Partners Financial Services

UNIVERS informační, zprostředkovatelské, poradenské, konzultační a detektivní družstvo v likvidaci, IČO: 25046918 - Poslední změny a události

Pouze Zapsáno
Obchodní rejstřík
28. 3. 2024
Vymazán člen statutárního orgánu Miroslav Klásek
28. 3. 2024
Vymazán člen statutárního orgánu JUDr. Jiří Karlík
28. 3. 2024
Vymazán způsob jednání: Jménem družstva jedná navenek předseda družstva, v době jeho nepřítomnosti místopředseda. Za družstvo podepisují dva členové družstva, a to předseda či místopředseda a určený člen družstva valnou hromadou.
28. 3. 2024
Vymazán předmět podnikání: Poskytování informačních, zprostředkovatelských, poradenských a konzltačních a detektivních služeb fyzickým osobám a právnickým osobám, mimo politických stran a hnutí, pokud tato činnost není obecně závaznými právními předpisy výslovně svěřena do působnosti jiných orgánů a organizací, zjeména tyto služby:
28. 3. 2024
Vymazán předmět podnikání: C/ na úseku poradenské a konzultační služby: - poskytuje nebo zprostředkovává poskytnutí poradenských, konzultačních a právních služeb pro soukromníky a organizace, - zjišťuje, vyhledává nebo ověřuje skutečnosti vztahující se ke vzniku, změně nebo zániku právních vztahů a k tomu opatřuje příslušnou dokumentaci.
28. 3. 2024
Vymazán předmět podnikání: B/ na úseku detektivní služby v souladu s obecně závaznými právními předpisy a dalšími právními normami upravujícími právní vztahy k nimž tato činnost směřuje: - provádí na území ČSFR šetření za účelem zjištění informací, jež jsou předmětem zájmu objednavatele. o výsledcích šetření zpracovává zprávy a příslušnou dokumentaci - organizuje a provádí vlastní místní i celostátní pátrání po osobách a věcech, případně jiných předmětech zájmu objednavatele, - zabezpečuje úkoly na úseku krátkodobé ochrany osob a jejich majetku, případně jejich objektů, zejména organizuje a provádí opatření na ochranu pořádaných společenských akcí, zejména veletrhů a výstav sportovních a kulturních akcí apod., organizuje a provádí ochranu hotelových hostí, -provádí nebo zprostředkovává ochranu objektů zabezpečovací technikou, - zabezpečuje úkoly detektivní služby na základě požadavků advokátů a komerčních právníků.
28. 3. 2024
Vymazán předmět podnikání: A/ na úseku informačního toku, mimo informací, jež jsou předmětem ochrany utajovaných skutečností se zákonem a na úseku zprostředkovatelské činnosti: -zjišťuje, soustřeďuje, vyhodnocuje a poskytuje informace, které jsou předmětem zájmu fyzických a právnických osob (dále jen \"objednavatel\", -zabezpečuje průnik informací objednavatele přímo k zákazníkovi nebo jinému odběrateli, případně zákazníka či odběratele nebo jiného obchodního partnera na základě předem sjednaných podmínek s objednavatelem, vyhledává, -zprostředkovává odbyt pro služby a výrobky a zajišťuje předběžné projednání podmínek dodávky na základě požadavku objednavatele. k tomu využívá informací objednavatele, především reklamních s možností předvedení vzorů, -zjišťuje a poskytuje informace o situaci na trhu, vyhledává předmět zájmu, případně jej na základě předem sjednaných podmínek s objednavatelem též obstarává a zabezpečuje jeho dodání na místo určení, -provádí místní šetření k zobjektivnění informací, zejména v případech inzerci. k tomu zpracovává na základě požadavku objednavatele zprávy o jeho výsledcích,zahrnující i informace přímo související s předmětem zájmu objednavtele. K tomu zpracovává na základě požadavů příslušnou dokumentaci, - plní úkoly na úseku prověřování informací, - zabezpečuje úkoly informační služby na základě požadavků advokátů a komerčních právníků.
28. 3. 2024
Vymazán likvidátor Martin Böhm
27. 12. 2022
Zapsán likvidátor Martin Böhm
9. 11. 2022
Vymazán člen statutárního orgánu JUDr. Jindřich Vrkoslav
9. 11. 2022
Vymazán likvidátor JUDr. Jindřich Vrkoslav
14. 2. 2002
Změna názvu z UNIVERS informační, zprostředkovatelské, poradenské, konzultační a detektivní družstvo na UNIVERS informační, zprostředkovatelské, poradenské, konzultační a detektivní družstvo v likvidaci
14. 2. 2002
Zapsán likvidátor JUDr. Jindřich Vrkoslav, jako likvidátor
13. 11. 1990
Zapsán člen statutárního orgánu Miroslav Klásek, jako člen družstva
13. 11. 1990
Zapsán člen statutárního orgánu JUDr. Jiří Karlík, jako místopředseda
13. 11. 1990
Zapsán člen statutárního orgánu JUDr. Jindřich Vrkoslav, jako předseda
13. 11. 1990
Zapsán způsob jednání: Jménem družstva jedná navenek předseda družstva, v době jeho nepřítomnosti místopředseda. Za družstvo podepisují dva členové družstva, a to předseda či místopředseda a určený člen družstva valnou hromadou.
13. 11. 1990
Zapsán předmět podnikání: Poskytování informačních, zprostředkovatelských, poradenských a konzltačních a detektivních služeb fyzickým osobám a právnickým osobám, mimo politických stran a hnutí, pokud tato činnost není obecně závaznými právními předpisy výslovně svěřena do působnosti jiných orgánů a organizací, zjeména tyto služby:
13. 11. 1990
Zapsán předmět podnikání: C/ na úseku poradenské a konzultační služby: - poskytuje nebo zprostředkovává poskytnutí poradenských, konzultačních a právních služeb pro soukromníky a organizace, - zjišťuje, vyhledává nebo ověřuje skutečnosti vztahující se ke vzniku, změně nebo zániku právních vztahů a k tomu opatřuje příslušnou dokumentaci.
13. 11. 1990
Zapsán předmět podnikání: B/ na úseku detektivní služby v souladu s obecně závaznými právními předpisy a dalšími právními normami upravujícími právní vztahy k nimž tato činnost směřuje: - provádí na území ČSFR šetření za účelem zjištění informací, jež jsou předmětem zájmu objednavatele. o výsledcích šetření zpracovává zprávy a příslušnou dokumentaci - organizuje a provádí vlastní místní i celostátní pátrání po osobách a věcech, případně jiných předmětech zájmu objednavatele, - zabezpečuje úkoly na úseku krátkodobé ochrany osob a jejich majetku, případně jejich objektů, zejména organizuje a provádí opatření na ochranu pořádaných společenských akcí, zejména veletrhů a výstav sportovních a kulturních akcí apod., organizuje a provádí ochranu hotelových hostí, -provádí nebo zprostředkovává ochranu objektů zabezpečovací technikou, - zabezpečuje úkoly detektivní služby na základě požadavků advokátů a komerčních právníků.
13. 11. 1990
Zapsán předmět podnikání: A/ na úseku informačního toku, mimo informací, jež jsou předmětem ochrany utajovaných skutečností se zákonem a na úseku zprostředkovatelské činnosti: -zjišťuje, soustřeďuje, vyhodnocuje a poskytuje informace, které jsou předmětem zájmu fyzických a právnických osob (dále jen \"objednavatel\", -zabezpečuje průnik informací objednavatele přímo k zákazníkovi nebo jinému odběrateli, případně zákazníka či odběratele nebo jiného obchodního partnera na základě předem sjednaných podmínek s objednavatelem, vyhledává, -zprostředkovává odbyt pro služby a výrobky a zajišťuje předběžné projednání podmínek dodávky na základě požadavku objednavatele. k tomu využívá informací objednavatele, především reklamních s možností předvedení vzorů, -zjišťuje a poskytuje informace o situaci na trhu, vyhledává předmět zájmu, případně jej na základě předem sjednaných podmínek s objednavatelem též obstarává a zabezpečuje jeho dodání na místo určení, -provádí místní šetření k zobjektivnění informací, zejména v případech inzerci. k tomu zpracovává na základě požadavku objednavatele zprávy o jeho výsledcích,zahrnující i informace přímo související s předmětem zájmu objednavtele. K tomu zpracovává na základě požadavů příslušnou dokumentaci, - plní úkoly na úseku prověřování informací, - zabezpečuje úkoly informační služby na základě požadavků advokátů a komerčních právníků.
13. 11. 1990
Vznik společnosti UNIVERS informační, zprostředkovatelské, poradenské, konzultační a detektivní družstvo

