Zapsán člen statutárního orgánu Mgr. Kateřina Vyhnánková, jako člen představenstva
27. 2. 2023
Zapsán člen statutárního orgánu Ing. Karel Mach, jako člen představenstva
27. 2. 2023
Zapsán člen statutárního orgánu Petra Horáková, jako člen představenstva
27. 2. 2023
Zapsán člen statutárního orgánu Petr Horký, jako místopředseda představenstva
27. 2. 2023
Zapsán člen statutárního orgánu Hana Potměšilová, jako předseda představenstva
27. 2. 2023
Počet členů statutárního orgánu: 5
27. 2. 2023
Zapsán způsob jednání: Družstvo navenek zastupuje samostatně předseda družstva či místopředseda družstva.
27. 2. 2023
Zapsán předmět podnikání: Výroba, obchod a služby neuvedené v přílohách 1 až 3 živnostenského zákona, obory činnosti: - výroba potravinářských a škrobárenských výrobků - výroba textilií, textilních výrobků, oděvů a oděvních doplňků - zpracování dřeva, výroba dřevěných, korkových, proutěných a slaměných výrobků - vydavatelské činnosti, polygrafická výroba, knihařské a kopírovací práce - výroba plastových a pryžových výrobků - výroba školních a kancelářských potřeb, kromě výrobků z papíru, výroba bižuterie, kartáčnického a konfekčního zboží, deštníků, upomínkových předmětů - zprostředkování obchodu a služeb - velkoobchod a maloobchod - skladování, balení zboží, manipulace s nákladem a technické činnosti v dopravě - ubytovací služby - poskytování software, poradenství v oblasti informačních technologií, zpracování dat, hostingové a související činnosti a webové portály - poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a posudků - příprava a vypracování technických návrhů, grafické a kresličské práce - reklamní činnost, marketing, mediální zastoupení - návrhářská, designérská, aranžérská činnost a modeling - fotografické služby - služby v oblasti administrativní správy a služby organizačně hospodářské povahy - provozování kulturních, kulturně-vzdělávacích a zábavních zařízení, pořádání kulturních produkcí, zábav, výstav, veletrhů, přehlídek, prodejních a obdobných akcí - poskytování služeb osobního charakteru a pro osobní hygienu - poskytování služeb pro rodinu a domácnost - nakládání s odpady (vyjma nebezpečných)
27. 2. 2023
Zapsán předmět podnikání: Hostinská činnost
27. 2. 2023
Zapsán předmět činnosti: Družstvo je založeno na následujících principech reflektujících společensky prospěšný cíl, kterým je zaměstnávání a sociální začleňování osob znevýhodněných na trhu práce: a) sociální: družstvo zaměstnává a pokouší se sociálně začleňovat osoby ze znevýhodněných skupin, kdy minimální podíl zaměstnanců ze znevýhodněných skupin činí 30 %, minimální úvazek pro zaměstnance z těchto zaměstnanci musí mít uzavřenou pracovní smlouvu nebo dohodu o pracovní činnosti (dohoda o provedení práce není pro zaměstnance z cílových skupin akceptovatelná). zaměstnanci se podílejí vedle členů družstva na směřování podniku členská schůze dbá o to, aby při rozhodování byly zohledněny jejich zájmy. družstvo klade důraz na rozvoj pracovních kompetencí znevýhodněných zaměstnanců. b) ekonomický: min. 51 % případného zisku je reinvestováno do rozvoje družstva pro naplnění jeho společensky prospěšných cílů manažerské rozhodování a řízení nezávislé na externích zakladatelích nebo zřizovatelích nejméně 30 % podíl tržeb z prodeje výrobků a služeb na celkových výnosech je použito nebo investováno do zaměstnávání a sociálního začleňování osob znevýhodněných na trhu práce. c) enviromentální: družstvo hlídá dopady na životní prostřední jeho výroby i spotřeby. d) místní: družstvo upřednostňuje potřeby místní komunity a místní poptávky, družstvo přednostně využívá místních zdrojů. při spolupráci s jinými subjekty družstvo spolupracuje s místními aktéry. e) Věnuje se rozvoji venkova a cestovního ruchu.
27. 2. 2023
Vznik společnosti Družstvo Revenium

Peníze.cz zobrazuje pouze údaje, které byly zveřejněny na základě zákona v různých rejstřících. Seznam odkazů na zdrojové informace naleznete na této stránce. Vydavatel tímto způsobem zpracovává osobní údaje v souladu s čl. 6 odst. 1 odst. f) Obecného nařízení o ochraně osobních údajů, tedy pro účely oprávněných zájmů uživatelů této webové služby, která umožňuje, mimojiné, vyhledávání v rejstřících z jednoho místa, aniž by údaje z těchto rejstříků sdružovala.

Pokud jste na našich stránkách objevili, že uváděná data neodpovídají realitě, zkontrolujte prosím nejdříve, zda chyba není přímo v příslušném zdrojovém rejstříku. Pokud je, obraťte se s žádostí o opravu dat na příslušnou instituci uvedenou na této stránce. Tím zajistíte aktuálnost dat na našich stránkách a v mnoha dalších komerčních databázích.

Celebrity v rejstříku

Kateřina Neumannová

Kateřina Neumannová

klasická lyžařka a manažerka

1662
-
+
Jakub Ortinský

Jakub Ortinský

podnikatel, majitel J. O. Investment

-35
-
+
Juraj Lelkes

Juraj Lelkes

podnikatel

-18
-
+
Šárka Grossová

Šárka Grossová

manželka bývalého premiéra Stanislava Grosse a podnikatelka

958
-
+
Ivo Rittig

Ivo Rittig

podnikatel a lobbista

-2027
-
+
Roman Janoušek

Roman Janoušek

podnikatel a lobbista

-2190
-
+

A tohle už jste četli?

Penzijko s finančním bonusem

Založte si penzijko Conseq a získejte nejen státní příspěvky a daňovou úsporu, ale i bonus pro věrné klienty.