Partners Financial Services

PLANET PARTNERS, z. ú., IČO: 21423245 - Poslední změny a události

Pouze Zapsáno
Obchodní rejstřík
8. 4. 2024
Zapsán skutečný majitel Jaromír Novák, jako přímý skutečný majitel; skutečný majitel podle § 6 zákona č. 3. 7/2. 02. 1. sb.
8. 4. 2024
Zapsán skutečný majitel Jaromír Novák, jako přímý skutečný majitel; skutečný majitel podle § 6 zákona č. 3. 7/2. 02. 1. sb.
8. 4. 2024
Zapsán skutečný majitel Michal Petr, jako přímý skutečný majitel; skutečný majitel podle § 6 zákona č. 3. 7/2. 02. 1. sb.
8. 4. 2024
Zapsán skutečný majitel Kateřina Šamánková, jako přímý skutečný majitel; skutečný majitel podle § 6 zákona č. 3. 7/2. 02. 1. sb.
8. 4. 2024
Zapsán skutečný majitel Monika Pavlus, jako přímý skutečný majitel; skutečný majitel podle § 6 zákona č. 3. 7/2. 02. 1. sb.
4. 4. 2024
Zapsán základní kapitál 50 000 Kč
4. 4. 2024
Zapsán zakladatel Jaromír Novák, jako zakladatel
4. 4. 2024
Zapsán člen statutárního orgánu Jaromír Novák, jako ředitel
4. 4. 2024
Počet členů statutárního orgánu: 1
4. 4. 2024
Zapsán způsob jednání: Ředitel jedná jménem ústavu samostatně.
4. 4. 2024
Zapsán člen správní rady Michal Petr, jako člen správní rady
4. 4. 2024
Zapsán člen správní rady Kateřina Šamánková, jako člen správní rady
4. 4. 2024
Zapsán člen správní rady Monika Pavlus, jako člen správní rady
4. 4. 2024
Počet členů správní rady: 3
4. 4. 2024
Zapsán předmět činnosti: a) Humanitární a rozvojová pomoc: Hlavním předmětem činnosti ústavu je poskytování humanitární a rozvojové pomoci lidem zasaženým válečnými konflikty, přírodními katastrofami nebo trpícími dlouhodobou chudobou. Ústav se zaměřuje na zajištění základních životních potřeb jako je přístup k pitné vodě, potraviny a zajištění bezpečného útočiště. Součástí je také podpora obnovy infrastruktury a rozvoj místních komunit s cílem dosáhnout dlouhodobé udržitelnosti. b) Vzdělávání a osvěta: Ústav se věnuje vzdělávacím a osvětovým programům v České republice i v zahraničí s cílem podpořit přístup ke kvalitnímu vzdělání pro všechny. To zahrnuje podporu škol, vzdělávacích materiálů, odborné přípravy učitelů a osvětových kampaní zaměřených na šíření povědomí o globálních problémech a možnostech jejich řešení. c) Zapojení vědy a výzkumu: Ústav respektuje významné postavení vědy a výzkumu v identifikaci, analýze a řešení sociálních, ekonomických a environmentálních problémů. V tomto duchu se ústav zavazuje k podpoře a realizaci výzkumných projektů, které přispívají k lepšímu pochopení těchto problémů a k vývoji nových technologií, metod a přístupů pro jejich řešení. Ústav bude spolupracovat s akademickými institucemi, vědeckými organizacemi a odborníky z praxe s cílem podpořit interdisciplinární výzkum a inovace, které přinášejí konkrétní výsledky a řešení pro zlepšení životních podmínek a ochranu přírodních zdrojů. d) Ochrana životního prostředí: Ústav uznává význam ochrany životního prostředí jako klíčového předpokladu udržitelného rozvoje a kvality života. Aktivity ústavu v této oblasti zahrnují projekty zaměřené na ochranu biodiverzity, udržitelné využívání přírodních zdrojů, snižování dopadů klimatických změn a podporu ekologického vzdělávání a osvěty.
4. 4. 2024
Vznik společnosti PLANET PARTNERS, z. ú.

Peníze.cz zobrazuje pouze údaje, které byly zveřejněny na základě zákona v různých rejstřících. Seznam odkazů na zdrojové informace naleznete na této stránce. Vydavatel tímto způsobem zpracovává osobní údaje v souladu s čl. 6 odst. 1 odst. f) Obecného nařízení o ochraně osobních údajů, tedy pro účely oprávněných zájmů uživatelů této webové služby, která umožňuje, mimojiné, vyhledávání v rejstřících z jednoho místa, aniž by údaje z těchto rejstříků sdružovala.

Pokud jste na našich stránkách objevili, že uváděná data neodpovídají realitě, zkontrolujte prosím nejdříve, zda chyba není přímo v příslušném zdrojovém rejstříku. Pokud je, obraťte se s žádostí o opravu dat na příslušnou instituci uvedenou na této stránce. Tím zajistíte aktuálnost dat na našich stránkách a v mnoha dalších komerčních databázích.

Celebrity v rejstříku

Lukáš Konečný

Lukáš Konečný

bývalý český boxer, mistr světa ve velterové váze

-1073
-
+
David Rath

David Rath

podnikatel a sociálnědemokratický politik

-2773
-
+
Simona Krainová

Simona Krainová

modelka

-2235
-
+
Miloš Knor

Miloš Knor

moderátor, bavič

-1032
-
+
František Chvalovský

František Chvalovský

podnikatel a kontroverzní fotbalový funkcionář

-2273
-
+
Vít Bárta

Vít Bárta

podnikatel, bývalý politik

1800
-
+

A tohle už jste četli?

Dlouhodobý investiční produkt

Myslete na sebe a zabezpečte se na penzi co nejlépe. Třeba investováním do široké nabídky fondů.