Partners Financial Services

JIRA CZ s.r.o., IČO: 24752657 - Poslední změny a události

Pouze Zapsáno
Obchodní rejstřík
21. 2. 2024
Zapsán člen statutárního orgánu Radek Šuma, jako jednatel
21. 2. 2024
Změněn počet členů statutárního orgánu z 2 na 3
21. 2. 2024
Zapsán předmět podnikání: Výroba, obchod a služby neuvedené v přílohách 1 až 3 živnostenského zákona a to v oborech činnosti: Úprava nerostů, dobývání rašeliny a bahna. Výroba kovových konstrukcí a kovodělných výrobků. Povrchové úpravy a svařování kovů a dalších materiálů. Výroba elektronických součástek, elektrických zařízení a výroba a opravy elektrických strojů, přístrojů a elektronických zařízení pracujících na malém napětí. Výroba strojů a zařízení. Výroba dalších výrobků zpracovatelského průmyslu. Provozování vodovodů a kanalizací a úprava a rozvod vody. Nakládání s odpady (vyjma nebezpečných). Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti. Zprostředkování obchodu a služeb. Velkoobchod a maloobchod. Údržba motorových vozidel a jejich příslušenství. Skladování, balení zboží, manipulace s nákladem a technické činnosti v dopravě. Poskytování software, poradenství v oblasti informačních technologií, zpracování dat, hostingové a související činnosti a webové portály. Nákup, prodej, správa a údržba nemovitostí. Pronájem a půjčování věcí movitých. Poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a posudků. Projektování elektrických zařízení. Poskytování technických služeb. Poskytování služeb pro rodinu a domácnost.
21. 2. 2024
Vymazán předmět podnikání: Výroba, obchod a služby neuvedené v přílohách 1 až 3 živnostenského zákona a to v oborech činnosti: Úprava nerostů, dobývání rašeliny a bahna. Výroba kovových konstrukcí a kovodělných výrobků. Povrchové úpravy a svařování kovů a dalších materiálů. Výroba elektronických součástek, elektrických zařízení a výroba a opravy elektrických strojů, přístrojů a elektronických zařízení pracujících na malém napětí. Výroba strojů a zařízení. Výroba dalších výrobků zpracovatelského průmyslu. Provozování vodovodů a kanalizací a úprava a rozvod vody. Nakládání s odpady (vyjma nebezpečných). Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti. Zprostředkování obchodu a služeb. Velkoobchod a maloobchod. Údržba motorových vozidel a jejich příslušenství. Skladování, balení zboží, manipulace s nákladem a technické činnosti v dopravě. Poskytování software, poradenství v oblasti informačních technologií, zpracování dat, hostingové a související činnosti a webové portály. Nákup, prodej, správa a údržba nemovitostí. Pronájem a půjčování věcí movitých. Poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a posudků. Projektování elektrických zařízení. Poskytování technických služeb. Poskytování služeb pro rodinu a domácnost. Výroba, obchod a služby jinde nezařazené.
21. 2. 2023
Zapsán předmět podnikání: Výroba, obchod a služby neuvedené v přílohách 1 až 3 živnostenského zákona a to v oborech činnosti: Úprava nerostů, dobývání rašeliny a bahna. Výroba kovových konstrukcí a kovodělných výrobků. Povrchové úpravy a svařování kovů a dalších materiálů. Výroba elektronických součástek, elektrických zařízení a výroba a opravy elektrických strojů, přístrojů a elektronických zařízení pracujících na malém napětí. Výroba strojů a zařízení. Výroba dalších výrobků zpracovatelského průmyslu. Provozování vodovodů a kanalizací a úprava a rozvod vody. Nakládání s odpady (vyjma nebezpečných). Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti. Zprostředkování obchodu a služeb. Velkoobchod a maloobchod. Údržba motorových vozidel a jejich příslušenství. Skladování, balení zboží, manipulace s nákladem a technické činnosti v dopravě. Poskytování software, poradenství v oblasti informačních technologií, zpracování dat, hostingové a související činnosti a webové portály. Nákup, prodej, správa a údržba nemovitostí. Pronájem a půjčování věcí movitých. Poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a posudků. Projektování elektrických zařízení. Poskytování technických služeb. Poskytování služeb pro rodinu a domácnost. Výroba, obchod a služby jinde nezařazené.
21. 2. 2023
Zapsán předmět podnikání: Silniční motorová doprava - nákladní provozovaná vozidly nebo jízdními soupravami o největší povolené hmotnosti přesahující 3,5 tuny určenými k přepravě zvířat nebo věcí, - nákladní mezinárodní provozovaná vozidly nebo jízdními soupravami o největší povolené hmotnosti přesahující 2,5 tuny a nepřesahující 3,5 tuny určenými k přepravě zvířat nebo věcí, - nákladní vnitrostátní provozovaná vozidly nebo jízdními soupravami o největší povolené hmotnosti nepřesahující 3,5 tuny určenými k přepravě zvířat nebo věcí a nákladní mezinárodní provozovaná vozidly nebo jízdními soupravami o největší povolené hmotnosti nepřesahující 2,5 tuny určenými k přepravě zvířat nebo věcí
