Partners Financial Services

Radioklub Armády České republiky z.s., IČO: 19504144 - Poslední změny a události

Pouze Zapsáno
Obchodní rejstřík
20. 7. 2023
Zapsán člen statutárního orgánu Vítězslav Kalousek, jako tajemník vedoucího výboru
20. 7. 2023
Zapsán člen statutárního orgánu Ing. Pavel Samec, jako místopředseda vedoucího výboru
20. 7. 2023
Zapsán člen statutárního orgánu Bc. Vladimír Rajchart, jako předseda vedoucího výboru
20. 7. 2023
Počet členů statutárního orgánu: 3
20. 7. 2023
Zapsán způsob jednání: Statutárním orgánem zapsaného spolku je Vedoucí výbor, přičemž jménem zapsaného spolku jedná společně předseda a místopředseda vedoucího výboru, nebo společně předseda a tajemník vedoucího výboru. Podepisování za zapsaný spolek se děje tak, že k nadepsanému celému jménu a funkci připojí oprávněný člen vedoucího výboru svůj podpis.
20. 7. 2023
Zapsán skutečný majitel Vítězslav Kalousek, jako přímý skutečný majitel; skutečný majitel podle § 4 zákona č. 3. 7/2. 02. 1. sb.
20. 7. 2023
Zapsán skutečný majitel Ing. Pavel Samec, jako přímý skutečný majitel; skutečný majitel podle § 4 zákona č. 3. 7/2. 02. 1. sb.
20. 7. 2023
Zapsán skutečný majitel Bc. Vladimír Rajchart, jako přímý skutečný majitel; skutečný majitel podle § 4 zákona č. 3. 7/2. 02. 1. sb.
20. 7. 2023
Zapsán předmět činnosti: Oblasti, v nichž zapsaný spolek působí: Amatérská radiokomunikační služba. Bezpilotní pozemní a letecké systémy. Informační technologie a kybernetická bezpečnost.
20. 7. 2023
Zapsán předmět činnosti: a)Reprezentovat spolek v rámci amatérské a profesionální společnosti v oblasti působení ve smyslu účasti na soutěžích, případně jejich pořádání. Účastnit se konferencí, seminářů a jiných odborných setkání na určená témata. Získávat informace, poznatky a zkušenosti s ohledem na potřeby Armády České republiky a integrovaného záchranného systému. Provádění poradenské činnosti, příprava podkladů a osvěta zmíněných státních složek, testování interoperability. b)Pořádání a organizace bezpečnostně-osvětových a vzdělávacích akcí pro veřejnost a zejména příslušníky Armády České republiky. činnost radioklubu registrovaného Českým telekomunikačním úřadem. badatelská a vzdělávací činnost v oblasti vojenské historie, radiokomunikace, telematiky, bezpečnostních systémů a prevence škod. aplikační výzkum a poradenství v oblasti radiokomunikace, telematiky, bezpečnostních systémů a prevence škod. příprava a realizace bezpečnostních a krizových plánů v civilním a vojenském sektoru. Práce s mládeží v oblasti volnočasových aktivit a vzdělávání. c)Provoz a budování štábních, řídících, komunikačních a organizačních systémů. Výzkum a měření v oblasti telematiky. Logistická, dopravní a komunikační podpora a informační technologie. Tvorba, a výzkum systémů pro účely záchrany a bezpečnosti osob a majetku, prevence škod i v podmínkách mimořádných událostí pouze a výlučně v souladu se zákony upravujícími činnost integrovaného záchranného systému a rovněž tak v souladu se zákony upravujícími krizové řízení. Především pak na základě platných smluvních vztahů s rozhodnými orgány a institucemi. Uživatelské hodnocení systémů. Správní a administrativní činnosti s tím spojené.
20. 7. 2023
Vznik společnosti Radioklub Armády České republiky z.s.

Peníze.cz zobrazuje pouze údaje, které byly zveřejněny na základě zákona v různých rejstřících. Seznam odkazů na zdrojové informace naleznete na této stránce. Vydavatel tímto způsobem zpracovává osobní údaje v souladu s čl. 6 odst. 1 odst. f) Obecného nařízení o ochraně osobních údajů, tedy pro účely oprávněných zájmů uživatelů této webové služby, která umožňuje, mimojiné, vyhledávání v rejstřících z jednoho místa, aniž by údaje z těchto rejstříků sdružovala.

Pokud jste na našich stránkách objevili, že uváděná data neodpovídají realitě, zkontrolujte prosím nejdříve, zda chyba není přímo v příslušném zdrojovém rejstříku. Pokud je, obraťte se s žádostí o opravu dat na příslušnou instituci uvedenou na této stránce. Tím zajistíte aktuálnost dat na našich stránkách a v mnoha dalších komerčních databázích.

Celebrity v rejstříku

David Drobík

David Drobík

podnikatel

-19
-
+
Jaroslav Stárka

Jaroslav Stárka

podnikatel, vlastník 1. FK Příbram

-1898
-
+
Vojtěch Kotek

Vojtěch Kotek

herec, režisér

-2304
-
+
Leonard Lekaj

Leonard Lekaj

podnikatel, přítel Moniky Bagárové

-532
-
+
Tomáš Břínek

Tomáš Břínek

výtvarník, TMBK

-487
-
+
Zdeněk Chytil

Zdeněk Chytil

podnikatel, ekonom

-20
-
+

A tohle už jste četli?

Dlouhodobý investiční produkt

Myslete na sebe a zabezpečte se na penzi co nejlépe. Třeba investováním do široké nabídky fondů.