Partners Financial Services

Společenství vlastníků jednotek domu č.p. 1298 v ulici Zahradní v Lipníku nad Bečvou, IČO: 25878913 - Poslední změny a události

Pouze Zapsáno
Obchodní rejstřík
9. 1. 2023
Změna informací: přímý skutečný majitel; skutečný majitel podle § 4 zákona č. 3. 7/2. 02. 1. sb. Michal Řezáč
9. 1. 2023
Změna informací: přímý skutečný majitel; skutečný majitel podle § 4 zákona č. 3. 7/2. 02. 1. sb. Zdeněk Fofoňka
7. 1. 2023
Změna dne vzniku nebo zániku členství: Michal Řezáč
7. 1. 2023
Změna dne vzniku nebo zániku funkce: Michael Kolář
7. 1. 2023
Změna dne vzniku nebo zániku funkce: Zdeněk Fofoňka
1. 10. 2022
Zapsán skutečný majitel Michal Řezáč, jako přímý skutečný majitel; skutečný majitel podle § 4 zákona č. 3. 7/2. 02. 1. sb.
1. 10. 2022
Zapsán skutečný majitel Michael Kolář, jako přímý skutečný majitel; skutečný majitel podle § 4 zákona č. 3. 7/2. 02. 1. sb.
1. 10. 2022
Zapsán skutečný majitel Zdeněk Fofoňka, jako přímý skutečný majitel; skutečný majitel podle § 4 zákona č. 3. 7/2. 02. 1. sb.
27. 7. 2017
Změna adresy: člen statutárního orgánu Michal Řezáč
27. 7. 2017
Změna adresy: člen statutárního orgánu Michael Kolář
27. 7. 2017
Změna adresy: člen statutárního orgánu Zdeněk Fofoňka
18. 3. 2017
Počet členů statutárního orgánu: 3
18. 3. 2017
Zapsán způsob jednání: Každý člen výboru zastupuje společenství navenek samostatně ve všech záležitostech.
18. 3. 2017
Vymazán způsob jednání: Za výbor jedná navenek předseda výboru nebo výborem písemně pověřený člen výboru. Je-li pro právní úkon zapotřebí písemná forma, je nezbytný podpis předsedy a dalšího člena výboru.
18. 3. 2017
Změna sídla z Zahradní 1298, 751 31 Lipník nad Bečvou - Lipník nad Bečvou I-Město na Zahradní 1298, 751 31 Lipník nad Bečvou - Lipník nad Bečvou I-Město
18. 3. 2017
Vymazán předmět činnosti: Předmětem činnosti společenství je správa, provoz a opravy společných částí domu, vymezených způsobem stanoveným v zákoně a zabezpečování dalších činností spojených s provozem domu. Správou domu se rozumí a) zajišťování provozu domu a pozemku včetně technických zařízení a společných částí technických sítí, a to tak, aby společné části domu byly provozuschopné a sloužily k jejich řádnému užívání a k řádnému užívání bytů a nebytových prostorů v domě, b) zajišťování oprav a rekonstrukcí společných částí domu včetně havarijní údržby, c) zajišťování protipožárního zabezpečení domu a jeho revize a opravy, d) zajišťování revizí a oprav rozvodů plynu, rozvodu elektrické energie, svislých a vodorovných rozvodů vody a odvodů odpadních vod, rozvodů tepla a teplé užitkové vody a provozu radiátorů ústředního vytápění, vzduchotechniky, výtahů, společné televizní a rozhlasové antény a ostatních systémů k příjmu a rozvodu televizního a rozhlasového signálu, elektrických sdělovacích zařízení v domě a hromosvodů e) zajišťování revizí a oprav domovní kotelny či výměníkové stanice, zajišťování prohlídek a čištění komínů. g) plnění dalších povinností, pokud vyplývají nebo vyplynou vlastníkům jednotek ze zvláštních právních předpisů v souvislosti s jejich spoluvlastnictvím ke společným částem domu h) zajišťování administrativní a operativně technické činnosti spojené se správou domu a vedení příslušné technické a provozní dokumentace k domu, i) vybírání příspěvků do vlastních jednotek na náklady spojené se správou společných částí domu a pozemku, popřípadě dalších příspěvků, pokud jsou z rozhodnutí vlastníků jednotek vybírány, j) zajišťování vedení evidence plateb vlastníků jednotek na náklady spojené se správou společných částí domu a pozemku, popřípadě o dalších prostředcích, které jsou z rozhodnutí vlastníků jednotek vybírány, k) vedení evidence nákladů vzniklých se zajišťováním správy domu, l) vedení přehledů všech ostatních nákladů vztahujících se k domu a pozemku, m) zřízení účtu u banky a hospodaření s peněžními prostředky vlastníků jednotek, svěřených společenství na úhradu nákladů spojených se správou a provozem společných částí domu, s povinností oprávněných osob s nimi disponovat s péčí řádného správce cizího majetku a podle pokynů schválených vlastníky jednotek. n) vedení účetnictví domu podle zákona č.563/1991 Sb., o účetnictví, ve znění pozdějších předpisů, s odděleným účtováním na jednotlivé jednotky (byty a nebytové prostory) a sledování nákladů a výnosů v příslušném účetním období.
15. 8. 2012
Zapsán člen statutárního orgánu Michal Řezáč, jako člen výboru
15. 8. 2012
Vymazán člen statutárního orgánu Ing. František Valluch
15. 8. 2012
Změna adresy: člen statutárního orgánu Michael Kolář
15. 8. 2012
Změna adresy: člen statutárního orgánu Zdeněk Fofoňka
30. 6. 2007
Zapsán člen statutárního orgánu Ing. František Valluch, jako člen výboru
30. 6. 2007
Změna adresy: člen statutárního orgánu Michael Kolář
30. 6. 2007
Vymazán člen statutárního orgánu Margita Mazanová
30. 6. 2007
Změna adresy: člen statutárního orgánu Zdeněk Fofoňka
12. 7. 2003
Zapsán člen statutárního orgánu Michael Kolář, jako místopředseda
12. 7. 2003
Změna adresy: člen statutárního orgánu Margita Mazanová
12. 7. 2003
Vymazán člen statutárního orgánu Luboš Škrovánek
12. 7. 2003
Změna adresy: člen statutárního orgánu Zdeněk Fofoňka
22. 3. 2001
Zapsán člen statutárního orgánu Margita Mazanová, jako člen
22. 3. 2001
Zapsán člen statutárního orgánu Luboš Škrovánek, jako místopředseda
22. 3. 2001
Zapsán člen statutárního orgánu Zdeněk Fofoňka, jako předseda
22. 3. 2001
Zapsán způsob jednání: Za výbor jedná navenek předseda výboru nebo výborem písemně pověřený člen výboru. Je-li pro právní úkon zapotřebí písemná forma, je nezbytný podpis předsedy a dalšího člena výboru.
22. 3. 2001
Zapsán předmět činnosti: Předmětem činnosti společenství je správa, provoz a opravy společných částí domu, vymezených způsobem stanoveným v zákoně a zabezpečování dalších činností spojených s provozem domu. Správou domu se rozumí a) zajišťování provozu domu a pozemku včetně technických zařízení a společných částí technických sítí, a to tak, aby společné části domu byly provozuschopné a sloužily k jejich řádnému užívání a k řádnému užívání bytů a nebytových prostorů v domě, b) zajišťování oprav a rekonstrukcí společných částí domu včetně havarijní údržby, c) zajišťování protipožárního zabezpečení domu a jeho revize a opravy, d) zajišťování revizí a oprav rozvodů plynu, rozvodu elektrické energie, svislých a vodorovných rozvodů vody a odvodů odpadních vod, rozvodů tepla a teplé užitkové vody a provozu radiátorů ústředního vytápění, vzduchotechniky, výtahů, společné televizní a rozhlasové antény a ostatních systémů k příjmu a rozvodu televizního a rozhlasového signálu, elektrických sdělovacích zařízení v domě a hromosvodů e) zajišťování revizí a oprav domovní kotelny či výměníkové stanice, zajišťování prohlídek a čištění komínů. g) plnění dalších povinností, pokud vyplývají nebo vyplynou vlastníkům jednotek ze zvláštních právních předpisů v souvislosti s jejich spoluvlastnictvím ke společným částem domu h) zajišťování administrativní a operativně technické činnosti spojené se správou domu a vedení příslušné technické a provozní dokumentace k domu, i) vybírání příspěvků do vlastních jednotek na náklady spojené se správou společných částí domu a pozemku, popřípadě dalších příspěvků, pokud jsou z rozhodnutí vlastníků jednotek vybírány, j) zajišťování vedení evidence plateb vlastníků jednotek na náklady spojené se správou společných částí domu a pozemku, popřípadě o dalších prostředcích, které jsou z rozhodnutí vlastníků jednotek vybírány, k) vedení evidence nákladů vzniklých se zajišťováním správy domu, l) vedení přehledů všech ostatních nákladů vztahujících se k domu a pozemku, m) zřízení účtu u banky a hospodaření s peněžními prostředky vlastníků jednotek, svěřených společenství na úhradu nákladů spojených se správou a provozem společných částí domu, s povinností oprávněných osob s nimi disponovat s péčí řádného správce cizího majetku a podle pokynů schválených vlastníky jednotek. n) vedení účetnictví domu podle zákona č.563/1991 Sb., o účetnictví, ve znění pozdějších předpisů, s odděleným účtováním na jednotlivé jednotky (byty a nebytové prostory) a sledování nákladů a výnosů v příslušném účetním období.
1. 7. 2000
Vznik společnosti Společenství vlastníků jednotek domu č.p. 1298 v ulici Zahradní v Lipníku nad Bečvou

