Partners Financial Services

Společenství vlastníků Hrušovská 4, Ostrava, IČO: 25885804 - Poslední změny a události

Pouze Zapsáno
Obchodní rejstřík
1. 10. 2022
Zapsán skutečný majitel Pavlína Musálková, jako přímý skutečný majitel; skutečný majitel podle § 4 zákona č. 3. 7/2. 02. 1. sb.
1. 10. 2022
Zapsán skutečný majitel Libor Habrnál, jako přímý skutečný majitel; skutečný majitel podle § 4 zákona č. 3. 7/2. 02. 1. sb.
1. 10. 2022
Zapsán skutečný majitel Tomáš Svoboda, jako přímý skutečný majitel; skutečný majitel podle § 4 zákona č. 3. 7/2. 02. 1. sb.
1. 7. 2022
Zapsán člen statutárního orgánu Pavlína Musálková, jako člen výboru
1. 7. 2022
Zapsán člen statutárního orgánu Libor Habrnál, jako místopředseda výboru
1. 7. 2022
Zapsán člen statutárního orgánu Tomáš Svoboda, jako předseda výboru
1. 7. 2022
Vymazán člen statutárního orgánu Bc. Martina Kvasničková, DiS.
1. 7. 2022
Vymazán člen statutárního orgánu Ing. Jan Grebeníček
1. 7. 2022
Vymazán člen statutárního orgánu Ing. Jiří Richtár
2. 8. 2017
Změna dne vzniku nebo zániku členství: Bc. Martina Kvasničková, DiS.
2. 8. 2017
Změna adresy: člen statutárního orgánu Ing. Jan Grebeníček
2. 8. 2017
Změna adresy: člen statutárního orgánu Ing. Jiří Richtár
2. 8. 2017
Počet členů statutárního orgánu: 3
2. 8. 2017
Zapsán způsob jednání: Výbor zastupuje společenství ve všech záležitostech tak, že právní jednání činí vždy buď předseda výboru společně s dalším členem výboru anebo místopředseda výboru společně s dalším členem výboru.
2. 8. 2017
Změna sídla z Hrušovská 1858/4, 702 00 Ostrava-Moravská Ostrava, Česká republika - neztotožněno na Hrušovská 1858/4, 702 00 Ostrava - Moravská Ostrava
2. 8. 2017
Změna názvu z Společenství vlastníků jednotek v domě Ostrava, Hrušovská 4 na Společenství vlastníků Hrušovská 4, Ostrava
2. 8. 2012
Zapsán člen statutárního orgánu Bc. Martina Kvasničková, DiS., jako člen výboru
2. 8. 2012
Zapsán člen statutárního orgánu Ing. Jan Grebeníček, jako místopředseda výboru
2. 8. 2012
Zapsán člen statutárního orgánu Ing. Jiří Richtár, jako předseda výboru
2. 8. 2012
Vymazán člen statutárního orgánu Mgr. Jiří Lang
2. 8. 2012
Vymazán člen statutárního orgánu Ing. Jan Grebeníček
2. 8. 2012
Vymazán člen statutárního orgánu Ing. Jiří Richtár
2. 8. 2012
Vymazán způsob jednání: Za výbor jedná navenek předseda výboru nebo výborem písemně pověřený člen výboru. Je-li pro právní úkon zapotřebí písemná forma, je nezbytný podpis předsedy a místopředsedy, v případě nepřítomnosti některého z nich pak dalšího člena výboru.
2. 8. 2012
Vymazán předmět činnosti: 6. Společenství je oprávněno sjednat smlouvu o zástavním právu k jednotce, včetně příslušného spoluvlastnického podílu na společných částech domu, k zajištění pohledávek, vyplývajících z úvěru poskytnutého na náklady spojené se správou domu, a to se souhlasem vlastníka jednotek.
2. 8. 2012
Vymazán předmět činnosti: 5. Předmětem činnosti společnosti dále je: a) vybírání záloh na úhradu za služby od vlastníků jednotek, b) vedení potřebné evidence plateb vlastníků jednotek na zálohy na úhradu za služby, c) zřízení účtu u banky a hospodaření s peněžními prostředky svěřenými vlastníky jednotek formou záloh na úhradu za služby d) vyúčtování zálohových plateb na úhradu za služby pro jednotlivé vlastníky jednotek, e) provozování technických zařízení v domě, která slouží i jiným subjektům, s povinností osob, kterým je svěřena jejich obsluha, disponovat s nimi s péčí řádného správce majetku a podle pokynů schválených shromážděním vlastníků jednotek.
2. 8. 2012
Vymazán předmět činnosti: 4. Na základě pověření vlastníky jednotek zajišťuje společnosti: a) plnění poskytovaná s užíváním bytů a nebytových prostorů a společných částí domu (dále jen \"služby\"), s vyjímkou těch, která si zajišťují vlastníci jednotek od dodavatele přímo (např. dodávka elektrické energie nebo plynu do jednotlivých bytů a nebytových prostorů), b) dodávky elektrické energie a vody, případně plynu a odvádění odpadních vod pro společné části domu, c) dodávky vody a odvádění odpadních vod pro jednotlivé jednotky d) dodávky tepla a teplé užitkové vody od dodavatele tepla ze zdroje umístěného mimo dům, e) další povinnosti, které vyplynou pro vlastníky jednotek, případně pro společenství ze zvláštních právních předpisů.