21. 2. 2023
Zapsán předmět podnikání: Provádění staveb, jejich změn a odstraňování
21. 2. 2023
Zapsán předmět podnikání: Prodej kvasného lihu, konzumního lihu a lihovin
21. 2. 2023
Zapsán předmět podnikání: Montáž, opravy, revize a zkoušky elektrických zařízení
21. 2. 2023
Vymazán předmět podnikání: Výroba, obchod aslužby neuvedené vpřílohách 1 až 3 živnostenského zákona a to v oborech činnosti: Úprava nerostů, dobývání rašeliny a bahna. -Výroba kovových konstrukcí a kovodělných výrobků, -Povrchové úpravy a svařování kovů a dalších materiálů, -Výroba elektronických součástek, elektrických zařízení a výroba a opravy elektrických strojů, přístrojů a elektronických zařízení pracujících na malém napětí, -Výroba strojů a zařízení, -Výroba dalších výrobků zpracovatelského průmyslu, -Provozování vodovodů a kanalizací a úprava a rozvod vody, -Nakládání s odpady (vyjma nebezpečných), -Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti, -Zprostředkování obchodu a služeb, -Velkoobchod a maloobchod, -Údržba motorových vozidel a jejich příslušenství, - Skladování, balení zboží, manipulace s nákladem a technické činnosti v dopravě, -Poskytování software, poradenství v oblasti informačních technologií, zpracování dat, hostingové a související činnosti a webové portály, -Nákup, prodej, správa a údržba nemovitostí, -Pronájem a půjčování věcí movitých, -Poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a posudků, -Projektování elektrických zařízení, -Poskytování technických služeb, -Poskytování služeb pro rodinu a domácnost.
21. 11. 2022
Počet členů statutárního orgánu: 2
21. 11. 2022
Zapsán způsob jednání: Každý z jednatelů zastupuje společnost samostatně.
21. 11. 2022
Vymazán způsob jednání: Jménem společnosti jedná jednatel samostatně
21. 11. 2022
Změna sídla z Kalivodská 326, 270 64 Mšec - Mšec na Důrasova 392, 270 64 Mšec - Mšec
21. 11. 2022
Zapsán předmět podnikání: Výroba, obchod aslužby neuvedené vpřílohách 1 až 3 živnostenského zákona a to v oborech činnosti: Úprava nerostů, dobývání rašeliny a bahna. -Výroba kovových konstrukcí a kovodělných výrobků, -Povrchové úpravy a svařování kovů a dalších materiálů, -Výroba elektronických součástek, elektrických zařízení a výroba a opravy elektrických strojů, přístrojů a elektronických zařízení pracujících na malém napětí, -Výroba strojů a zařízení, -Výroba dalších výrobků zpracovatelského průmyslu, -Provozování vodovodů a kanalizací a úprava a rozvod vody, -Nakládání s odpady (vyjma nebezpečných), -Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti, -Zprostředkování obchodu a služeb, -Velkoobchod a maloobchod, -Údržba motorových vozidel a jejich příslušenství, - Skladování, balení zboží, manipulace s nákladem a technické činnosti v dopravě, -Poskytování software, poradenství v oblasti informačních technologií, zpracování dat, hostingové a související činnosti a webové portály, -Nákup, prodej, správa a údržba nemovitostí, -Pronájem a půjčování věcí movitých, -Poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a posudků, -Projektování elektrických zařízení, -Poskytování technických služeb, -Poskytování služeb pro rodinu a domácnost.
21. 11. 2022
Vymazán předmět podnikání: Výroba, obchod a služby neuvedené v přílohách 1 až 3 živnostenského zákona
1. 6. 2021
Vymazán skutečný majitel Jiří Šuma, jako přímý skutečný majitel; koncový příjemce i osoba s koncovým vlivem
1. 6. 2021
Zapsán skutečný majitel Jiří Šuma, jako přímý skutečný majitel; koncový příjemce i osoba s koncovým vlivem
20. 3. 2020
Změna adresy: člen statutárního orgánu Jiří Šuma
20. 3. 2020
Změna adresy: člen statutárního orgánu Jiří Šuma
20. 3. 2020
Změna adresy: společník Jiří Šuma
20. 3. 2020
Změna adresy: společník Radek Šuma
20. 3. 2020
Změna adresy: společník Hana Šumová
20. 3. 2020
Změna adresy: společník Jiří Šuma
19. 3. 2020
Změna sídla z Mšec 326, 270 64 Mšec na Kalivodská 326, 270 64 Mšec - Mšec
16. 6. 2016
Změna adresy: společník Radek Šuma
10. 11. 2010
Zapsán člen statutárního orgánu Jiří Šuma, jako jednatel
10. 11. 2010
Zapsán základní kapitál 200 000 Kč
10. 11. 2010
Zapsán člen statutárního orgánu Jiří Šuma, jako jednatel
10. 11. 2010
Zapsán způsob jednání: Jménem společnosti jedná jednatel samostatně
10. 11. 2010
Zapsán společník Jiří Šuma, jako společník
10. 11. 2010
Zapsán společník Radek Šuma, jako společník
10. 11. 2010
Zapsán společník Hana Šumová, jako společník
10. 11. 2010
Zapsán společník Jiří Šuma, jako společník
10. 11. 2010
Zapsán předmět podnikání: Výroba, obchod a služby neuvedené v přílohách 1 až 3 živnostenského zákona
10. 11. 2010
Vznik společnosti JIRA CZ s.r.o.

