Partners Financial Services
Ikona žárovky

Tyto stránky navštíví měsíčně 1 000 000 lidí. Chcete inzerci na míru? Napište nám!

Asociace integrovaných sportů, z. s., Stará Paka, IČO: 22822763 - Obchodní rejstřík

Tento výpis z obchodního rejstříku obsahuje údaje o společnosti Asociace integrovaných sportů, z. s.. Údaje byly staženy 11. 4. 2024 z datové služby justice.cz
dle IČO 22822763. Z důvodu ochrany osobních údajů nejsou na stránce data narození a úplné adresy fyzických osob. Kompletní výpis včetně dat narození a adres lze zobrazit po zadání IČO 22822763 na originální stránce obchodního rejstříku justice.cz.

Výpis z obchodního rejstříku

Aktuální rejstřík
Úplný rejstřík
RES
Datum zápisu
1. 1. 2014
Datum vzniku
29. 12. 2009
Název
Asociace integrovaných sportů, o.s.
zapsáno 1. 1. 2014 vymazáno 20. 1. 2016
Asociace integrovaných sportů, z. s.
zapsáno 20. 1. 2016
Adresa firmy
Místecká 568, 199 00 Praha - Letňany
zapsáno 1. 1. 2014 vymazáno 29. 3. 2024
Sokolská 194, 507 91 Stará Paka - Stará Paka
zapsáno 29. 3. 2024
Sídlo Kraj: Královéhradecký kraj
Okres: Jičín
Obec: Stará Paka
Část obce: Stará Paka
Ulice: Sokolská
Adresní místo: Sokolská 194
IČO
22822763
zapsáno 1. 1. 2014
Právní forma
Spolek
zapsáno 1. 1. 2014
Spisová značka
L 21014/MSPH Městský soud v Praze
zapsáno 1. 1. 2014 vymazáno 9. 4. 2024
L 14749/KSHK Krajský soud v Hradci Králové
zapsáno 9. 4. 2024
Účel
Asociace integrovaných sportů, z. s. (dále jen: AIS) byla založena ve veřejném zájmu s veřejně prospěšným posláním. Cílem AIS je ve spolupráci s integrovanými sportovními kluby (dále jen: iSK) naplňovat status veřejné prospěšnosti a plnit podmínky a povinnosti spojené s udržením tohoto statusu. Nabytím statusu veřejné prospěšnosti pro AIS nabývají tento status i jednotlivé iSK. Účelem a cílem AIS je odstraňovat fyzické a psychické bariéry mezi handicapovanými a nehandicapovanými lidmi všech věkových kategorií, organizovat pro ně aktivity v oblasti tělovýchovné, sportovní, kulturní, společenské, sociální, vzdělávací, osvětové a volnočasové a podporovat osobní rozvoj každého jednotlivce. Cílem AIS je vybudovat síť regionálních zastoupení (ve formě iSK) po celé České republice a zpřístupnit tělovýchovné, sportovní, kulturní, společenské, sociální, vzdělávací a volnočasové aktivity všem handicapovaným lidem s důrazem na jejich integraci do společnosti lidí bez handicapu.
zapsáno 20. 1. 2016 vymazáno 29. 3. 2024
Orgány AIS i jednotlivé iSK v rozsahu své působnosti zejména: 1.vytvářejí podmínky pro vznik a dobré fungování iSK, pomáhají jim a činí opatření, aby je udrželi v činnosti a zajistili jejich majetek pro spolkové účely, 2.organizují a provádějí tělesnou výchovu a sport, kulturní, společenskou, sociální, vzdělávací, osvětovou a volnočasovou činnost s důrazem na integraci a zapojení handicapovaných lidí do těchto činností, 3.přizpůsobují pravidla jednotlivých vhodných sportů tak, aby se co nejširší skupiny různě handicapovaných lidí mohli, spolu s lidmi bez handicapu, aktivně do těchto integrovaných sportů zapojit, 4.pořádají turnaje integrovaných sportů dle upravených pravidel a zajišťují další tělovýchovné, sportovní, ale také kulturní, společenské, sociální a volnočasové akce s aktivní účastí handicapovaných lidí, 5.zajišťují potřebné zázemí (např. asistenci, dopravu, atd.) handicapovaným lidem při akcí pořádaných nejen AIS, ale i jiných organizací, 6.budují, provozují a udržují sportovní a jiná zařízení, která vlastní nebo užívají. 7.vytvářejí široké možnosti užívání svých sportovišť pro zájemce z řad veřejnosti, zejména pak handicapovaných lidí, 8.vedou své členy a ostatní zájemce o integrované aktivity k dodržování základních sportovních, etických, estetických a mravních pravidel, 9.hájí zájmy svých členů, za tím účelem spolupracují s orgány státní správy a samosprávy, s ostatními organizacemi i jednotlivci, 10.pořádají pro veřejnost vzdělávací a osvětové akce formou školení, přednášek, besed, atd. a zajišťují vzdělávání a školení svých členů 11.spolupracují s jinými organizacemi v ČR i zahraničí na možnostech integrace nejen handicapovaných lidí 12.dalšími formami své činnosti napomáhají integraci odloučených skupin i jednotlivců a rozvoji veřejného života, kultury, zdraví apod., zejména formou další veřejně prospěšné činnosti a osvětovou činností.
zapsáno 20. 1. 2016 vymazáno 29. 3. 2024
Spolek byl založen ve veřejném zájmu a má veřejně prospěšné poslání, kterým je zlepšování života a sociálního postavení znevýhodněných, zdravotně i jinak postižených a nesoběstačných lidí (včetně dětí a seniorů) a odstraňování nepříznivých důsledků jejich znevýhodnění v osobním, pracovním i společenském životě.
zapsáno 29. 3. 2024
Název nejvyššího orgánu
Valná hromada
zapsáno 20. 1. 2016
Rizikovost společnosti

