Partners Financial Services

Komunitní centrum Motýlek, z.ú., IČO: 26529301 - Poslední změny a události

Pouze Zapsáno
Obchodní rejstřík
13. 5. 2022
Vymazán zakladatel Josef Kubíček
13. 5. 2022
Změna informací: přímý skutečný majitel; skutečný majitel podle § 6 zákona č. 3. 7/2. 02. 1. sb. Mgr. Gabriela Ciglerová
13. 5. 2022
Vymazán skutečný majitel Josef Kubíček
13. 5. 2022
Změna informací: přímý skutečný majitel; skutečný majitel podle § 6 zákona č. 3. 7/2. 02. 1. sb. PhDr. Hana Urbanová
13. 5. 2022
Změna informací: přímý skutečný majitel; skutečný majitel podle § 6 zákona č. 3. 7/2. 02. 1. sb. Magdaléna Lukášová
13. 5. 2022
Změna informací: přímý skutečný majitel; skutečný majitel podle § 6 zákona č. 3. 7/2. 02. 1. sb. PhDr. Zuzana Jelenová
27. 10. 2021
Zapsán předmět činnosti: 1. PROVOZOVÁNÍ KOMUNITNÍHO CENTRA MOTÝLEK na adrese sídla ústavu, kde jsou realizovány níže uvedené obecně prospěšné služby: - poskytování přímé podpory osobám se zdravotním a sociálním znevýhodněním, které se nachází v nepříznivé sociální situaci, a to prostřednictvím sociálních a dalších odborných služeb (formou ambulantní i terénní). cílem je začlení takto znevýhodněných osob do společnosti, rozvoj jejich dovedností včetně soběstačnosti, ochrana jejich práv a zvýšení kvality života. jedná se například o tyto služby (jejich výčet může být měněn s ohledem na potřeby cílové skupiny a možnosti ústavu): centrum denních služeb, nízkoprahové zařízení pro děti a mládež, sociálně aktivizační služby pro rodiny s dětmi, - poskytování přímé podpory osobám, které pečují o děti a mládež se zdravotním a sociálním znevýhodněním například formou zprostředkování informací, poradenství, svépomocných skupin, aktivit zaměřených na obnovení jejich fyzických a psychických sil, - poskytování přímé podpory dětem raného a předškolního věku, jejich rodičům a dalším pečujícím osobám prostřednictvím aktivit zaměřených na zvyšování rodičovských a dalších dovedností dospělých i dětí a prevenci jejich sociálního vyloučení, - podpora aktivního a důstojného stáří občanů seniorského věku, realizace mezigeneračních a dalších aktivit, - realizace preventivních aktivit s cílem předcházení a eliminace výskytu sociálně patologických jevů, - pořádání zájmových a volnočasových aktivit a akcí pro cílové skupiny i veřejnost včetně rekondičních a rekreačních pobytů, prázdninových táborů (včetně příměstských), výletů, kulturních a sportovních akcí, environmentálních projektů, - pořádání vzdělávacích kurzů a workshopů s cílem posilovat kompetence realizačního týmu ústavu, informovanost klientů a veřejnosti, pracovníků dalších společností a institucí, podpora těchto subjektů i poradenskou a konzultační činností, - organizace dobrovolnické služby zahrnující vyhledávání dobrovolníků, jejich zaučování a další odborné vedení, zapojení do činností vyvíjených ústavem a vysílání do přijímajících organizací, - vydávání informačních materiálů a dalších tiskovin s cílem propagace služeb ústavu a organizací se stejnými cíli. osvětová činnost zaměřená například na zvýšení informovanosti veřejnosti v problematice života lidí se zdravotním a sociálním znevýhodněním a seniorů, 2. PROVOZOVÁNÍ CHATY LUŽANKA na adrese Horní Světlá 86, PSČ 471 57, kterou ústav vlastní a kde jsou rovněž realizovány obecně prospěšné služby. Ústav může zajišťovat doplňkovou činnost s cílem získání finančních prostředků na zajištění obecně prospěšných služeb a provozu Komunitního centra Motýlek a obecně prospěšných služeb a provozu chaty Lužanka.
27. 10. 2021
