Partners Financial Services

Spolek pro ochranu zdravého životního prostředí v Praze - Liboci, zapsaný spolek, IČO: 26561760 - Poslední změny a události

Pouze Zapsáno
Obchodní rejstřík
26. 4. 2023
Zapsán skutečný majitel Jarmila Brixová, jako přímý skutečný majitel; skutečný majitel podle § 4 zákona č. 3. 7/2. 02. 1. sb.
26. 4. 2023
Zapsán skutečný majitel Kryštof Kmoch, jako přímý skutečný majitel; skutečný majitel podle § 4 zákona č. 3. 7/2. 02. 1. sb.
26. 4. 2023
Zapsán skutečný majitel Klára Kroftová, jako přímý skutečný majitel; skutečný majitel podle § 4 zákona č. 3. 7/2. 02. 1. sb.
5. 4. 2023
Zapsán člen statutárního orgánu Jarmila Brixová, jako člen výboru
5. 4. 2023
Zapsán člen statutárního orgánu Kryštof Kmoch, jako místopředseda výboru
5. 4. 2023
Zapsán člen statutárního orgánu Klára Kroftová, jako přesedkyně výboru
5. 4. 2023
Počet členů statutárního orgánu: 3
5. 4. 2023
Zapsán způsob jednání: Jménem Spolku jednají vždy dva členové výboru Spolku společně
5. 4. 2023
Zapsán předmět činnosti: V rámci činnosti Spolku bude realizována zejména: - výměna poznatků a zkušeností směřujících k ochraně zdravého životního prostředí jak mezi členy, tak i s odborníky mimo členskou základnu - podpora zachování zdravého prostředí pro život v Praze - Liboci - organizace seminářů, školení, konferencí, výstav a odborných exkursí vydávání odborných publikací a dalších materiálů v tištěné i elektronické podobě k problematice ochrany zdravého životního prostředí v Praze - Liboci - účast ve správních a soudních řízeních, ve kterých jsou posuzovány plánované stavby či jiné zásahy jež mohou ovlivnit zdravé životního prostředí v Praze - Liboci
5. 4. 2023
Změna názvu z Občanské sdružení pro ochranu zdravého životního prostředí v Praze - Liboci na Spolek pro ochranu zdravého životního prostředí v Praze - Liboci, zapsaný spolek
15. 4. 2009
Vznik společnosti Občanské sdružení pro ochranu zdravého životního prostředí v Praze - Liboci

Peníze.cz zobrazuje pouze údaje, které byly zveřejněny na základě zákona v různých rejstřících. Seznam odkazů na zdrojové informace naleznete na této stránce. Vydavatel tímto způsobem zpracovává osobní údaje v souladu s čl. 6 odst. 1 odst. f) Obecného nařízení o ochraně osobních údajů, tedy pro účely oprávněných zájmů uživatelů této webové služby, která umožňuje, mimojiné, vyhledávání v rejstřících z jednoho místa, aniž by údaje z těchto rejstříků sdružovala.

Pokud jste na našich stránkách objevili, že uváděná data neodpovídají realitě, zkontrolujte prosím nejdříve, zda chyba není přímo v příslušném zdrojovém rejstříku. Pokud je, obraťte se s žádostí o opravu dat na příslušnou instituci uvedenou na této stránce. Tím zajistíte aktuálnost dat na našich stránkách a v mnoha dalších komerčních databázích.

Celebrity v rejstříku

Vojtěch Kotek

Vojtěch Kotek

herec, režisér

-2949
-
+
Ivo Rittig

Ivo Rittig

podnikatel a lobbista

-2527
-
+
Jaroslav Kotlár

Jaroslav Kotlár

influencer, rapper, sekuriťák

-160
-
+
Petr Kellner

Petr Kellner

byl podnikatel, majoritní vlastník holdingové společnosti PPF Group N.V

-2663
-
+
Roman Šmucler

Roman Šmucler

stomatolog, televizní moderátor a podnikatel

-2857
-
+
Taťána Kuchařová

Taťána Kuchařová

modelka, vítězka Miss World

-1482
-
+

A tohle už jste četli?

Srovnávat se vyplatí

Kalkulátor.cz je srovnávač, který lidem šetří peníze ve světě energií, pojištění, telekomunikací a financí. My počítáme, vy šetříte.