Partners Financial Services

Společenství Kubánská 1507, IČO: 25867814 - Poslední změny a události

Pouze Zapsáno
Obchodní rejstřík
1. 10. 2022
Zapsán skutečný majitel Eva Janalíková, jako přímý skutečný majitel; skutečný majitel podle § 4 zákona č. 3. 7/2. 02. 1. sb.
1. 10. 2022
Zapsán skutečný majitel Ivan Klíma, jako přímý skutečný majitel; skutečný majitel podle § 4 zákona č. 3. 7/2. 02. 1. sb.
1. 10. 2022
Zapsán skutečný majitel Kateřina Břenková, jako přímý skutečný majitel; skutečný majitel podle § 4 zákona č. 3. 7/2. 02. 1. sb.
18. 7. 2020
Zapsán člen statutárního orgánu Eva Janalíková, jako člen výboru
18. 7. 2020
Zapsán člen statutárního orgánu Kateřina Břenková, jako předseda výboru
18. 7. 2020
Vymazán člen statutárního orgánu Ing. Daniel Šofr
18. 7. 2020
Vymazán člen statutárního orgánu Ladislav Král
18. 7. 2020
Vymazán člen statutárního orgánu Ing. Pavel Klika
18. 7. 2020
Počet členů statutárního orgánu: 3
18. 7. 2020
Zapsán způsob jednání: Za výbor jedná navenek jeho předseda. V době nepřítomnosti předsedy jej zastupuje místopředseda.
18. 4. 2011
Zapsán člen statutárního orgánu Ing. Daniel Šofr, jako člen výboru
18. 4. 2011
Vymazán člen statutárního orgánu Stanislav Svačina
18. 4. 2011
Změna adresy: člen statutárního orgánu Ing. Pavel Klika
18. 4. 2011
Vymazán způsob jednání: Za výbor jedná navenek předseda výboru nebo výborem písemně pověřený člen výboru. Je-li pro právní úkon zapotřebí písemná forma, je nezbytný podpis předsedy a dalšího člena výboru.
18. 4. 2011
Vymazán předmět činnosti: 5. Společenství je oprávněno sjednat smlouvu o zástavním právu k jednotce, včetně příslušného spoluvlastnického podílu na společných částech domu, a to k zajištění pohledávek vyplývajících z úvěru poskytnutého na náklady spojené se správou domu, a to se souhlasem vlastníka jednotky. Vlastníci jednotky ručí až do výše ceny jednotky za závazky vyplývající z této smlouvy.
18. 4. 2011
Vymazán předmět činnosti: 4. Na základě rozhodnutí shromáždění vlastníků jednotek zajišťuje společenství: a) plnění poskytovaná s užíváním bytů a nebytových prostorů a společných částí domu (dále jen \"služby\"), s výjimkou těch, která si zajišťují vlastníci jednotek od dodavatele přímo (např. dodávka elektrické energie nebo plynu do jednotlivých bytů a nebytových prostorů, kabelová televize), včetně vybírání záloh na tyto služby a jejich vyúčtování, b) správu nebytových prostor ve spoluvlastnictví členů společenství podle § 24 odst. 4 zákona, c) provozování technických zařízení v domě, která slouží i jiným subjektů, s povinností osob, kterým je svěřena jejich obsluha, disponovat s nimi s péčí řádného správce majetku a podle pokynů schválených shromážděním vlastníků jednotek, d) další povinnosti, které vyplynou pro vlastníky jednotek, případně pro společenství ze zvláštních právních předpisů, případně i jiné činnosti.
18. 4. 2011
Vymazán předmět činnosti: 3. Správou domu se rozumí zejména: a) řádná správa a udržování společných částí domu vymezených v některé z listin uvedených v odstavci 1 a pozemku s výjimkou společných částí domu, které nejsou společné všem vlastníkům jednotek v domě, b) zajišťování provozu domu a pozemku včetně technických zařízení a společných částí technických sítí, c) zajišťování údržby, oprav, rekonstrukcí modernizací společných částí domu, d) zajišťování administrativní a operativně technické činnosti spojené se správou domu a pozemku a vedení příslušné technické a provozní dokumentace k domu, e) vybírání příspěvků od vlastníků jednotek na náklady spojené se správou domu a pozemku, popřípadě dalších, pokud jsou tyto příspěvky z rozhodnutí vlastníků vybírány, f) zajišťování vedení evidence plateb vlastníků jednotek na náklady spojené se správou domu a pozemku, popřípadě o dalších prostředcích, které jsou z rozhodnutí vlastníků vybírány, g) zajišťování protipožárního zabezpečení domu a jeho revize a opravy, h) zajišťování revizí a oprav rozvodů plynu, rozvodů odpadních vod, rozvodů tepla a teplé užitkové vody a provozu radiátorů ústředního vytápění, vzduchotechniky, výtahů, společné televizní antény a ostatních systémů k příjmu a rozvodu televizního a rozhlasového signálu, elektrických sdělovacích zařízení v domě a hromosvodů, i) zajišťování revizí a oprav domovní kotelny či výměníkové stanice, j) zajišťování prohlídek a čištění komínu, l) plnění dalších povinností, pokud vyplývají nebo vyplynou vlastníkům jednotek ze zvláštních právních předpisů v souvislosti s jejich spoluvlastnictvím ke společným částem domu, m) vedení evidence nákladů vzniklých se zajišťováním správy domu a pozemku a všech ostatních nákladů vztahujících se k domu a pozemku, n) zřízení účtu u banky a hospodaření s peněžními pros
18. 4. 2011
Vymazán předmět činnosti: 2. Spoluvlastnictví nebo v rozhodnutí soudu o zrušení podílového spoluvlastnictví budovy podle § 5 odst. 2 zákona nebo v dohodě o vypořádání společného jmění manželů podle § 5 odst. 2 zákona anebo ve smlouvě o výstavbě uzavřené podle § 18 zákona (dále jen \"správa domu\").
18. 4. 2011
