Partners Financial Services

Královéhradecký krajský svaz ČAK, z.s., IČO: 19399219 - Poslední změny a události

Pouze Zapsáno
Obchodní rejstřík
9. 3. 2024
9. 3. 2024
Vymazán zakladatel Česká asociace kickboxu z.s.
25. 1. 2024
Zapsán předmět činnosti: Pobočný spolek organizuje a řídí sportovní manažerské, organizační, evidenční a další záležitosti ČAK pro kraj, v němž působí. Posláním, které se pobočný spolek zavazuje prosazovat, je zejména: a) plnit funkci sdružovací, informační, koncepční a koordinační b) organizovat, rozvíjet a propagovat kickbox, zvyšovat jeho společenskou prestiž Mezi cíle, které se pobočný spolek zavazuje prosazovat, patří zejména: a) hájit zájmy pobočného spolku a ČAK b) hájit zájmy svých členů v rámci jejich činnosti v pobočném spolku a ČAK c) vytvářet finanční zdroje pro pobočný spolek a jeho členy d) vytvářet materiální a organizační podporu sportovních aktivit členů pobočného spolku e) vytvářet optimální podmínky pro činnost členské základny pobočného spolku f) přispívat k rozvoji kickboxu ve všech jeho formách, disciplínách, organizačních a výkonnostních úrovních g) pořádat a organizovat krajské či okresní soutěže.
25. 1. 2024
Vymazán předmět činnosti: Pobočný spolek organizuje a řídí sportovní manažerské, organizační, evidenční a další záležitosti ČSFu pro kraj, v němž působí. Posláním, které se pobočný spolek zavazuje prosazovat, je zejména: a.plnit funkci sdružovací, informační, koncepční a koordinační b.organizovat, rozvíjet a propagovat kickbox, zvyšovat jeho společenskou prestiž. Mezi cíle, které se pobočný spolek zavazuje prosazovat, patří zejména: a.hájit zájmy pobočného spolku a ČSFu b.hájit zájmy svých členů v rámci jejich činnosti v pobočném spolku a ČSFu c.vytvářet finanční zdroje pro pobočný spolek a jeho členy d.vytvářet materiální a organizační podporu sportovních aktivit členů pobočného spolku e.vytvářet optimální podmínky pro činnost členské základny pobočného spolku f.přispívat k rozvoji kickboxu ve všech jeho formách, disciplínách, organizačních a výkonnostních úrovních g.pořádat a organizovat krajské, případně i okresní soutěže.
25. 1. 2024
Změna názvu z Královéhradecký krajský svaz ČSFu, z.s. na Královéhradecký krajský svaz ČAK, z.s.
24. 12. 2023
24. 12. 2023
14. 6. 2023
Zapsán skutečný majitel Josef Macháček, jako přímý skutečný majitel; skutečný majitel podle § 4 zákona č. 3. 7/2. 02. 1. sb.
14. 6. 2023
Zapsán skutečný majitel René Blažejovský, jako přímý skutečný majitel; skutečný majitel podle § 4 zákona č. 3. 7/2. 02. 1. sb.
14. 6. 2023
Zapsán skutečný majitel Dušan Macák, jako přímý skutečný majitel; skutečný majitel podle § 4 zákona č. 3. 7/2. 02. 1. sb.
8. 6. 2023
8. 6. 2023
Zapsán člen statutárního orgánu Josef Macháček, jako člen výboru
8. 6. 2023
Zapsán člen statutárního orgánu René Blažejovský, jako člen výboru
8. 6. 2023
Zapsán člen statutárního orgánu Dušan Macák, jako předseda výboru
8. 6. 2023
Počet členů statutárního orgánu: 3
8. 6. 2023
Zapsán způsob jednání: Za výbor jedná navenek předseda, případně jím pověřený člen výboru. Jménem pobočného spolku podepisuje předseda pobočného spolku tak, že k názvu pobočného spolku připojí svůj podpis.
8. 6. 2023
Zapsán předmět činnosti: Pobočný spolek organizuje a řídí sportovní manažerské, organizační, evidenční a další záležitosti ČSFu pro kraj, v němž působí. Posláním, které se pobočný spolek zavazuje prosazovat, je zejména: a.plnit funkci sdružovací, informační, koncepční a koordinační b.organizovat, rozvíjet a propagovat kickbox, zvyšovat jeho společenskou prestiž. Mezi cíle, které se pobočný spolek zavazuje prosazovat, patří zejména: a.hájit zájmy pobočného spolku a ČSFu b.hájit zájmy svých členů v rámci jejich činnosti v pobočném spolku a ČSFu c.vytvářet finanční zdroje pro pobočný spolek a jeho členy d.vytvářet materiální a organizační podporu sportovních aktivit členů pobočného spolku e.vytvářet optimální podmínky pro činnost členské základny pobočného spolku f.přispívat k rozvoji kickboxu ve všech jeho formách, disciplínách, organizačních a výkonnostních úrovních g.pořádat a organizovat krajské, případně i okresní soutěže.
8. 6. 2023
Vznik společnosti Královéhradecký krajský svaz ČSFu, z.s.

Peníze.cz zobrazuje pouze údaje, které byly zveřejněny na základě zákona v různých rejstřících. Seznam odkazů na zdrojové informace naleznete na této stránce. Vydavatel tímto způsobem zpracovává osobní údaje v souladu s čl. 6 odst. 1 odst. f) Obecného nařízení o ochraně osobních údajů, tedy pro účely oprávněných zájmů uživatelů této webové služby, která umožňuje, mimojiné, vyhledávání v rejstřících z jednoho místa, aniž by údaje z těchto rejstříků sdružovala.

Pokud jste na našich stránkách objevili, že uváděná data neodpovídají realitě, zkontrolujte prosím nejdříve, zda chyba není přímo v příslušném zdrojovém rejstříku. Pokud je, obraťte se s žádostí o opravu dat na příslušnou instituci uvedenou na této stránce. Tím zajistíte aktuálnost dat na našich stránkách a v mnoha dalších komerčních databázích.

Celebrity v rejstříku

Roman Berbr

Roman Berbr

fotbalový funkcionář

-2044
-
+
Jiří Král

Jiří Král

bývalý youtuber

-1523
-
+
Lukáš Konečný

Lukáš Konečný

bývalý český boxer, mistr světa ve velterové váze

-955
-
+
Helena Vondráčková

Helena Vondráčková

zpěvačka

-2209
-
+
Simona Krainová

Simona Krainová

modelka

-2067
-
+
Jaroslav Tvrdík

Jaroslav Tvrdík

místopředseda představenstav CEFC, bývalý ministr obrany

1486
-
+

A tohle už jste četli?