Partners Financial Services

Společenství vlastníků Kubánská 1509, IČO: 25873474 - Poslední změny a události

Pouze Zapsáno
Obchodní rejstřík
12. 7. 2023
Zapsán člen statutárního orgánu Ing. Ján Vereš, PhD., jako předseda společenství vlastníků
12. 7. 2023
Zapsán skutečný majitel Ing. Ján Vereš, PhD., jako přímý skutečný majitel; skutečný majitel podle § 4 zákona č. 3. 7/2. 02. 1. sb.
20. 4. 2023
Vymazán člen statutárního orgánu Vladimír Strouhal
20. 4. 2023
Vymazán skutečný majitel Vladimír Strouhal
1. 10. 2022
Zapsán skutečný majitel Vladimír Strouhal, jako přímý skutečný majitel; skutečný majitel podle § 4 zákona č. 3. 7/2. 02. 1. sb.
17. 3. 2022
Změna dne vzniku nebo zániku funkce: Vladimír Strouhal
30. 3. 2017
Změna adresy: člen statutárního orgánu Vladimír Strouhal
30. 3. 2017
Počet členů statutárního orgánu: 1
30. 3. 2017
Zapsán způsob jednání: Předseda zastupuje společenství ve všech záležitostech samostatně.
30. 3. 2017
Změna sídla z Kubánská 1509/4, Ostrava-Poruba, Česká republika - neztotožněno na Kubánská 1509/4, 708 00 Ostrava - Poruba
30. 3. 2017
Změna názvu z \"Společenství Kubánská 1509\" na Společenství vlastníků Kubánská 1509
8. 11. 2008
Změna dne vzniku nebo zániku funkce: Vladimír Strouhal
31. 12. 2006
Zapsán člen statutárního orgánu Vladimír Strouhal, jako pověřený vlastník
31. 12. 2006
Vymazán člen statutárního orgánu Alena Pospěchová
31. 12. 2006
Vymazán člen statutárního orgánu Miluše Hříbková
31. 12. 2006
Vymazán člen statutárního orgánu Marcela Strouhalová
1. 3. 2006
Zapsán člen statutárního orgánu Alena Pospěchová, jako místopředseda výboru
1. 3. 2006
Změna funkce: Miluše Hříbková z člen výboru na místopředseda výboru
1. 3. 2006
Vymazán člen statutárního orgánu Alena Šlachtová
1. 3. 2006
Vymazán způsob jednání: Za výbor jedná navenek předseda výboru nebo výborem písemně pověřený člen výboru. Je-li pro právní úkon zapotřebí písemná forma, je nezbytný podpis předsedy a dalšího člena výboru.
1. 3. 2006
Vymazán předmět činnosti: 4. Společenství je oprávněno sjednat smlouvu o zástavním právu k jednotce, včetně příslušného spoluvlastnického podílu na společných částech domu, k zajištění pohledávek vyplývajících z úvěru poskytnutého na náklady spojené se správou domu, a to se souhlasem vlastníka jednotky.
1. 3. 2006
Vymazán předmět činnosti: 3. Na základě rozhodnutí shromáždění vlastníků jednotek zajišťuje společenství: a) plnění poskytovaná s užíváním bytu a nebytových prostorů a společných částí domu (dále jen \"služby\"), s výjimkou těch, která si zajišťují vlastníci jednotek od dodavatele přímo (např. dodávka elektrické energie nebo plynu do jednotlivých bytů a nebytových prostorů), včetně vybírání záloh na tyto služby a jejich vyúčtování, b) správu nebytových prostor ve spoluvlastnictví členů společenství podle § 24 odst. 4 zákona, c) provozování technických zařízení v domě, která slouží i jiným subjektům, povinností osob, kterým je svěřena jejich obsluha, disponovat s nimi s péčí řádného správce majetku a podle pokynů schválených shromážděním vlastníků jednotek, d) další povinnosti, které vyplynou pro vlastníky jednotek, popřípadě pro společenství ze zvláštních právních předpisů, případně i jiné činnosti.
1. 3. 2006
Vymazán předmět činnosti: 2. Správou domu se rozumí zejména: a) řádná správa a udržování společných částí domu vymezených v některé z listin uvedených v odst. 1 a pozemku s výjimkou společných částí domu, které nejsou společné všem vlastníkům jednotek v domě, b) zajišťování provozu domu a pozemku včetně technických zařízení a společných částí technických sítí, a to tak, aby společné části domu byly provozuschopné a sloužily k jejich řádnému užívání a k řádnému užívání bytů a nebytových prostorů v domě, c) zajišťování údržby, oprav, rekonstrukcí a modernizací společných částí domu, d) Zajišťování administrativní a operativně technické činnosti spojené se správou domu a pozemku a vedení příslušné technické a provozní dokumentace k domu, e) vybírání příspěvků od vlastníků jednotek na náklady spojené se správou domu a pozemku, popřípadě dalších, pokud jsou tyto příspěvky z rozhodnutí vlastníků vybírány, f) zajišťování vedení evidence plateb vlastníků jednotek na náklady spojené se správou domu a pozemku, popřípadě o dalších prostředcích, které jsou z rozhodnutí vlastníků vybírány, g) zajišťování protipožárního zabezpečení domu a jeho revize a opravy, h) zajišťování revizí a oprav rozvodů plynu, rozvodů elektrické energie, svislých a vodorovných rozvodů vody a odvodů odpadních vod, rozvodů tepla a teplé užitkové vody a provozu radiátorů ústředního vytápění, vzduchotechniky, výtahů, společné televizní a rozhlasové antény a ostatních systémů k příjmu a rozvodu televizního a rozhlasového signálu, elektrických sdělovacích zařízení v domě a hromosvodů, i) pojištění domu, j) plnění dalších povinností, pokud vyplývají nebo vyplynou vlastníkům jednotek za zvláštních právních předpisů v souvislosti s jejich spluvlastnictvím ke společným částem domu, k) vedení evidence nákladů vzniklých se zajišťováním správy domu a pozemku a všech ostatních nákladů vztahujících se k domu a pozemku, l) zřízení účtu u banky a hospodaření s peněžními prostředky vlastníků jednotek, svěřených společenství na úhradu nákladů spojených se správou domu a pozemku, s povinností oprávněných osob s nimi disponovat s péčí řádného správce cizího majetku a podle pokynů schválených vlastníky.
1. 3. 2006
