Partners Financial Services
Ikona žárovky

Tyto stránky navštíví měsíčně 1 000 000 lidí. Chcete inzerci na míru? Napište nám!

Dětská skupinka Sympatie, z. s., Norberčany, IČO: 21176060 - Obchodní rejstřík

Tento výpis z obchodního rejstříku obsahuje údaje o společnosti Dětská skupinka Sympatie, z. s.. Údaje byly staženy 28. 4. 2024 z datové služby justice.cz
dle IČO 21176060. Z důvodu ochrany osobních údajů nejsou na stránce data narození a úplné adresy fyzických osob. Kompletní výpis včetně dat narození a adres lze zobrazit po zadání IČO 21176060 na originální stránce obchodního rejstříku justice.cz.

Výpis z obchodního rejstříku

Aktuální rejstřík
Úplný rejstřík
RES
Datum vzniku a zápisu
29. 1. 2024
Název
Dětská skupinka Sympatie, z. s.
zapsáno 29. 1. 2024
Adresa firmy
Stará Libavá 63, 793 05 Norberčany - Stará Libavá
zapsáno 29. 1. 2024
Sídlo Kraj: Olomoucký kraj
Okres: Olomouc
Obec: Norberčany
Část obce: Stará Libavá
Adresní místo: Stará Libavá 63
IČO
21176060
zapsáno 29. 1. 2024
Právní forma
Spolek
zapsáno 29. 1. 2024
Spisová značka
L 21193/KSOS Krajský soud v Ostravě
zapsáno 29. 1. 2024
Účel
-Péče o děti předškolního věku, také prostřednictvím provozováním dětské skupiny dle zákona 247/2014 Sb. o poskytování služby péče o dítě v dětské skupině, -Výchovně-vzdělávací aktivity spojené s rozvojem dětské osobnosti, -Zajišťování volnočasových aktivit pro děti ve věku (především) 1-6 let, -Podpora rodičů, vracejících se do zaměstnání, -Pořádání kulturních, společenských a sportovních akcí pro děti i dospělé, -Podpora rozvoje alternativ rodinné péče ve fázi předškolního vzdělávání, -Pořádání seminářů a besed pro rodiče týkajících se nejen předškolní výchovy, -Zajištění hlídání dětí v pronajatých prostorách nebo v domácím prostředí, -Výchova v oblasti enviromentální a směrem ke zdravému životnímu stylu, -Pořádání vzdělávacích akcí, seminářů, workshopů a kulturních akcí pro dospělé se zaměřením nejen na osobní růst, ale i kreativní činnosti či péči o tělo, -Pořádání seminářů pro firmy, -Pořádání seminářů pro rodiče, budoucí rodiče i duly, -Jazykové vzdělávání pro podporu minorit, ukrajinských rodin a dětí, -Zajištění táborů pro děti, -Pořádání seminářů interiér designu, feng shui, spolku architektů, projekty komunitních skupin, komunitního stylu bydlení, podpůrná činnost při hledání bydlení pro rodiny v nouzi.
zapsáno 29. 1. 2024
Název nejvyššího orgánu
Členská schůze
zapsáno 29. 1. 2024
Rizikovost společnosti

Poslední změny a události - Dětská skupinka Sympatie, z. s.

30. 1. 2024
Zapsán skutečný majitel Monika Smětalová, jako přímý skutečný majitel; skutečný majitel podle § 4 zákona č. 3. 7/2. 02. 1. sb.
29. 1. 2024
Zapsán člen statutárního orgánu Monika Smětalová, jako předseda
29. 1. 2024
Počet členů statutárního orgánu: 1
29. 1. 2024
Zapsán způsob jednání: Předseda jedná za spolek samostatně.
29. 1. 2024
Zapsán předmět činnosti: 1.K naplnění svého účelu popsaného v Čl II, vykonává tyto činnosti: -Podporuje a vykonává práci s rodinou a dětmi, -Poskytuje služby péče o dítě v dětské skupině, -Podporuje občanskou angažovanost rodičů, -Propaguje hodnoty rodiny a komunitního života v celé jejich šíři, -Zajišťuje společenské, kulturní a sportovní akce nejen pro děti, -Poskytuje vzdělávací, informační a poradenské služby, -Rozvíjí spolupráci s obdobnými organizacemi za účelem vzájemné výměny zkušeností. Spolek není založen za účelem podnikání, případný zisk spolku bude reinvestovat zpět do činností spolku,a to včetně jeho správy. 2.Spolek je oprávněn vyvíjet vedle hlavní činnosti spolku uvedené v odst. 1. tohoto článku stanov vedlejší hospodářskou činnost spočívající v podnikání nebo jiné výdělečné činnosti jen za účelem podpory hlavní činnosti spolku nebo hospodárného využití spolkového majetku.

