Partners Financial Services
Ikona žárovky

Tyto stránky navštíví měsíčně 1 000 000 lidí. Chcete inzerci na míru? Napište nám!

ISNA-MSE z.s., Ostrava, IČO: 22899715 - Obchodní rejstřík

Tento výpis z obchodního rejstříku obsahuje údaje o společnosti ISNA-MSE z.s.. Údaje byly staženy 11. 8. 2023 z datové služby justice.cz
dle IČO 22899715. Z důvodu ochrany osobních údajů nejsou na stránce data narození a úplné adresy fyzických osob. Kompletní výpis včetně dat narození a adres lze zobrazit po zadání IČO 22899715 na originální stránce obchodního rejstříku justice.cz.

Výpis z obchodního rejstříku

Aktuální rejstřík
Úplný rejstřík
RES Registr dotací
Datum zápisu
1. 1. 2014
Datum vzniku
7. 3. 2011
Název
Asociace konceptu Snoezelen České republiky
zapsáno 1. 1. 2014 vymazáno 7. 3. 2016
ISNA-MSE z.s.
zapsáno 7. 3. 2016
Adresa firmy
Vítkovická 3080/10, 702 00 Ostrava - Moravská Ostrava
zapsáno 1. 1. 2014 vymazáno 7. 3. 2016
Krmelínská 646/22, 720 00 Ostrava - Hrabová
zapsáno 7. 3. 2016 vymazáno 15. 10. 2019
Dolní 3034/101, 700 30 Ostrava - Zábřeh
zapsáno 15. 10. 2019
Sídlo Kraj: Moravskoslezský kraj
Okres: Ostrava-město
Obec: Ostrava
Část obce: Zábřeh
Ulice: Dolní
Adresní místo: Dolní 3034/101
IČO
22899715
zapsáno 1. 1. 2014
Právní forma
Spolek
zapsáno 1. 1. 2014
Spisová značka
L 9637/KSOS Krajský soud v Ostravě
zapsáno 1. 1. 2014
Účel
Hlavní činností spolku je sdružovat odborníky, kteří usilují a prosazují společné zájmy, především prostřednictvím: Institutu ISNA-MSE, konceptu Snoezelen-MSE a Institutu Integrativní Validaci podle Richard. Zajišťovat proškolení lektorů v daných konceptech, dbát na profesionalitu svých členů a jimi poskytovaných služeb, evidovat proškolené odborníky v konceptech, kteří jsou oprávněni je v praxi uplatňovat a tím přispívat k rozvoji konceptu Snoezelen-MSE a Integrativní Validace podle Richard. Seznamování veřejnosti, odborné i laické, s koncepty, umožňovat a zajišťovat nové poznatky a prohlubovat zájem svých členů o koncept Snoezelen-MSE a Integrativní Validace podle Richard, např. formou workshopů, odborných stáží, supervizí, konzultací a konferencí. Rozvíjet teorie konceptů a podporovat a organizovat výměnu informací mezi odborníky v oblasti obou konceptů. Získávání grantů, dotací a darů na podporu konceptu Snoezelen-MSE a Integrativní Validace podle Richard. Spolupracovat především s Mezinárodní Asociací Snoezelen - MSE(ISNA-MSE), jejímž je členem a kam platí členský příspěvek, reprezentovat své členy a činnost spolku, případně činnost jeho členů v mezinárodních a jednotlivých národních asociacích, sdruženích a univerzitách. Spolupracovat především s Mezinárodním sdružením Integrativní Validace podle Richard, jejímž je členem a kam platí členský příspěvek, reprezentovat své členy a činnost spolku, případně činnost jeho členů v mezinárodním sdružení Integrativní Validace podle Richard. Předkládat návrhy a spolupracovat se státními orgány při přípravě a zavádění legislativních i dalších opatření v oblasti vzdělávání dospělých a dalších akreditačních řízení s cílem hájit odborné zájmy terapeutů zmíněných konceptů ve své praxi. Realizovat výzkum v oblasti konceptu Snoezelen-MSE a Integrativní Validace podle Richard.
zapsáno 7. 3. 2016 vymazáno 27. 9. 2018
Sdružovat odborníky, kteří usilují a prosazují společné zájmy, především prostřednictvím Institutu ISNA-MSE, konceptu Snoezelen-MSE a Institutu Integrativní Validaci podle Richard. Zajišťovat proškolení lektorů v daných konceptech, dbát na profesionalitu svých členů a jimi poskytovaných služeb, evidovat proškolené odborníky v konceptech, kteří jsou oprávnění je v praxi uplatňovat a tím přispívat k rozvoji konceptu Snoezelen MSE a Integrativní validace podle Richard. Pracovat s hendikepovanými dětmi a jejich rodinami, s pěstounskými rodinami, biologickými dětmi pěstounů, dětmi v evidenci SPOD, s hendikepovanými dospělými, se seniory a s pečujícími osobami (též s neformálními pečujícími osobami). Přímá práce bude probíhat především formou vzdělávání, osvětové činnosti, poradenství a metodické podpory vyjmenovaných cílových skupin. Vzdělávat a metodicky podporovat pracovníky pomáhajících profesí (z oblasti školství, zdravotnictví a sociální péče), kteří mohou využít koncept Snoezelen-MSE ve své práci, ve prospěch svých klientů. Vzdělávání bude realizováno nejčastěji prostřednictvím certifikovaných, akreditovaných a neakreditovaných kurzů, konzultací a odborného poradenství. Pořádat vzdělávání formou workshopů, odborných stáží, konzultací, supervize, konferencí a dalších forem vzdělávání (s cílem zajištění nových poznatků, prohloubení, zájmu o koncept Snoezelen MSE). Pořádat vzdělávání formou worshopů, odborných stáží, konzultací, supervize, konferencí a dalších forem vzdělávání (s cílem zajištění nových poznatků, prohloubení zájmu o