Vymazán předmět činnosti: Provozování Komunitního centra Motýlek na adrese sídla ústavu, kde jsou realizovány níže uvedené obecně prospěšné služby a chaty Lužanka na adrese Horní Světlá 86, 471 57 Mařenice, kde jsou rovněž realizovány níže uvedené obecně prospěšné služby vyjma provozování sociálních služeb: - poskytování přímé podpory osobám se zdravotním a sociálním handicapem, které se nacházejí v nepříznivé sociální situaci, a to prostřednictvím sociálních a dalších odborných služeb (formou ambulantní i terénní). cílem je začlení osob s handicapem do společnosti, zvýšení kvality jejich života a rozvoj jejich dovedností včetně soběstačnosti. jedná se o tyto služby (jejich výčet může být měněn s ohledem na potřeby cílové skupiny a možnosti ústavu): centrum denních služeb, nízkoprahové zařízení pro děti a mládež, sociálně aktivizační služby pro rodiny s dětmi. - poskytování přímé podpory osobám, které pečují o děti a mládež se zdravotním a sociálním handicapem například formou zprostředkování informací, poradenství, svépomocné skupiny, aktivit zaměřených na obnovení jejich fyzických a psychických sil - poskytování přímé podpory dětem raného a předškolního věku, jejich rodičům a dalším pečujícím osobám prostřednictvím aktivit zaměřených na zvyšování rodičovských a dalších dovedností dospělých i dětí a prevenci jejich sociálního vyloučení - pořádání zájmových a volnočasových aktivit a akcí pro cílové skupiny i veřejnost včetně rekondičních a rekreačních pobytů, prázdninových táborů (včetně příměstských), výletů, kulturních a sportovních akcí - pořádání vzdělávacích kurzů a workshopů s cílem posilovat kompetence realizačního týmu, informovanost klientů, pracovníků dalších společností pracujících s uvedenými cílovými skupinami a veřejnosti - dobrovolnická služba zahrnující vyhledávání dobrovolníků, jejich zaučování a další odborné vedení, jejich zapojení do činností vyvíjených ústavem a vysílání do přijímajících organizací - vydávání informačních materiálů a dalších tiskovin s cílem propagace služeb ústavu a organizací se stejnými cíli. osvětová činnost zaměřená například na zvýšení informovanosti veřejnosti v problematice života lidí se zdravotním a sociálním handicapem, - podpora spolupráce a výměny zkušeností mezi subjekty, které mají obdobné cíle a zaměření, podpora těchto subjektů, jedná se například o poradenskou a konzultační činnost. Ústav může zajišťovat doplňkovou činnost s cílem získání finančních prostředků na zajištění obecně prospěšných služeb a provozu Komunitního centra Motýlek a obecně prospěšných služeb a provozu chaty Lužanka.
27. 10. 2021
Změna názvu z Sdružení na pomoc dětem s handicapy, z.ú. na Komunitní centrum Motýlek, z.ú.
1. 6. 2021
Zapsán skutečný majitel Mgr. Gabriela Ciglerová, jako přímý skutečný majitel; skutečný majitel podle § 6 zákona č. 3. 7/2. 02. 1. sb.
1. 6. 2021
Zapsán skutečný majitel Josef Kubíček, jako přímý skutečný majitel; skutečný majitel podle § 6 zákona č. 3. 7/2. 02. 1. sb.
1. 6. 2021
Zapsán skutečný majitel PhDr. Hana Urbanová, jako přímý skutečný majitel; skutečný majitel podle § 6 zákona č. 3. 7/2. 02. 1. sb.
1. 6. 2021
Zapsán skutečný majitel Magdaléna Lukášová, jako přímý skutečný majitel; skutečný majitel podle § 6 zákona č. 3. 7/2. 02. 1. sb.
1. 6. 2021
Zapsán skutečný majitel PhDr. Zuzana Jelenová, jako přímý skutečný majitel; skutečný majitel podle § 6 zákona č. 3. 7/2. 02. 1. sb.
23. 9. 2019
Zapsán člen správní rady Mgr. Gabriela Ciglerová, jako člen správní rady
23. 9. 2019
Zapsán předmět činnosti: Provozování Komunitního centra Motýlek na adrese sídla ústavu, kde jsou realizovány níže uvedené obecně prospěšné služby a chaty Lužanka na adrese Horní Světlá 86, 471 57 Mařenice, kde jsou rovněž realizovány níže uvedené obecně prospěšné služby vyjma provozování sociálních služeb: - poskytování přímé podpory osobám se zdravotním a sociálním handicapem, které se nacházejí v nepříznivé sociální situaci, a to prostřednictvím sociálních a dalších odborných služeb (formou ambulantní i terénní). cílem je začlení osob s handicapem do společnosti, zvýšení kvality jejich života a rozvoj jejich dovedností včetně soběstačnosti. jedná se o tyto služby (jejich výčet může být měněn s ohledem na potřeby cílové skupiny a možnosti ústavu): centrum denních služeb, nízkoprahové zařízení pro děti a mládež, sociálně aktivizační služby pro rodiny s dětmi. - poskytování přímé podpory osobám, které pečují o děti a mládež se zdravotním a sociálním handicapem například formou zprostředkování informací, poradenství, svépomocné skupiny, aktivit zaměřených na obnovení jejich fyzických a psychických sil - poskytování přímé