Partners Financial Services

Espavo s.r.o., IČO: 19282575 - Poslední změny a události

Pouze Zapsáno
Obchodní rejstřík
5. 11. 2023
Změna adresy: člen statutárního orgánu Kostiantyn Oriekhov
5. 11. 2023
Změna adresy: společník Kostiantyn Oriekhov
5. 11. 2023
Změna adresy: skutečný majitel Kostiantyn Oriekhov
26. 4. 2023
Zapsán skutečný majitel Andrii Spivakov, jako přímý skutečný majitel; skutečný majitel podle § 4 zákona č. 3. 7/2. 02. 1. sb.
26. 4. 2023
Zapsán skutečný majitel Kostiantyn Oriekhov, jako přímý skutečný majitel; skutečný majitel podle § 4 zákona č. 3. 7/2. 02. 1. sb.
25. 4. 2023
Počet členů statutárního orgánu: 1
25. 4. 2023
Zapsán základní kapitál 20 000 Kč
25. 4. 2023
Zapsán člen statutárního orgánu Kostiantyn Oriekhov, jako jednatel
25. 4. 2023
Zapsán způsob jednání: Jednatel je oprávněn jednat, resp. zastupovat společnost ve všech věcech samostatně.
25. 4. 2023
Zapsán společník Andrii Spivakov, jako společník
25. 4. 2023
Zapsán společník Kostiantyn Oriekhov, jako společník
25. 4. 2023
Zapsán předmět podnikání: Výroba, obchod a služby neuvedené v přílohách 1 až 3 živnostenského zákona zejména v rámci oboru činnosti: vydavatelské činnosti, polygrafická výroba, knihařské a kopírovací práce. výroba chemických látek a chemických směsí nebo předmětů a kosmetických přípravků. výroba hnojiv. výroba plastových a pryžových výrobků. výroba stavebních hmot, porcelánových, keramických a sádrových výrobků. výroba brusiv a ostatních minerálních nekovových výrobků. výroba kovových konstrukcí a kovodělných výrobků. výroba zdravotnických prostředků. výroba dalších výrobků zpracovatelského průmyslu. provozování vodovodů a kanalizací a úprava a rozvod vody. zprostředkování obchodu a služeb. velkoobchod a maloobchod. údržba motorových vozidel a jejich příslušenství. skladování, balení zboží, manipulace s nákladem a technické činnosti v dopravě. zasilatelství a zastupování v celním řízení. poskytování software, poradenství v oblasti informačních technologií, zpracování dat, hostingové a související činnosti a webové portály. nákup, prodej, správa a údržba nemovitostí. pronájem a půjčování věcí movitých. poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a posudků. výzkum a vývoj v oblasti přírodních a technických věd nebo společenských věd. testování, měření, analýzy a kontroly. reklamní činnost, marketing, mediální zastoupení. překladatelská a tlumočnická činnost. služby v oblasti administrativní správy a služby organizačně hospodářské povahy. provozování cestovní agentury a průvodcovská činnost v oblasti cestovního ruchu. mimoškolní výchova a vzdělávání, pořádání kurzů, školení, včetně lektorské činnosti.
25. 4. 2023
Zapsán předmět činnosti: Pronájem nemovitostí, bytů a nebytových prostor.
25. 4. 2023
Vznik společnosti Espavo s.r.o.

Peníze.cz zobrazuje pouze údaje, které byly zveřejněny na základě zákona v různých rejstřících. Seznam odkazů na zdrojové informace naleznete na této stránce. Vydavatel tímto způsobem zpracovává osobní údaje v souladu s čl. 6 odst. 1 odst. f) Obecného nařízení o ochraně osobních údajů, tedy pro účely oprávněných zájmů uživatelů této webové služby, která umožňuje, mimojiné, vyhledávání v rejstřících z jednoho místa, aniž by údaje z těchto rejstříků sdružovala.

Pokud jste na našich stránkách objevili, že uváděná data neodpovídají realitě, zkontrolujte prosím nejdříve, zda chyba není přímo v příslušném zdrojovém rejstříku. Pokud je, obraťte se s žádostí o opravu dat na příslušnou instituci uvedenou na této stránce. Tím zajistíte aktuálnost dat na našich stránkách a v mnoha dalších komerčních databázích.

Celebrity v rejstříku

Miloš Knor

Miloš Knor

moderátor, bavič

-588
-
+
Miroslav Pelta

Miroslav Pelta

podnikatel a majitel fotbalového klubu z Jablonce nad Nisou

-1813
-
+
Libor Bouček

Libor Bouček

moderátor

687
-
+
Aleš Řebíček

Aleš Řebíček

podnikatel a bývalý ministr dopravy

-1642
-
+
Václav Bláha

Václav Bláha

zpěvák, kytarista, frotman kapely Divoký Bill

1650
-
+
Ivo Lukačovič

Ivo Lukačovič

zakladatel Seznam.cz

-1776
-
+

A tohle už jste četli?

Srovnávat se vyplatí

Kalkulátor.cz je srovnávač, který lidem šetří peníze ve světě energií, pojištění a financí. My počítáme, vy šetříte.