koncept Ingtegrativní Validace podle Richards.) Rozvíjet teorie konceptů a podporovat a organizovat výměnu informací mezi odborníky v oblasti obou konceptů. Spolupracovat především s Mezinárodním Asociací Snoezelen MSE (ISNA MSE), jejímž je členem a kam platí členský příspěvek, reprezentovat své členy a činnosti spolku, případně činnost jeho členů v mezinárodních a jednotlivých národních asociacích, sdruženích a univerzitách. Spolupracovat především s Mezinárodním sdružením Integrativní Validace podle Richard., jejímž je členem a kam platí členský příspěvek, reprezentovat své členy a činnost spolku, případně činnost jeho členů v mezinárodním sdružení Integrativní Validace podle Richard. Získávat granty, dotací a darů na podporu konceptu Snoezelen MSE a Integrativní Validace podle Richard. Realizovat výzkum v oblasti konceptu Snoezelen MSE a Integrativní Validace podle Richard. Předkládat návrhy a spolupracovat se státními orgány při přípravě a zavádění legislativních i dalších opatření v oblasti vzdělávání dospělých a dalších akreditačních řízení s cílem hájit odborné zájmy terapeutů a zmíněných konceptů ve své praxi.
zapsáno 27. 9. 2018 vymazáno 15. 10. 2019
Sdružovat odborníky, kteří usilují a prosazují společné zájmy, především prostřednictvím Institutu Snoezelen-MSE konceptu a neurosenzorické přístupy v oblasti koherentní rehabilitace. Zajišťovat proškolení lektorů v daných konceptech, dbát na profesionalitu svých členů a jimi poskytovaných služeb, evidovat proškolené odborníky v konceptech, kteří jsou oprávnění je v praxi uplatňovat a tím přispívat k rozvoji konceptu Snoezelen MSE a neurosenzorických přístupů v oblasti koherentní rehabilitace. Pracovat s hendikepovanými dětmi a jejich rodinami, s pěstounskými rodinami, biologickými dětmi pěstounů, dětmi v evidenci SPOD, s hendikepovanými dospělými, se seniory a s pečujícími osobami (též s neformálními pečujícími osobami). Přímá práce bude probíhat především formou vzdělávání, osvětové činnosti, poradenství a metodické podpory vyjmenovaných cílových skupin. Vzdělávat a metodicky podporovat pracovníky pomáhajících profesí (z oblasti školství, zdravotnictví a sociální péče), kteří mohou využít koncept Snoezelen-MSE ve své práci, ve prospěch svých klientů. Vzdělávání bude realizováno nejčastěji prostřednictvím certifikovaných, akreditovaných a neakreditovaných kurzů, konzultací a odborného poradenství. Pořádat vzdělávání formou workshopů, odborných stáží, konzultací, supervizte, konferencí a dalších forem vzdělávání (s cílem zajištění nových poznatků, prohloubení, zájmu o koncept Snoezelen MSE a neurosenzorických přístupů v oblasti koherentní rehabilitace. Rozvíjet teorie konceptu a podporovat a organizovat výměnu informací mezi odborníky v oblasti konceptu. Spolupracovat především se Světovou Asociací International Snoezelen Association Multisensory Environment (ISNA MSE Int.), jejímž je členem a kam platí členský příspěvek, reprezentovat své členy a činnosti spolku, případně činnost jeho členů v mezinárodních a jednotlivých národních asociacích, sdruženích a univerzitách. Získávat granty, dotace a dary na podporu konceptu Snoezelen MSE a multisenzorických přístupů v oblasti koherentní rehabilitace. Realizovat výzkum v oblasti konceptu Snoezelen MSE a multisenzorických přístupů v oblasti koherentní rehabilitace. Předkládat návrhy a spolupracovat se státními orgány při přípravě a zavádění legislativních i dalších opatření v oblasti vzdělávání dospělých a dalších akreditačních řízení s cílem hájit odborné zájmy terapeutů u zmíněného konceptu a přístupu ve své praxi.
zapsáno 15. 10. 2019
VERHEUL neurosensory centre. Komunitní a poradenské centrum Bílá medvědice. Výkon sociálně-právní ochrany dětí. Poskytování nebo zprostředkování poradenství rodičům při výchově a vzdělávání dítěte a při péči o dítě zdravotně postižené (§11ods.1 písm. b). Pořádání v rámci poradenské činnosti přednášek a kurzů zaměřených na řešení výchovných, sociálních a jiných problémů souvisejících s péčí o dítě a jeho výchovu (11 odst. 1, písm. c). Zřizování a provoz zařízení odborného poradenství pro péči o děti (§40). Výchovně vzdělávacích, léčebně rehabilitačních služeb, potřebných pro začleňování osob s lehkým, středním i těžkým postižením nebo kombinovaným postižením. Vzdělávání pečujících osob včetně pěstounů v náhradní rodičovské péči. Poradenství pro rodiče postižených dětí v oblasti speciálně pedagogické, sociální a odborně rehabilitační. Sociální rehabilitace pohybová. Sociální rehabilitace pracovní. Speciálně pedagogické služby. Informační, diagnostická, poradenská a metodická činnost. Odborná pomoc, jejímž cílem je dosažení co nejvyšší úrovně sebeobsluhy dětí s handicapem.
zapsáno 31. 10. 2019
Název nejvyššího orgánu
Valná hromada
zapsáno 7. 3. 2016
Rizikovost společnosti

