Partners Financial Services

amater racing club z.s., IČO: 22906177 - Poslední změny a události

Pouze Zapsáno
Obchodní rejstřík
2. 2. 2023
Zapsán člen statutárního orgánu Milada Šmejkalová, jako člen výboru
2. 2. 2023
Zapsán člen statutárního orgánu Jarmil Kára, jako místopředseda výboru
2. 2. 2023
Počet členů statutárního orgánu: 3
2. 2. 2023
Zapsán člen statutárního orgánu Michal Kára, jako předseda výboru
2. 2. 2023
Zapsán způsob jednání: Výbor a předseda sdružení, jednání jménem sdružení 1) Výbor sdružení je tříčlenný, jeho funkčním obdobím je jeden rok. Ze svého středu volí předsedu sdružení (ten může být volen i přímo členskou schůzí) a pokladníka. Činnost výboru sdružení řídí předseda sdružení, jeho hlas rozhoduje v případě rovnosti hlasů . 2) Výbor sdružení řídí sdružení v období mezi členskými schůzemi. Schůze výboru sdružení je volně přístupná členům sdružení. 3) Výbor sdružení na nejbližší schůzi projedná věc, požádá-li o to člen sdružení. 4) Výbor sdružení připravuje zprávu o činnosti za minulé období, návrh rozpočtu na další období, případné změny stanov, návrh cílů další činnosti. 5) Předseda sdružení je statutárním orgánem sdružení. jménem sdružení dále jednají predsedou písemně pověření členové sdružení. Tyto osoby jednají jménem sdružení samostatně.
2. 2. 2023
Zapsán skutečný majitel Milada Šmejkalová, jako přímý skutečný majitel; skutečný majitel podle § 4 zákona č. 3. 7/2. 02. 1. sb.
2. 2. 2023
Zapsán skutečný majitel Jarmil Kára, jako přímý skutečný majitel; skutečný majitel podle § 4 zákona č. 3. 7/2. 02. 1. sb.
2. 2. 2023
Zapsán skutečný majitel Michal Kára, jako přímý skutečný majitel; skutečný majitel podle § 4 zákona č. 3. 7/2. 02. 1. sb.
2. 2. 2023
Zapsán předmět činnosti: 1) Náplň činnosti musí odpovídat cílům sdružení. 2) Hlavním formou dosahování cílů sdružení je organizování, zajišťování , vymýšlení a pořádání akcí v souladu se stanovami sdružení. 3) Další formy činnosti: a) Účast členů minimálně jedenkrát ročně pri organizaci na akcích sdružení b) Účast členů dle možností na akcích pořádaných jinými sdruženími a reprezentace sdružení na těchto akcích c) Účast členů dle možností na dětských dnech při zajišťování bezpečného průběhu těchto akcí. d) Osvěta juniorských závodníků v oblasti bezpečnosti při závodění. e) Usilování o zbudování tratě pro trénování juniorských amatérských závodníků f) Další formy a konkretizaci činnosti stanoví členská schůze.
2. 2. 2023
Změna názvu z „amater racing club o.s.“ na amater racing club z.s.
26. 1. 2011
Vznik společnosti „amater racing club o.s.“

Peníze.cz zobrazuje pouze údaje, které byly zveřejněny na základě zákona v různých rejstřících. Seznam odkazů na zdrojové informace naleznete na této stránce. Vydavatel tímto způsobem zpracovává osobní údaje v souladu s čl. 6 odst. 1 odst. f) Obecného nařízení o ochraně osobních údajů, tedy pro účely oprávněných zájmů uživatelů této webové služby, která umožňuje, mimojiné, vyhledávání v rejstřících z jednoho místa, aniž by údaje z těchto rejstříků sdružovala.

Pokud jste na našich stránkách objevili, že uváděná data neodpovídají realitě, zkontrolujte prosím nejdříve, zda chyba není přímo v příslušném zdrojovém rejstříku. Pokud je, obraťte se s žádostí o opravu dat na příslušnou instituci uvedenou na této stránce. Tím zajistíte aktuálnost dat na našich stránkách a v mnoha dalších komerčních databázích.

Celebrity v rejstříku

Simona Janoušková

Simona Janoušková

podnikatelka a manželka Romana Janouška, která se nerada fotí

-2125
-
+
Václav Bartoněk

Václav Bartoněk

manažer, předseda představenstva Zbrojovky Brno

-13
-
+
Miloš Knor

Miloš Knor

moderátor, bavič

-1109
-
+
Karel Komárek

Karel Komárek

miliardář, Sazka

-2316
-
+
Vojtěch Kotek

Vojtěch Kotek

herec, režisér

-2656
-
+
Marek Dospiva

Marek Dospiva

miliardář, Penta

-2467
-
+

A tohle už jste četli?