Poslední změny a události - Asociace integrovaných sportů, z. s.

9. 4. 2024
Změna spisové značky z L 21014/MSPH na L 14749/KSHK
4. 4. 2024
Zapsán skutečný majitel Ladislav Kratina, jako přímý skutečný majitel; skutečný majitel podle § 4 zákona č. 3. 7/2. 02. 1. sb.
4. 4. 2024
Vymazán skutečný majitel Martin Pospíšil
29. 3. 2024
Zapsán člen statutárního orgánu Ladislav Kratina, jako předseda spolku
29. 3. 2024
Vymazán člen statutárního orgánu Martin Pospíšil

Všechny změny a události ve společnosti

Vizualizace obchodních vztahů a vazeb - Asociace integrovaných sportů, z. s.
Více o vizualizacích

Asociace integrovaných sportů, z. s., IČO: 22822763: vizualizace vztahů osob a společností

Asociace integrovaných sportů, z. s., IČO: 22822763

Zobrazit vztahy a firmy
Předmět vedlejší hospodářské činnosti
Vedle hlavní činnosti provozuje AIS též vedlejší hospodářskou činnost, která směřuje výlučně k podpoře činnosti hlavní a k hospodárnému využívání majetku spolku. Předmětem vedlejší hospodářské činnosti je poskytování služeb a provozování dalších činností, které naplňují znaky podnikání či jiné výdělečné činnosti .
zapsáno 20. 1. 2016 vymazáno 29. 3. 2024
Předmětem hlavní činnosti spolku je uspokojování a ochrana zájmů znevýhodněných, zdravotně i jinak postižených a nesoběstačných lidí (včetně dětí a seniorů) v rámci naplňování účelu, k němuž byl založen. Zejména se jedná o tyto činnosti: a)odstraňování fyzických i psychologických bariér postižených lidí, b)vyrovnávání příležitostí postižených lidí, c)vytváření podmínek pro aktivizaci a zvyšování úrovně komplexní rehabilitace postižených lidí, jejich rekvalifikace, integrace a osobní rozvoj ve všech oblastech života, d)zastupování postižených lidí při obhajobě jejich zdravotních, hospodářských, pracovních, sociálních, rodinných, kulturních, sportovních a jiných zájmů a potřeb vyplývajících z jejich postižení, e)hájení zájmů postižených lidí prostřednictvím jednání s orgány státní moci a správy, jakož i s jinými osobami o eliminaci obecných i konkrétních bariér plnohodnotné sociální a společenské integrace postižených lidí, f)informování veřejnosti o problematice a aktivitách týkajících se postižených lidí, g)organizování nevýdělečných činností formou setkání, přednášek, besed, vzdělávání, výměny zkušeností a informací zaměřených na problematiku postižených lidí, h)zaměstnávání zdravotně postižených lidí a seniorů, i)organizace a podpora při pracovních, společenských, sportovních, volnočasových i jiných aktivit postižených lidí, j)individuální pomoc v těžkých životních situacích, k)poskytování sociálních a dalších služeb, jakož i provozování jiných činností pro postižené lidi, pokud nejde o podnikatelskou či jinou výdělečnou činnost provozovanou v rámci vedlejší hospodářské činnosti spolku, l)poskytování ubytování a bydlení s asistencí pro zdravotně postižené a nesoběstačné lidi (včetně dětí a seniorů)
zapsáno 29. 3. 2024
Předmět vedlejší hospodářské činnosti
1.Vedle hlavní činnosti provozuje spolek též vedlejší hospodářskou činnost, která směřuje k podpoře činnosti hlavní a k hospodárnému využívání majetku spolku. 2.Předmětem vedlejší hospodářské činnosti je poskytování služeb a provozování dalších činností, pokud naplňují znaky podnikání či jiné výdělečné činnosti.
zapsáno 29. 3. 2024

Předseda spolku - Asociace integrovaných sportů, z. s.

