Partners Financial Services
Ikona žárovky

Tyto stránky navštíví měsíčně 1 000 000 lidí. Chcete inzerci na míru? Napište nám!

Základní škola a Mateřská škola Elektra, Praha, IČO: 19721609 - Obchodní rejstřík

Tento výpis z obchodního rejstříku obsahuje údaje o společnosti Základní škola a Mateřská škola Elektra. Údaje byly staženy 25. 3. 2024 z datové služby justice.cz
dle IČO 19721609. Z důvodu ochrany osobních údajů nejsou na stránce data narození a úplné adresy fyzických osob. Kompletní výpis včetně dat narození a adres lze zobrazit po zadání IČO 19721609 na originální stránce obchodního rejstříku justice.cz.

Výpis z obchodního rejstříku

Aktuální rejstřík
Úplný rejstřík
RES
Datum zápisu
5. 1. 2024
Datum vzniku
5. 9. 2023
Název
Základní škola a Mateřská škola Elektra, příspěvková organizace
zapsáno 5. 1. 2024 vymazáno 8. 3. 2024
Základní škola a Mateřská škola Elektra
zapsáno 8. 3. 2024
Adresa firmy
Sousedíkova 1044/8, 190 00 Praha - Vysočany
zapsáno 5. 1. 2024
Sídlo Kraj: Hlavní město Praha
Okres: Hlavní město Praha
Obec: Praha
Část obce: Vysočany
Ulice: Sousedíkova
Adresní místo: Sousedíkova 1044/8
IČO
19721609
zapsáno 5. 1. 2024
Právní forma
Příspěvková organizace
zapsáno 5. 1. 2024
Spisová značka
Pr 1772/MSPH Městský soud v Praze
zapsáno 5. 1. 2024
Rizikovost společnosti

Poslední změny a události - Základní škola a Mateřská škola Elektra

8. 3. 2024
Změna názvu z Základní škola a Mateřská škola Elektra, příspěvková organizace na Základní škola a Mateřská škola Elektra
5. 1. 2024
Zapsán zakladatel Městská část Praha 9
5. 1. 2024
Zapsán člen statutárního orgánu Mgr. Jaroslav Sirotek, jako pověřený řízením školy
5. 1. 2024
Počet členů statutárního orgánu: 1
5. 1. 2024
Zapsán způsob jednání: 4.1. Statutárním orgánem příspěvkové organizace je ředitel školy, který je jmenován a odvoláván zřizovatelem, a to rozhodnutím rady Městské části Praha 9, v souladu se zákonem č. 561/2004 Sb., o předškolním,základním, středním a vyšším odborném a jiném vzdělávánív platném znění. Ředitel školy je povinnen plnit povinnosti a vykonávat činnost zejména v souladu s ust. paragrafu 164 a násl. zák.č. 561/2004 Sb, školský zákon, v platném znění a další obecně závaznými předpisy. Ředitel školy vystupuje jménem příspěvkové organizace samostatně a samostatně jí zastupuje navenek při všech právních jednáních. 4.2. Ředitel školy jmenuje a odvolává svého zástupce, kterým je zastupovánv době své nepřítomnosti. 4.3. Ředitel školy plní úkoly příspěvkové organizace v souladu se zákony a dalšími obecně závaznýmiprávními předpisy a pokyny zřizovatele. Stanoví organitzaci a podmínky provozu příspěvkové organizace, odpovídá za použití finančních prostředků a je oprávněn jednat jménem příspěvkové organizace ve všech záležitostech týkajících se příspěvkové organizace. 4.4. Ředitel školy řídí příspěvkovou organizaci podle organizačního řádu schváleného zřizovatelem a v souladu s dalšími vnitřními předpisy. 4.5. Ředitel školy je povinnen řídit se zákonem č.563/1991 Sb. o účetnictví, v platnem znění,dalšími obecně závaznými předpisy v této oblasti a pokyny zřizovatele. je povinnen kdykoliv na vyžádání umožnit zřizovateli pro potřeby kontroly volný přístup k majetku, účetní a majetkové evidenci, vnitřním předpisům a výstupům z činnosti organizace, výpisům z bankovních účtů, v souladu s platnými právními předpisy a pokyny zřizovatele. 4.6. Ředitel školy předkládá školské radě ke schválení a poté zřizovateli výroční zprávu o činnosti školy za uplynulý školní rok. 4.7. Ředitel školy plní veškeré další povinnosti, jež řediteli školy ukládají platné právní předpisy.

Všechny změny a události ve společnosti

Vizualizace obchodních vztahů a vazeb - Základní škola a Mateřská škola Elektra
Více o vizualizacích

Základní škola a Mateřská škola Elektra, IČO: 19721609: vizualizace vztahů osob a společností

Základní škola a Mateřská škola Elektra, IČO: 19721609

Zobrazit vztahy a firmy
Předmět činnosti
Poskytování předškolního vzdělávání v souladu s příslušnými ustanoveními školského zákona a dalších právních předpisů upravujicích oblast předškolního vzdělávání Poskytování základního vzdělávání v souladu s příslušnými ustanoveními školského zákona a dalších právních předpisů upravujicích oblast předškolního vzdělávání - zajištění školního stravování pro žáky školy v souladu s platnými právními předpisy -školní jídelna zajišťuje (je zřízena také pro) závodní stravování zaměstnanců právnických osob vykonávajících činnost školy - zajištění provozu školní jídelny a kuchyně - vývařovny a výdejny -poskytování možnosti vzdělávání rozšířeného, vyrovnávacího a speciálního - příprava žáků na další studium a praxi - zajištění provozu školního klubu a školní družiny - nabídka kroužků se zaměřením na další formy podpory zdravého cxitového, rozumového a tělesného rozvoje dětí - činnost vzdělávacího a sportovního centra, poskytování prostor pro regionální a soukromé školství a dále k dalším účelům vzdělávacím,školským, tělovýchovným, k organizaci sportovních a volnočasových aktivit zejména pro děti a mládež a k činnostem pojmově souvisejícím, a to pro veřejnost či na členském či jiném obdobném principu.
zapsáno 5. 1. 2024