Peníze.cz zobrazuje pouze údaje, které byly zveřejněny na základě zákona v různých rejstřících. Seznam odkazů na zdrojové informace naleznete na této stránce. Vydavatel tímto způsobem zpracovává osobní údaje v souladu s čl. 6 odst. 1 odst. f) Obecného nařízení o ochraně osobních údajů, tedy pro účely oprávněných zájmů uživatelů této webové služby, která umožňuje, mimojiné, vyhledávání v rejstřících z jednoho místa, aniž by údaje z těchto rejstříků sdružovala.

Pokud jste na našich stránkách objevili, že uváděná data neodpovídají realitě, zkontrolujte prosím nejdříve, zda chyba není přímo v příslušném zdrojovém rejstříku. Pokud je, obraťte se s žádostí o opravu dat na příslušnou instituci uvedenou na této stránce. Tím zajistíte aktuálnost dat na našich stránkách a v mnoha dalších komerčních databázích.

Celebrity v rejstříku

Libuše Šmuclerová

Libuše Šmuclerová

bývalá programová ředitelka TV Nova, dnes vede nakladatelství Ringier

-1925
-
+
Michal Horáček

Michal Horáček

hudebník, podnikatel, kandidát na prezidenta

-1247
-
+
Kateřina Neumannová

Kateřina Neumannová

klasická lyžařka a manažerka

1775
-
+
David Hořava

David Hořava

podnikatel, Ubytovani.cz, Virtualniprohlidky.cz a Hanulka.cz

-5
-
+
Juraj Lelkes

Juraj Lelkes

podnikatel

-16
-
+
Tomáš Knotek

Tomáš Knotek

hokejista

960
-
+

A tohle už jste četli?

Dlouhodobý investiční produkt

Myslete na sebe a zabezpečte se na penzi co nejlépe. Třeba investováním do široké nabídky fondů.