Poslední změny a události - ISNA-MSE z.s.

1. 10. 2022
Změna funkce: Mgr. Petra Helena Kysučanová z přímý skutečný majitel; osoba s koncovým vlivem na přímý skutečný majitel; skutečný majitel podle § 4 zákona č. 37/2021 sb.
1. 10. 2022
Změna funkce: PhDr. Mgr. Renáta Filatova z přímý skutečný majitel; osoba s koncovým vlivem na přímý skutečný majitel; skutečný majitel podle § 4 zákona č. 37/2021 sb.
1. 10. 2022
Změna funkce: prim. MUDr. Jarmila Zipserová z přímý skutečný majitel; osoba s koncovým vlivem na přímý skutečný majitel; skutečný majitel podle § 4 zákona č. 37/2021 sb.
8. 9. 2022
Zapsán člen statutárního orgánu Mgr. Petra Helena Kysučanová, jako viceprezidentka
8. 9. 2022
Vymazán člen statutárního orgánu Mgr. Petra Helena Blechová

Všechny změny a události ve společnosti

Vizualizace obchodních vztahů a vazeb - ISNA-MSE z.s.
Více o vizualizacích

ISNA-MSE z.s., IČO: 22899715: vizualizace vztahů osob a společností

ISNA-MSE z.s., IČO: 22899715

Zobrazit vztahy a firmy
Předmět vedlejší hospodářské činnosti
Výroba, obchod a služby neuvedené v přílohách 1 až 3 živnostenského zákona, obory činnosti: Vydavatelské činnosti, polygrafická výroba, knihařské a kopírovací práce Zprostředkování obchodu a služeb Velkoobchod a maloobchod Poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a posudků Výzkum a vývoj v oblasti přírodních a technických věd nebo společenských věd Mimoškolní výchova a vzdělávání, pořádání kurzů, školení,včetně lektorské činnosti
zapsáno 27. 9. 2018 vymazáno 15. 10. 2019
Masérské, rekondiční a regenerační služby. Poskytování tělovýchovných a sportovních služeb v oblasti fitness. Poskytování nebo zprostředkování poradenství rodičům při výchově a vzdělávání dítěte a při péči o dítě zdravotně postižené (§11ods.1 písm.b). Pořádání v rámci poradenské činnosti přednášek a kurzů zaměřených na řešení výchovných, sociálních a jiných problémů souvisejících s péčí o dítě a jeho výchovu (11 odst. 1, písm.c). Zřizování a provoz zařízení odborného poradenství pro péči o děti (§40). Výroba, obchod a služby neuvedené v přílohách 1 až 3 živnostenského zákona. Vydavatelské činnosti, polygrafická výroba, knihařské a kopírovací práce. Zprostředkování obchodu a služeb. Velkoobchod a maloobchod. Poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a posudků. Výzkum a vývoj v oblasti přírodních a technických věd nebo společenských věd. Mimoškolní výchova a vzdělávání, pořádání kurzů, školení, včetně lektorské činnosti.
zapsáno 15. 10. 2019 vymazáno 31. 10. 2019
Výroba, obchod a služby neuvedené v přílohách 1 až 3 živnostenského zákona, obory činnosti: Vydavatelské činnosti, polygrafická výroba, knihařské a kopírovací práce Zprostředkování obchodu a služeb Velkoobchod a maloobchod