2. 8. 2012
Vymazán předmět činnosti: 3. Na základě pověření všemi vlastníky jednotek zajišťuje společentsví pojištění domu.
2. 8. 2012
Vymazán předmět činnosti: 2. Správou domu se rozumí: a) zajišťování provozu domu a pozemku včetně technických zařízení a společných částí technických sítí, a to tak, aby společné části domu byly provozuschopné a sloužily k jejich řádnému užívání a k řádnému užívání bytů a nebytových prostorů v domě, b) zajišťování oprav, rekonstrukcí a investic do společných částí domu a pozemku včetně havarijní údržby, c) zajišťování protipožárního zabezpečení domu a jeho revize a opravy, d) zajišťování revizí a oprav rozvodů plynu, rozvodů elektrické energie, svislých a vodorovných rozvodů vody a odvodů odpadních vod, rozvodů tepla a teplé užitkové vody a provozu radiátorů ústředního vytápění, vzduchotechniky, elektrických sdělovacích zařízení v domě a hromosvodů, e) plnění dalších povinností, pokud vyplývají nebo vyplynou vlastníkům jednotek z právních předpisů v souvislosti s jejich spoluvlastnictvím ke společným částem domu, f) zajišťování administrativní a operativně technické činnosti spojené se správou domu a vedení příslušné technické a provozní dokumentace k domu, g) vybírání příspěvků od vlastníků jednotek na náklady spojené se správou společných částí domu a pozemku, popřípadě dalších příspěvků, pokud jsou z rozhodnutí vlastníků jednotek vybírány, h) zajišťování vedení evidence plateb vlastníků jednotek na náklady spojené se správouspolečných částí domu a pozemku, případně o dalších prostředcích, které jsou z rozhodnutí vlastníků jednotek vybírány, i) vedení evidence nákladů vzniklých se zajišťováním správy domu, j) vedení přehledu všech ostatních nákladů vztahujících se k domu a pozemku, k) zřízení účtu u banky a hospodaření s peněžními prostředky vlastníků jednotek, svěřených společenství na úhradu nákladů spojených se správou a provozem společných částí domu, s povinností oprávněných osob s nimi disponovat s péčí řádného správce cizího majetku a podle pokynů schválených vlastníky jednotek, l) vedení účetnictví domu podle zákona č. 563/1991 Sb., o účetnictví, ve znění pozdějších předpisů, s odděleným účtováním na jednotlivé jednotky a sledování nákladů a výnosů v příslušném účetním období.
2. 8. 2012
Vymazán předmět činnosti: 1. Předmětem činnosti společenství je správa, provoz, rekonstrukce, opravy a případné investice ve společných částech domu a pozemku (dále jen \"správa domu\") a zabezpečování dalších činností spojených s provozem domu.
11. 7. 2006
Zapsán člen statutárního orgánu Mgr. Jiří Lang, jako člen výboru
11. 7. 2006
Změna adresy: člen statutárního orgánu Ing. Jan Grebeníček
11. 7. 2006
Změna adresy: člen statutárního orgánu Ing. Jiří Richtár
11. 7. 2006
Vymazán člen statutárního orgánu Ing. Antonín Jakubík
7. 8. 2001
Zapsán člen statutárního orgánu Ing. Jan Grebeníček, jako člen
7. 8. 2001
Zapsán člen statutárního orgánu Ing. Jiří Richtár, jako místopředseda
7. 8. 2001
Zapsán způsob jednání: Za výbor jedná navenek předseda výboru nebo výborem písemně pověřený člen výboru. Je-li pro právní úkon zapotřebí písemná forma, je nezbytný podpis předsedy a místopředsedy, v případě nepřítomnosti některého z nich pak dalšího člena výboru.
7. 8. 2001
Zapsán člen statutárního orgánu Ing. Antonín Jakubík, jako předseda
7. 8. 2001
Zapsán předmět činnosti: 6. Společenství je oprávněno sjednat smlouvu o zástavním právu k jednotce, včetně příslušného spoluvlastnického podílu na společných částech domu, k zajištění pohledávek, vyplývajících z úvěru poskytnutého na náklady spojené se správou domu, a to se souhlasem vlastníka jednotek.
7. 8. 2001
