Partners Financial Services

HRAD LOKET, o.p.s., IČO: 25237896 - Poslední změny a události

Pouze Zapsáno
Obchodní rejstřík
10. 2. 2024
Změna dne vzniku nebo zániku členství: Patrik Pizinger
10. 2. 2024
Změna titulu: člen správní rady Ing. Arch. Helena Malinová
3. 1. 2024
Zapsán člen správní rady Mgr. Dominika Kožešníková, jako členka správní rady
3. 1. 2024
Vymazán člen správní rady Radek Kaňa
30. 11. 2023
Zapsán předmět podnikání: (1) Hlavním cílem a základním posláním společnosti je zpřístupnění hradu Loket a Černé věže, prezentace loketských sbírek a podávání informací o hradě a městě Loket a jeho okolí nejširší veřejnosti. Za tímto účelem společnost zajišťuje a provádí a) správu hradu Loket, Černé věže, loketského sbírkového fondu a dalšího svěřeného movitého a nemovitého majetku, b) péči o hrad Loket a Černou věž, zlepšování stavu areálu hradu Loket a Černé věže a odbornou péči o kulturní a přírodní hodnoty v areálu hradu Loket a jeho okolí, c) odbornou péči o loketské sbírky, jejich restaurování a řádné uložení včetně jejich prezentaci v prostorách hradu Loket a Černé věže, d) návštěvnický provoz hradu Loket a Černé věže, e) vytváření podmínek pro širší využití hradu Loket v souladu se specifickým charakterem hradu Loket a Černé věže, f) rozvoj kulturních a společenských činnosti na hradě Loket a ve městě Loket, g) provoz infocentra, jehož úkolem je sběr a šíření informací o hradu a městě Loket a jeho okolí, propagace hradu Loket a města Loket a distribuce upomínkových předmětů a podobných materiálů, h) poskytování standardizovaných veřejných služeb podle zákona č. 122/2000 Sb., o ochraně sbírek muzejní povahy a o změně některých dalších zákonů, ve znění pozdějších předpisů, i) správa tzv. Loketské sbírky podle zákona č. 122/2000 Sb., o ochraně sbírek muzejní povahy a o změně některých dalších zákonů, ve znění pozdějších předpisů, j) vydávání a veřejné šíření odborných informačních a propagačních neperiodických publikací ve smyslu zákona č. 37/1995 Sb., o neperiodických publikacích, ve znění pozdějších předpisů, k) zajišťování kulturně výchovné činnosti, l) pořádání vzdělávacích programů. (2) Společnost bude prostřednictvím infocentra zajišťovat a) propagaci hradu a města Loket, b) vydávání tiskovin informujících o hradu Loket a městě Loket, c) poskytování propagačních materiálů návštěvníkům hradu Loket a města Loket a subjektům spolupracujícím se společností s cílem propagovat aktivity společnosti, d) sběr a podávání informací o hradu Loket a městu Loket a okolí návštěvníkům, tisku, orgánům státní správy a samosprávy včetně institucí Evropské unie, a dále partnerům v oblasti cestovního ruchu včetně poskytování fotografií a textů o hradu Loket a městu Loket sdělovacím prostředkům a osobám činným v cestovním ruchu, d) vedení a zveřejňování statistiky o cestovním ruchu na hradu Loket a městě Loket, e) spolupráci s městem Loket při organizaci a financování kulturně-společenských akcí pořádaných městem Loket.
30. 11. 2023
Vymazán předmět podnikání: (1) Hlavním cílem a základním posláním společnosti je zpřístupnění hradu Loket a Černé věže, prezentace loketských sbírek a podávání informací o hradě a městě Loket a jeho okolí nejširší veřejnosti. Za tímto účelem společnost zajišťuje a provádí a) správu hradu Loket, Černé věže, loketského sbírkového fondu a dalšího svěřeného movitého a nemovitého majetku, b) péči o hrad Loket a Černou věž, zlepšování stavu areálu hradu Loket a Černé věže a odbornou péči o kulturní a přírodní hodnoty v areálu hradu Loket a jeho okolí, c) odbornou péči o loketské sbírky, jejich restaurování a řádné uložení včetně jejich prezentaci v prostorách hradu Loket a Černé věže, d) návštěvnický provoz hradu Loket a Černé věže, e) vytváření podmínek pro širší využití hradu Loket v souladu se specifickým charakterem hradu Loket a Černé věže, f) rozvoj kulturních a společenských činnosti na hradě Loket a ve městě Loket, g) provoz infocentra, jehož úkolem je sběr a šíření informací o hradu a městě Loket a jeho okolí, propagace hradu Loket a města Loket a distribuce upomínkových předmětů a podobných materiálů. (2) Společnost bude prostřednictvím infocentra zajišťovat a) propagaci hradu a města Loket, b) vydávání tiskovin informujících o hradu Loket a městě Loket, c) poskytování propagačních materiálů návštěvníkům hradu Loket a města Loket a subjektům spolupracujícím se společností s cílem propagovat aktivity společnosti, d) sběr a podávání informací o hradu Loket a městu Loket a okolí návštěvníkům, tisku, orgánům státní správy a samosprávy včetně institucí Evropské unie, a dále partnerům v oblasti cestovního ruchu včetně poskytování fotografií a textů o hradu Loket a městu Loket sdělovacím prostředkům a osobám činným v cestovním ruchu, d) vedení a zveřejňování statistiky o cestovním ruchu na hradu Loket a městě Loket, e) spolupráci s městem Loket při organizaci a financování kulturně-společenských akcí pořádaných městem Loket.
11. 10. 2023
Změna funkce: Ing. Bc. Hana Hornová, MBA z člen dozorčí rady na předsedkyně dozorčí rady
19. 8. 2023
Zapsán člen správní rady Ing. Eva Weinhold, jako člen správní rady
19. 8. 2023
Vymazán člen správní rady Ing. Štěpán Mosler
19. 8. 2023
Změna funkce: Ing. Bc. Hana Hornová, MBA z předseda dozorčí rady na člen dozorčí rady
12. 5. 2023
Změna funkce: Jakub Tichý z člen dozorčí rady na člen
