Partners Financial Services

Bytové družstvo Podlesí 540, IČO: 25493825 - Poslední změny a události

Pouze Zapsáno
Obchodní rejstřík
4. 8. 2023
Zapsán člen statutárního orgánu Libor Jágr, jako člen představenstva
4. 8. 2023
Změna funkce: Štefan Jursa z místopředseda představenstva na předseda představenstva
4. 8. 2023
Změna funkce: Ivana Beranová z člen představenstva na místopředseda představenstva
4. 8. 2023
Vymazán člen statutárního orgánu Jaroslav Jirouš
14. 4. 2022
Zapsán způsob jednání: Představenstvo je oprávněno jednat za družstvo navenek ve všech věcech. Jménem představenstva jedná předseda a v době jeho nepřítomnosti nebo zaneprázdnění místopředseda nebo jiný člen představenstva v pořadí stanoveném představenstvem. Právní jednání představenstva, pro které je předepsána písemná forma, podepisuje za družstvo předseda (popř. místopředseda) a další člen představenstva. Podepisuje-li předseda spolu s místopředsedou, je podpis místopředsedy považován za podpis dalšího člena představenstva. Představenstvo může na základě písemné plné moci pověřit zastupováním družstva i jiné fyzické či právnické osoby.
14. 4. 2022
Vymazán způsob jednání: Družstvo zastupuje a právní jednání, pro které je vyžadována písemná forma, podepisuje každý člen představenstva samostatně.
14. 4. 2022
Zapsán předmět činnosti: Činnost družstva je založena na vlastnictví, správě a provozu bytových domů, bytů a nebytových prostor, budov s nebytovými prostory a na ostatním majetku družstva. Předmětem činnosti družstva je zejména zajišťování bytových potřeb členů spočívající především v: a) provádění, popř. zajišťování správy, údržby, oprav, modernizace a rekonstrukce bytového domu a případně nebytových objektů, bytů a nebytových prostor ve vlastnictví družstva nebo členů družstva. b) zajišťování plnění spojených s užíváním bytů a nebytových prostor ve vlastnictví družstva nebo členů družstva. c) uzavírání smluv o nájmu družstevních bytů (družstevních nebytových prostor), popř. jiných smluv souvisejících s jejich užíváním. Družstevním bytem nebo družstevním nebytovým prostorem se rozumí byt nebo nebytový prostor, který je v budově ve vlastnictví nebo spoluvlastnictví družstva a družstvo jej poskytlo do nájmu členovi družstva, který se sám nebo jeho právní předchůdce na jeho pořízení podílel členským vkladem.
14. 4. 2022
Vymazán předmět činnosti: Předmětem činnosti družstva je: a) provoz a správa bytového domu, popř. dalších staveb s provozem a správou domu spojených, a pozemku ve vlastnictví družstva nebo členů družstva, včetně zajišťování údržby, oprav, modernizace či rekonstrukce, a hospodaření s majetkem družstva pro tyto účely. b) poskytování, popř. zabezpečování plnění spojených s užíváním bytů a nebytových prostor ve vlastnictví družstva nebo členů družstva. c) uzavírání smluv o nájmu družstevního bytu (družstevního nebytového prostoru) popř. jiných smluv souvisejících s užíváním bytu (nebytového prostoru). d) zabezpečování provozu budovy, provádění kontrol a revizí technických zařízení a určování pravidel pro užívání společných částí domu.
3. 6. 2021
Změna dne vzniku nebo zániku funkce: Štefan Jursa
3. 6. 2021
Změna dne vzniku nebo zániku členství: Ivana Beranová
8. 11. 2019
Zapsán skutečný majitel Ivana Beranová, jako skutečný majitel
8. 11. 2019
Zapsán skutečný majitel Štefan Jursa, jako skutečný majitel
8. 11. 2019
Zapsán skutečný majitel Jaroslav Jirouš, jako skutečný majitel
25. 7. 2018
Vymazán člen statutárního orgánu Daniela Pavlištová
16. 4. 2016
Zapsán člen statutárního orgánu Štefan Jursa, jako místopředseda představenstva
16. 4. 2016
Zapsán člen statutárního orgánu Daniela Pavlištová, jako předseda představenstva
16. 4. 2016
Vymazán člen statutárního orgánu Karel Maděryč
16. 4. 2016
Změna dne vzniku nebo zániku členství: Ivana Beranová
6. 11. 2014
Změna adresy: člen statutárního orgánu Karel Maděryč
6. 11. 2014
Změna adresy: člen statutárního orgánu Ivana Beranová
6. 11. 2014
Vymazán člen statutárního orgánu Jaroslav Jirouš, jako předseda představenstva
6. 11. 2014
Změna adresy: člen statutárního orgánu Jaroslav Jirouš
6. 11. 2014
Počet členů statutárního orgánu: 3
6. 11. 2014
Zapsán způsob jednání: Družstvo zastupuje a právní jednání, pro které je vyžadována písemná forma, podepisuje každý člen představenstva samostatně.
6. 11. 2014
Vymazán způsob jednání: Jménem představenstva jedná navenek předseda, popřípadě místopředseda, eventuelně pověřený člen představenstva. Právní úkony představenstva, pro které je předepsána písemná forma, podepisuje za družstvo předseda a místopředseda nebo předseda a další člena představenstva nebo místopředseda a další člen představenstva.
6. 11. 2014
Změna sídla z Podlesí 540, 463 42 Hodkovice nad Mohelkou, Česká republika na Podlesí 540, 463 42 Hodkovice nad Mohelkou - Hodkovice nad Mohelkou
6. 11. 2014
Zapsán předmět činnosti: Předmětem činnosti družstva je: a) provoz a správa bytového domu, popř. dalších staveb s provozem a správou domu spojených, a pozemku ve vlastnictví družstva nebo členů družstva, včetně zajišťování údržby, oprav, modernizace či rekonstrukce, a hospodaření s majetkem družstva pro tyto účely. b) poskytování, popř. zabezpečování plnění spojených s užíváním bytů a nebytových prostor ve vlastnictví družstva nebo členů družstva. c) uzavírání smluv o nájmu družstevního bytu (družstevního nebytového prostoru) popř. jiných smluv souvisejících s užíváním bytu (nebytového prostoru). d) zabezpečování provozu budovy, provádění kontrol a revizí technických zařízení a určování pravidel pro užívání společných částí domu.
6. 11. 2014
Vymazán předmět činnosti: Předmětem činnosti družstva je správa nemovitostí a jeho bytových a nebytových prostor včetně poskytování základních služeb spojených s družstevním nájmem a údržbou bytového a nebytového fondu.
3. 5. 2011
Změna dne vzniku nebo zániku funkce: Karel Maděryč
3. 5. 2011
Změna adresy: člen statutárního orgánu Ivana Beranová
3. 5. 2011
Změna adresy: člen statutárního orgánu Jaroslav Jirouš
5. 2. 2008
Zapsán člen statutárního orgánu Karel Maděryč, jako místopředseda představenstva
5. 2. 2008
Vymazán člen statutárního orgánu Petr Grof
2. 8. 2006
Zapsán člen statutárního orgánu Petr Grof, jako místopředseda představenstva
2. 8. 2006
Vymazán člen statutárního orgánu Luděk Mlejnek
1. 9. 2004
Zapsán člen statutárního orgánu Ivana Beranová, jako člen představenstva
1. 9. 2004
Zapsán člen statutárního orgánu Luděk Mlejnek, jako místopředseda představenstva
1. 9. 2004
Zapsán základní kapitál 50 000 Kč
1. 9. 2004
Zapsán člen statutárního orgánu Jaroslav Jirouš, jako předseda představenstva
1. 9. 2004
Zapsán způsob jednání: Jménem představenstva jedná navenek předseda, popřípadě místopředseda, eventuelně pověřený člen představenstva. Právní úkony představenstva, pro které je předepsána písemná forma, podepisuje za družstvo předseda a místopředseda nebo předseda a další člena představenstva nebo místopředseda a další člen představenstva.
1. 9. 2004
Zapsán předmět činnosti: Předmětem činnosti družstva je správa nemovitostí a jeho bytových a nebytových prostor včetně poskytování základních služeb spojených s družstevním nájmem a údržbou bytového a nebytového fondu.
1. 9. 2004
Vznik společnosti Bytové družstvo Podlesí 540