Zapsán předmět činnosti: 5. Předmětem činnosti společnosti dále je: a) vybírání záloh na úhradu za služby od vlastníků jednotek, b) vedení potřebné evidence plateb vlastníků jednotek na zálohy na úhradu za služby, c) zřízení účtu u banky a hospodaření s peněžními prostředky svěřenými vlastníky jednotek formou záloh na úhradu za služby d) vyúčtování zálohových plateb na úhradu za služby pro jednotlivé vlastníky jednotek, e) provozování technických zařízení v domě, která slouží i jiným subjektům, s povinností osob, kterým je svěřena jejich obsluha, disponovat s nimi s péčí řádného správce majetku a podle pokynů schválených shromážděním vlastníků jednotek.
7. 8. 2001
Zapsán předmět činnosti: 4. Na základě pověření vlastníky jednotek zajišťuje společnosti: a) plnění poskytovaná s užíváním bytů a nebytových prostorů a společných částí domu (dále jen \"služby\"), s vyjímkou těch, která si zajišťují vlastníci jednotek od dodavatele přímo (např. dodávka elektrické energie nebo plynu do jednotlivých bytů a nebytových prostorů), b) dodávky elektrické energie a vody, případně plynu a odvádění odpadních vod pro společné části domu, c) dodávky vody a odvádění odpadních vod pro jednotlivé jednotky d) dodávky tepla a teplé užitkové vody od dodavatele tepla ze zdroje umístěného mimo dům, e) další povinnosti, které vyplynou pro vlastníky jednotek, případně pro společenství ze zvláštních právních předpisů.
7. 8. 2001
Zapsán předmět činnosti: 3. Na základě pověření všemi vlastníky jednotek zajišťuje společentsví pojištění domu.
7. 8. 2001
Zapsán předmět činnosti: 2. Správou domu se rozumí: a) zajišťování provozu domu a pozemku včetně technických zařízení a společných částí technických sítí, a to tak, aby společné části domu byly provozuschopné a sloužily k jejich řádnému užívání a k řádnému užívání bytů a nebytových prostorů v domě, b) zajišťování oprav, rekonstrukcí a investic do společných částí domu a pozemku včetně havarijní údržby, c) zajišťování protipožárního zabezpečení domu a jeho revize a opravy, d) zajišťování revizí a oprav rozvodů plynu, rozvodů elektrické energie, svislých a vodorovných rozvodů vody a odvodů odpadních vod, rozvodů tepla a teplé užitkové vody a provozu radiátorů ústředního vytápění, vzduchotechniky, elektrických sdělovacích zařízení v domě a hromosvodů, e) plnění dalších povinností, pokud vyplývají nebo vyplynou vlastníkům jednotek z právních předpisů v souvislosti s jejich spoluvlastnictvím ke společným částem domu, f) zajišťování administrativní a operativně technické činnosti spojené se správou domu a vedení příslušné technické a provozní dokumentace k domu, g) vybírání příspěvků od vlastníků jednotek na náklady spojené se správou společných částí domu a pozemku, popřípadě dalších příspěvků, pokud jsou z rozhodnutí vlastníků jednotek vybírány, h) zajišťování vedení evidence plateb vlastníků jednotek na náklady spojené se správouspolečných částí domu a pozemku, případně o dalších prostředcích, které jsou z rozhodnutí vlastníků jednotek vybírány, i) vedení evidence nákladů vzniklých se zajišťováním správy domu, j) vedení přehledu všech ostatních nákladů vztahujících se k domu a pozemku, k) zřízení účtu u banky a hospodaření s peněžními prostředky vlastníků jednotek, svěřených společenství na úhradu nákladů spojených se správou a provozem společných částí domu, s povinností oprávněných osob s nimi disponovat s péčí řádného správce cizího majetku a podle pokynů schválených vlastníky jednotek, l) vedení účetnictví domu podle zákona č. 563/1991 Sb., o účetnictví, ve znění pozdějších předpisů, s odděleným účtováním na jednotlivé jednotky a sledování nákladů a výnosů v příslušném účetním období.
7. 8. 2001
Zapsán předmět činnosti: 1. Předmětem činnosti společenství je správa, provoz, rekonstrukce, opravy a případné investice ve společných částech domu a pozemku (dále jen \"správa domu\") a zabezpečování dalších činností spojených s provozem domu.
1. 7. 2000
Vznik společnosti Společenství vlastníků jednotek v domě Ostrava, Hrušovská 4

