Partners Financial Services

Society for All, z. s., IČO: 22891706 - Poslední změny a události

Pouze Zapsáno
Obchodní rejstřík
17. 2. 2023
Změna názvu z Česká odborná společnost pro inkluzivní vzdělávání, z. s. na Society for All, z. s.
1. 10. 2022
Změna funkce: PhDr. Lenka Felcmanová, Ph.D. z přímý skutečný majitel; osoba s koncovým vlivem na přímý skutečný majitel; skutečný majitel podle § 4 zákona č. 37/2021 sb.
27. 7. 2022
Vymazán skutečný majitel Mgr. Klára Šimáčková Laurenčíková
21. 7. 2022
Vymazán člen statutárního orgánu PhDr. Lenka Felcmanová, Ph.D.
21. 7. 2022
Zapsán člen statutárního orgánu PhDr. Lenka Felcmanová, Ph.D., jako předseda
21. 7. 2022
Počet členů statutárního orgánu: 1
21. 7. 2022
Zapsán způsob jednání: Předseda zastupuje spolek navenek samostatně ve všech záležitostech a právních úkonech.
21. 7. 2022
Vymazán člen statutárního orgánu Mgr. Klára Šimáčková Laurenčíková
21. 7. 2022
Vymazán způsob jednání: Předseda a místopředseda zastupují spolek navenek samostatně ve všech záležitostech a právních úkonech. Jednají a podepisují se jménem spolku osobně a samostatně, ale každý z nich je povinen o uvažovaném právním úkonu za spolek předem vyrozumět druhého statutárního zástupce a jednat s ním ve shodě.
21. 7. 2022
Zapsán předmět činnosti: Hlavní činnost spolku je zaměřena na oblast informační, vzdělávací, koncepční, analytickou, metodickou, poradenskou, odbornou a advokační. Hlavní formou dosahování účelu spolku je zejména: (a)navazování a rozvíjení kontaktů s orgány státní správy, nestátními neziskovými organizacemi, akademickou obcí a dalšími institucemi a odbornými pracovníky v oblasti působnosti v České republice i v zahraničí. (b)pořádání odborných konferencí, seminářů, přednášek a mezioborových setkání. (c)publikační činnost, příprava metodických a propagačních materiálů v tištěné i elektronické podobě zpřístupňující téma kvalitního vzdělávání pro všechny děti odborné i laické veřejnosti. (d)tvorba a pravidelná údržba webového portálu určeného zejména pedagogické veřejnosti a dalším osobám zodpovědným za vzdělávání s prezentací výstupů činnosti spolku, příkladů dobré praxe, metodických materiálů, výstupů výzkumné činnosti, a kontaktů, atd.. (e)realizace vzdělávacích aktivit určených osobám odpovědným za vzdělávání zaměřených na praktické aspekty vzdělávání dětí se speciálními vzdělávacími potřebami. (f)poskytování poradenství v oblasti vzdělávání a podpory ohrožených dětí. (g)realizace projektů zaměřených na praktickou implementaci konceptů podporujících vzdělávání dětí se speciálními vzdělávacími potřebami. (h)realizace projektů zaměřených na implementaci trauma respektujícího přístupu a podporu ohrožených dětí.
4. 6. 2021
Změna adresy: člen statutárního orgánu Mgr. Klára Šimáčková Laurenčíková
1. 6. 2021
Zapsán skutečný majitel PhDr. Lenka Felcmanová, Ph.D., jako přímý skutečný majitel; osoba s koncovým vlivem
1. 6. 2021
Zapsán skutečný majitel Mgr. Klára Šimáčková Laurenčíková, jako přímý skutečný majitel; osoba s koncovým vlivem
14. 1. 2020
Zapsán člen statutárního orgánu PhDr. Lenka Felcmanová, Ph.D., jako místopředseda
14. 1. 2020
Zapsán člen statutárního orgánu Mgr. Klára Šimáčková Laurenčíková, jako předseda
14. 1. 2020
Počet členů statutárního orgánu: 2
14. 1. 2020
Zapsán způsob jednání: Předseda a místopředseda zastupují spolek navenek samostatně ve všech záležitostech a právních úkonech. Jednají a podepisují se jménem spolku osobně a samostatně, ale každý z nich je povinen o uvažovaném právním úkonu za spolek předem vyrozumět druhého statutárního zástupce a jednat s ním ve shodě.
14. 1. 2020
Vymazán člen statutárního orgánu Klára Šimáčková Laurenčíková
14. 1. 2020
Vymazán způsob jednání: Předseda zastupuje spolek navenek.
22. 12. 2015
Zapsán člen statutárního orgánu Klára Šimáčková Laurenčíková, jako předseda
22. 12. 2015
Zapsán způsob jednání: Předseda zastupuje spolek navenek.
22. 12. 2015
Změna názvu z Česká odborná společnost pro inkluzivní vzdělávání o. s. na Česká odborná společnost pro inkluzivní vzdělávání, z. s.
28. 4. 2011
Vznik společnosti Česká odborná společnost pro inkluzivní vzdělávání o. s.

Peníze.cz zobrazuje pouze údaje, které byly zveřejněny na základě zákona v různých rejstřících. Seznam odkazů na zdrojové informace naleznete na této stránce. Vydavatel tímto způsobem zpracovává osobní údaje v souladu s čl. 6 odst. 1 odst. f) Obecného nařízení o ochraně osobních údajů, tedy pro účely oprávněných zájmů uživatelů této webové služby, která umožňuje, mimojiné, vyhledávání v rejstřících z jednoho místa, aniž by údaje z těchto rejstříků sdružovala.

Pokud jste na našich stránkách objevili, že uváděná data neodpovídají realitě, zkontrolujte prosím nejdříve, zda chyba není přímo v příslušném zdrojovém rejstříku. Pokud je, obraťte se s žádostí o opravu dat na příslušnou instituci uvedenou na této stránce. Tím zajistíte aktuálnost dat na našich stránkách a v mnoha dalších komerčních databázích.

Celebrity v rejstříku

František Chvalovský

František Chvalovský

podnikatel a kontroverzní fotbalový funkcionář

-2271
-
+
Zdeněk Chytil

Zdeněk Chytil

podnikatel, ekonom

-22
-
+
Tomáš Břínek

Tomáš Břínek

výtvarník, TMBK

-610
-
+
Libor Bouček

Libor Bouček

moderátor

-2080
-
+
Simona Krainová

Simona Krainová

modelka

-2235
-
+
Miloš Knor

Miloš Knor

moderátor, bavič

-1030
-
+

A tohle už jste četli?

Srovnávat se vyplatí

Kalkulátor.cz je srovnávač, který lidem šetří peníze ve světě energií, pojištění, telekomunikací a financí. My počítáme, vy šetříte.