Partners Financial Services

Timboni, nadační fond, IČO: 19999488 - Poslední změny a události

Pouze Zapsáno
Obchodní rejstřík
7. 12. 2023
Zapsán zakladatel Tristano Testa, jako zakladatel
7. 12. 2023
Zapsán člen statutárního orgánu Paola Testa, jako člen správní rady
7. 12. 2023
Zapsán člen statutárního orgánu Laura Testa, jako člen správní rady
7. 12. 2023
Zapsán člen statutárního orgánu Tristano Testa, jako člen správní rady
7. 12. 2023
Počet členů statutárního orgánu: 3
7. 12. 2023
Zapsán způsob jednání: Nadační fond zastupuje člen správní rady samostatně.
7. 12. 2023
Zapsán skutečný majitel Mgr. Paola Spoladore, jako přímý skutečný majitel; skutečný majitel podle § 6 zákona č. 3. 7/2. 02. 1. sb.
7. 12. 2023
Zapsán skutečný majitel Paola Testa, jako přímý skutečný majitel; skutečný majitel podle § 6 zákona č. 3. 7/2. 02. 1. sb.
7. 12. 2023
Zapsán skutečný majitel Laura Testa, jako přímý skutečný majitel; skutečný majitel podle § 6 zákona č. 3. 7/2. 02. 1. sb.
7. 12. 2023
Zapsán skutečný majitel Tristano Testa, jako přímý skutečný majitel; skutečný majitel podle § 6 zákona č. 3. 7/2. 02. 1. sb.
7. 12. 2023
Zapsán revisor Mgr. Paola Spoladore, jako revizor
7. 12. 2023
Zapsán předmět činnosti: Předmětem činnosti nadačního fondu je zejména: a) pomoc při zajišťování nebo samotné zajišťování potravin, léků, hygienických potřeb, zdravotních pomůcek, oblečení. b) pomoc dětem (sirotkům, dětským domovům apod.). c) materiální a finanční podpora pro zařízení, která vytvářejí podmínky pro záchranu, léčení a ubytování lidí poškozených válkou, živelnou pohromou či jinou vyšší mocí. d) zajišťování a poskytování pohonných hmot, oblečení, další výstroje, speciálního vybavení, finančních prostředků. e) podpora a pomoc v organizování vzdělávacích, sportovních a kulturních akcí, které jakkoli souvisejí s účelem fondu. f) podpora a organizace setkávání specialistů a osob s podobným smýšlením a zaměřením. g) poskytování pomoci a podpory jiným nadačním fondům, nadacím nebo jiným charitativním organizacím. h) podpora věcná, poradenská a konzultační zejména v oblasti právní, finanční a ekonomické. i) podpora státu, fyzickým i právnickým osobám, konkrétním projektům a dalším aktivitám, které přispívají ke stanovenému účelu. j) informování veřejnosti o dané problematice formou osvěty, informačními letáky, internetem, médii, infostánky. k) spolupráce s organizacemi podobného zaměření. l) finanční, hmotná a poradenská podpora jiných organizací, fyzických osob a organizování vlastních projektů.
7. 12. 2023
Vznik společnosti Timboni, nadační fond

Peníze.cz zobrazuje pouze údaje, které byly zveřejněny na základě zákona v různých rejstřících. Seznam odkazů na zdrojové informace naleznete na této stránce. Vydavatel tímto způsobem zpracovává osobní údaje v souladu s čl. 6 odst. 1 odst. f) Obecného nařízení o ochraně osobních údajů, tedy pro účely oprávněných zájmů uživatelů této webové služby, která umožňuje, mimojiné, vyhledávání v rejstřících z jednoho místa, aniž by údaje z těchto rejstříků sdružovala.

Pokud jste na našich stránkách objevili, že uváděná data neodpovídají realitě, zkontrolujte prosím nejdříve, zda chyba není přímo v příslušném zdrojovém rejstříku. Pokud je, obraťte se s žádostí o opravu dat na příslušnou instituci uvedenou na této stránce. Tím zajistíte aktuálnost dat na našich stránkách a v mnoha dalších komerčních databázích.

Celebrity v rejstříku

Marek Kaleta

Marek Kaleta

motivační rapper

-80
-
+
Václav Bláha

Václav Bláha

zpěvák, kytarista, frotman kapely Divoký Bill

2228
-
+
Petros Michopulos

Petros Michopulos

spoluautor nejpopulárnějšího českého podcastu o politice

-20
-
+
Zdeněk Bakala

Zdeněk Bakala

podnikatel a uhlobaron

-2292
-
+
Ivan Mládek

Ivan Mládek

hudebník

3593
-
+
Boleslav Polívka

Boleslav Polívka

herec

-2158
-
+

A tohle už jste četli?

Penzijko s finančním bonusem

Založte si penzijko Conseq a získejte nejen státní příspěvky a daňovou úsporu, ale i bonus pro věrné klienty.