Předseda spolku
Martin Pospíšil
Pod Zámečkem, 500 06 Hradec Králové - Nový Hradec Králové
Den vzniku funkce: 28. 11. 2015
Den zániku funkce: 31. 1. 2024
zapsáno 20. 1. 2016 vymazáno 29. 3. 2024
Předseda spolku
Ladislav Kratina
Místecká, 199 00 Praha - Letňany
Den vzniku funkce: 31. 1. 2024
zapsáno 29. 3. 2024
Počet členů
1
zapsáno 20. 1. 2016
Způsob jednání
1. Předseda spolku je individuální statutární orgán AIS oprávněný zastupovat AIS ve všech záležitostech včetně právních jednání vůči zaměstnancům. 2. Předseda spolku řídí činnost AIS v souladu s rozhodnutími valné hromady a výkonného výboru. V případě, že předseda spolku jedná jménem AIS v rozporu s těmito rozhodnutími, je povinen nahradit AIS škodu, kterou tímto jednáním způsobí. 3. Předseda spolku se podepisuje jménem AIS tak, že k vytištěnému nebo napsanému názvu AIS připojí svůj podpis a razítko. 4. Funkční období předsedy spolku je pětileté. Předsedu spolku volí, jmenuje a odvolává výkonný výbor AIS, který stanoví i jeho odměnu za výkon funkce. 5. Výkon funkce předsedy spolku je neslučitelná s členstvím v kontrolní komisi AIS. 6. Předseda spolku zastupuje výkonný výbor vůči ostatním orgánům AIS. Do jeho povinností patří také: a) svolávání valné hromady, b) svolávání schůze výkonného výboru a pozvání vedoucího kontrolní komise AIS na tuto schůzi, c) vedení řádné agendy valné hromady a dalších schůzí, které svolává a zajištění archivace veškerých zápisů z těchto schůzí, d) vedení seznamu členů AIS a provádění zápisů či výmazů, e) předkládání valné hromadě zprávu o činnosti a hospodaření AIS za předcházející rok a minimálně jednou za tři roky strategický plán AIS na další období.
zapsáno 20. 1. 2016 vymazáno 29. 3. 2024
1.Předseda spolku (nebo jeho zástupce) je individuální statutární orgán spolku oprávněný zastupovat spolek ve všech záležitostech včetně právních jednání vůči zaměstnancům spolku. 2.Předseda spolku (nebo jeho zástupce) řídí činnost spolku v souladu s rozhodnutími valné hromady spolku a výkonného výboru spolku. 3.Předsedu spolku a jeho zástupce jmenuje a odvolává výkonný výbor spolku, který stanoví i jejich odměnu za výkon funkce. 4.Předseda spolku a jeho zástupce je ve smluvním vztahu ke spolku. 5.Výkon funkce předsedy spolku a jeho zástupce je neslučitelná s členstvím v kontrolní komisi spolku. 6.V případě nemožnosti výkonu funkce předsedy spolku přebírá jeho pravomoci zástupce předsedy spolku. 7.Předseda spolku (nebo jeho zástupce) dále zajišťuje: a)svolávání zasedání valné hromady spolku v souladu s čl. VIII odst. 3. těchto Stanov, b)vedení řádné agendy valné hromady spolku, c)vedení seznamu členů spolku a provádění zápisů či výmazů, d)archivaci veškerých zápisů ze zasedání valné hromady spolku, e)předkládání valné hromadě zprávu o činnosti a hospodaření spolku za předcházející rok, f)pozvání vedoucího dozorčí rady spolku na schůze výkonného výboru spolku, g)pozvání ředitele spolku na schůze výboru.
zapsáno 29. 3. 2024

Kontrolní komise - Asociace integrovaných sportů, z. s.

