Partners Financial Services

Czech Blockchain Association z.s., IČO: 19209681 - Poslední změny a události

Pouze Zapsáno
Obchodní rejstřík
26. 6. 2023
Zapsán skutečný majitel Ondřej Polák, jako přímý skutečný majitel; skutečný majitel podle § 4 zákona č. 3. 7/2. 02. 1. sb.
26. 6. 2023
Změna informací: přímý skutečný majitel; skutečný majitel podle § 4 zákona č. 3. 7/2. 02. 1. sb. Vít Krajíček
24. 6. 2023
Zapsán člen statutárního orgánu Vít Krajíček, jako člen výboru
24. 6. 2023
Zapsán člen statutárního orgánu Ondřej Polák, jako člen výboru
24. 6. 2023
Počet členů statutárního orgánu: 2
24. 6. 2023
Zapsán způsob jednání: Každý z členů výboru jedná za spolek samostatně.
24. 6. 2023
Vymazán člen statutárního orgánu Vít Krajíček
24. 6. 2023
Vymazán způsob jednání: Předseda jedná za spolek samostatně
24. 6. 2023
Zapsán předmět činnosti: a.poskytování bezplatné i zpoplatněné informační, poradenské a metodické pomoci za účelem informování široké a odborné veřejnosti o digitálních technologiích, DLT a blockchainových sítích. b.školení v oblasti digitálních technologií, DLT a blockchainových sítí. c.vystupování jako právnická osoba hájící zájmy osob a zastupovat takové osoby v oblastech: blockchainového průmyslu, DLT a digitálních technologií. kryptoinovace. d.činnost ke zvýšení povědomí o potenciálu blockchainových, DLT a digitálních technologií. e.vzdělávací a informační činnosti v oblasti blockchainu a DLT, zejména pořádání vzdělávacích kurzů, seminářů, lekcí, vytváření propagačních a informačních letáků, brožur a jiné literatury. f.podávání žádostí o granty a dotace a jiné finanční příspěvky vládních a nevládních organizací v České republice i zahraničí. Žádat také o dotace a jiné finanční příspěvky Evropské unie a jiných mezinárodních státních a nestátních organizací. Dále ve svůj prospěch žádat a přijímat dary, odkazy a jiné dobrovolné příspěvky nebo majetek od soukromých a veřejných subjektů, včetně nečlenů spolku. g.realizování a podpora programů, jejichž cílem je rozvoj blockchainového a digitálního průmyslu. h.iniciace a posila účasti odborníků ve stálých i mimořádné zřízených poradních, iniciativních a koordinačních orgánech, zřízených relevantními institucemi a státní správou na mezinárodní, národní, krajské i regionální úrovni. V případě potřeby vznik takovýchto orgánů iniciovat. i.organizace či pomoc při organizaci koncertů, výstav, přednášek, konferencí, workshopů a multimediálních akcí propagujících potenciál DLT a blockchainových sítí. j.poskytování příspěvků za účelem naplnění účelů a činností spolku třetím osobám včetně poradců. k.zastupování renomovaných lídrů českého blockchainového a DLT průmyslu. l.spolupráce s průmyslem, vládou a spřízněnými skupinami s cílem dosáhnout účelu spolku. m.informování a vzdělávání společnosti o tom, jak může technologie DLT a blockchain přinést bezpečnější a konkurenceschopnější digitální trh v České republice. n.efektivní a koordinovaná spolupráce s libovolnými subjekty, kterou může spolek změnit veřejnou politiku a právní regulaci za účelem rozvoje ekosystému blockchain a/nebo DLT.
24. 6. 2023
Vymazán předmět činnosti: a.poskytování bezplatné i zpoplatněné informační, poradenské a metodické pomoci za účelem informování široké a odborné veřejnosti o digitálních technologiích a blockchainových sítích. b.školení v oblasti digitálních technologií a blockchainových sítí. c.vystupování jako právnická osoba hájící zájmy osob a zastupovat takové osoby v oblastech: blockchainového průmyslu a digitálních technologií. kryptoinovace a kryptoměny. d. činnost ke zvýšení povědomí o potenciálu blockchainových a digitálních technologií. e. vzdělávací a informační činnosti v oblasti blockchainu, zejména pořádání vzdělávacích kurzů, seminářů, lekcí, vytváření propagačních a informačních letáků, brožur a jiné literatury. f.podávání žádostí o granty a dotace a jiné finanční příspěvky vládních a nevládních organizací v České republice i zahraničí. Žádat také o dotace a jiné finanční příspěvky Evropské unie a jiných mezinárodních státních a nestátních organizací. Dále ve svůj prospěch žádat a přijímat dary, odkazy a jiné dobrovolné příspěvky nebo majetek od soukromých a veřejných subjektů, včetně nečlenů spolku. g.realizování a podpora programů, jejichž cílem je rozvoj blockchainového a digitálního průmyslu. h.iniciciace a posila účasti odborníků ve stálých i mimořádné zřízených poradních, iniciativních a koordinačních orgánech, zřízených relevantními institucemi a státní správou na mezinárodní, národní, krajské i regionální úrovni. V případě potřeby vznik takovýchto orgánů iniciovat. i.organizace či pomoc při organizaci koncertů, vystav, přednášek, konferencí, workshopů a multimediálních akcí propagujících potenciál blockchainových sítí. j.poskytování příspěvků za účelem naplnění účelů a činností spolku třetím osobám včetně poradců. k.zastupování renomovaných lídrů českého blockchainového průmyslu. l.spolupráce s průmyslem, vládou a spřízněnými skupinami s cílem dosáhnout účelu spolku . m.informování a vzdělávání společnosti o tom, jak může technologie blockchain přinést bezpečnější a konkurenceschopnější digitální trh v České republice. n.efektivní a koordinovaná spolupráce s libovolnými subjekty, kterou může spolek změnit veřejnou politiku a právní regulaci za účelem rozvoje ekosystému blockchain.
4. 4. 2023
Zapsán skutečný majitel Vít Krajíček, jako přímý skutečný majitel; skutečný majitel podle § 4 zákona č. 3. 7/2. 02. 1. sb.
3. 4. 2023
Počet členů statutárního orgánu: 1
3. 4. 2023
Zapsán člen statutárního orgánu Vít Krajíček, jako předseda
3. 4. 2023
Zapsán způsob jednání: Předseda jedná za spolek samostatně
3. 4. 2023
Zapsán předmět činnosti: a.poskytování bezplatné i zpoplatněné informační, poradenské a metodické pomoci za účelem informování široké a odborné veřejnosti o digitálních technologiích a blockchainových sítích. b.školení v oblasti digitálních technologií a blockchainových sítí. c.vystupování jako právnická osoba hájící zájmy osob a zastupovat takové osoby v oblastech: blockchainového průmyslu a digitálních technologií. kryptoinovace a kryptoměny. d. činnost ke zvýšení povědomí o potenciálu blockchainových a digitálních technologií. e. vzdělávací a informační činnosti v oblasti blockchainu, zejména pořádání vzdělávacích kurzů, seminářů, lekcí, vytváření propagačních a informačních letáků, brožur a jiné literatury. f.podávání žádostí o granty a dotace a jiné finanční příspěvky vládních a nevládních organizací v České republice i zahraničí. Žádat také o dotace a jiné finanční příspěvky Evropské unie a jiných mezinárodních státních a nestátních organizací. Dále ve svůj prospěch žádat a přijímat dary, odkazy a jiné dobrovolné příspěvky nebo majetek od soukromých a veřejných subjektů, včetně nečlenů spolku. g.realizování a podpora programů, jejichž cílem je rozvoj blockchainového a digitálního průmyslu. h.iniciciace a posila účasti odborníků ve stálých i mimořádné zřízených poradních, iniciativních a koordinačních orgánech, zřízených relevantními institucemi a státní správou na mezinárodní, národní, krajské i regionální úrovni. V případě potřeby vznik takovýchto orgánů iniciovat. i.organizace či pomoc při organizaci koncertů, vystav, přednášek, konferencí, workshopů a multimediálních akcí propagujících potenciál blockchainových sítí. j.poskytování příspěvků za účelem naplnění účelů a činností spolku třetím osobám včetně poradců. k.zastupování renomovaných lídrů českého blockchainového průmyslu. l.spolupráce s průmyslem, vládou a spřízněnými skupinami s cílem dosáhnout účelu spolku . m.informování a vzdělávání společnosti o tom, jak může technologie blockchain přinést bezpečnější a konkurenceschopnější digitální trh v České republice. n.efektivní a koordinovaná spolupráce s libovolnými subjekty, kterou může spolek změnit veřejnou politiku a právní regulaci za účelem rozvoje ekosystému blockchain.
3. 4. 2023
Vznik společnosti Czech Blockchain Association z.s.

