Partners Financial Services

GLOBAL MARKETS OOD., organizační složka, IČO: 24317411 - Poslední změny a události

Pouze Zapsáno
Obchodní rejstřík
1. 10. 2014
Vymazán statutární orgán zřizovatele Kiril Tomov Djabarov
1. 10. 2014
Zapsán předmět podnikání: Pronájem nemovitostí, bytů a nebytových prstor
1. 10. 2014
Vymazán předmět podnikání: 1) činnost obchodníka s cennými papíry v rozsahu hlavních investičních služeb: a) přijímání a předávání pokynů týkajících se investičních nástrojů, a to ve vztahu k investičním nástrojům podle ustanovení § 3 odst. 1 písm. a) až k) zákona č. 256/2004 Sb., o podnikání na kapitálovém trhu, v platném znění b) provádění pokynů týkajících se investičních nástrojů na účet zákazníka, a to ve vztahu k investičním nástrojům podle ustanovení § 3 odst. 1 písm. a) až k) zákona č. 256/2004 Sb., o podnikání na kapitálovém trhu, v platném znění c) obhospodařování majetku zákazníka, je-li jeho součástí investiční nástroj, na základě volné úvahy v rámci smluvního ujednání, a to ve vztahu k investičním nástrojům podle ustanovení § 3 odst. 1 písm. a) až k) zákona č. 256/2004 Sb., o podnikání na kapitálovém trhu, v platném znění d) investiční poradenství týkající se investičních nástrojů, a to ve vztahu k investičním nástrojům podle ustanovení § 3 odst. 1 písm. a) až k) zákona č. 256/2004 Sb., o.podnikání na kapitálovém trhu, v platném znění 2) činnost obchodníka s cennými papíry v rozsahu doplňkových investičních služeb a) úschova a správa investičních nástrojů včetně souvisejících služeb, a to ve vztahu k investičním nástrojům podle ustanovení § 3 odst. 1 písm. a) až k) zákona č. 256/2004 Sb., o podnikání na kapitálovém trhu v platném znění b) provádění devizových operací souvisejících s poskytováním investičních služeb, a to ve vztahu k investičním nástrojům podle ustanovení § 3 odst. 1 písm. a) až k) zákona č. 256/2004 Sb., o podnikání na kapitálovém trhu, v platném znění c) poskytování investičních doporučení a analýz investičních příležitostí nebo podobných obecných doporučení týkajících se obchodování s investičními nástroji, a to ve vztahu k investičním nástrojům podle ustanovení § 3 od
6. 5. 2013
Změna sídla z Opatovická 1659/4, 110 00 Praha 1 - Nové Město na Pražská 2270, 272 01 Kladno - Kročehlavy
2. 7. 2012
Zapsán zakladatel GLOBAL MARKETS OOD.
2. 7. 2012
Zapsán člen statutárního orgánu Kiril Tomov Djabarov, jako člen statutárního orgánu
2. 7. 2012
Zapsán statutární orgán zřizovatele Robert Cvetanov Dimitrov, jako ředitel
2. 7. 2012
Zapsán statutární orgán zřizovatele Kiril Tomov Djabarov, jako ředitel
2. 7. 2012
Zapsán statutární orgán zřizovatele Jordan Atanasov Mollov, jako ředitel
2. 7. 2012
Zapsán předmět podnikání: 1) činnost obchodníka s cennými papíry v rozsahu hlavních investičních služeb: a) přijímání a předávání pokynů týkajících se investičních nástrojů, a to ve vztahu k investičním nástrojům podle ustanovení § 3 odst. 1 písm. a) až k) zákona č. 256/2004 Sb., o podnikání na kapitálovém trhu, v platném znění b) provádění pokynů týkajících se investičních nástrojů na účet zákazníka, a to ve vztahu k investičním nástrojům podle ustanovení § 3 odst. 1 písm. a) až k) zákona č. 256/2004 Sb., o podnikání na kapitálovém trhu, v platném znění c) obhospodařování majetku zákazníka, je-li jeho součástí investiční nástroj, na základě volné úvahy v rámci smluvního ujednání, a to ve vztahu k investičním nástrojům podle ustanovení § 3 odst. 1 písm. a) až k) zákona č. 256/2004 Sb., o podnikání na kapitálovém trhu, v platném znění d) investiční poradenství týkající se investičních nástrojů, a to ve vztahu k investičním nástrojům podle ustanovení § 3 odst. 1 písm. a) až k) zákona č. 256/2004 Sb., o.podnikání na kapitálovém trhu, v platném znění 2) činnost obchodníka s cennými papíry v rozsahu doplňkových investičních služeb a) úschova a správa investičních nástrojů včetně souvisejících služeb, a to ve vztahu k investičním nástrojům podle ustanovení § 3 odst. 1 písm. a) až k) zákona č. 256/2004 Sb., o podnikání na kapitálovém trhu v platném znění b) provádění devizových operací souvisejících s poskytováním investičních služeb, a to ve vztahu k investičním nástrojům podle ustanovení § 3 odst. 1 písm. a) až k) zákona č. 256/2004 Sb., o podnikání na kapitálovém trhu, v platném znění c) poskytování investičních doporučení a analýz investičních příležitostí nebo podobných obecných doporučení týkajících se obchodování s investičními nástroji, a to ve vztahu k investičním nástrojům podle ustanovení § 3 od
2. 7. 2012
Vznik společnosti GLOBAL MARKETS OOD., organizační složka

Peníze.cz zobrazuje pouze údaje, které byly zveřejněny na základě zákona v různých rejstřících. Seznam odkazů na zdrojové informace naleznete na této stránce. Vydavatel tímto způsobem zpracovává osobní údaje v souladu s čl. 6 odst. 1 odst. f) Obecného nařízení o ochraně osobních údajů, tedy pro účely oprávněných zájmů uživatelů této webové služby, která umožňuje, mimojiné, vyhledávání v rejstřících z jednoho místa, aniž by údaje z těchto rejstříků sdružovala.

Pokud jste na našich stránkách objevili, že uváděná data neodpovídají realitě, zkontrolujte prosím nejdříve, zda chyba není přímo v příslušném zdrojovém rejstříku. Pokud je, obraťte se s žádostí o opravu dat na příslušnou instituci uvedenou na této stránce. Tím zajistíte aktuálnost dat na našich stránkách a v mnoha dalších komerčních databázích.

Celebrity v rejstříku

Marek Kaleta

Marek Kaleta

motivační rapper

-84
-
+
Tomáš Knotek

Tomáš Knotek

hokejista

1717
-
+
David Rath

David Rath

podnikatel a sociálnědemokratický politik

-2831
-
+
Simona Krainová

Simona Krainová

modelka

-2276
-
+
Roman Šmucler

Roman Šmucler

stomatolog, televizní moderátor a podnikatel

-2590
-
+
Ivan Hecko

Ivan Hecko

podnikatel, manžel Evy Perkausové

-551
-
+

A tohle už jste četli?

Srovnávat se vyplatí

Kalkulátor.cz je srovnávač, který lidem šetří peníze ve světě energií, pojištění, telekomunikací a financí. My počítáme, vy šetříte.