Partners Financial Services

Slezská energetika z. s., IČO: 19516070 - Poslední změny a události

Pouze Zapsáno
Obchodní rejstřík
20. 7. 2023
Zapsán skutečný majitel Ondřej Pavlát, jako přímý skutečný majitel; skutečný majitel podle § 4 zákona č. 3. 7/2. 02. 1. sb.
20. 7. 2023
Zapsán skutečný majitel Mária Dobiasová, jako přímý skutečný majitel; skutečný majitel podle § 4 zákona č. 3. 7/2. 02. 1. sb.
20. 7. 2023
Zapsán skutečný majitel Petr Hamrozi, jako přímý skutečný majitel; skutečný majitel podle § 4 zákona č. 3. 7/2. 02. 1. sb.
19. 7. 2023
Zapsán člen statutárního orgánu Ondřej Pavlát, jako člen předsednictva spolku
19. 7. 2023
Zapsán člen statutárního orgánu Mária Dobiasová, jako 1. místopředsedkyně předsednictva spolku
19. 7. 2023
Zapsán člen statutárního orgánu Petr Hamrozi, jako předseda předsednictva spolku
19. 7. 2023
Počet členů statutárního orgánu: 3
19. 7. 2023
Zapsán způsob jednání: Navenek zastupuje spolek ve všech věcech předseda a místopředseda, a to každý samostatně s následující výjimkou - v případech právního jednání, jehož (i) hodnota plnění je v každém jednotlivém případě vyšší než 500.000,- Kč [slovy: pět set tisíc korun českých], nebo (ii) které se týkají koupě, prodeje, nájmu nebo zatížení nemovitých věcí, zastupují spolek vždy předseda nebo místopředseda a společně s jedním z nich další člen předsednictva, případně předseda a místopředseda spolku dohromady (tzv. pravidlo čtyř očí). V případech právního jednání, jehož hodnota plnění je v každém jednotlivém případě vyšší než 10.000.000,- Kč [slovy: deset milionů korun českých] se vyžaduje předchozího schválení ze strany dozorčí rady.
19. 7. 2023
Zapsán člen kontrolního orgánu Barbora Dočkálková, jako člen dozorčí rady
19. 7. 2023
Zapsán předmět činnosti: Pro dosažení svého účelu vyvíjí spolek zejména (nikoliv výlučně) následující činnosti, případně bude: a) sdružovat členy společenství, kteří mají zájem se zúčastnit na činnosti společenství. b) školit členy a zájemce o členství ve společenství informovat o výhodách a přednostech komunitní energetiky. c) pečovat o své členy a uspokojovat jejich potřeby, zejména v oblasti energetiky a energetického trhu, úspor energií, hájit a prosazovat jejich zájmy. d) podporovat své členy při čerpání dotací na rozvoj výroby energie z obnovitelných zdrojů. e) podporovat své členy při výstavbě výroben energie z obnovitelných zdrojů. f) podporovat elektromobilitu a lokální sdílená úložiště energie. g) umožnit členům zapojení jejich výroben energie z obnovitelných zdrojů do činnosti společenství. h) provádět konzultační činnost v oblasti komunitní energetiky pro své členy i pro zájemce o členství ve společenství. i) vytvářet podmínky pro dobré fungování komunitní energetiky pro její členy, včetně uzavírání smluv s obchodními partnery. j) přispívat ke zlepšování kvality života a životního prostředí v místě svého působení. k) podporovat decentralizaci výroben energie z obnovitelných zdrojů na regionální, národní i mezinárodní úrovni. l) vytvářet energetické koncepce a provádět energetické audity. m) pořizovat technologie nezbytné pro výrobu energie z obnovitelných zdrojů a/nebo energie pořizovat prostřednictvím tzv. společných nákupů. n) podílet se na pořizování, financování a realizaci výroben energie z obnovitelných zdrojů a projektů vedoucích k úsporám energie. o) zajišťovat údržbu a servis výroben energie z obnovitelných zdrojů. p) podílet se na přípravě projektů výroben energie z obnovitelných zdrojů a zajišťovat administrativní povolení potřebná pro jejich realizaci. q) dostupnými ekonomickými prostředky bojovat proti energetické chudobě a snažit se o vyrovnání sociálních rozdílů v místě svého působení. r) budovat lokální zdroje energie z obnovitelných zdrojů, případně jejich budování zajišťovat, či podporovat. s) prostřednictvím a/nebo pomocí svých členů vyrábět, spotřebovávat a/nebo sdílet energie vyrobené z obnovitelných zdrojů v rozsahu, v jaké takové činnosti umožňují právní předpisy. t) napomáhat zvyšování právního a účetního povědomí o otázkách souvisejících s energiemi a pomáhat při řešení případných sporů. u) připravovat, podporovat, organizovat či realizovat projekty za účelem hospodárného nakládání s energiemi.
19. 7. 2023
Zapsán člen kontrolního orgánu Radim Kantor, jako člen dozorčí rady
19. 7. 2023
Vznik společnosti Slezská energetika z. s.
19. 7. 2023
Zapsán člen kontrolního orgánu Luboš Čmiel, jako předseda dozorčí rady
19. 7. 2023
Počet členů kontrolní komise: 3

Peníze.cz zobrazuje pouze údaje, které byly zveřejněny na základě zákona v různých rejstřících. Seznam odkazů na zdrojové informace naleznete na této stránce. Vydavatel tímto způsobem zpracovává osobní údaje v souladu s čl. 6 odst. 1 odst. f) Obecného nařízení o ochraně osobních údajů, tedy pro účely oprávněných zájmů uživatelů této webové služby, která umožňuje, mimojiné, vyhledávání v rejstřících z jednoho místa, aniž by údaje z těchto rejstříků sdružovala.

Pokud jste na našich stránkách objevili, že uváděná data neodpovídají realitě, zkontrolujte prosím nejdříve, zda chyba není přímo v příslušném zdrojovém rejstříku. Pokud je, obraťte se s žádostí o opravu dat na příslušnou instituci uvedenou na této stránce. Tím zajistíte aktuálnost dat na našich stránkách a v mnoha dalších komerčních databázích.

Celebrity v rejstříku

Marek Kaleta

Marek Kaleta

motivační rapper

-80
-
+
Ewa Farna

Ewa Farna

zpěvačka

-1455
-
+
Stanislav Bernard

Stanislav Bernard

podnikatel, politik a pivovarník

-1834
-
+
Šárka Grossová

Šárka Grossová

manželka bývalého premiéra Stanislava Grosse a podnikatelka

812
-
+
Simona Janoušková

Simona Janoušková

podnikatelka a manželka Romana Janouška, která se nerada fotí

-1574
-
+
Anton Fischer

Anton Fischer

podnikatel

-19
-
+

A tohle už jste četli?

Srovnávat se vyplatí

Kalkulátor.cz je srovnávač, který lidem šetří peníze ve světě energií, pojištění, telekomunikací a financí. My počítáme, vy šetříte.