Partners Financial Services

Association of Professional Curling Ice Technicians CE, z.s. - Cech curlingových Icemakerů, IČO: 19254547 - Poslední změny a události

Pouze Zapsáno
Obchodní rejstřík
22. 5. 2023
Zapsán skutečný majitel Vít Nekovařík, jako přímý skutečný majitel; skutečný majitel podle § 4 zákona č. 3. 7/2. 02. 1. sb.
18. 5. 2023
Zapsán člen statutárního orgánu Vít Nekovařík, jako předseda
18. 5. 2023
Počet členů statutárního orgánu: 1
18. 5. 2023
Zapsán způsob jednání: Předseda jedná za spolek samostatně
18. 5. 2023
Zapsán předmět činnosti: a)soustřeďuje a šíří teoretické a praktické poznatky informuje své členy s výsledky rozvoje a poznání, b)podporuje rozšiřování a výměnu profesních informací, názorů a praktických zkušeností mezi svými členy, c)dbá o vyhledávání, shromažďovaní a zavádění nejnovějších poznatků do praxe, d)stanoví formou etického kodexu standardy, jež jsou pro každého člena závazné, dále jen \"Etický kodex\", e)vytváří a prosazuje společná stanoviska svých členů ve vztahu zejména k podnikatelům, správcům hal, sportovním svazům, curlingovým (sportovním) klubům či jiným zaměstnavatelům, f)navazuje a udržuje styky s obdobnými spolky v zahraničí, zprostředkovává mezinárodní výměnu profesních informací a zahraniční kontakty svým členům, g)zprostředkovává svým členům informační a konzultační služby v daném oboru, h)vyvíjí vlastní přednáškovou, propagační, prezentační a ediční činnost pro potřeby a v zajmu svých členů včetně zajišťovaní public relations, i)pořádá společenské, kulturní a sportovní akce orientované na rozvoj kolegiálních a přátelských vztahů a na podporu společenské prestiže a respektu Cechu a jeho členů.
18. 5. 2023
Zapsán předmět činnosti: a)dbát o výuku nastupující generace a průběžný odborný růst členů, b)poradenská a konzultační činnost, c)organizace a pořádání seminářů, konferencí, vydávání a prodej odborných publikací, d)zpracování odborných studií
18. 5. 2023
Vznik společnosti Association of Professional Curling Ice Technicians CE, z.s. - Cech curlingových Icemakerů

Peníze.cz zobrazuje pouze údaje, které byly zveřejněny na základě zákona v různých rejstřících. Seznam odkazů na zdrojové informace naleznete na této stránce. Vydavatel tímto způsobem zpracovává osobní údaje v souladu s čl. 6 odst. 1 odst. f) Obecného nařízení o ochraně osobních údajů, tedy pro účely oprávněných zájmů uživatelů této webové služby, která umožňuje, mimojiné, vyhledávání v rejstřících z jednoho místa, aniž by údaje z těchto rejstříků sdružovala.

Pokud jste na našich stránkách objevili, že uváděná data neodpovídají realitě, zkontrolujte prosím nejdříve, zda chyba není přímo v příslušném zdrojovém rejstříku. Pokud je, obraťte se s žádostí o opravu dat na příslušnou instituci uvedenou na této stránce. Tím zajistíte aktuálnost dat na našich stránkách a v mnoha dalších komerčních databázích.

Celebrity v rejstříku

Miroslav Pelta

Miroslav Pelta

podnikatel a majitel fotbalového klubu z Jablonce nad Nisou

-2363
-
+
Libuše Šmuclerová

Libuše Šmuclerová

bývalá programová ředitelka TV Nova, dnes vede nakladatelství Ringier

-2257
-
+
Aleš Zavoral

Aleš Zavoral

zakladatel Alza.cz

-2074
-
+
Jaroslav Tvrdík

Jaroslav Tvrdík

místopředseda představenstav CEFC, bývalý ministr obrany

1387
-
+
Tomio Okamura

Tomio Okamura

moravsko-japonský podnikatel

1886
-
+
Karel Janeček

Karel Janeček

miliardář, bojovník s korupcí

-2075
-
+

A tohle už jste četli?

Penzijko s finančním bonusem

Založte si penzijko Conseq a získejte nejen státní příspěvky a daňovou úsporu, ale i bonus pro věrné klienty.