Statutární orgán - Základní škola a Mateřská škola Elektra

Pověřený řízením školy
Mgr. Jaroslav Sirotek
Humpolecká, 140 00 Praha - Krč
Den vzniku funkce: 1. 3. 2024
od 10.11.2023 je radou MČ Prahy 9 zplnomocněn k podepisování dokumentů za školu. od 1.3.2024 je pověřen řízením školy usnesením č. Us RMČ 603/23
zapsáno 5. 1. 2024
Počet členů
1
zapsáno 5. 1. 2024
Způsob jednání
4.1. Statutárním orgánem příspěvkové organizace je ředitel školy, který je jmenován a odvoláván zřizovatelem, a to rozhodnutím rady Městské části Praha 9, v souladu se zákonem č. 561/2004 Sb., o předškolním,základním, středním a vyšším odborném a jiném vzdělávánív platném znění. Ředitel školy je povinnen plnit povinnosti a vykonávat činnost zejména v souladu s ust. paragrafu 164 a násl. zák.č. 561/2004 Sb, školský zákon, v platném znění a další obecně závaznými předpisy. Ředitel školy vystupuje jménem příspěvkové organizace samostatně a samostatně jí zastupuje navenek při všech právních jednáních. 4.2. Ředitel školy jmenuje a odvolává svého zástupce, kterým je zastupovánv době své nepřítomnosti. 4.3. Ředitel školy plní úkoly příspěvkové organizace v souladu se zákony a dalšími obecně závaznýmiprávními předpisy a pokyny zřizovatele. Stanoví organitzaci a podmínky provozu příspěvkové organizace, odpovídá za použití finančních prostředků a je oprávněn jednat jménem příspěvkové organizace ve všech záležitostech týkajících se příspěvkové organizace. 4.4. Ředitel školy řídí příspěvkovou organizaci podle organizačního řádu schváleného zřizovatelem a v souladu s dalšími vnitřními předpisy. 4.5. Ředitel školy je povinnen řídit se zákonem č.563/1991 Sb. o účetnictví, v platnem znění,dalšími obecně závaznými předpisy v této oblasti a pokyny zřizovatele. je povinnen kdykoliv na vyžádání umožnit zřizovateli pro potřeby kontroly volný přístup k majetku, účetní a majetkové evidenci, vnitřním předpisům a výstupům z činnosti organizace, výpisům z bankovních účtů, v souladu s platnými právními předpisy a pokyny zřizovatele. 4.6. Ředitel školy předkládá školské radě ke schválení a poté zřizovateli výroční zprávu o činnosti školy za uplynulý školní rok. 4.7. Ředitel školy plní veškeré další povinnosti, jež řediteli školy ukládají platné právní předpisy.
zapsáno 5. 1. 2024

Zřizovatel - Základní škola a Mateřská škola Elektra

Zakladatel
Městská část Praha 9, IČO: 00063894
Sokolovská 14/324, 190 00 Praha - Vysočany
zapsáno 5. 1. 2024

Hodnocení firmy - Základní škola a Mateřská škola Elektra

0
-
+

Sídlo společnosti na mapě - Základní škola a Mateřská škola Elektra

Sbírka listin

Peníze.cz zobrazuje pouze údaje, které byly zveřejněny na základě zákona v různých rejstřících. Seznam odkazů na zdrojové informace naleznete na této stránce. Vydavatel tímto způsobem zpracovává osobní údaje v souladu s čl. 6 odst. 1 odst. f) Obecného nařízení o ochraně osobních údajů, tedy pro účely oprávněných zájmů uživatelů této webové služby, která umožňuje, mimojiné, vyhledávání v rejstřících z jednoho místa, aniž by údaje z těchto rejstříků sdružovala.

Pokud jste na našich stránkách objevili, že uváděná data neodpovídají realitě, zkontrolujte prosím nejdříve, zda chyba není přímo v příslušném zdrojovém rejstříku. Pokud je, obraťte se s žádostí o opravu dat na příslušnou instituci uvedenou na této stránce. Tím zajistíte aktuálnost dat na našich stránkách a v mnoha dalších komerčních databázích.

Celebrity v rejstříku

Martin Michal

Martin Michal

podnikatel a manžel zpěvačky Heleny Vondráčkové

-629
-
+
Jakub Štáfek

Jakub Štáfek

herec

2264
-
+
Anton Fischer

Anton Fischer

podnikatel

-13
-
+
Taťána Kuchařová

Taťána Kuchařová

modelka, vítězka Miss World

419
-
+
Aleš Řebíček

Aleš Řebíček

podnikatel a bývalý ministr dopravy

-1625
-
+
Ewa Farna

Ewa Farna

zpěvačka

-1458
-
+

A tohle už jste četli?

Firmy s podobným IČO

Firmy s podobným názvem

Penzijko s finančním bonusem

Založte si penzijko Conseq a získejte nejen státní příspěvky a daňovou úsporu, ale i bonus pro věrné klienty.