zapsáno 31. 10. 2019

Statutární orgán - Výkonný výbor - ISNA-MSE z.s.

Prezidentka
Bc. Renáta Filatova
Vítkovická, 702 00 Ostrava - Moravská Ostrava
Den vzniku funkce: 16. 12. 2015
Den vzniku členstvi: 16. 12. 2015
zapsáno 7. 3. 2016 vymazáno 27. 9. 2018
Viceprezident
Mgr. Irena Savková
V Parku, 736 01 Havířov - Město
Den vzniku funkce: 16. 12. 2015
Den vzniku členstvi: 16. 12. 2015
zapsáno 7. 3. 2016 vymazáno 9. 5. 2018
Viceprezident
Mgr. Petr Kudělka
Klečkova, 724 00 Ostrava - Stará Bělá
Den vzniku funkce: 16. 12. 2015
Den zániku funkce: 23. 4. 2018
Den vzniku členstvi: 16. 12. 2015
Den zániku členstvi: 23. 4. 2018
zapsáno 7. 3. 2016 vymazáno 27. 9. 2018
Viceprezident
Mgr. Irena Johanka Savková
V Parku, 736 01 Havířov - Město
Den vzniku funkce: 16. 12. 2015
Den zániku funkce: 23. 4. 2018
Den vzniku členstvi: 16. 12. 2015
Den zániku členstvi: 23. 4. 2018
zapsáno 9. 5. 2018 vymazáno 27. 9. 2018
Prezidentka
Mgr. Renáta Filatova
Vítkovická, 702 00 Ostrava - Moravská Ostrava
Den vzniku funkce: 16. 12. 2015
Den zániku funkce: 11. 11. 2020
Den vzniku členstvi: 16. 12. 2015
Den zániku členstvi: 11. 11. 2020
zapsáno 27. 9. 2018 vymazáno 17. 3. 2021
Viceprezidentka
Mgr. Kateřina Janků, Ph.D.
K Nádraží, 747 92 Háj ve Slezsku - Jilešovice
Den vzniku funkce: 3. 9. 2018
Den zániku funkce: 16. 2. 2021
Den vzniku členstvi: 3. 9. 2018
Den zániku členstvi: 16. 2. 2021
zapsáno 27. 9. 2018 vymazáno 17. 3. 2021
Viceprezidentka
Mgr. Izabela Riessová
Osadní, 739 32 Řepiště - Řepiště
Den vzniku funkce: 3. 9. 2018
Den zániku funkce: 13. 9. 2019
Den vzniku členstvi: 3. 9. 2018
Den zániku členstvi: 13. 9. 2019
zapsáno 27. 9. 2018 vymazáno 15. 10. 2019
Viceprezidentka
Prim. MUDr. Jarmila Zipserová
Červenomlýnská, 182 00 Praha - Ďáblice
Den vzniku funkce: 13. 9. 2019
Den vzniku členstvi: 13. 9. 2019
zapsáno 15. 10. 2019
Prezidentka
PhDr. Mgr. Renáta Filatova
Vítkovická, 702 00 Ostrava - Moravská Ostrava
Den vzniku funkce: 11. 11. 2020
Den vzniku členstvi: 11. 11. 2020
zapsáno 17. 3. 2021
Víceprezidentka
Mgr. Petra Helena Blechová
Radotínská, 743 01 Bílovec - Bílovec
Den vzniku funkce: 16. 2. 2021
Den vzniku členstvi: 11. 11. 2020
zapsáno 17. 3. 2021 vymazáno 8. 9. 2022
Víceprezidentka
Mgr. Petra Helena Kysučanová
Radotínská, 743 01 Bílovec - Bílovec
Den vzniku funkce: 16. 2. 2021
Den vzniku členstvi: 11. 11. 2020
zapsáno 8. 9. 2022
Počet členů
3
zapsáno 7. 3. 2016
Způsob jednání
Za spolek navenek jedná prezident spolku samostatně, viceprezident spolku pouze se souhlasem prezidenta spolku. Viceprezident zastupuje prezidenta v době jeho nepřítomnosti.
zapsáno 7. 3. 2016