Vymazán předmět činnosti: 1. Předmětem činnosti společenství je správa, provoz a opravy společných částí domu, vymezených v prohlášení vlastníka budovy podle § 4 zákona č. 72/1994 Sb., kterým se upravují některé spoluvlastnické vztahy k budovám a některé vlastnické vztahy k bytům a nebytovým prostorům a doplňují některé zákony (zákon o vlastnictví bytů), ve znění pozdějších předpisů (dále jen \"zákon\") nebo v dohodě spoluvlastníků o vypořádání.
11. 8. 2009
Zapsán člen statutárního orgánu Ladislav Král, jako člen výboru
11. 8. 2009
Vymazán člen statutárního orgánu Ivanka Sýkorová
29. 5. 2003
Zapsán člen statutárního orgánu Stanislav Svačina, jako člen statutárního orgánu
28. 11. 2000
Zapsán člen statutárního orgánu Ivanka Sýkorová, jako člen statutárního orgánu
28. 11. 2000
Vymazán člen statutárního orgánu Ivan Klíma, jako člen statutárního orgánu
28. 11. 2000
Zapsán člen statutárního orgánu Ivan Klíma, jako člen statutárního orgánu
28. 11. 2000
Zapsán člen statutárního orgánu Ing. Pavel Klika, jako předseda
28. 11. 2000
Zapsán způsob jednání: Za výbor jedná navenek předseda výboru nebo výborem písemně pověřený člen výboru. Je-li pro právní úkon zapotřebí písemná forma, je nezbytný podpis předsedy a dalšího člena výboru.
28. 11. 2000
Zapsán předmět činnosti: 5. Společenství je oprávněno sjednat smlouvu o zástavním právu k jednotce, včetně příslušného spoluvlastnického podílu na společných částech domu, a to k zajištění pohledávek vyplývajících z úvěru poskytnutého na náklady spojené se správou domu, a to se souhlasem vlastníka jednotky. Vlastníci jednotky ručí až do výše ceny jednotky za závazky vyplývající z této smlouvy.
28. 11. 2000
Zapsán předmět činnosti: 4. Na základě rozhodnutí shromáždění vlastníků jednotek zajišťuje společenství: a) plnění poskytovaná s užíváním bytů a nebytových prostorů a společných částí domu (dále jen \"služby\"), s výjimkou těch, která si zajišťují vlastníci jednotek od dodavatele přímo (např. dodávka elektrické energie nebo plynu do jednotlivých bytů a nebytových prostorů, kabelová televize), včetně vybírání záloh na tyto služby a jejich vyúčtování, b) správu nebytových prostor ve spoluvlastnictví členů společenství podle § 24 odst. 4 zákona, c) provozování technických zařízení v domě, která slouží i jiným subjektů, s povinností osob, kterým je svěřena jejich obsluha, disponovat s nimi s péčí řádného správce majetku a podle pokynů schválených shromážděním vlastníků jednotek, d) další povinnosti, které vyplynou pro vlastníky jednotek, případně pro společenství ze zvláštních právních předpisů, případně i jiné činnosti.
28. 11. 2000
Zapsán předmět činnosti: 3. Správou domu se rozumí zejména: a) řádná správa a udržování společných částí domu vymezených v některé z listin uvedených v odstavci 1 a pozemku s výjimkou společných částí domu, které nejsou společné všem vlastníkům jednotek v domě, b) zajišťování provozu domu a pozemku včetně technických zařízení a společných částí technických sítí, c) zajišťování údržby, oprav, rekonstrukcí modernizací společných částí domu, d) zajišťování administrativní a operativně technické činnosti spojené se správou domu a pozemku a vedení příslušné technické a provozní dokumentace k domu, e) vybírání příspěvků od vlastníků jednotek na náklady spojené se správou domu a pozemku, popřípadě dalších, pokud jsou tyto příspěvky z rozhodnutí vlastníků vybírány, f) zajišťování vedení evidence plateb vlastníků jednotek na náklady spojené se správou domu a pozemku, popřípadě o dalších prostředcích, které jsou z rozhodnutí vlastníků vybírány, g) zajišťování protipožárního zabezpečení domu a jeho revize a opravy, h) zajišťování revizí a oprav rozvodů plynu, rozvodů odpadních vod, rozvodů tepla a teplé užitkové vody a provozu radiátorů ústředního vytápění, vzduchotechniky, výtahů, společné televizní antény a ostatních systémů k příjmu a rozvodu televizního a rozhlasového signálu, elektrických sdělovacích zařízení v domě a hromosvodů, i) zajišťování revizí a oprav domovní kotelny či výměníkové stanice, j) zajišťování prohlídek a čištění komínu, l) plnění dalších povinností, pokud vyplývají nebo vyplynou vlastníkům jednotek ze zvláštních právních předpisů v souvislosti s jejich spoluvlastnictvím ke společným částem domu, m) vedení evidence nákladů vzniklých se zajišťováním správy domu a pozemku a všech ostatních nákladů vztahujících se k domu a pozemku, n) zřízení účtu u banky a hospodaření s peněžními pros
28. 11. 2000
Zapsán předmět činnosti: 2. Spoluvlastnictví nebo v rozhodnutí soudu o zrušení podílového spoluvlastnictví budovy podle § 5 odst. 2 zákona nebo v dohodě o vypořádání společného jmění manželů podle § 5 odst. 2 zákona anebo ve smlouvě o výstavbě uzavřené podle § 18 zákona (dále jen \"správa domu\").
28. 11. 2000
Zapsán předmět činnosti: 1. Předmětem činnosti společenství je správa, provoz a opravy společných částí domu, vymezených v prohlášení vlastníka budovy podle § 4 zákona č. 72/1994 Sb., kterým se upravují některé spoluvlastnické vztahy k budovám a některé vlastnické vztahy k bytům a nebytovým prostorům a doplňují některé zákony (zákon o vlastnictví bytů), ve znění pozdějších předpisů (dále jen \"zákon\") nebo v dohodě spoluvlastníků o vypořádání.
28. 11. 2000
Vznik společnosti Společenství Kubánská 1507