12. 5. 2023
Změna funkce: Ing. Michaela Weinlichová z člen dozorčí rady na člen
22. 2. 2023
Vymazán člen správní rady Mgr. Filip Prekop
22. 2. 2023
Zapsán člen správní rady Ing. Zdeněk Bednář, jako člen správní rady
23. 11. 2022
Změna adresy: člen správní rady Mgr. Filip Prekop
26. 3. 2022
Změna dne vzniku nebo zániku funkce: Ing. Mgr. Petr Adamec
18. 3. 2022
Změna adresy: člen dozorčí rady Ing. Michaela Weinlichová
11. 2. 2021
Zapsán člen správní rady Patrik Pizinger, jako člen správní rady
11. 2. 2021
Zapsán člen správní rady Ing. Arch. Helena Malinová, jako člen správní rady
11. 2. 2021
Vymazán člen správní rady Mgr. Kristián Šujan
11. 2. 2021
Vymazán člen správní rady Mgr. Jiří Klsák
25. 11. 2020
Zapsán člen správní rady Radek Kaňa, jako člen správní rady
25. 11. 2020
Vymazán člen správní rady Mons. Dr. Jiří Majkov
12. 11. 2020
Změna funkce: Ing. Bc. Hana Hornová, MBA z člen dozorčí rady na předseda dozorčí rady
7. 8. 2020
Zapsán člen správní rady Ing. Štěpán Mosler, jako člen správní rady
7. 8. 2020
Vymazán člen správní rady Ing. Petr Potužák
7. 8. 2020
Zapsán člen dozorčí rady Ing. Bc. Hana Hornová, MBA, jako člen dozorčí rady
7. 8. 2020
Vymazán člen dozorčí rady Karel Horčička
30. 5. 2020
Zapsán člen správní rady Mons. Dr. Jiří Majkov, jako člen správní rady
30. 5. 2020
Vymazán člen správní rady Pavel Karásek
30. 5. 2020
Zapsán člen dozorčí rady Jakub Tichý, jako člen dozorčí rady
30. 5. 2020
Zapsán člen dozorčí rady Ing. Michaela Weinlichová, jako člen dozorčí rady
30. 5. 2020
Vymazán člen dozorčí rady PhDr. Vladimír Vlasák
30. 5. 2020
Vymazán člen dozorčí rady Jana Kejšarová
7. 4. 2020
Zapsán člen statutárního orgánu Mgr. Jana Těžká, jako člen statutárního orgánu
7. 4. 2020
Vymazán člen statutárního orgánu Václav Lojín
7. 2. 2020
Zapsán člen správní rady Mgr. Filip Prekop, jako člen správní rady
7. 2. 2020
Zapsán člen správní rady Ing. Petr Potužák, jako člen správní rady
7. 2. 2020
Vymazán člen správní rady Ing. Pavel Beran
7. 2. 2020
Vymazán člen správní rady Radek Hejna
1. 12. 2019
Zapsán předmět podnikání: (1) Hlavním cílem a základním posláním společnosti je zpřístupnění hradu Loket a Černé věže, prezentace loketských sbírek a podávání informací o hradě a městě Loket a jeho okolí nejširší veřejnosti. Za tímto účelem společnost zajišťuje a provádí a) správu hradu Loket, Černé věže, loketského sbírkového fondu a dalšího svěřeného movitého a nemovitého majetku, b) péči o hrad Loket a Černou věž, zlepšování stavu areálu hradu Loket a Černé věže a odbornou péči o kulturní a přírodní hodnoty v areálu hradu Loket a jeho okolí, c) odbornou péči o loketské sbírky, jejich restaurování a řádné uložení včetně jejich prezentaci v prostorách hradu Loket a Černé věže, d) návštěvnický provoz hradu Loket a Černé věže, e) vytváření podmínek pro širší využití hradu Loket v souladu se specifickým charakterem hradu Loket a Černé věže, f) rozvoj kulturních a společenských činnosti na hradě Loket a ve městě Loket, g) provoz infocentra, jehož úkolem je sběr a šíření informací o hradu a městě Loket a jeho okolí, propagace hradu Loket a města Loket a distribuce upomínkových předmětů a podobných materiálů. (2) Společnost bude prostřednictvím infocentra zajišťovat a) propagaci hradu a města Loket, b) vydávání tiskovin informujících o hradu Loket a městě Loket, c) poskytování propagačních materiálů návštěvníkům hradu Loket a města Loket a subjektům spolupracujícím se společností s cílem propagovat aktivity společnosti, d) sběr a podávání informací o hradu Loket a městu Loket a okolí návštěvníkům, tisku, orgánům státní správy a samosprávy včetně institucí Evropské unie, a dále partnerům v oblasti cestovního ruchu včetně poskytování fotografií a textů o hradu Loket a městu Loket sdělovacím prostředkům a osobám činným v cestovním ruchu, d) vedení a zveřejňování statistiky o cestovním ruchu na hradu Loket a městě Loket, e) spolupráci s městem Loket při organizaci a financování kulturně-společenských akcí pořádaných městem Loket.
1. 12. 2019
Vymazán předmět podnikání: Financování obnovy hradu Loket. Společnost shromažďuje finanční prostředky na údržbu a obnovu hradu Loket, hlavním cílem je zpřístupnění hradu a jeho kulturního bohatství nejširší veřejnosti. Spravuje vlastními silami hrad Loket, svěřený nemovitý a movitý majetek. Zajišťuje návštěvnický provoz, propagační činnost včetně distribuce upomínkových předmětů a podobných materiálů, a vytváří podmínky pro širší využití hradu v souladu se specifickým charakterem hradu. Rozvíjí kulturní a společenskou činnost na hradě i ve městě. Zajišťuje péči o hrad a jeho okolí, zlepšování stavu areálu hradu i odbornou péči o kulturní a přírodní hodnoty v areálu hradu a jeho okolí.
16. 4. 2019
Změna funkce: Ing. Mgr. Petr Adamec z člen správní rady na předseda správní rady
16. 4. 2019
Vymazán člen správní rady Ing. Zdeněk Bednář, jako předseda správní rady
9. 2. 2019
Zapsán člen správní rady Ing. Mgr. Petr Adamec, jako člen správní rady
9. 2. 2019
Vymazán člen správní rady Ing. Zdeněk Bednář, jako člen správní rady
18. 9. 2018
Změna dne vzniku nebo zániku členství: Pavel Karásek
18. 9. 2018
Změna dne vzniku nebo zániku členství: Ing. Pavel Beran
27. 2. 2018
Změna funkce: Jana Kejšarová z člen dozorčí rady na předsedkyně dozorčí rady
23. 12. 2017
Změna titulu: člen správní rady Mgr. Kristián Šujan
1/3