Peníze.cz zobrazuje pouze údaje, které byly zveřejněny na základě zákona v různých rejstřících. Seznam odkazů na zdrojové informace naleznete na této stránce. Vydavatel tímto způsobem zpracovává osobní údaje v souladu s čl. 6 odst. 1 odst. f) Obecného nařízení o ochraně osobních údajů, tedy pro účely oprávněných zájmů uživatelů této webové služby, která umožňuje, mimojiné, vyhledávání v rejstřících z jednoho místa, aniž by údaje z těchto rejstříků sdružovala.

Pokud jste na našich stránkách objevili, že uváděná data neodpovídají realitě, zkontrolujte prosím nejdříve, zda chyba není přímo v příslušném zdrojovém rejstříku. Pokud je, obraťte se s žádostí o opravu dat na příslušnou instituci uvedenou na této stránce. Tím zajistíte aktuálnost dat na našich stránkách a v mnoha dalších komerčních databázích.

Celebrity v rejstříku

Juraj Lelkes

Juraj Lelkes

podnikatel

-15
-
+
Ewa Farna

Ewa Farna

zpěvačka

-1457
-
+
Vít Bárta

Vít Bárta

podnikatel, bývalý politik

712
-
+
Anton Fischer

Anton Fischer

podnikatel

-15
-
+
Vladimír Šmicer

Vladimír Šmicer

fotbalista

2563
-
+
Helena Vondráčková

Helena Vondráčková

zpěvačka

-1065
-
+

A tohle už jste četli?

Srovnávat se vyplatí

Kalkulátor.cz je srovnávač, který lidem šetří peníze ve světě energií, pojištění a financí. My počítáme, vy šetříte.