Partners Financial Services

Technické služby města Doksy, příspěvková organizace, IČO: 19950527 - Poslední změny a události

Pouze Zapsáno
Obchodní rejstřík
27. 3. 2024
Zapsán člen statutárního orgánu Ing. Martin Oumrt, jako ředitel
27. 3. 2024
Vymazán člen statutárního orgánu Václav Rejnart
10. 2. 2024
Zapsán zakladatel Město Doksy
10. 2. 2024
Zapsán člen statutárního orgánu Václav Rejnart, jako ředitel
10. 2. 2024
Počet členů statutárního orgánu: 1
10. 2. 2024
Zapsán způsob jednání: Ředitel jedná jménem příspěvkové organizace v souladu s platnými předpisy a v rámci oprávnění daných zřizovací listinou. Ředitel je oprávněn jednat jménem organizace ve všech věcech týkajících se činnosti organizace. K písemnému právnímu úkonu připojí ředitel svůj vlastnoruční podpis a při podpisu připojí ke svému jménu dodatek ředitel.
10. 2. 2024
Zapsán předmět činnosti: a)Správa a údržba nemovitostí, která zahrnuje zejména: -správu městských pláží, -čištění, údržba a pasportizace veřejných prostranství, místních pozemních komunikací a jejich součástí a příslušenství, jakož i mostních objektů (vč. obstarání revizních zpráv). b)Provozování tělovýchovných a sportovních zařízení a organizování sportovní činnosti na nemovitostech poskytnutých zřizovatelem příspěvkové organizaci k užívání či správě. c)Péče o čistotu města a údržba vybraných úseků zeleně, která zahrnuje zejména: -péče o čistotu veřejných prostranství a veřejně přístupných pozemních komunikací na území města. -údržba vybraných úseků veřejné zeleně v parcích, na veřejných prostranstvích, na hřbitovech a na pozemcích zřizovatele, -správa, údržba a provoz veřejných WC, parkovišť, dětských a workoutových hřišť, stanic hromadné dopravy, jakož i mobiliáře ve vlastnictví či užívání zřizovatele (např. laviček, odpadkových košů, dopravního značení, veřejného osvětlení, zavlažovacích systémů, dešťové a drenážní kanalizace včetně vpustí, zábradlí, poutačů, nástěnek, výloh, orientačních tabulí atp.), d)Zajišťování provozu sběrného dvora (sběrného místa odpadů) a nakládání s odpady.
1. 1. 2024
Vznik společnosti Technické služby města Doksy, příspěvková organizace

Peníze.cz zobrazuje pouze údaje, které byly zveřejněny na základě zákona v různých rejstřících. Seznam odkazů na zdrojové informace naleznete na této stránce. Vydavatel tímto způsobem zpracovává osobní údaje v souladu s čl. 6 odst. 1 odst. f) Obecného nařízení o ochraně osobních údajů, tedy pro účely oprávněných zájmů uživatelů této webové služby, která umožňuje, mimojiné, vyhledávání v rejstřících z jednoho místa, aniž by údaje z těchto rejstříků sdružovala.

Pokud jste na našich stránkách objevili, že uváděná data neodpovídají realitě, zkontrolujte prosím nejdříve, zda chyba není přímo v příslušném zdrojovém rejstříku. Pokud je, obraťte se s žádostí o opravu dat na příslušnou instituci uvedenou na této stránce. Tím zajistíte aktuálnost dat na našich stránkách a v mnoha dalších komerčních databázích.

Celebrity v rejstříku

David Hořava

David Hořava

podnikatel, Ubytovani.cz, Virtualniprohlidky.cz a Hanulka.cz

-10
-
+
Jakub Kania

Jakub Kania

hokejista

699
-
+
Boleslav Polívka

Boleslav Polívka

herec

-2308
-
+
Marek Dalík

Marek Dalík

lobbista a podnikatel

-2114
-
+
Dara Rolins

Dara Rolins

zpěvačka

-2130
-
+
Jaromír Soukup

Jaromír Soukup

moderátor, mediální magnát

-2538
-
+

A tohle už jste četli?