Partners Financial Services
Ikona žárovky

Tyto stránky navštíví měsíčně 1 000 000 lidí. Chcete inzerci na míru? Napište nám!

LABSKÁ STEZKA, z. s., Bobnice, IČO: 22840451 - Obchodní rejstřík

Tento výpis z obchodního rejstříku obsahuje údaje o společnosti LABSKÁ STEZKA, z. s.. Údaje byly staženy 12. 8. 2023 z datové služby justice.cz
dle IČO 22840451. Z důvodu ochrany osobních údajů nejsou na stránce data narození a úplné adresy fyzických osob. Kompletní výpis včetně dat narození a adres lze zobrazit po zadání IČO 22840451 na originální stránce obchodního rejstříku justice.cz.

Výpis z obchodního rejstříku

Aktuální rejstřík
Úplný rejstřík
RES Registr dotací
Datum zápisu
1. 1. 2014
Datum vzniku
27. 7. 2009
Název
LABSKÁ STEZKA o.s.
zapsáno 1. 1. 2014 vymazáno 18. 1. 2017
LABSKÁ STEZKA, z. s.
zapsáno 18. 1. 2017
Adresa firmy
Kovansko 45, 289 31 Bobnice - Kovansko
zapsáno 1. 1. 2014
Sídlo Kraj: Středočeský kraj
Okres: Nymburk
Obec: Bobnice
Část obce: Kovansko
Adresní místo: Kovansko 45
IČO
22840451
zapsáno 1. 1. 2014
Právní forma
Spolek
zapsáno 1. 1. 2014
Spisová značka
L 20453/MSPH Městský soud v Praze
zapsáno 1. 1. 2014
Účel
1. LS je samosprávná, dobrovolná, nezávislá, nepolitická a nezisková organizace založená za účelem pozitivního působení na rozvoj Labské cyklotrasy, cyklostezek podél vodních toků a cyklostezek v Polabí a v celé ČR. Dále je účelem iniciovat vznik nových Greenways s propojením na celostátní a evropské trasy při současné ochraně přírodních hodnot v území (dále jen účel LS\"). 2. V zájmu naplnění výše uvedeného účelu LS vykonává zejména následující činnosti: (a) podpora environmentálního smýšlení občanů, přispění ke koordinaci i vzájemné informovanosti a součinnosti veřejnosti, podnikatelské sféry, institucí a subjektů veřejné správy v ČR s propojením na EU a světové hnutí Greenways, (b) poskytování informace široké veřejnosti o stavu Labské cyklotrasy prostřednictvím internetových stránek, telefonních linek a dalších prostředků, (c) pokračování v projektu POLABSKÁ CESTA ZDRAVÍ zahájeném v roce 1983 podpora dobudování LABSKÉ CYKLOTRASY po celé délce na obou březích, (d) podpora budování sítě bezpečných cyklotras a stezek v regionu Polabí s nadregionálními vazbami na ČR a EU, (e) příprava a realizace projektů v oblasti cyklo, pěší a vodní turistiky, včetně vazeb na ČR a EU, (f) příprava a realizace koncepcí bezpečného pohybu cyklistů ve městech a obcích , (g) odstraňování bariér a podpora opatření pro zlepšení pohybu vozíčkářů ve městech a obcích i mimo ně, podpora projektů pro integraci handicapovaných nebo sociálně slabších osob, (h) podpora ekologických a environmentálních projektů, úprav veřejných prostranství a zeleně, (i) návrhy a úprava veřejných prostranství a dětských hřišť, (j) návrhy, výsadba a údržba zeleně podél stezek i na veřejných prostranstvích, (k) využívání, udržování a rozšiřování existujícího genofondu stromů ve spolupráci s jinými subjekty a zeměmi, (l) příprava a realizace projektů v oblasti podpory a rozvoje cestovního ruchu (infocentra, propojení obcí měst a krajů, značení, infopanely, mapy, odpočívky, zprostředkování ubytování), (m) podpora vodní turistiky (mola, přístaviště, zázemí pro vodní turistiku - campy) , (n) podpora kombinace turistiky: kolo + lod´ + pěší, (o) podpora a realizace aktivit v oblasti vzdělávání a osvěty (konference, publikace, filmové dokumenty) (p) provozování webových stránek a mobilních aplikací, (q) organizování společenských a kulturních akcí, konferencí, happeningů, tuzemských i mezinárodních setkání českých občanů/organizací a s jejich zahraničními protějšky, (r) spolupráce s ROTARY INTERNATIONAL, (s) výchova mládeže, podpora aktivit v oblasti sportu a aktivního využívání volného času (hry, zájmové kroužky, sportovní a volnočasové aktivity), (t) kontrola stavu povrchu a stavu značení cyklostezek a jejich údržba, (u) vydávání propagačních materiálů, map, brožur, CD, pohlednic a literatury a zajištění jejich distribuce mezi veřejnost, (v) projekty a realizace cyklostezek, stezek pro pěší i koňských stezek.
zapsáno 18. 1. 2017
Název nejvyššího orgánu
Členská schůze
zapsáno 18. 1. 2017
Rizikovost společnosti

Poslední změny a události - LABSKÁ STEZKA, z. s.