Peníze.cz zobrazuje pouze údaje, které byly zveřejněny na základě zákona v různých rejstřících. Seznam odkazů na zdrojové informace naleznete na této stránce. Vydavatel tímto způsobem zpracovává osobní údaje v souladu s čl. 6 odst. 1 odst. f) Obecného nařízení o ochraně osobních údajů, tedy pro účely oprávněných zájmů uživatelů této webové služby, která umožňuje, mimojiné, vyhledávání v rejstřících z jednoho místa, aniž by údaje z těchto rejstříků sdružovala.

Pokud jste na našich stránkách objevili, že uváděná data neodpovídají realitě, zkontrolujte prosím nejdříve, zda chyba není přímo v příslušném zdrojovém rejstříku. Pokud je, obraťte se s žádostí o opravu dat na příslušnou instituci uvedenou na této stránce. Tím zajistíte aktuálnost dat na našich stránkách a v mnoha dalších komerčních databázích.

Celebrity v rejstříku

Milan Jančík

Milan Jančík

podnikatel, bývalý místopředseda pražské ODS a starosta Prahy 5

-2565
-
+
Jan Hrušínský

Jan Hrušínský

herec

-2439
-
+
Roman Berbr

Roman Berbr

fotbalový funkcionář

-2232
-
+
Helena Vondráčková

Helena Vondráčková

zpěvačka

-2543
-
+
Richard Krajčo

Richard Krajčo

zpěvák

812
-
+
Roman Šmucler

Roman Šmucler

stomatolog, televizní moderátor a podnikatel

-2576
-
+

A tohle už jste četli?

Dlouhodobý investiční produkt

Myslete na sebe a zabezpečte se na penzi co nejlépe. Třeba investováním do široké nabídky fondů.