Peníze.cz zobrazuje pouze údaje, které byly zveřejněny na základě zákona v různých rejstřících. Seznam odkazů na zdrojové informace naleznete na této stránce. Vydavatel tímto způsobem zpracovává osobní údaje v souladu s čl. 6 odst. 1 odst. f) Obecného nařízení o ochraně osobních údajů, tedy pro účely oprávněných zájmů uživatelů této webové služby, která umožňuje, mimojiné, vyhledávání v rejstřících z jednoho místa, aniž by údaje z těchto rejstříků sdružovala.

Pokud jste na našich stránkách objevili, že uváděná data neodpovídají realitě, zkontrolujte prosím nejdříve, zda chyba není přímo v příslušném zdrojovém rejstříku. Pokud je, obraťte se s žádostí o opravu dat na příslušnou instituci uvedenou na této stránce. Tím zajistíte aktuálnost dat na našich stránkách a v mnoha dalších komerčních databázích.

Celebrity v rejstříku

Richard Chlad

Richard Chlad

bývalý automobilový závodník

-3
-
+
Lucie Borhyová

Lucie Borhyová

moderátorka

-570
-
+
Libuše Šmuclerová

Libuše Šmuclerová

bývalá programová ředitelka TV Nova, dnes vede nakladatelství Ringier

-1740
-
+
Marek Dospiva

Marek Dospiva

miliardář, Penta

-1681
-
+
Ivan Mládek

Ivan Mládek

hudebník

2767
-
+
Michael Kocáb

Michael Kocáb

zpěvák

-1977
-
+

A tohle už jste četli?