Partners Financial Services

Kutnopolis, z. s., IČO: 19463430 - Poslední změny a události

Pouze Zapsáno
Obchodní rejstřík
25. 7. 2023
Zapsán člen statutárního orgánu Lucie Römer, jako předsedkyně
25. 7. 2023
Počet členů statutárního orgánu: 4
25. 7. 2023
Zapsán způsob jednání: Statutárním orgánem spolku je Výbor tvořený předsedkyní/předsedou a třemi místopředsedkyněmi/místopředsedy. Členové Výboru jsou voleni Členskou schůzí na dobu 3 let. Případně dokud nejsou členskou schůzí odvoláni, nebo pozbudou členství ve spolku. Členové Výboru se funkce ujímají den následující po dni volby. Každý ze členů Výboru je oprávněn za spolek samostatně jednat ve všech věcech, zejména pak je oprávněn rozhodovat o otázkách spojených s fungováním spolku, včetně dispozic s jeho majetkem, s výjimkou majetku nemovitého. Předsedkyně je povinna: a) svolávat zasedání členské schůze v souladu s čl. 6 odst. 3. těchto stanov, b) vést řádně agendu členské schůze a seznam členů spolku, c) archivovat veškeré zápisy ze zasedání členské schůze. V případě, kdy předsedkyně není dočasně ve lhůtě nepřesahující 90 po sobě jdoucích dnů schopna vykonávat své povinnosti, jsou tyto povinny vykonávat místopředsedkyně.
25. 7. 2023
Zapsán skutečný majitel Lucie Römer, jako přímý skutečný majitel; skutečný majitel podle § 4 zákona č. 3. 7/2. 02. 1. sb.
25. 7. 2023
Zapsán předmět činnosti: a) pořádání či spolupořádání výstav, koncertů, workshopů, divadelních a tanečních představení, seminářů, přednášek, konferencí a především sousedských setkání, b) výzkumu a vzdělávání, c) praktické spolupráce s jinými subjekty na národní i mezinárodní úrovni, d) organizování kampaní a petičních aktivit, e) propagace aktivit spolku a osvěty v oblasti kultury a rozvoje komunit, např. prostřednictvím pořádání benefičních akcí a informování veřejnosti, f) vydávání a distribuce publikací, brožur, letáků a dalších materiálů, včetně zvukových, obrazových a multimediálních, g) poradenské a konzultační činnosti.
25. 7. 2023
Vznik společnosti Kutnopolis, z. s.

Peníze.cz zobrazuje pouze údaje, které byly zveřejněny na základě zákona v různých rejstřících. Seznam odkazů na zdrojové informace naleznete na této stránce. Vydavatel tímto způsobem zpracovává osobní údaje v souladu s čl. 6 odst. 1 odst. f) Obecného nařízení o ochraně osobních údajů, tedy pro účely oprávněných zájmů uživatelů této webové služby, která umožňuje, mimojiné, vyhledávání v rejstřících z jednoho místa, aniž by údaje z těchto rejstříků sdružovala.

Pokud jste na našich stránkách objevili, že uváděná data neodpovídají realitě, zkontrolujte prosím nejdříve, zda chyba není přímo v příslušném zdrojovém rejstříku. Pokud je, obraťte se s žádostí o opravu dat na příslušnou instituci uvedenou na této stránce. Tím zajistíte aktuálnost dat na našich stránkách a v mnoha dalších komerčních databázích.

Celebrity v rejstříku

Simona Kijonková

Simona Kijonková

podnikatelka, investorka, Zásilkovna.cz

827
-
+
Tomáš Knotek

Tomáš Knotek

hokejista

1410
-
+
Leoš Mareš

Leoš Mareš

moderátor

-1447
-
+
Jakub Kania

Jakub Kania

hokejista

656
-
+
Karel Janeček

Karel Janeček

miliardář, bojovník s korupcí

-1591
-
+
Cyril Regner

Cyril Regner

podnikatel v energetice, český producent

-14
-
+

A tohle už jste četli?

Srovnávat se vyplatí

Kalkulátor.cz je srovnávač, který lidem šetří peníze ve světě energií, pojištění, telekomunikací a financí. My počítáme, vy šetříte.