podpory dětem raného a předškolního věku, jejich rodičům a dalším pečujícím osobám prostřednictvím aktivit zaměřených na zvyšování rodičovských a dalších dovedností dospělých i dětí a prevenci jejich sociálního vyloučení - pořádání zájmových a volnočasových aktivit a akcí pro cílové skupiny i veřejnost včetně rekondičních a rekreačních pobytů, prázdninových táborů (včetně příměstských), výletů, kulturních a sportovních akcí - pořádání vzdělávacích kurzů a workshopů s cílem posilovat kompetence realizačního týmu, informovanost klientů, pracovníků dalších společností pracujících s uvedenými cílovými skupinami a veřejnosti - dobrovolnická služba zahrnující vyhledávání dobrovolníků, jejich zaučování a další odborné vedení, jejich zapojení do činností vyvíjených ústavem a vysílání do přijímajících organizací - vydávání informačních materiálů a dalších tiskovin s cílem propagace služeb ústavu a organizací se stejnými cíli. osvětová činnost zaměřená například na zvýšení informovanosti veřejnosti v problematice života lidí se zdravotním a sociálním handicapem, - podpora spolupráce a výměny zkušeností mezi subjekty, které mají obdobné cíle a zaměření, podpora těchto subjektů, jedná se například o poradenskou a konzultační činnost. Ústav může zajišťovat doplňkovou činnost s cílem získání finančních prostředků na zajištění obecně prospěšných služeb a provozu Komunitního centra Motýlek a obecně prospěšných služeb a provozu chaty Lužanka.
23. 9. 2019
Vymazán předmět činnosti: - provozování Komunitního centra Motýlek na adrese sídla ústavu, kde jsou realizovány níže uvedené obecně prospěšné služby, - poskytování přímé podpory osobám se zdravotním a sociálním handicapem, které se nacházejí v nepříznivé sociální situaci, a to prostřednictvím sociálních a dalších odborných služeb (formou ambulantní i terénní). cílem je začlení osob s handicapem do společnosti, zvýšení kvality jejich života a rozvoj jejich dovedností včetně soběstačnosti. jedná se o tyto služby (jejich výčet může být měněn s ohledem na potřeby cílové skupiny a možnosti ústavu): centrum denních služeb, nízkoprahové zařízení pro děti a mládež, sociálně aktivizační služby pro rodiny s dětmi. - poskytování služeb v oblasti sanace rodiny v zájmu ochrany práv dětí a podpory rodičů ve schopnosti tato práva zabezpečovat. poskytování přímé podpory rodinám, které se ocitají nebo mohou ocitnout v nepříznivé sociální situaci (formou ambulantní i terénní, zaměřené na rodinu jako celek i její jednotlivé členy), - poskytování přímé podpory osobám, které pečují o děti a mládež se zdravotním a sociálním handicapem například formou zprostředkování informací, poradenství, svépomocné skupiny, aktivit zaměřených na obnovení jejich fyzických a psychických sil - poskytování přímé podpory dětem raného a předškolního věku, jejich rodičům a dalším pečujícím osobám prostřednictvím aktivit zaměřených na zvyšování rodičovských a dalších dovedností dospělých i dětí a prevenci jejich sociálního vyloučení - pořádání zájmových a volnočasových aktivit a akcí pro cílové skupiny i veřejnost včetně rekondičních a rekreačních pobytů, prázdninových táborů (včetně příměstských), výletů, kulturních a sportovních akcí - pořádání vzdělávacích kurzů a workshopů s cílem posilovat kompetence realizačního týmu, informovanost klientů, pracovníků dalších společností pracujících s uvedenými cílovými skupinami a veřejnosti - dobrovolnická služba zahrnující vyhledávání dobrovolníků, jejich zaučování a další odborné vedení, jejich zapojení do činností vyvíjených ústavem a vysílání do přijímajících organizací - vydávání informačních materiálů a dalších tiskovin s cílem propagace služeb ústavu a organizací se stejnými cíli. osvětová činnost zaměřená například na zvýšení informovanosti veřejnosti v problematice života lidí se zdravotním a sociálním handicapem, - podpora spolupráce a výměny zkušeností mezi subjekty, které mají obdobné cíle a zaměření, podpora těchto subjektů, jedná se například o poradenskou a konzultační činnost. - ústav může zajišťovat doplňkovou činnost s cílem získání finančních prostředků na zajištění obecně prospěšných služeb a provozu Komunitního centra Motýlek.
