Partners Financial Services

Farma s přesahem Světa(k)raj s.r.o., IČO: 21199361 - Poslední změny a události

Pouze Zapsáno
Obchodní rejstřík
31. 1. 2024
Zapsán člen statutárního orgánu Dominika Pašková, jako jednatel
31. 1. 2024
Zapsán základní kapitál 1 000 Kč
31. 1. 2024
Počet členů statutárního orgánu: 1
31. 1. 2024
Zapsán způsob jednání: Jednatel zastupuje společnost ve všech záležitostech samostatně.
31. 1. 2024
Zapsán společník Holding Perfect World s.r.o.
31. 1. 2024
Zapsán skutečný majitel Dominika Pašková, jako nepřímý skutečný majitel; skutečný majitel podle § 4 zákona č. 3. 7/2. 02. 1. sb.
31. 1. 2024
Zapsán předmět podnikání: Výroba, obchod a služby neuvedené v přílohách 1 až 3 živnostenského zákona, a to v rozsahu oborů činnosti: - Poskytování služeb pro zemědělství, zahradnictví, rybníkářství, lesnictví a myslivost. - Chov zvířat a jejich výcvik (s výjimkou živočišné výroby). - Výroba potravinářských a škrobárenských výrobků. - Výroba krmiv, krmných směsí, doplňkových látek a premixů. - Zpracování dřeva, výroba dřevěných, korkových, proutěných a slaměných výrobků. - Výroba kovových konstrukcí a kovodělných výrobků. - Povrchové úpravy a svařování kovů a dalších materiálů. - Výroba, opravy a údržba sportovních potřeb, her, hraček a dětských kočárků. - Zprostředkování obchodu a služeb. - Velkoobchod a maloobchod. - Ubytovací služby. - Nákup, prodej, správa a údržba nemovitostí. - Pronájem a půjčování věcí movitých. - Poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a posudků. - Reklamní činnost, marketing, mediální zastoupení. - Fotografické služby. - Provozování cestovní agentury a průvodcovská činnost v oblasti cestovního ruchu. - Mimoškolní výchova a vzdělávání, pořádání kurzů, školení, včetně lektorské činnosti. - Provozování kulturních, kulturně - vzdělávacích a zábavních zařízení, pořádání kulturních produkcí, zábav, výstav, veletrhů, přehlídek, prodejních a obdobných akcí. - Provozování tělovýchovných a sportovních zařízení a organizování sportovní činnosti. - Poskytování služeb osobního charakteru a pro osobní hygienu. - Poskytování služeb pro rodinu a domácnost.
31. 1. 2024
Zapsán předmět podnikání: Prodej kvasného lihu, konzumního lihu a lihovin
31. 1. 2024
Zapsán předmět podnikání: Hostinská činnost
31. 1. 2024
Vznik společnosti Farma s přesahem Světa(k)raj s.r.o.

Peníze.cz zobrazuje pouze údaje, které byly zveřejněny na základě zákona v různých rejstřících. Seznam odkazů na zdrojové informace naleznete na této stránce. Vydavatel tímto způsobem zpracovává osobní údaje v souladu s čl. 6 odst. 1 odst. f) Obecného nařízení o ochraně osobních údajů, tedy pro účely oprávněných zájmů uživatelů této webové služby, která umožňuje, mimojiné, vyhledávání v rejstřících z jednoho místa, aniž by údaje z těchto rejstříků sdružovala.

Pokud jste na našich stránkách objevili, že uváděná data neodpovídají realitě, zkontrolujte prosím nejdříve, zda chyba není přímo v příslušném zdrojovém rejstříku. Pokud je, obraťte se s žádostí o opravu dat na příslušnou instituci uvedenou na této stránce. Tím zajistíte aktuálnost dat na našich stránkách a v mnoha dalších komerčních databázích.

Celebrity v rejstříku

Cyril Regner

Cyril Regner

podnikatel v energetice, český producent

-13
-
+
Jakub Ortinský

Jakub Ortinský

podnikatel, majitel J. O. Investment

-35
-
+
Richard Chlad

Richard Chlad

bývalý automobilový závodník

-7
-
+
Jaromír Jágr

Jaromír Jágr

hokejista, mistr světa a olympijský vítěz

1976
-
+
Roman Šmucler

Roman Šmucler

stomatolog, televizní moderátor a podnikatel

-2290
-
+
Marek Dospiva

Marek Dospiva

miliardář, Penta

-2098
-
+

A tohle už jste četli?