Vedoucí kontrolní komise
Marcela Sedláková, DiS.
B. Němcové, 509 01 Nová Paka - Nová Paka
Den vzniku funkce: 28. 11. 2015
Den vzniku členstvi: 28. 11. 2015
zapsáno 20. 1. 2016 vymazáno 11. 1. 2020
Členka kontrolní komise
Stanislava Chlupáčová
Rumlova, 507 91 Stará Paka - Stará Paka
Den vzniku členstvi: 28. 11. 2015
zapsáno 20. 1. 2016
Člen kontrolní komise
Vlastimil Hudeček
Borušov, 571 01 Borušov - Borušov
Den vzniku členstvi: 28. 11. 2015
zapsáno 20. 1. 2016 vymazáno 16. 8. 2020
Vedoucí kontrolní komise
Marcela Drhová, DiS.
B. Němcové, 509 01 Nová Paka - Nová Paka
Den vzniku funkce: 28. 11. 2015
Den zániku funkce: 31. 1. 2024
Den vzniku členstvi: 28. 11. 2015
Den zániku členstvi: 31. 1. 2024
zapsáno 11. 1. 2020 vymazáno 29. 3. 2024
Člen kontrolní komise
Vlastimil Hudeček
Borušov, 571 01 Borušov - Borušov
Den vzniku členstvi: 28. 11. 2015
zapsáno 16. 8. 2020
Předseda kontrolní komise
Vendula Sedláková
B. Němcové, 509 01 Nová Paka - Nová Paka
Den vzniku funkce: 31. 1. 2024
Den vzniku členstvi: 31. 1. 2024
zapsáno 29. 3. 2024
Počet členů
3
zapsáno 20. 1. 2016

Skuteční majitelé - Asociace integrovaných sportů, z. s.

Přímý skutečný majitel; Osoba s koncovým vlivem
Martin Pospíšil
Pod Zámečkem, 500 06 Hradec Králové - Nový Hradec Králové
Automatický průpis: ano
Údaje o skutečnostech zakládajících postavení skutečného majitele:
Pozice člena statutárního orgánu.
Den, do kterého byla osoba skutečným majitelem: 1. 10. 2022
Den, od kterého je osoba skutečným majitelem: 20. 1. 2016
zapsáno 1. 6. 2021 vymazáno 1. 10. 2022
Přímý skutečný majitel; Skutečný majitel podle § 4 zákona č. 37/2021 Sb.
Martin Pospíšil
Pod Zámečkem, 500 06 Hradec Králové - Nový Hradec Králové
Automatický průpis: ano
Údaje o skutečnostech zakládajících postavení skutečného majitele:
Jiná skutečnost.
Pozice člena statutárního orgánu, obdobná pozice nebo zástupce člena.
Den, do kterého byla osoba skutečným majitelem: 4. 4. 2024
Den, od kterého je osoba skutečným majitelem: 20. 1. 2016
zapsáno 1. 10. 2022 vymazáno 4. 4. 2024
Přímý skutečný majitel; Skutečný majitel podle § 4 zákona č. 37/2021 Sb.
Ladislav Kratina
Místecká, 199 00 Praha - Letňany
Automatický průpis: ano
Údaje o skutečnostech zakládajících postavení skutečného majitele:
Jiná skutečnost.
Pozice člena statutárního orgánu, obdobná pozice nebo zástupce člena.
Den, od kterého je osoba skutečným majitelem: 29. 3. 2024
zapsáno 4. 4. 2024

Hodnocení firmy - Asociace integrovaných sportů, z. s.

0
-
+

Sídlo společnosti na mapě - Asociace integrovaných sportů, z. s.

Sbírka listin

Peníze.cz zobrazuje pouze údaje, které byly zveřejněny na základě zákona v různých rejstřících. Seznam odkazů na zdrojové informace naleznete na této stránce. Vydavatel tímto způsobem zpracovává osobní údaje v souladu s čl. 6 odst. 1 odst. f) Obecného nařízení o ochraně osobních údajů, tedy pro účely oprávněných zájmů uživatelů této webové služby, která umožňuje, mimojiné, vyhledávání v rejstřících z jednoho místa, aniž by údaje z těchto rejstříků sdružovala.

Pokud jste na našich stránkách objevili, že uváděná data neodpovídají realitě, zkontrolujte prosím nejdříve, zda chyba není přímo v příslušném zdrojovém rejstříku. Pokud je, obraťte se s žádostí o opravu dat na příslušnou instituci uvedenou na této stránce. Tím zajistíte aktuálnost dat na našich stránkách a v mnoha dalších komerčních databázích.

Celebrity v rejstříku

Martin Michal

Martin Michal

podnikatel a manžel zpěvačky Heleny Vondráčkové

-756
-
+
Marek Valášek

Marek Valášek

lektor matematiky, fyziky a statistiky, LearnTube.cz, Mathematicator.com

615
-
+
Ivo Lukačovič

Ivo Lukačovič

zakladatel Seznam.cz

-1798
-
+
Karel Janeček

Karel Janeček

miliardář, bojovník s korupcí

108
-
+
Dara Rolins

Dara Rolins

zpěvačka

-1420
-
+
Tomáš Sedláček

Tomáš Sedláček

ekonom

-2045
-
+

A tohle už jste četli?

Firmy s podobným IČO

Firmy s podobným názvem