Peníze.cz zobrazuje pouze údaje, které byly zveřejněny na základě zákona v různých rejstřících. Seznam odkazů na zdrojové informace naleznete na této stránce. Vydavatel tímto způsobem zpracovává osobní údaje v souladu s čl. 6 odst. 1 odst. f) Obecného nařízení o ochraně osobních údajů, tedy pro účely oprávněných zájmů uživatelů této webové služby, která umožňuje, mimojiné, vyhledávání v rejstřících z jednoho místa, aniž by údaje z těchto rejstříků sdružovala.

Pokud jste na našich stránkách objevili, že uváděná data neodpovídají realitě, zkontrolujte prosím nejdříve, zda chyba není přímo v příslušném zdrojovém rejstříku. Pokud je, obraťte se s žádostí o opravu dat na příslušnou instituci uvedenou na této stránce. Tím zajistíte aktuálnost dat na našich stránkách a v mnoha dalších komerčních databázích.

Celebrity v rejstříku

Dominik Hašek

Dominik Hašek

hokejista, olympijský vítěz a držitel Stanley Cupu

-1167
-
+
Ladislava Eichenmannová

Ladislava Eichenmannová

byla organizátorkou charitativních akcí a projektů, předsedkyně krasobruslařského klubu

-7
-
+
Miroslav Pelta

Miroslav Pelta

podnikatel a majitel fotbalového klubu z Jablonce nad Nisou

-1873
-
+
Jaroslav Beck

Jaroslav Beck

hudební skladatel, tvůrce Beat Saber

-499
-
+
Tomáš Čupr

Tomáš Čupr

podnikatel, Rohlik.cz, Slevomat

-1956
-
+
Karel Janeček

Karel Janeček

miliardář, bojovník s korupcí

-3
-
+

A tohle už jste četli?