Kontrolní orgán - Kontrolní komise - ISNA-MSE z.s.

Předseda
Mgr. Michaela Mrázová
Jimlín, 440 01 Jimlín - Jimlín
Den vzniku funkce: 21. 12. 2015
Den vzniku členstvi: 16. 12. 2015
zapsáno 7. 3. 2016
Člen kontrolní komise
Barbara Matoušková
Šedova, 198 00 Praha - Černý Most
Den vzniku členstvi: 16. 12. 2015
zapsáno 7. 3. 2016
Člen kontrolní komise
Mgr. Jan Koutný
Klášterského, 143 00 Praha - Modřany
Den vzniku členstvi: 16. 12. 2015
zapsáno 7. 3. 2016 vymazáno 20. 5. 2019
Člen kontrolní komise
Mgr. Jan Kupec
Klášterského, 143 00 Praha - Modřany
Den vzniku členstvi: 16. 12. 2015
zapsáno 20. 5. 2019 vymazáno 7. 6. 2019
Člen kontrolní komise
Mgr. Jan Kupec
Nová, 250 84 Sibřina - Sibřina
Den vzniku členstvi: 16. 12. 2015
zapsáno 7. 6. 2019
Počet členů
3
zapsáno 7. 3. 2016

Skuteční majitelé - ISNA-MSE z.s.

