Partners Financial Services

Spolek letničních křesťanů - The Association of Pentecostal Christians, IČO: 19637241 - Poslední změny a události

Pouze Zapsáno
Obchodní rejstřík
25. 8. 2023
Zapsán skutečný majitel Benjamin Buban, jako přímý skutečný majitel; skutečný majitel podle § 4 zákona č. 3. 7/2. 02. 1. sb.
25. 8. 2023
Zapsán skutečný majitel Ing. Yvona Bubanová, jako přímý skutečný majitel; skutečný majitel podle § 4 zákona č. 3. 7/2. 02. 1. sb.
25. 8. 2023
Zapsán skutečný majitel Mgr. Milan Buban, jako přímý skutečný majitel; skutečný majitel podle § 4 zákona č. 3. 7/2. 02. 1. sb.
24. 8. 2023
Zapsán člen statutárního orgánu Benjamin Buban, jako člen výboru
24. 8. 2023
Zapsán člen statutárního orgánu Ing. Yvona Bubanová, jako členka výboru
24. 8. 2023
Zapsán člen statutárního orgánu Mgr. Milan Buban, jako předseda výboru
24. 8. 2023
Počet členů statutárního orgánu: 3
24. 8. 2023
Zapsán způsob jednání: Za výbor jedná vždy předseda výboru spolu s jedním dalším členem výboru.
24. 8. 2023
Zapsán předmět činnosti: Svou činností naplňuje spolek svůj účel a své poslání. Tato činnost zahrnuje: a) pořádání sympozií, bohoslužeb, evangelizací, diskuzí, přednášek, workshopů, kurzů, školení, poznávacích zájezdů a konferencí zaměřených na následující témata: - poznání Boha, - ovoce Ducha svatého, - dary Ducha svatého, - dary služebností, - odpuštění, - evangelizace, b) osobní koučing a poradenství v oblasti biblického kánonu a zejména témat uvedených v bodě a), c) vydávání a rozšiřování tiskovin, audio a video nahrávek, provozování vlastních webových stránek, využívání masových sdělovacích prostředků, d) spolupráci s křesťanskými církvemi a dalšími organizacemi podobného zaměření, e) pomoc lidem postiženým přírodními katastrofami, f) podporu studentů na teologických školách.
24. 8. 2023
Vznik společnosti Spolek letničních křesťanů - The Association of Pentecostal Christians

Peníze.cz zobrazuje pouze údaje, které byly zveřejněny na základě zákona v různých rejstřících. Seznam odkazů na zdrojové informace naleznete na této stránce. Vydavatel tímto způsobem zpracovává osobní údaje v souladu s čl. 6 odst. 1 odst. f) Obecného nařízení o ochraně osobních údajů, tedy pro účely oprávněných zájmů uživatelů této webové služby, která umožňuje, mimojiné, vyhledávání v rejstřících z jednoho místa, aniž by údaje z těchto rejstříků sdružovala.

Pokud jste na našich stránkách objevili, že uváděná data neodpovídají realitě, zkontrolujte prosím nejdříve, zda chyba není přímo v příslušném zdrojovém rejstříku. Pokud je, obraťte se s žádostí o opravu dat na příslušnou instituci uvedenou na této stránce. Tím zajistíte aktuálnost dat na našich stránkách a v mnoha dalších komerčních databázích.

Celebrity v rejstříku

Aleš Zavoral

Aleš Zavoral

zakladatel Alza.cz

-2327
-
+
Daniel Vávra

Daniel Vávra

tvůrce videoher

-1215
-
+
Jaromír Soukup

Jaromír Soukup

moderátor, mediální magnát

-2929
-
+
Juraj Lelkes

Juraj Lelkes

podnikatel

-25
-
+
Zdeněk Chytil

Zdeněk Chytil

podnikatel, ekonom

-22
-
+
Karel Komárek

Karel Komárek

miliardář, Sazka

-2307
-
+

A tohle už jste četli?