Peníze.cz zobrazuje pouze údaje, které byly zveřejněny na základě zákona v různých rejstřících. Seznam odkazů na zdrojové informace naleznete na této stránce. Vydavatel tímto způsobem zpracovává osobní údaje v souladu s čl. 6 odst. 1 odst. f) Obecného nařízení o ochraně osobních údajů, tedy pro účely oprávněných zájmů uživatelů této webové služby, která umožňuje, mimojiné, vyhledávání v rejstřících z jednoho místa, aniž by údaje z těchto rejstříků sdružovala.

Pokud jste na našich stránkách objevili, že uváděná data neodpovídají realitě, zkontrolujte prosím nejdříve, zda chyba není přímo v příslušném zdrojovém rejstříku. Pokud je, obraťte se s žádostí o opravu dat na příslušnou instituci uvedenou na této stránce. Tím zajistíte aktuálnost dat na našich stránkách a v mnoha dalších komerčních databázích.

Celebrity v rejstříku

Jaroslav Beck

Jaroslav Beck

hudební skladatel, tvůrce Beat Saber

-480
-
+
Kamil Bartošek

Kamil Bartošek

bavič, internetový producent, influencer, moderátor a investor

-700
-
+
Radim Passer

Radim Passer

miliardář

-1270
-
+
Marek Kaleta

Marek Kaleta

motivační rapper

-76
-
+
Karel Janeček

Karel Janeček

miliardář, bojovník s korupcí

474
-
+
Jakub Štáfek

Jakub Štáfek

herec

2234
-
+

A tohle už jste četli?