Přímý skutečný majitel; Osoba s koncovým vlivem
Prim. MUDr. Jarmila Zipserová
Červenomlýnská, 182 00 Praha - Ďáblice
Automatický průpis: ano
Údaje o skutečnostech zakládajících postavení skutečného majitele:
Pozice člena statutárního orgánu.
Den, do kterého byla osoba skutečným majitelem: 1. 10. 2022
Den, od kterého je osoba skutečným majitelem: 15. 10. 2019
zapsáno 1. 6. 2021 vymazáno 1. 10. 2022
Přímý skutečný majitel; Osoba s koncovým vlivem
PhDr. Mgr. Renáta Filatova
Vítkovická, 702 00 Ostrava - Moravská Ostrava
Automatický průpis: ano
Údaje o skutečnostech zakládajících postavení skutečného majitele:
Pozice člena statutárního orgánu.
Den, do kterého byla osoba skutečným majitelem: 8. 9. 2022
Den, od kterého je osoba skutečným majitelem: 17. 3. 2021
zapsáno 1. 6. 2021 vymazáno 8. 9. 2022
Přímý skutečný majitel; Osoba s koncovým vlivem
Mgr. Petra Helena Blechová
Radotínská, 743 01 Bílovec - Bílovec
Automatický průpis: ano
Údaje o skutečnostech zakládajících postavení skutečného majitele:
Pozice člena statutárního orgánu.
Den, do kterého byla osoba skutečným majitelem: 8. 9. 2022
Den, od kterého je osoba skutečným majitelem: 17. 3. 2021
zapsáno 1. 6. 2021 vymazáno 8. 9. 2022
Přímý skutečný majitel; Osoba s koncovým vlivem
PhDr. Mgr. Renáta Filatova
Vítkovická, 702 00 Ostrava - Moravská Ostrava
Automatický průpis: ano
Údaje o skutečnostech zakládajících postavení skutečného majitele:
Pozice člena statutárního orgánu.
Den, do kterého byla osoba skutečným majitelem: 1. 10. 2022
Den, od kterého je osoba skutečným majitelem: 7. 3. 2016
zapsáno 8. 9. 2022 vymazáno 1. 10. 2022
Přímý skutečný majitel; Osoba s koncovým vlivem
Mgr. Petra Helena Kysučanová
Radotínská, 743 01 Bílovec - Bílovec
Automatický průpis: ano
Údaje o skutečnostech zakládajících postavení skutečného majitele:
Pozice člena statutárního orgánu.
Den, do kterého byla osoba skutečným majitelem: 1. 10. 2022
Den, od kterého je osoba skutečným majitelem: 17. 3. 2021
zapsáno 8. 9. 2022 vymazáno 1. 10. 2022
Přímý skutečný majitel; Skutečný majitel podle § 4 zákona č. 37/2021 Sb.
Prim. MUDr. Jarmila Zipserová
Červenomlýnská, 182 00 Praha - Ďáblice
Automatický průpis: ano
Údaje o skutečnostech zakládajících postavení skutečného majitele:
Jiná skutečnost.
Pozice člena statutárního orgánu, obdobná pozice nebo zástupce člena.
Den, od kterého je osoba skutečným majitelem: 15. 10. 2019
zapsáno 1. 10. 2022
Přímý skutečný majitel; Skutečný majitel podle § 4 zákona č. 37/2021 Sb.
PhDr. Mgr. Renáta Filatova
Vítkovická, 702 00 Ostrava - Moravská Ostrava
Automatický průpis: ano
Údaje o skutečnostech zakládajících postavení skutečného majitele:
Jiná skutečnost.
Pozice člena statutárního orgánu, obdobná pozice nebo zástupce člena.
Den, od kterého je osoba skutečným majitelem: 7. 3. 2016
zapsáno 1. 10. 2022
Přímý skutečný majitel; Skutečný majitel podle § 4 zákona č. 37/2021 Sb.
Mgr. Petra Helena Kysučanová
Radotínská, 743 01 Bílovec - Bílovec
Automatický průpis: ano
Údaje o skutečnostech zakládajících postavení skutečného majitele:
Jiná skutečnost.
Pozice člena statutárního orgánu, obdobná pozice nebo zástupce člena.
Den, od kterého je osoba skutečným majitelem: 17. 3. 2021
zapsáno 1. 10. 2022

Hodnocení firmy - ISNA-MSE z.s.

0
-
+

Sídlo společnosti na mapě - ISNA-MSE z.s.

Sbírka listin

Peníze.cz zobrazuje pouze údaje, které byly zveřejněny na základě zákona v různých rejstřících. Seznam odkazů na zdrojové informace naleznete na této stránce. Vydavatel tímto způsobem zpracovává osobní údaje v souladu s čl. 6 odst. 1 odst. f) Obecného nařízení o ochraně osobních údajů, tedy pro účely oprávněných zájmů uživatelů této webové služby, která umožňuje, mimojiné, vyhledávání v rejstřících z jednoho místa, aniž by údaje z těchto rejstříků sdružovala.

Pokud jste na našich stránkách objevili, že uváděná data neodpovídají realitě, zkontrolujte prosím nejdříve, zda chyba není přímo v příslušném zdrojovém rejstříku. Pokud je, obraťte se s žádostí o opravu dat na příslušnou instituci uvedenou na této stránce. Tím zajistíte aktuálnost dat na našich stránkách a v mnoha dalších komerčních databázích.

Celebrity v rejstříku

Tomio Okamura

Tomio Okamura

moravsko-japonský podnikatel

2706
-
+
Ivo Rittig

Ivo Rittig

podnikatel a lobbista

-1704
-
+
Petr Kellner

Petr Kellner

byl podnikatel, majoritní vlastník holdingové společnosti PPF Group N.V

-1594
-
+
Juraj Lelkes

Juraj Lelkes

podnikatel

-14
-
+
Tomáš Knotek

Tomáš Knotek

hokejista

650
-
+
Vít Bárta

Vít Bárta

podnikatel, bývalý politik

369
-
+

A tohle už jste četli?

Firmy s podobným IČO

Firmy s podobným názvem

Srovnávat se vyplatí

Kalkulátor.cz je srovnávač, který lidem šetří peníze ve světě energií, pojištění a financí. My počítáme, vy šetříte.