Partners Financial Services
Ikona žárovky

Tyto stránky navštíví měsíčně 1 000 000 lidí. Chcete inzerci na míru? Napište nám!

Lanšperský spolek, Dolní Dobrouč, IČO: 19500823 - Obchodní rejstřík

Tento výpis z obchodního rejstříku obsahuje údaje o společnosti Lanšperský spolek. Údaje byly staženy 27. 4. 2024 z datové služby justice.cz
dle IČO 19500823. Z důvodu ochrany osobních údajů nejsou na stránce data narození a úplné adresy fyzických osob. Kompletní výpis včetně dat narození a adres lze zobrazit po zadání IČO 19500823 na originální stránce obchodního rejstříku justice.cz.

Výpis z obchodního rejstříku

Aktuální rejstřík
Úplný rejstřík
RES
Datum vzniku a zápisu
18. 7. 2023
Název
Lanšperský spolek
zapsáno 18. 7. 2023
Firmy na stejné adrese
Sídlo Kraj: Pardubický kraj
Okres: Ústí nad Orlicí
Obec: Dolní Dobrouč
Část obce: Lanšperk
Adresní místo: Lanšperk 75
IČO
19500823
zapsáno 18. 7. 2023
Právní forma
Spolek
zapsáno 18. 7. 2023
Spisová značka
L 14466/KSHK Krajský soud v Hradci Králové
zapsáno 18. 7. 2023
Účel
Účelem Spolku je přispívat k všestrannému zkrášlování obce Dolní Dobrouč, zejména její místní části Lanšperk a tím zároveň podporovat vytvoření fungující občanské společnosti s důrazem na kultivaci prostředí v místě bydliště. Dále jeho účelem je vytvoření příhodných podmínek pro rozvoj turistiky a vybudování vhodného zázemí pro návštěvníky obce. Dále je jeho účelem budovat komunikační platformu pro projekty stejného cíle uskutečňované kooperací jednotlivců, státních, komerčních, příspěvkových, neziskových či jiných organizací.
zapsáno 18. 7. 2023
Název nejvyššího orgánu
Valná hromada
zapsáno 18. 7. 2023
Rizikovost společnosti

Poslední změny a události - Lanšperský spolek

18. 7. 2023
Zapsán člen statutárního orgánu Bc. Roman Dušek, jako předseda
18. 7. 2023
Počet členů statutárního orgánu: 1
18. 7. 2023
Zapsán způsob jednání: a. Předseda/Předsedkyně je jediným statutárním orgánem Spolku, který zastupuje ve všech záležitostech Spolek navenek a je oprávněn jednat jeho jménem. V případě potřeby pověřuje písemnou formou svým zastupováním jiného člena Rady Spolku. Pověřený zástupce jedná ve shodě s pravidly jednání Předsedy/Předsedkyně Spolku.
18. 7. 2023
Zapsán skutečný majitel Bc. Roman Dušek, jako přímý skutečný majitel; skutečný majitel podle § 4 zákona č. 3. 7/2. 02. 1. sb.
18. 7. 2023
Zapsán předmět činnosti: a. podporuje a vykonává veřejně prospěšnou a komunitní práci b. podporuje občanskou angažovanost c. podporuje možnosti sdružování občanů za účelem posilování pocitu sounáležitosti s místem bydliště, okolní přírodou a související historií d. podporuje turismus a zájem o kulturní a přírodní památky e. napomáhá k udržování historických, kulturních, přírodních a sakrálních památek a artefaktů na území obce Dolní Dobrouč, zejména v její místní části Lanšperk a podporuje zachování jejich hodnot pro příští generace f. podporuje jakýkoli kulturní, umělecký a architektonický počin v zájmu zvelebení a zviditelnění obce, zejména její místní části Lanšperk g. podporuje ochranu rostlinstva, živočišstva, geologických i jiných přírodních a kulturních zajímavostí obce, zejména v její místní části Lanšperk, jakož i ochranu krajinného rázu a rázu obce h. podporuje péči o zeleň v obci, zejména v její místní části Lanšperk i. zabývá se estetikou a funkčností veřejného prostoru j. zabývá se jak projekty, které budou mít dlouhodobý dopad a zůstanou trvalou hodnotou, tak krátkodobými akcemi, zkrášlující okolí jednorázově k. podporuje nápady a aktivity svých členů, příp. spoluobčanů, směřující k naplnění účelu a poslání Spolku l. vykonává aktivní fundraising a spolupracuje s firmami a podnikatelským sektorem m. spolupracuje s médii, informuje veřejnost o svých akcích n. pořádá kulturní, vzdělávací, dobročinné a osvětové akce odrážející účel a poslání Spolku o. organizuje dobrovolné pracovní činnosti svých členů a dobrovolníků mimo svou členskou základnu, vč. zapojení státního, podnikatelského a neziskového sektoru za účelem naplnění poslání Spolku p. rozvíjí spolupráci s Obcí Dolní Dobrouč, dále s obdobnými spolky a organizacemi, jejichž činnost přispívá k naplnění účelu a poslání Spolku.