Vymazán předmět činnosti: 1. Předmětem činnosti společenství je správa, provoz a opravy části domu, vymezených v prohlášení vlastníka budovy podle § 4 zákona č. 72/1994 Sb., kterým se upravují některé spoluvlastnické vztahy k budovám a některé vlastnické vztahy k bytům a nebytovým prostorám a doplňují některé zákony (zákon o vlastnictví bytů), ve znění pozdějších předpisů (dále jen \"zákon\") nebo v dohodě spoluvlastníků o vypořádání spoluvlastnictví nebo v rozhodnutí soudu o zrušení podílového spoluvlastnictví budovy podle § 5 odst. 2 zákona nebo v dohodě o vypořádání společného jmění manželů podle § 5 odst. 2 zákona anebo ve smlouvě o výstavbě uzavřené podle § 18 (dále je \"správa domu\")
30. 4. 2003
Zapsán člen statutárního orgánu Miluše Hříbková, jako člen výboru
30. 4. 2003
Vymazán člen statutárního orgánu Ing. Pavel Klika
30. 4. 2003
Změna adresy: člen statutárního orgánu Marcela Strouhalová
16. 11. 2002
Zapsán člen statutárního orgánu Ing. Pavel Klika, jako předseda
16. 11. 2002
Vymazán člen statutárního orgánu Ing. František Mácha
10. 1. 2001
Zapsán člen statutárního orgánu Marcela Strouhalová, jako člen statutárního orgánu
10. 1. 2001
Zapsán člen statutárního orgánu Alena Šlachtová, jako člen statutárního orgánu
10. 1. 2001
Zapsán způsob jednání: Za výbor jedná navenek předseda výboru nebo výborem písemně pověřený člen výboru. Je-li pro právní úkon zapotřebí písemná forma, je nezbytný podpis předsedy a dalšího člena výboru.
10. 1. 2001
Zapsán člen statutárního orgánu Ing. František Mácha, jako předseda
10. 1. 2001
Zapsán předmět činnosti: 4. Společenství je oprávněno sjednat smlouvu o zástavním právu k jednotce, včetně příslušného spoluvlastnického podílu na společných částech domu, k zajištění pohledávek vyplývajících z úvěru poskytnutého na náklady spojené se správou domu, a to se souhlasem vlastníka jednotky.
10. 1. 2001
Zapsán předmět činnosti: 3. Na základě rozhodnutí shromáždění vlastníků jednotek zajišťuje společenství: a) plnění poskytovaná s užíváním bytu a nebytových prostorů a společných částí domu (dále jen \"služby\"), s výjimkou těch, která si zajišťují vlastníci jednotek od dodavatele přímo (např. dodávka elektrické energie nebo plynu do jednotlivých bytů a nebytových prostorů), včetně vybírání záloh na tyto služby a jejich vyúčtování, b) správu nebytových prostor ve spoluvlastnictví členů společenství podle § 24 odst. 4 zákona, c) provozování technických zařízení v domě, která slouží i jiným subjektům, povinností osob, kterým je svěřena jejich obsluha, disponovat s nimi s péčí řádného správce majetku a podle pokynů schválených shromážděním vlastníků jednotek, d) další povinnosti, které vyplynou pro vlastníky jednotek, popřípadě pro společenství ze zvláštních právních předpisů, případně i jiné činnosti.
10. 1. 2001
Zapsán předmět činnosti: 2. Správou domu se rozumí zejména: a) řádná správa a udržování společných částí domu vymezených v některé z listin uvedených v odst. 1 a pozemku s výjimkou společných částí domu, které nejsou společné všem vlastníkům jednotek v domě, b) zajišťování provozu domu a pozemku včetně technických zařízení a společných částí technických sítí, a to tak, aby společné části domu byly provozuschopné a sloužily k jejich řádnému užívání a k řádnému užívání bytů a nebytových prostorů v domě, c) zajišťování údržby, oprav, rekonstrukcí a modernizací společných částí domu, d) Zajišťování administrativní a operativně technické činnosti spojené se správou domu a pozemku a vedení příslušné technické a provozní dokumentace k domu, e) vybírání příspěvků od vlastníků jednotek na náklady spojené se správou domu a pozemku, popřípadě dalších, pokud jsou tyto příspěvky z rozhodnutí vlastníků vybírány, f) zajišťování vedení evidence plateb vlastníků jednotek na náklady spojené se správou domu a pozemku, popřípadě o dalších prostředcích, které jsou z rozhodnutí vlastníků vybírány, g) zajišťování protipožárního zabezpečení domu a jeho revize a opravy, h) zajišťování revizí a oprav rozvodů plynu, rozvodů elektrické energie, svislých a vodorovných rozvodů vody a odvodů odpadních vod, rozvodů tepla a teplé užitkové vody a provozu radiátorů ústředního vytápění, vzduchotechniky, výtahů, společné televizní a rozhlasové antény a ostatních systémů k příjmu a rozvodu televizního a rozhlasového signálu, elektrických sdělovacích zařízení v domě a hromosvodů, i) pojištění domu, j) plnění dalších povinností, pokud vyplývají nebo vyplynou vlastníkům jednotek za zvláštních právních předpisů v souvislosti s jejich spluvlastnictvím ke společným částem domu, k) vedení evidence nákladů vzniklých se zajišťováním správy domu a pozemku a všech ostatních nákladů vztahujících se k domu a pozemku, l) zřízení účtu u banky a hospodaření s peněžními prostředky vlastníků jednotek, svěřených společenství na úhradu nákladů spojených se správou domu a pozemku, s povinností oprávněných osob s nimi disponovat s péčí řádného správce cizího majetku a podle pokynů schválených vlastníky.
10. 1. 2001
Zapsán předmět činnosti: 1. Předmětem činnosti společenství je správa, provoz a opravy části domu, vymezených v prohlášení vlastníka budovy podle § 4 zákona č. 72/1994 Sb., kterým se upravují některé spoluvlastnické vztahy k budovám a některé vlastnické vztahy k bytům a nebytovým prostorám a doplňují některé zákony (zákon o vlastnictví bytů), ve znění pozdějších předpisů (dále jen \"zákon\") nebo v dohodě spoluvlastníků o vypořádání spoluvlastnictví nebo v rozhodnutí soudu o zrušení podílového spoluvlastnictví budovy podle § 5 odst. 2 zákona nebo v dohodě o vypořádání společného jmění manželů podle § 5 odst. 2 zákona anebo ve smlouvě o výstavbě uzavřené podle § 18 (dále je \"správa domu\")
10. 1. 2001
Vznik společnosti \"Společenství Kubánská 1509\"

