Partners Financial Services

Tábory Fortescue, z. s, IČO: 19789947 - Poslední změny a události

Pouze Zapsáno
Obchodní rejstřík
1. 11. 2023
Zapsán člen statutárního orgánu Mgr. Václav Mervart, jako člen výboru
1. 11. 2023
Zapsán člen statutárního orgánu Ing. Štěpán Dvořák, jako předseda
1. 11. 2023
Zapsán člen statutárního orgánu Mgr. Kateřina Hývlová, jako předseda
1. 11. 2023
Počet členů statutárního orgánu: 6
1. 11. 2023
Zapsán způsob jednání: Každý člen statutárního orgánu jedná samostatně a zastupuje spolek navenek.
1. 11. 2023
Zapsán skutečný majitel Mgr. Václav Mervart, jako přímý skutečný majitel; skutečný majitel podle § 4 zákona č. 3. 7/2. 02. 1. sb.
1. 11. 2023
Zapsán skutečný majitel Ing. Štěpán Dvořák, jako přímý skutečný majitel; skutečný majitel podle § 4 zákona č. 3. 7/2. 02. 1. sb.
1. 11. 2023
Zapsán skutečný majitel Mgr. Kateřina Hývlová, jako přímý skutečný majitel; skutečný majitel podle § 4 zákona č. 3. 7/2. 02. 1. sb.
1. 11. 2023
Zapsán předmět činnosti: 1)Hlavní činností Spolku je naplňování jeho účelu, který je uveden v Článku II. Stanov. To je prováděno zejména prostřednictvím: a)organizace, pořádání a vytváření dětských táborů, zotavovacích akcí, b)pořádání, organizování, moderování dětských dnů, mimoškolních a volnočasových aktivit, hromadných srazů, sportovních turnajů, vědomostních soutěží, zábavných programů a jiných společenských akcí, c)akce pro firmy (teambuilding) a širší veřejnost, d)propagace Spolku, publikování článků, správa webových stránek, pořizování fotografií a video záznamů, následně jejich úprava a použití v rámci propagace či zveřejnění na stránkách tábora či sociální sítě. Poskytování informací a shromažďování dat obecně, e)správa vlastního majetku a vedlejší výdělečná činnost, která slouží k zajištění finančních prostředků potřebných pro činnost Spolku f)shánění, získávaní, přijímání sponzorských darů, a to finančních i věcných, různých grantů a dotací, které poslouží k pořádání akcí, správě majetku, nákupu zboží a obecně k chodu Spolku, g)vzdělávaní a rozvíjení členů Spolku, účast na školeních, prezentacích a jiných vzdělávacích aktivitách, zvyšující rozvoj členů Spolku, h)akce na zakázku, objednávku druhé osoby, jiné než Spolku, např. výpomoc, organizování, konzultace, uskutečnění, provedení, moderování, brigádní činnost nebo jiná aktivita a to vše za finanční odměnu či jinak specifikovatelný finanční zisk a i)další aktivity, které budou v souladu s účelem Spolku.
1. 11. 2023
Vznik společnosti Tábory Fortescue, z. s

Peníze.cz zobrazuje pouze údaje, které byly zveřejněny na základě zákona v různých rejstřících. Seznam odkazů na zdrojové informace naleznete na této stránce. Vydavatel tímto způsobem zpracovává osobní údaje v souladu s čl. 6 odst. 1 odst. f) Obecného nařízení o ochraně osobních údajů, tedy pro účely oprávněných zájmů uživatelů této webové služby, která umožňuje, mimojiné, vyhledávání v rejstřících z jednoho místa, aniž by údaje z těchto rejstříků sdružovala.

Pokud jste na našich stránkách objevili, že uváděná data neodpovídají realitě, zkontrolujte prosím nejdříve, zda chyba není přímo v příslušném zdrojovém rejstříku. Pokud je, obraťte se s žádostí o opravu dat na příslušnou instituci uvedenou na této stránce. Tím zajistíte aktuálnost dat na našich stránkách a v mnoha dalších komerčních databázích.

Celebrity v rejstříku

Radim Jančura

Radim Jančura

podnikatel a majitel Student Agency

1486
-
+
Michael Kocáb

Michael Kocáb

zpěvák

-2760
-
+
Martin Dejdar

Martin Dejdar

herec

-2860
-
+
Jaroslav Tvrdík

Jaroslav Tvrdík

místopředseda představenstav CEFC, bývalý ministr obrany

1398
-
+
Jaromír Jágr

Jaromír Jágr

hokejista, mistr světa a olympijský vítěz

2064
-
+
Jiří Bartoška

Jiří Bartoška

herec a ředitel filmového festivalu

-2219
-
+

A tohle už jste četli?

Dlouhodobý investiční produkt

Myslete na sebe a zabezpečte se na penzi co nejlépe. Třeba investováním do široké nabídky fondů.