Partners Financial Services

SAQIA, spol. s r.o., IČO: 25567519 - Poslední změny a události

Pouze Zapsáno
Obchodní rejstřík
30. 8. 2018
Změna adresy: člen statutárního orgánu Michal Varnavčin
19. 6. 2001
Vymazán člen statutárního orgánu Ing. Josef Klenovec
19. 10. 1999
Zapsán způsob jednání: Způsob zastupování: Statutárním orgánem společnosti jsou jednatelé, přičemž jsou oprávněni jednat za společnost a zastupovat ji ve všech věcech samostatně. Jednatel zastupuje a jedná za společnost v plném rozsahu, za společnost podepisují vždy dva jednatelé společně s tím, že podepisování se děje tak, že k natištěnému nebo napsanému názvu společnosti připojí jednatel své jméno, příjmení, uvede funkci jednatele a připojí svůj vlastnoruční podpis.
19. 10. 1999
Vymazán způsob jednání: Způsob zastupování: Statutárním orgánem společnosti jsou jednatelé, přičemž jsou oprávněni jednat za společnost a zastupovat ji ve všech věcech samostatně. Jednatel zastupuje a jedná za společnost v plném rozsahu, včetně samostatného podpisového práva s tím, že podepisování se děje tak, že k natištěnému nebo napsanému názvu společnosti připojí jednatel své jméno, příjmení, uvede funkci jednatele a připojí svůj vlastnoruční podpis.
21. 6. 1999
Zapsán člen statutárního orgánu Ing. Josef Klenovec, jako jednatel
21. 6. 1999
Zapsán člen statutárního orgánu Michal Varnavčin, jako jednatel
21. 6. 1999
Zapsán základní kapitál 100 000 Kč
21. 6. 1999
Zapsán člen statutárního orgánu Alois Samohýl, jako jednatel
21. 6. 1999
Zapsán způsob jednání: Způsob zastupování: Statutárním orgánem společnosti jsou jednatelé, přičemž jsou oprávněni jednat za společnost a zastupovat ji ve všech věcech samostatně. Jednatel zastupuje a jedná za společnost v plném rozsahu, včetně samostatného podpisového práva s tím, že podepisování se děje tak, že k natištěnému nebo napsanému názvu společnosti připojí jednatel své jméno, příjmení, uvede funkci jednatele a připojí svůj vlastnoruční podpis.
21. 6. 1999
Zapsán společník Jana Varnavčinová, jako společník
21. 6. 1999
Zapsán společník Alois Samohýl, jako společník
21. 6. 1999
Zapsán předmět podnikání: zprostředkovatelská činnost v oblasti obchodu a služeb
21. 6. 1999
Zapsán předmět podnikání: koupě zboží za účelem jeho dalšího prodeje a prodej
21. 6. 1999
Vznik společnosti SAQIA, spol. s r.o.

Peníze.cz zobrazuje pouze údaje, které byly zveřejněny na základě zákona v různých rejstřících. Seznam odkazů na zdrojové informace naleznete na této stránce. Vydavatel tímto způsobem zpracovává osobní údaje v souladu s čl. 6 odst. 1 odst. f) Obecného nařízení o ochraně osobních údajů, tedy pro účely oprávněných zájmů uživatelů této webové služby, která umožňuje, mimojiné, vyhledávání v rejstřících z jednoho místa, aniž by údaje z těchto rejstříků sdružovala.

Pokud jste na našich stránkách objevili, že uváděná data neodpovídají realitě, zkontrolujte prosím nejdříve, zda chyba není přímo v příslušném zdrojovém rejstříku. Pokud je, obraťte se s žádostí o opravu dat na příslušnou instituci uvedenou na této stránce. Tím zajistíte aktuálnost dat na našich stránkách a v mnoha dalších komerčních databázích.

Celebrity v rejstříku

Libuše Šmuclerová

Libuše Šmuclerová

bývalá programová ředitelka TV Nova, dnes vede nakladatelství Ringier

-2226
-
+
Simona Krainová

Simona Krainová

modelka

-2123
-
+
Daniel Vávra

Daniel Vávra

tvůrce videoher

-1001
-
+
Tomáš Břínek

Tomáš Břínek

výtvarník, TMBK

-575
-
+
Pavel Tykač

Pavel Tykač

podnikatel, jeden z nejbohatších Čechů

-2107
-
+
Simona Kijonková

Simona Kijonková

podnikatelka, investorka, Zásilkovna.cz

921
-
+

A tohle už jste četli?