Peníze.cz zobrazuje pouze údaje, které byly zveřejněny na základě zákona v různých rejstřících. Seznam odkazů na zdrojové informace naleznete na této stránce. Vydavatel tímto způsobem zpracovává osobní údaje v souladu s čl. 6 odst. 1 odst. f) Obecného nařízení o ochraně osobních údajů, tedy pro účely oprávněných zájmů uživatelů této webové služby, která umožňuje, mimojiné, vyhledávání v rejstřících z jednoho místa, aniž by údaje z těchto rejstříků sdružovala.

Pokud jste na našich stránkách objevili, že uváděná data neodpovídají realitě, zkontrolujte prosím nejdříve, zda chyba není přímo v příslušném zdrojovém rejstříku. Pokud je, obraťte se s žádostí o opravu dat na příslušnou instituci uvedenou na této stránce. Tím zajistíte aktuálnost dat na našich stránkách a v mnoha dalších komerčních databázích.

Celebrity v rejstříku

Pavel Tykač

Pavel Tykač

podnikatel, jeden z nejbohatších Čechů

-2120
-
+
Václav Kočka

Václav Kočka

byl podnikatel, Matějská pouť

-2217
-
+
Tomáš Sedláček

Tomáš Sedláček

ekonom

-2624
-
+
Cyril Regner

Cyril Regner

podnikatel v energetice, český producent

-15
-
+
Šárka Grossová

Šárka Grossová

manželka bývalého premiéra Stanislava Grosse a podnikatelka

1576
-
+
Ivo Lukačovič

Ivo Lukačovič

zakladatel Seznam.cz

-2235
-
+

A tohle už jste četli?

Srovnávat se vyplatí

Kalkulátor.cz je srovnávač, který lidem šetří peníze ve světě energií, pojištění, telekomunikací a financí. My počítáme, vy šetříte.