Partners Financial Services

Eastern Europe Trade group s.r.o., IČO: 19283407 - Poslední změny a události

Pouze Zapsáno
Obchodní rejstřík
9. 12. 2023
Změna adresy: společník Ing. Andrea Ušiaková
26. 4. 2023
Zapsán skutečný majitel Darina Sirá, jako přímý skutečný majitel; skutečný majitel podle § 4 zákona č. 3. 7/2. 02. 1. sb.
26. 4. 2023
Zapsán skutečný majitel Ing. Andrea Ušiaková, jako přímý skutečný majitel; skutečný majitel podle § 4 zákona č. 3. 7/2. 02. 1. sb.
25. 4. 2023
Zapsán člen statutárního orgánu Michal Exner, jako jednatel
25. 4. 2023
Zapsán základní kapitál 2 Kč
25. 4. 2023
Zapsán člen statutárního orgánu René Sirý, jako jednatel
25. 4. 2023
Počet členů statutárního orgánu: 2
25. 4. 2023
Zapsán způsob jednání: Jednatelé jednají za společnost každý samostatně.
25. 4. 2023
Zapsán společník Darina Sirá, jako společník
25. 4. 2023
Zapsán společník Ing. Andrea Ušiaková, jako společník
25. 4. 2023
Zapsán předmět podnikání: Výroba, obchod a služby neuvedené v přílohách 1 až 3 živnostenského zákona (v oborech činnosti náležející do živnosti volné: - Nakládání s odpady (vyjma nebezpečných) - Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti - Zprostředkování obchodu a služeb - Velkoobchod a maloobchod - Zastavárenská činnost a maloobchod s použitým zbožím - Údržba motorových vozidel a jejich příslušenství - Skladování, balení zboží, manipulace s nákladem a technické činnosti v dopravě - Zasilatelství a zastupování v celním řízení - Ubytovací služby - Nákup, prodej, správa a údržba nemovitostí - Pronájem a půjčování věcí movitých - Poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a posudků - Reklamní činnost, marketing, mediální zastoupení - Návrhářská, designérská, aranžérská činnost a modeling - Fotografické služby - Překladatelská a tlumočnická činnost - Služby v oblasti administrativní správy a služby organizačně hospodářské povahy - Provozování cestovní agentury a průvodcovská činnost v oblasti cestovního ruchu - Mimoškolní výchova a vzdělávání, pořádání kurzů, školení, včetně lektorské činnosti - Provozování kulturních, kulturně-vzdělávacích a zábavních zařízení, pořádání kulturních produkcí, zábav, výstav, veletrhů, přehlídek, prodejních a obdobných akcí - Provozování tělovýchovných a sportovních zařízení a organizování sportovní činnosti - Praní pro domácnost, žehlení, opravy a údržba oděvů, bytového textilu a osobního zboží
25. 4. 2023
Vznik společnosti Eastern Europe Trade group s.r.o.

Peníze.cz zobrazuje pouze údaje, které byly zveřejněny na základě zákona v různých rejstřících. Seznam odkazů na zdrojové informace naleznete na této stránce. Vydavatel tímto způsobem zpracovává osobní údaje v souladu s čl. 6 odst. 1 odst. f) Obecného nařízení o ochraně osobních údajů, tedy pro účely oprávněných zájmů uživatelů této webové služby, která umožňuje, mimojiné, vyhledávání v rejstřících z jednoho místa, aniž by údaje z těchto rejstříků sdružovala.

Pokud jste na našich stránkách objevili, že uváděná data neodpovídají realitě, zkontrolujte prosím nejdříve, zda chyba není přímo v příslušném zdrojovém rejstříku. Pokud je, obraťte se s žádostí o opravu dat na příslušnou instituci uvedenou na této stránce. Tím zajistíte aktuálnost dat na našich stránkách a v mnoha dalších komerčních databázích.

Celebrity v rejstříku

Daniel Vávra

Daniel Vávra

tvůrce videoher

-517
-
+
Helena Vondráčková

Helena Vondráčková

zpěvačka

-793
-
+
Petros Michopulos

Petros Michopulos

spoluautor nejpopulárnějšího českého podcastu o politice

-19
-
+
Zdeněk Pohlreich

Zdeněk Pohlreich

kuchař

-399
-
+
Libor Bouček

Libor Bouček

moderátor

795
-
+
Milan Hnilička

Milan Hnilička

hokejový brankář, olympijský vítěz, poslanec

475
-
+

A tohle už jste četli?