Partners Financial Services

Wilderness Safety Society z.s., IČO: 19186029 - Poslední změny a události

Pouze Zapsáno
Obchodní rejstřík
14. 4. 2023
Zapsán skutečný majitel Ing. Radek Turin, jako přímý skutečný majitel; skutečný majitel podle § 4 zákona č. 3. 7/2. 02. 1. sb.
14. 4. 2023
Zapsán skutečný majitel Michal Lollok, jako přímý skutečný majitel; skutečný majitel podle § 4 zákona č. 3. 7/2. 02. 1. sb.
14. 4. 2023
Zapsán skutečný majitel Ing. Karel Bubník, jako přímý skutečný majitel; skutečný majitel podle § 4 zákona č. 3. 7/2. 02. 1. sb.
12. 4. 2023
Zapsán člen statutárního orgánu Ing. Radek Turin, jako místopředseda spolku
12. 4. 2023
Zapsán člen statutárního orgánu Michal Lollok, jako místopředseda spolku
12. 4. 2023
Zapsán člen statutárního orgánu Ing. Karel Bubník, jako předseda výboru
12. 4. 2023
Počet členů statutárního orgánu: 3
12. 4. 2023
Zapsán způsob jednání: Podepisování za spolek se děje tak, že k napsanému nebo vytištěnému názvu spolku připojí svůj podpis předseda nebo kterýkoli místopředseda.
12. 4. 2023
Zapsán předmět činnosti: - Odborně podporovat členy spolku při výuce bezpečného pohybu a pobytu v přírodě, při výuce nebo vedení osob při vůdcovské a průvodcovské činnosti, volnočasových aktivitách, prevenci úrazů, tonutí a ochraně obyvatelstva a životního prostředí v ČR i zahraničí - Zvyšovat kvalitu, odbornou úroveň a standard vzdělávacího procesu při výuce prevence a bezpečnosti v přírodě prostřednictvím vzdělávání členů spolku - Sdružovat a podporovat pravidelné setkávání členů spolku a příznivců zabývající se výukou první pomoci, prevencí a bezpečností v přírodě, výměnu zkušeností, znalostí a dovedností - Prezentovat společné názory a zájmy členů - Pořádat a zaštiťovat osvětovou, preventivní a výukovou činnost pro odbornou i laickou veřejnost všech věkových skupin v oblastech bezpečného pohybu a pobytu v přírodě a u vody, prevenci úrazů, nehod, tonutí a ochraně obyvatelstva, přírody a životního prostředí - Podporovat výchovu a vzdělávání při volnočasových a sportovních aktivitách dětí a mládeže se zaměřením na prevenci, osvětu, bezpečnost při pohybu a pobytu v přírodě, první pomoc apod. - Spolupracovat se státními organizacemi, složkami IZS, profesními organizacemi, nestátními neziskovými organizacemi, spolky a dalšími zájmovými sdruženími a fyzickými osobami při prosazování společných cílů - Vytvářet preventivní a výukové materiály, metodické a didaktické postupy formou prezenční, distanční či kombinované formy vzdělávání - Vytvářet platformy, zázemí a podmínky pro vzdělávání, výcvik a setkávání členů spolku a spolupracujících subjektů a osob - Podílet se na tvorbě a připomínkování právních předpisů, doporučení a norem týkající se bezpečnosti pohybu a pobytu v přírodě, prevenci úrazů, tonutí a nehod - Provádět odborné analýzy, poradenskou činnost a podílet a pomáhat se zlepšováním úrovně prevence a bezpečnosti - Usilovat o tvorbu a realizaci projektů směřujících k naplnění účelu spolku a zajistit jejich financování z prostředků spolku nebo jiných prostředků získaných k naplnění účelu spolku
12. 4. 2023
Vznik společnosti Wilderness Safety Society z.s.

Peníze.cz zobrazuje pouze údaje, které byly zveřejněny na základě zákona v různých rejstřících. Seznam odkazů na zdrojové informace naleznete na této stránce. Vydavatel tímto způsobem zpracovává osobní údaje v souladu s čl. 6 odst. 1 odst. f) Obecného nařízení o ochraně osobních údajů, tedy pro účely oprávněných zájmů uživatelů této webové služby, která umožňuje, mimojiné, vyhledávání v rejstřících z jednoho místa, aniž by údaje z těchto rejstříků sdružovala.

Pokud jste na našich stránkách objevili, že uváděná data neodpovídají realitě, zkontrolujte prosím nejdříve, zda chyba není přímo v příslušném zdrojovém rejstříku. Pokud je, obraťte se s žádostí o opravu dat na příslušnou instituci uvedenou na této stránce. Tím zajistíte aktuálnost dat na našich stránkách a v mnoha dalších komerčních databázích.

Celebrity v rejstříku

Jiří Bartoška

Jiří Bartoška

herec a ředitel filmového festivalu

-2322
-
+
Ivo Lukačovič

Ivo Lukačovič

zakladatel Seznam.cz

-2304
-
+
Jan Hrušínský

Jan Hrušínský

herec

-2434
-
+
Miloš Knor

Miloš Knor

moderátor, bavič

-1038
-
+
Michal Horáček

Michal Horáček

hudebník, podnikatel, kandidát na prezidenta

-2325
-
+
Martin Dejdar

Martin Dejdar

herec

-2914
-
+

A tohle už jste četli?

Dlouhodobý investiční produkt

Myslete na sebe a zabezpečte se na penzi co nejlépe. Třeba investováním do široké nabídky fondů.