18. 7. 2019
Vymazán člen správní rady Josef Kubíček
14. 10. 2015
Změna adresy: zakladatel Josef Kubíček
14. 10. 2015
Změna adresy: člen správní rady Josef Kubíček
23. 12. 2014
Zapsán zakladatel Josef Kubíček, jako zakladatel
23. 12. 2014
Zapsán zakladatel PhDr. Hana Urbanová, jako zakladatel
23. 12. 2014
Zapsán základní kapitál 3 000 Kč
23. 12. 2014
Zapsán zakladatel PhDr. Zuzana Jelenová, jako zakladatel
23. 12. 2014
Změna titulu: člen statutárního orgánu PhDr. Hana Urbanová
23. 12. 2014
Zapsán člen statutárního orgánu Mgr. Hana Urbanová, jako člen statutárního orgánu
23. 12. 2014
Počet členů statutárního orgánu: 1
23. 12. 2014
Zapsán způsob jednání: Ředitel zastupuje ústav ve všech věcech samostatně.
23. 12. 2014
Zapsán člen správní rady Josef Kubíček, jako člen správní rady
23. 12. 2014
Zapsán člen správní rady Magdaléna Lukášová, jako člen správní rady
23. 12. 2014
Zapsán člen správní rady PhDr. Zuzana Jelenová, jako předseda správní rady
23. 12. 2014
Počet členů správní rady: 3
23. 12. 2014
Změna spisové značky z L 11754/MSPH na U 141/MSPH
23. 12. 2014
Zapsán předmět činnosti: - provozování Komunitního centra Motýlek na adrese sídla ústavu, kde jsou realizovány níže uvedené obecně prospěšné služby, - poskytování přímé podpory osobám se zdravotním a sociálním handicapem, které se nacházejí v nepříznivé sociální situaci, a to prostřednictvím sociálních a dalších odborných služeb (formou ambulantní i terénní). cílem je začlení osob s handicapem do společnosti, zvýšení kvality jejich života a rozvoj jejich dovedností včetně soběstačnosti. jedná se o tyto služby (jejich výčet může být měněn s ohledem na potřeby cílové skupiny a možnosti ústavu): centrum denních služeb, nízkoprahové zařízení pro děti a mládež, sociálně aktivizační služby pro rodiny s dětmi. - poskytování služeb v oblasti sanace rodiny v zájmu ochrany práv dětí a podpory rodičů ve schopnosti tato práva zabezpečovat. poskytování přímé podpory rodinám, které se ocitají nebo mohou ocitnout v nepříznivé sociální situaci (formou ambulantní i terénní, zaměřené na rodinu jako celek i její jednotlivé členy), - poskytování přímé podpory osobám, které pečují o děti a mládež se zdravotním a sociálním handicapem například formou zprostředkování informací, poradenství, svépomocné skupiny, aktivit zaměřených na obnovení jejich fyzických a psychických sil - poskytování přímé podpory dětem raného a předškolního věku, jejich rodičům a dalším pečujícím osobám prostřednictvím aktivit zaměřených na zvyšování rodičovských a dalších dovedností dospělých i dětí a prevenci jejich sociálního vyloučení - pořádání zájmových a volnočasových aktivit a akcí pro cílové skupiny i veřejnost včetně rekondičních a rekreačních pobytů, prázdninových táborů (včetně příměstských), výletů, kulturních a sportovních akcí - pořádání vzdělávacích kurzů a workshopů s cílem posilovat kompetence realizačního týmu, informovanost klientů, pracovníků dalších společností pracujících s uvedenými cílovými skupinami a veřejnosti - dobrovolnická služba zahrnující vyhledávání dobrovolníků, jejich zaučování a další odborné vedení, jejich zapojení do činností vyvíjených ústavem a vysílání do přijímajících organizací - vydávání informačních materiálů a dalších tiskovin s cílem propagace služeb ústavu a organizací se stejnými cíli. osvětová činnost zaměřená například na zvýšení informovanosti veřejnosti v problematice života lidí se zdravotním a sociálním handicapem, - podpora spolupráce a výměny zkušeností mezi subjekty, které mají obdobné cíle a zaměření, podpora těchto subjektů, jedná se například o poradenskou a konzultační činnost. - ústav může zajišťovat doplňkovou činnost s cílem získání finančních prostředků na zajištění obecně prospěšných služeb a provozu Komunitního centra Motýlek.
23. 12. 2014
Změna právní formy z Spolek na Ústav
23. 12. 2014
Změna názvu z „Sdružení na pomoc dětem s handicapy” na Sdružení na pomoc dětem s handicapy, z.ú.
26. 4. 2001
Vznik společnosti „Sdružení na pomoc dětem s handicapy”