Všechny změny a události ve společnosti

Vizualizace obchodních vztahů a vazeb - Dětská skupinka Sympatie, z. s.
Více o vizualizacích

Dětská skupinka Sympatie, z. s., IČO: 21176060: vizualizace vztahů osob a společností

Dětská skupinka Sympatie, z. s., IČO: 21176060

Zobrazit vztahy a firmy
Předmět činnosti
1.K naplnění svého účelu popsaného v Čl II, vykonává tyto činnosti: -Podporuje a vykonává práci s rodinou a dětmi, -Poskytuje služby péče o dítě v dětské skupině, -Podporuje občanskou angažovanost rodičů, -Propaguje hodnoty rodiny a komunitního života v celé jejich šíři, -Zajišťuje společenské, kulturní a sportovní akce nejen pro děti, -Poskytuje vzdělávací, informační a poradenské služby, -Rozvíjí spolupráci s obdobnými organizacemi za účelem vzájemné výměny zkušeností. Spolek není založen za účelem podnikání, případný zisk spolku bude reinvestovat zpět do činností spolku,a to včetně jeho správy. 2.Spolek je oprávněn vyvíjet vedle hlavní činnosti spolku uvedené v odst. 1. tohoto článku stanov vedlejší hospodářskou činnost spočívající v podnikání nebo jiné výdělečné činnosti jen za účelem podpory hlavní činnosti spolku nebo hospodárného využití spolkového majetku.
zapsáno 29. 1. 2024

Statutární orgán - Předseda - Dětská skupinka Sympatie, z. s.

Předseda
Monika Smětalová
Stará Libavá, 793 05 Norberčany - Stará Libavá
Den vzniku funkce: 29. 1. 2024
zapsáno 29. 1. 2024
Počet členů
1
zapsáno 29. 1. 2024
Způsob jednání
Předseda jedná za spolek samostatně.
zapsáno 29. 1. 2024

Skuteční majitelé - Dětská skupinka Sympatie, z. s.

Přímý skutečný majitel; Skutečný majitel podle § 4 zákona č. 37/2021 Sb.
Monika Smětalová
Stará Libavá, 793 05 Norberčany - Stará Libavá
Automatický průpis: ano
Údaje o skutečnostech zakládajících postavení skutečného majitele:
Jiná skutečnost.
Pozice člena statutárního orgánu, obdobná pozice nebo zástupce člena.
Den, od kterého je osoba skutečným majitelem: 29. 1. 2024
zapsáno 30. 1. 2024

Hodnocení firmy - Dětská skupinka Sympatie, z. s.

0
-
+

Sídlo společnosti na mapě - Dětská skupinka Sympatie, z. s.

Sbírka listin

Peníze.cz zobrazuje pouze údaje, které byly zveřejněny na základě zákona v různých rejstřících. Seznam odkazů na zdrojové informace naleznete na této stránce. Vydavatel tímto způsobem zpracovává osobní údaje v souladu s čl. 6 odst. 1 odst. f) Obecného nařízení o ochraně osobních údajů, tedy pro účely oprávněných zájmů uživatelů této webové služby, která umožňuje, mimojiné, vyhledávání v rejstřících z jednoho místa, aniž by údaje z těchto rejstříků sdružovala.

Pokud jste na našich stránkách objevili, že uváděná data neodpovídají realitě, zkontrolujte prosím nejdříve, zda chyba není přímo v příslušném zdrojovém rejstříku. Pokud je, obraťte se s žádostí o opravu dat na příslušnou instituci uvedenou na této stránce. Tím zajistíte aktuálnost dat na našich stránkách a v mnoha dalších komerčních databázích.

Celebrity v rejstříku

Radim Passer

Radim Passer

miliardář

-1254
-
+
Ewa Farna

Ewa Farna

zpěvačka

-1469
-
+
Leo Beránek

Leo Beránek

rapper

-73
-
+
Leonard Lekaj

Leonard Lekaj

podnikatel, přítel Moniky Bagárové

-380
-
+
Ivo Rittig

Ivo Rittig

podnikatel a lobbista

-1692
-
+
Simona Krainová

Simona Krainová

modelka

-1531
-
+

A tohle už jste četli?

Firmy s podobným IČO

Firmy s podobným názvem

Penzijko s finančním bonusem

Založte si penzijko Conseq a získejte nejen státní příspěvky a daňovou úsporu, ale i bonus pro věrné klienty.