Peníze.cz zobrazuje pouze údaje, které byly zveřejněny na základě zákona v různých rejstřících. Seznam odkazů na zdrojové informace naleznete na této stránce. Vydavatel tímto způsobem zpracovává osobní údaje v souladu s čl. 6 odst. 1 odst. f) Obecného nařízení o ochraně osobních údajů, tedy pro účely oprávněných zájmů uživatelů této webové služby, která umožňuje, mimojiné, vyhledávání v rejstřících z jednoho místa, aniž by údaje z těchto rejstříků sdružovala.

Pokud jste na našich stránkách objevili, že uváděná data neodpovídají realitě, zkontrolujte prosím nejdříve, zda chyba není přímo v příslušném zdrojovém rejstříku. Pokud je, obraťte se s žádostí o opravu dat na příslušnou instituci uvedenou na této stránce. Tím zajistíte aktuálnost dat na našich stránkách a v mnoha dalších komerčních databázích.

Celebrity v rejstříku

Tomáš Sedláček

Tomáš Sedláček

ekonom

-2153
-
+
Vladimír Šmicer

Vladimír Šmicer

fotbalista

2653
-
+
Tomáš Čupr

Tomáš Čupr

podnikatel, Rohlik.cz, Slevomat

-2012
-
+
Patrik Hezucký

Patrik Hezucký

moderátor

-1127
-
+
Stanislav Bernard

Stanislav Bernard

podnikatel, politik a pivovarník

-1745
-
+
Petr Kellner

Petr Kellner

byl podnikatel, majoritní vlastník holdingové společnosti PPF Group N.V

-1666
-
+

A tohle už jste četli?

Srovnávat se vyplatí

Kalkulátor.cz je srovnávač, který lidem šetří peníze ve světě energií, pojištění a financí. My počítáme, vy šetříte.