Partners Financial Services

Fretky Boleslav, z.s., IČO: 22846492 - Poslední změny a události

Pouze Zapsáno
Obchodní rejstřík
3. 5. 2024
Změna adresy: člen statutárního orgánu Alena Heřmanová
3. 5. 2024
Změna sídla z Trnová 15, 294 26 Katusice - Trnová na Trnová 15, 294 25 Katusice - Trnová
1. 4. 2023
Zapsán člen statutárního orgánu Irena Deverová, jako jednatel
1. 4. 2023
Zapsán člen statutárního orgánu Jana Melková, jako jenatel
1. 4. 2023
Vymazán člen statutárního orgánu Irena Syřišťová
1. 4. 2023
Změněn počet členů statutárního orgánu z 4 na 4
5. 1. 2021
Zapsán způsob jednání: Členové statutárního orgánu jednají každý samostatně jménem spolku ve všech záležitostech.
5. 1. 2021
Vymazán způsob jednání: Předseda a jednatel jednají jménem spolku ve všech záležitostech. Pokladník jedná jménem spolku v hospodářských záležitostech.
5. 1. 2021
Změna sídla z Plužná 43, 294 23 Čistá u Mladé Boleslavi na Trnová 15, 294 26 Katusice - Trnová
2. 10. 2020
Změna adresy: člen statutárního orgánu Irena Syřišťová
22. 4. 2020
Změna adresy: člen statutárního orgánu Alena Heřmanová
18. 3. 2020
Zapsán člen statutárního orgánu Alena Heřmanová, jako předseda
18. 3. 2020
Vymazán člen statutárního orgánu Alena Nedbalová
15. 5. 2019
Zapsán skutečný majitel Alena Nedbalová, jako skutečný majitel
7. 6. 2016
Zapsán člen statutárního orgánu Renata Moškvanová, jako revizor
7. 6. 2016
Zapsán člen statutárního orgánu Jana Tomaštíková, jako pokladník
7. 6. 2016
Zapsán člen statutárního orgánu Irena Syřišťová, jako jednatel
7. 6. 2016
Zapsán člen statutárního orgánu Alena Nedbalová, jako předseda
7. 6. 2016
Počet členů statutárního orgánu: 4
7. 6. 2016
Zapsán způsob jednání: Předseda a jednatel jednají jménem spolku ve všech záležitostech. Pokladník jedná jménem spolku v hospodářských záležitostech.
7. 6. 2016
Zapsán předmět činnosti: a) převzetím zvířat od jiných útulků, záchranných stanic a jejich převoz b) převoz odložených, nechtěných fretek od majitelů c) zajištění veterinární péče d) poskytnutí azylu po neurčitou dobu, do doby nalezení nových vhodných majitelů e) zajištění stravy, léčby, výchovy svěřených zvířat f) financování z dobrovolných darů, dotací od FO nebo PO g) péče o zanedbaná, týraná, nemocná zvířata a vyvíjení činnosti k jejich postupnému možnému zařazení zpět do chovu h) aukce použitých chovatelských pomůcek a potřeb i) pořádání kulturních akcí výstavy, setkání chovatelů fretek (výměna informací a zkušeností), umísťovací akce (nalezení nových majitelů na veřejných akcích pořádaných spolkem či jinými záchrannými stanicemi, spolky, útulky a azyly) j) virtuální adopce v případě nemožnosti (zdravotní či psychické důvody) navrácení zvířete zpět do chovu, zůstává nadále v útulku a může být využíváno k názorné ukázce týrání, socializace, úspěšnosti léčení některých nepřenosných nemocí atd. - v případě opakovaného navrácení z adopce nepřizpůsobivý jedinec (psychické důvody fretky), zůstává nadále v útulku - virtuální majitel hradí veškerou péči tohoto jedince, stravu, ubytování, stelivo a další náklady, po dohodě je možné fretku navštívit a osobně se jí věnovat v útulku - majitel fretky nemůže chovat zvíře doma (např. z důvodu nájemního vztahu, změny rodinných podmínek, alergie v rodině aj) k) adopce zvířete prodej umístění zvířete k novému majiteli l) hlídání zvířete po dobu dovolené majitele, dlouhodobé zdravotní nezpůsobilosti, nutnosti hospitalizace ve zdravotnickém zařízení, zahraniční pracovní cesta apod. m) organizování školení informace o chovu fretek, pro začínající i pokročilé chovatele (základní veterinární ošetření při úraze, porodu, v době říje, prevence pokousání jinými zvířetem atd), informace o nejčastějších nemocech fretek a jejich léčba, péče o fretku (stříhání drápků, čistění uší, péče o srst, zubní hygiena atd) n) převýchova nesocializovaných a problematických jedinců a jejich zpětný návrat do chovu o) odkoupení problematické fretky či fretky ve špatném stavu od majitelů p) čipování fretek a vedení databáze čipů pro fretky q) pořádání akcí pro majitele fretek (dovolená s fretkou, ples a další akce) r) provozování e-shopu chovatelské potřeby, potřeby pro zvířata, výroba a prodej hamačků, pelíšků, batůžků pro fretky, hraček pro zvířata, vodítek a dalších potřeb s) výroba a prodej propagačních materiálů, brožur, knih a dalších materiálů t) převoz fretek pro soukromé osoby (placená služba)
7. 6. 2016
Změna názvu z \"Fretky Boleslav\" na Fretky Boleslav, z.s.
30. 11. 2010
Vznik společnosti \"Fretky Boleslav\"

Peníze.cz zobrazuje pouze údaje, které byly zveřejněny na základě zákona v různých rejstřících. Seznam odkazů na zdrojové informace naleznete na této stránce. Vydavatel tímto způsobem zpracovává osobní údaje v souladu s čl. 6 odst. 1 odst. f) Obecného nařízení o ochraně osobních údajů, tedy pro účely oprávněných zájmů uživatelů této webové služby, která umožňuje, mimojiné, vyhledávání v rejstřících z jednoho místa, aniž by údaje z těchto rejstříků sdružovala.

Pokud jste na našich stránkách objevili, že uváděná data neodpovídají realitě, zkontrolujte prosím nejdříve, zda chyba není přímo v příslušném zdrojovém rejstříku. Pokud je, obraťte se s žádostí o opravu dat na příslušnou instituci uvedenou na této stránce. Tím zajistíte aktuálnost dat na našich stránkách a v mnoha dalších komerčních databázích.

Celebrity v rejstříku

Richard Chlad

Richard Chlad

bývalý automobilový závodník

-9
-
+
Tomio Okamura

Tomio Okamura

moravsko-japonský podnikatel

1936
-
+
Ornella Koktová

Ornella Koktová

bývalá modelka, manželka podnikatele Josefa Kokty

1216
-
+
Jiří Šlégr

Jiří Šlégr

hokejista, olympijský vítěz

3739
-
+
Tomáš Sedláček

Tomáš Sedláček

ekonom

-2653
-
+
Aleš Zavoral

Aleš Zavoral

zakladatel Alza.cz

-2104
-
+

A tohle už jste četli?

Dlouhodobý investiční produkt

Myslete na sebe a zabezpečte se na penzi co nejlépe. Třeba investováním do široké nabídky fondů.