Peníze.cz zobrazuje pouze údaje, které byly zveřejněny na základě zákona v různých rejstřících. Seznam odkazů na zdrojové informace naleznete na této stránce. Vydavatel tímto způsobem zpracovává osobní údaje v souladu s čl. 6 odst. 1 odst. f) Obecného nařízení o ochraně osobních údajů, tedy pro účely oprávněných zájmů uživatelů této webové služby, která umožňuje, mimojiné, vyhledávání v rejstřících z jednoho místa, aniž by údaje z těchto rejstříků sdružovala.

Pokud jste na našich stránkách objevili, že uváděná data neodpovídají realitě, zkontrolujte prosím nejdříve, zda chyba není přímo v příslušném zdrojovém rejstříku. Pokud je, obraťte se s žádostí o opravu dat na příslušnou instituci uvedenou na této stránce. Tím zajistíte aktuálnost dat na našich stránkách a v mnoha dalších komerčních databázích.

Celebrity v rejstříku

Jiří Mádl

Jiří Mádl

herec, režisér

-727
-
+
Martin Kasa

Martin Kasa

podnikatel, Pilulka.cz

-522
-
+
Radovan Krejčíř

Radovan Krejčíř

kontroverzní podnikatel

-1746
-
+
Tomio Okamura

Tomio Okamura

moravsko-japonský podnikatel

2731
-
+
Marek Dospiva

Marek Dospiva

miliardář, Penta

-1730
-
+
Marek Kaleta

Marek Kaleta

motivační rapper

-77
-
+

A tohle už jste četli?

Srovnávat se vyplatí

Kalkulátor.cz je srovnávač, který lidem šetří peníze ve světě energií, pojištění a financí. My počítáme, vy šetříte.