Partners Financial Services

Dětská Zahrada Praha z.s., IČO: 22828737 - Poslední změny a události

Pouze Zapsáno
Obchodní rejstřík
5. 5. 2023
Zapsán skutečný majitel Petr Berger, jako přímý skutečný majitel; skutečný majitel podle § 4 zákona č. 3. 7/2. 02. 1. sb.
5. 5. 2023
Zapsán skutečný majitel Lenka Bergerová, jako přímý skutečný majitel; skutečný majitel podle § 4 zákona č. 3. 7/2. 02. 1. sb.
5. 5. 2023
Zapsán skutečný majitel Tomáš Berger, jako přímý skutečný majitel; skutečný majitel podle § 4 zákona č. 3. 7/2. 02. 1. sb.
4. 5. 2023
Zapsán člen statutárního orgánu Petr Berger, jako člen rady spolku
4. 5. 2023
Zapsán člen statutárního orgánu Lenka Bergerová, jako člen rady spolku
4. 5. 2023
Zapsán člen statutárního orgánu Tomáš Berger, jako předseda rady spolku
4. 5. 2023
Počet členů statutárního orgánu: 3
4. 5. 2023
Zapsán způsob jednání: Spolek zastupuje a za něj se podepisuje ve všech věcech předseda Rady spolku.
4. 5. 2023
Zapsán předmět činnosti: 2.Cílem činnosti je: a)posilovat prvořadou a nezastupitelnou roli rodiny a rodičovské výchovy b)podporovat rodiny s dětmi v oblasti výchovy (získávání a předávání poznatků o výchově, zdraví, psychologii rodinného života apod.), c)poskytovat rodičům prostor pro vzájemnou pomoc, předávání zkušeností a poskytování služeb souvisejících s výchovou dětí, d)vyvést rodiče na mateřské dovolené ze sociální izolace, pomoci jim vyrovnat se s novou životní situací a poskytovat jim možnost seberealizace, e)obohacovat děti o nové kamarády, vztahy a zkušenosti, nabízet jim prostředí vzájemné důvěry f)pořádat akce pro veřejnost při aktivní účasti dětí g)provozovat činnost zaměřenou na další vzdělávání dospělých a dětí prostřednictvím vzdělávacích, kulturních, sportovních a rukodělných aktivit h)spolupracovat s jinými mateřskými centry a organizacemi i)spolupracovat s orgány státní správy a samosprávy
4. 5. 2023
Změna názvu z Dětská Zahrada Praha na Dětská Zahrada Praha z.s.
13. 11. 2009
Vznik společnosti Dětská Zahrada Praha

Peníze.cz zobrazuje pouze údaje, které byly zveřejněny na základě zákona v různých rejstřících. Seznam odkazů na zdrojové informace naleznete na této stránce. Vydavatel tímto způsobem zpracovává osobní údaje v souladu s čl. 6 odst. 1 odst. f) Obecného nařízení o ochraně osobních údajů, tedy pro účely oprávněných zájmů uživatelů této webové služby, která umožňuje, mimojiné, vyhledávání v rejstřících z jednoho místa, aniž by údaje z těchto rejstříků sdružovala.

Pokud jste na našich stránkách objevili, že uváděná data neodpovídají realitě, zkontrolujte prosím nejdříve, zda chyba není přímo v příslušném zdrojovém rejstříku. Pokud je, obraťte se s žádostí o opravu dat na příslušnou instituci uvedenou na této stránce. Tím zajistíte aktuálnost dat na našich stránkách a v mnoha dalších komerčních databázích.

Celebrity v rejstříku

Vladimír Šmicer

Vladimír Šmicer

fotbalista

3350
-
+
Jakub Kania

Jakub Kania

hokejista

704
-
+
Karel Komárek

Karel Komárek

miliardář, Sazka

-2135
-
+
Libuše Šmuclerová

Libuše Šmuclerová

bývalá programová ředitelka TV Nova, dnes vede nakladatelství Ringier

-2212
-
+
Patrik Hezucký

Patrik Hezucký

moderátor

-2148
-
+
Pavel Bém

Pavel Bém

psychiatr, horolezec, podnikatel a bývalý pražský primátor

-2579
-
+

A tohle už jste četli?

Penzijko s finančním bonusem

Založte si penzijko Conseq a získejte nejen státní příspěvky a daňovou úsporu, ale i bonus pro věrné klienty.