Partners Financial Services

Asociace barefoot obuvi, z.s., IČO: 19570139 - Poslední změny a události

Pouze Zapsáno
Obchodní rejstřík
10. 8. 2023
Zapsán skutečný majitel PhDr. Petr Exnar, jako přímý skutečný majitel; skutečný majitel podle § 4 zákona č. 3. 7/2. 02. 1. sb.
10. 8. 2023
Zapsán skutečný majitel Ing. Andrea Součková, jako přímý skutečný majitel; skutečný majitel podle § 4 zákona č. 3. 7/2. 02. 1. sb.
10. 8. 2023
Zapsán skutečný majitel Ing. Martin Borl, jako přímý skutečný majitel; skutečný majitel podle § 4 zákona č. 3. 7/2. 02. 1. sb.
9. 8. 2023
Zapsán člen statutárního orgánu PhDr. Petr Exnar, jako prezident
9. 8. 2023
Zapsán člen statutárního orgánu Ing. Andrea Součková, jako viceprezidentka
9. 8. 2023
Zapsán člen statutárního orgánu Ing. Martin Borl, jako člen
9. 8. 2023
Počet členů statutárního orgánu: 3
9. 8. 2023
Zapsán způsob jednání: Asociaci zastupuje prezident samostatně. Prezident je oprávněn jednat jménem Asociace samostatně bez souhlasu výboru. Prezident je však povinen nechat si předem schválit rozhodnutím výboru takové právní jednání, jehož hodnota je vyšší než 20.000 Kč nebo se týká nemovitého majetku.
9. 8. 2023
Zapsán předmět činnosti: zastupuje, prosazuje, obhajuje a ochraňuje na národní i mezinárodní úrovni oprávněné zájmy svých členů, to vše ve styku a při jednáních s vládními, nevládními a jinými organizacemi a ve vazbě na tvorbu zákonných norem, profesních standardů a profesně-etických kodexů.
9. 8. 2023
Zapsán předmět činnosti: zajišťuje řádné vedení účetnictví a správu získaných finančních prostředků.
9. 8. 2023
Zapsán předmět činnosti: zajišťuje poradenský servis v mezích svých možností a stanoveného rozsahu všem svým členům, publikuje a popularizuje užitečné oborové a jiné související informace.
9. 8. 2023
Zapsán předmět činnosti: vede jednání dle aktuální i perspektivní potřeby s organizacemi působícími v oblastech souvisejících s oborem a uzavírá s nimi dohody.
9. 8. 2023
Zapsán předmět činnosti: v rámci svých možností pořádá či spolupořádá školení, kurzy a odborné semináře, poskytující aktuální nebo jinak důležité oborové informace, organizuje akce odborného a společenského charakteru.
9. 8. 2023
Zapsán předmět činnosti: v rámci svých možností organizuje akce odborného a společenského charakteru.
9. 8. 2023
Zapsán předmět činnosti: spravuje vlastní webové stránky za účelem zveřejňování důležitých a aktuálních informací o oboru.
9. 8. 2023
Zapsán předmět činnosti: spolupracuje s dalšími subjekty z řad dodavatelů a subdodavatelů na vytváření oboustranně výhodných podmínek při provozování oborových činností.
9. 8. 2023
Zapsán předmět činnosti: soustřeďuje, analyzuje a zpracovává domácí i mezinárodní informace a jiné důležité oborové zkušenosti, tyto následně zpřístupňuje a popularizuje mezi všemi svými členy tak, aby mohly být účelně využívány v praxi.
9. 8. 2023
Zapsán předmět činnosti: připomínkuje a definuje svá stanoviska k návrhům legislativních nebo i oborových norem, které se dotýkají oboru činnosti Asociace.
9. 8. 2023
Zapsán předmět činnosti: navazuje kolegiální vztahy s odbornými organizacemi, institucemi a živnostenskými společenstvy v tuzemsku i zahraničí, čímž vede ke spolupráci a výměně zkušeností na všech těchto úrovních.
9. 8. 2023
Zapsán předmět činnosti: napomáhá vytvářet podmínky pro zvyšování kvalifikace pracovníků v oboru
9. 8. 2023
Vznik společnosti Asociace barefoot obuvi, z.s.

Peníze.cz zobrazuje pouze údaje, které byly zveřejněny na základě zákona v různých rejstřících. Seznam odkazů na zdrojové informace naleznete na této stránce. Vydavatel tímto způsobem zpracovává osobní údaje v souladu s čl. 6 odst. 1 odst. f) Obecného nařízení o ochraně osobních údajů, tedy pro účely oprávněných zájmů uživatelů této webové služby, která umožňuje, mimojiné, vyhledávání v rejstřících z jednoho místa, aniž by údaje z těchto rejstříků sdružovala.

Pokud jste na našich stránkách objevili, že uváděná data neodpovídají realitě, zkontrolujte prosím nejdříve, zda chyba není přímo v příslušném zdrojovém rejstříku. Pokud je, obraťte se s žádostí o opravu dat na příslušnou instituci uvedenou na této stránce. Tím zajistíte aktuálnost dat na našich stránkách a v mnoha dalších komerčních databázích.

Celebrity v rejstříku

David Hořava

David Hořava

podnikatel, Ubytovani.cz, Virtualniprohlidky.cz a Hanulka.cz

-12
-
+
Karel Poborský

Karel Poborský

fotbalista

2721
-
+
Roman Berbr

Roman Berbr

fotbalový funkcionář

-2218
-
+
Libuše Šmuclerová

Libuše Šmuclerová

bývalá programová ředitelka TV Nova, dnes vede nakladatelství Ringier

-2291
-
+
Viktor Kožený

Viktor Kožený

mezinárodně stíhaný podnikatel

-2436
-
+
Daniel Vávra

Daniel Vávra

tvůrce videoher

-1120
-
+

A tohle už jste četli?

Srovnávat se vyplatí

Kalkulátor.cz je srovnávač, který lidem šetří peníze ve světě energií, pojištění, telekomunikací a financí. My počítáme, vy šetříte.