Všechny změny a události ve společnosti

Vizualizace obchodních vztahů a vazeb - Lanšperský spolek
Více o vizualizacích

Lanšperský spolek, IČO: 19500823: vizualizace vztahů osob a společností

Lanšperský spolek, IČO: 19500823

Zobrazit vztahy a firmy
Předmět činnosti
A. podporuje a vykonává veřejně prospěšnou a komunitní práci b. podporuje občanskou angažovanost c. podporuje možnosti sdružování občanů za účelem posilování pocitu sounáležitosti s místem bydliště, okolní přírodou a související historií d. podporuje turismus a zájem o kulturní a přírodní památky e. napomáhá k udržování historických, kulturních, přírodních a sakrálních památek a artefaktů na území obce Dolní Dobrouč, zejména v její místní části Lanšperk a podporuje zachování jejich hodnot pro příští generace f. podporuje jakýkoli kulturní, umělecký a architektonický počin v zájmu zvelebení a zviditelnění obce, zejména její místní části Lanšperk g. podporuje ochranu rostlinstva, živočišstva, geologických i jiných přírodních a kulturních zajímavostí obce, zejména v její místní části Lanšperk, jakož i ochranu krajinného rázu a rázu obce h. podporuje péči o zeleň v obci, zejména v její místní části Lanšperk i. zabývá se estetikou a funkčností veřejného prostoru j. zabývá se jak projekty, které budou mít dlouhodobý dopad a zůstanou trvalou hodnotou, tak krátkodobými akcemi, zkrášlující okolí jednorázově k. podporuje nápady a aktivity svých členů, příp. spoluobčanů, směřující k naplnění účelu a poslání Spolku l. vykonává aktivní fundraising a spolupracuje s firmami a podnikatelským sektorem m. spolupracuje s médii, informuje veřejnost o svých akcích n. pořádá kulturní, vzdělávací, dobročinné a osvětové akce odrážející účel a poslání Spolku o. organizuje dobrovolné pracovní činnosti svých členů a dobrovolníků mimo svou členskou základnu, vč. zapojení státního, podnikatelského a neziskového sektoru za účelem naplnění poslání Spolku p. rozvíjí spolupráci s Obcí Dolní Dobrouč, dále s obdobnými spolky a organizacemi, jejichž činnost přispívá k naplnění účelu a poslání Spolku.
zapsáno 18. 7. 2023

Statutární orgán - Lanšperský spolek

Předseda
Bc. Roman Dušek
Lanšperk, 562 01 Dolní Dobrouč - Lanšperk
Den vzniku funkce: 18. 7. 2023
zapsáno 18. 7. 2023
Počet členů
1
zapsáno 18. 7. 2023
Způsob jednání
a. Předseda/Předsedkyně je jediným statutárním orgánem Spolku, který zastupuje ve všech záležitostech Spolek navenek a je oprávněn jednat jeho jménem. V případě potřeby pověřuje písemnou formou svým zastupováním jiného člena Rady Spolku. Pověřený zástupce jedná ve shodě s pravidly jednání Předsedy/Předsedkyně Spolku.
zapsáno 18. 7. 2023

Skuteční majitelé - Lanšperský spolek

Přímý skutečný majitel; Skutečný majitel podle § 4 zákona č. 37/2021 Sb.
Bc. Roman Dušek
Lanšperk, 562 01 Dolní Dobrouč - Lanšperk
Automatický průpis: ano
Údaje o skutečnostech zakládajících postavení skutečného majitele:
Jiná skutečnost.
Pozice člena statutárního orgánu, obdobná pozice nebo zástupce člena.
Den, od kterého je osoba skutečným majitelem: 18. 7. 2023
zapsáno 18. 7. 2023

Hodnocení firmy - Lanšperský spolek

0
-
+

Sídlo společnosti na mapě - Lanšperský spolek

Sbírka listin

Peníze.cz zobrazuje pouze údaje, které byly zveřejněny na základě zákona v různých rejstřících. Seznam odkazů na zdrojové informace naleznete na této stránce. Vydavatel tímto způsobem zpracovává osobní údaje v souladu s čl. 6 odst. 1 odst. f) Obecného nařízení o ochraně osobních údajů, tedy pro účely oprávněných zájmů uživatelů této webové služby, která umožňuje, mimojiné, vyhledávání v rejstřících z jednoho místa, aniž by údaje z těchto rejstříků sdružovala.

Pokud jste na našich stránkách objevili, že uváděná data neodpovídají realitě, zkontrolujte prosím nejdříve, zda chyba není přímo v příslušném zdrojovém rejstříku. Pokud je, obraťte se s žádostí o opravu dat na příslušnou instituci uvedenou na této stránce. Tím zajistíte aktuálnost dat na našich stránkách a v mnoha dalších komerčních databázích.

Celebrity v rejstříku

Marek Kaleta

Marek Kaleta

motivační rapper

-59
-
+
Tomáš Berdych

Tomáš Berdych

bývalý tenista

2755
-
+
Daniel Vávra

Daniel Vávra

tvůrce videoher

-481
-
+
Milan Richtr

Milan Richtr

politik a oděvní podnikatel

-1586
-
+
Karel Komárek

Karel Komárek

miliardář, Sazka

-1665
-
+
Václav Bartoněk

Václav Bartoněk

manažer, předseda představenstva Zbrojovky Brno

-4
-
+

A tohle už jste četli?

Firmy s podobným IČO

Firmy s podobným názvem

Penzijko s finančním bonusem

Založte si penzijko Conseq a získejte nejen státní příspěvky a daňovou úsporu, ale i bonus pro věrné klienty.