Partners Financial Services

Středisko sociálních služeb Chlumec nad Cidlinou o.p.s., IČO: 25998846 - Poslední změny a události

Pouze Zapsáno
Obchodní rejstřík
6. 4. 2005
Změna sídla z Klicperovo nám. 64, 503 51 Chlumec nad Cidlinou na Palackého 310, 503 51 Chlumec nad Cidlinou
2. 10. 2003
Zapsán zakladatel město Chlumec nad Cidlinou
2. 10. 2003
Zapsán člen správní rady MVDr. Vladislava Konášová, jako člen
2. 10. 2003
Zapsán člen správní rady Ing. Čeněk Kodejška, jako místopředseda
2. 10. 2003
Zapsán člen správní rady Daniela Lusková, jako předseda
2. 10. 2003
Zapsán člen dozorčí rady Ing. Hana Matějů, jako člen
2. 10. 2003
Zapsán předmět podnikání: Terénní pečovatelské služby - pro lidi, kteří ze zdravotních či jiných důvodů nejsou schopni zajistit životní potřeby v přirozeném prostředí. Bude poskytovat pomoc při zajištění chodu domácnosti, stravování, pomoc při sebeobsluze, zprostředkování kontaktu se společenským prostředím, pomoc při prosazování práv a zájmů, poskytování informací, aktivizační služby. Cílem je podpořit pečovaného člověka, aby mohl vést běžný způsob života v domácím prostředí.
2. 10. 2003
Zapsán člen dozorčí rady Ing. Dagmar Špičáková, jako místopředseda
2. 10. 2003
Zapsán předmět podnikání: Poradenské služby - lidem, kteří vnímají svoji životní situaci jako obtížnou a nejsou schopni ji řešit vlastními silami, a jejich rodinám. Způsob poskytování této služby podporuje člověka v řešení obtížné životní situace.
2. 10. 2003
Zapsán předmět podnikání: Domovinka - zajistí zlepšení kvality života uživatelů a poskytnutí úlevy pečujícím rodinám, nebo osobám blízkým, zajistí pomoc pro lidi, kteří pro svůj věk nebo zdravotní stav nemohou žít zcela samostatně, ale rodina nebo osoba blízká je schopna se o ně část dne starat v jejich domácím prostředí. Zde je klientovi poskytováno zprostředkování kontaktu se společenským prostředím, pomoc při zajišťování práv a zájmů, vzdělávací a aktivizační služby nebo psychoterapie, poskytování služeb týkajících se osobní hygieny.
2. 10. 2003
Zapsán člen dozorčí rady Ing. Jiří Vopálka, jako předseda
2. 10. 2003
Vznik společnosti Středisko sociálních služeb Chlumec nad Cidlinou o.p.s.
2/2

Peníze.cz zobrazuje pouze údaje, které byly zveřejněny na základě zákona v různých rejstřících. Seznam odkazů na zdrojové informace naleznete na této stránce. Vydavatel tímto způsobem zpracovává osobní údaje v souladu s čl. 6 odst. 1 odst. f) Obecného nařízení o ochraně osobních údajů, tedy pro účely oprávněných zájmů uživatelů této webové služby, která umožňuje, mimojiné, vyhledávání v rejstřících z jednoho místa, aniž by údaje z těchto rejstříků sdružovala.

Pokud jste na našich stránkách objevili, že uváděná data neodpovídají realitě, zkontrolujte prosím nejdříve, zda chyba není přímo v příslušném zdrojovém rejstříku. Pokud je, obraťte se s žádostí o opravu dat na příslušnou instituci uvedenou na této stránce. Tím zajistíte aktuálnost dat na našich stránkách a v mnoha dalších komerčních databázích.

Celebrity v rejstříku

Daniel Vávra

Daniel Vávra

tvůrce videoher

-1012
-
+
Simona Krainová

Simona Krainová

modelka

-2134
-
+
Jaroslav Stárka

Jaroslav Stárka

podnikatel, vlastník 1. FK Příbram

-2119
-
+
Milan Richtr

Milan Richtr

politik a oděvní podnikatel

-2214
-
+
Michael Kocáb

Michael Kocáb

zpěvák

-2726
-
+
Libuše Šmuclerová

Libuše Šmuclerová

bývalá programová ředitelka TV Nova, dnes vede nakladatelství Ringier

-2232
-
+

A tohle už jste četli?