Partners Financial Services

FENIX - spolek pro vokální a komorní hudbu, IČO: 22850317 - Poslední změny a události

Pouze Zapsáno
Obchodní rejstřík
28. 8. 2023
Zapsán skutečný majitel Ing. Milan Horniecký, jako přímý skutečný majitel; skutečný majitel podle § 4 zákona č. 3. 7/2. 02. 1. sb.
24. 8. 2023
Zapsán člen statutárního orgánu Ing. Milan Horniecký, jako předseda spolku
24. 8. 2023
Počet členů statutárního orgánu: 3
24. 8. 2023
Zapsán způsob jednání: Statutárním orgánem spolku je výkonný výbor, za který jedná předseda jako statutární zástupce, dále pak při konkrétních záležitostech na základě plné moci místopředseda či jiný člen výkonného výboru. Tyto osoby se při jednání za spolek podepisují tak, že k vyznačení svého jména a příjmení připojí svůj vlastnoruční podpis. K písemným právním úkonům je zapotřebí vlastnoručního podpisu předsedy.
24. 8. 2023
Změna sídla z Pod Zvonařkou 2203/10, 120 00 Praha - Vinohrady na Křenická 2253/11, 100 00 Praha - Strašnice
24. 8. 2023
Zapsán předmět činnosti: Hlavními činnostmi spolku jsou zejména: a) umělecké, hudební, pěvecké a kulturní činnosti, b) propagace a popularizace vokální, komorní a jiné hudby, c) poradenské a konzultační činnosti v oblasti umění, hudby a zpěvu, d) osvětové a vzdělávací činnosti v oblasti kultury, hudby a zpěvu, e) činnosti pěveckého sboru, f) organizace a realizace vzdělávacích, kulturních, sportovních a jiných akcí pro své členy i pro veřejnost, g) ediční, nakladatelská a publikační činnost.
3. 11. 2010
Vznik společnosti FENIX - spolek pro vokální a komorní hudbu

Peníze.cz zobrazuje pouze údaje, které byly zveřejněny na základě zákona v různých rejstřících. Seznam odkazů na zdrojové informace naleznete na této stránce. Vydavatel tímto způsobem zpracovává osobní údaje v souladu s čl. 6 odst. 1 odst. f) Obecného nařízení o ochraně osobních údajů, tedy pro účely oprávněných zájmů uživatelů této webové služby, která umožňuje, mimojiné, vyhledávání v rejstřících z jednoho místa, aniž by údaje z těchto rejstříků sdružovala.

Pokud jste na našich stránkách objevili, že uváděná data neodpovídají realitě, zkontrolujte prosím nejdříve, zda chyba není přímo v příslušném zdrojovém rejstříku. Pokud je, obraťte se s žádostí o opravu dat na příslušnou instituci uvedenou na této stránce. Tím zajistíte aktuálnost dat na našich stránkách a v mnoha dalších komerčních databázích.

Celebrity v rejstříku

David Černý

David Černý

výtvarník

-1596
-
+
Ester Ledecká

Ester Ledecká

sportovkyně, olympijská vítězka

3564
-
+
Miloš Knor

Miloš Knor

moderátor, bavič

-1015
-
+
Petros Michopulos

Petros Michopulos

spoluautor nejpopulárnějšího českého podcastu o politice

-20
-
+
David Rath

David Rath

podnikatel a sociálnědemokratický politik

-2728
-
+
Filip Turek

Filip Turek

bývalý automobilový závodník, sběratel vozů

670
-
+

A tohle už jste četli?

Dlouhodobý investiční produkt

Myslete na sebe a zabezpečte se na penzi co nejlépe. Třeba investováním do široké nabídky fondů.