1. 10. 2022
Změna funkce: Ing. Arch. Jan Ritter z přímý skutečný majitel; osoba s koncovým vlivem na přímý skutečný majitel; skutečný majitel podle § 4 zákona č. 37/2021 sb.
1. 6. 2021
Zapsán skutečný majitel Ing. Arch. Jan Ritter, jako přímý skutečný majitel; osoba s koncovým vlivem
18. 1. 2017
Zapsán člen statutárního orgánu Ing. Arch. Jan Ritter, jako předseda
18. 1. 2017
Zapsán předmět činnosti: 3. Jelikož je provozování hlavní činnosti spolku spojeno s náklady, může LS vykonávat i vedlejší hospodářskou činnost či vyvíjet příležitostnou výdělečnou činnost. Těmito činnostmi jsou zejm.: (a) prodej atlasů, map, propagačních předmětů, reklamy a jiných informačních materiálů, (b) vybírání účastnických poplatků na akcích organizovaných spolkem, (c) zprostředkování nákupu a prodeje věcí movitých včetně případného provádění obchodních transakcí na účet jiných nebo v zastoupení jiného. Zisk z těchto činností LS používá především k podpoře hlavních činností dle těchto stanov, dalších spolkových činností a k úhradě nákladů na vlastní správu. 4. LS naplňuje své poslání zejména vlastní činností, případně ve spolupráci s územními samosprávnými celky, státem, jinými organizacemi či osobami.
18. 1. 2017
Změna názvu z LABSKÁ STEZKA o.s. na LABSKÁ STEZKA, z. s.

Všechny změny a události ve společnosti

Vizualizace obchodních vztahů a vazeb - LABSKÁ STEZKA, z. s.
Více o vizualizacích

LABSKÁ STEZKA, z. s., IČO: 22840451: vizualizace vztahů osob a společností

LABSKÁ STEZKA, z. s., IČO: 22840451

Zobrazit vztahy a firmy
Předmět vedlejší hospodářské činnosti
3. Jelikož je provozování hlavní činnosti spolku spojeno s náklady, může LS vykonávat i vedlejší hospodářskou činnost či vyvíjet příležitostnou výdělečnou činnost. Těmito činnostmi jsou zejm.: (a) prodej atlasů, map, propagačních předmětů, reklamy a jiných informačních materiálů, (b) vybírání účastnických poplatků na akcích organizovaných spolkem, (c) zprostředkování nákupu a prodeje věcí movitých včetně případného provádění obchodních transakcí na účet jiných nebo v zastoupení jiného. Zisk z těchto činností LS používá především k podpoře hlavních činností dle těchto stanov, dalších spolkových činností a k úhradě nákladů na vlastní správu. 4. LS naplňuje své poslání zejména vlastní činností, případně ve spolupráci s územními samosprávnými celky, státem, jinými organizacemi či osobami.
zapsáno 18. 1. 2017

Statutární orgán - LABSKÁ STEZKA, z. s.

Předseda
Ing. arch. Jan Ritter
Poděbradská, 288 02 Nymburk - Nymburk
Den vzniku funkce: 1. 12. 2016
zapsáno 18. 1. 2017

Skuteční majitelé - LABSKÁ STEZKA, z. s.

Přímý skutečný majitel; Osoba s koncovým vlivem
Ing. arch. Jan Ritter
Poděbradská, 288 02 Nymburk - Nymburk
Automatický průpis: ano
Údaje o skutečnostech zakládajících postavení skutečného majitele:
Pozice člena statutárního orgánu.
Den, do kterého byla osoba skutečným majitelem: 1. 10. 2022
Den, od kterého je osoba skutečným majitelem: 18. 1. 2017
zapsáno 1. 6. 2021 vymazáno 1. 10. 2022
Přímý skutečný majitel; Skutečný majitel podle § 4 zákona č. 37/2021 Sb.
Ing. arch. Jan Ritter
Poděbradská, 288 02 Nymburk - Nymburk
Automatický průpis: ano
Údaje o skutečnostech zakládajících postavení skutečného majitele:
Jiná skutečnost.
Pozice člena statutárního orgánu, obdobná pozice nebo zástupce člena.
Den, od kterého je osoba skutečným majitelem: 18. 1. 2017
zapsáno 1. 10. 2022

Hodnocení firmy - LABSKÁ STEZKA, z. s.

0
-
+

Sídlo společnosti na mapě - LABSKÁ STEZKA, z. s.

Sbírka listin

Peníze.cz zobrazuje pouze údaje, které byly zveřejněny na základě zákona v různých rejstřících. Seznam odkazů na zdrojové informace naleznete na této stránce. Vydavatel tímto způsobem zpracovává osobní údaje v souladu s čl. 6 odst. 1 odst. f) Obecného nařízení o ochraně osobních údajů, tedy pro účely oprávněných zájmů uživatelů této webové služby, která umožňuje, mimojiné, vyhledávání v rejstřících z jednoho místa, aniž by údaje z těchto rejstříků sdružovala.

Pokud jste na našich stránkách objevili, že uváděná data neodpovídají realitě, zkontrolujte prosím nejdříve, zda chyba není přímo v příslušném zdrojovém rejstříku. Pokud je, obraťte se s žádostí o opravu dat na příslušnou instituci uvedenou na této stránce. Tím zajistíte aktuálnost dat na našich stránkách a v mnoha dalších komerčních databázích.

Celebrity v rejstříku

Jakub Ortinský

Jakub Ortinský

podnikatel, majitel J. O. Investment

-21
-
+
Ivan Hecko

Ivan Hecko

podnikatel, manžel Evy Perkausové

-346
-
+
Jiří Šlégr

Jiří Šlégr

hokejista, olympijský vítěz

2838
-
+
Jaromír Jágr

Jaromír Jágr

hokejista, mistr světa a olympijský vítěz

2444
-
+
Jaroslav Hřebík

Jaroslav Hřebík

fotbalový trenér

-230
-
+
Jaroslav Beck

Jaroslav Beck

hudební skladatel, tvůrce Beat Saber

-496
-
+

A tohle už jste četli?

Firmy s podobným IČO

Firmy s podobným názvem