Peníze.cz zobrazuje pouze údaje, které byly zveřejněny na základě zákona v různých rejstřících. Seznam odkazů na zdrojové informace naleznete na této stránce. Vydavatel tímto způsobem zpracovává osobní údaje v souladu s čl. 6 odst. 1 odst. f) Obecného nařízení o ochraně osobních údajů, tedy pro účely oprávněných zájmů uživatelů této webové služby, která umožňuje, mimojiné, vyhledávání v rejstřících z jednoho místa, aniž by údaje z těchto rejstříků sdružovala.

Pokud jste na našich stránkách objevili, že uváděná data neodpovídají realitě, zkontrolujte prosím nejdříve, zda chyba není přímo v příslušném zdrojovém rejstříku. Pokud je, obraťte se s žádostí o opravu dat na příslušnou instituci uvedenou na této stránce. Tím zajistíte aktuálnost dat na našich stránkách a v mnoha dalších komerčních databázích.

Celebrity v rejstříku

Martin Dejdar

Martin Dejdar

herec

-2798
-
+
Patrik Hezucký

Patrik Hezucký

moderátor

-2151
-
+
Šárka Grossová

Šárka Grossová

manželka bývalého premiéra Stanislava Grosse a podnikatelka

1431
-
+
Milan Hnilička

Milan Hnilička

hokejový brankář, olympijský vítěz, poslanec

-683
-
+
Tomáš Čupr

Tomáš Čupr

podnikatel, Rohlik.cz, Slevomat

-2496
-
+
Jaromír Jágr

Jaromír Jágr

hokejista, mistr světa a olympijský vítěz

2025
-
+

A tohle už jste četli?

Penzijko s finančním bonusem

Založte si penzijko Conseq a získejte nejen státní příspěvky a daňovou úsporu, ale i bonus pro věrné klienty.