Partners Financial Services

Centrum pro zdravotně postižené kraje Vysočina, o.p.s., IČO: 26594706 - Poslední změny a události

Pouze Zapsáno
Obchodní rejstřík
3. 10. 2015
Počet členů správní rady: 3
18. 2. 2015
Zapsán člen správní rady Barbora Suchá, jako člen správní rady
18. 2. 2015
Vymazán člen správní rady Barbora Bendová
29. 10. 2013
Zapsán člen dozorčí rady Ivo Vítek, jako člen dozorčí rady
29. 10. 2013
Vymazán člen dozorčí rady Markéta Fous
3. 9. 2013
3. 9. 2013
Zapsán člen statutárního orgánu Alena Pytlíková, jako člen statutárního orgánu
3. 9. 2013
Zapsán člen správní rady Jiřina Kocmanová, jako předseda správní rady
3. 9. 2013
Zapsán člen správní rady Barbora Bendová, jako člen správní rady
3. 9. 2013
Zapsán člen správní rady Petr Běhunek, jako člen správní rady
3. 9. 2013
Zapsán člen dozorčí rady Zuzana Pěchotová, jako člen dozorčí rady
3. 9. 2013
Zapsán člen dozorčí rady Markéta Fous, jako člen dozorčí rady
3. 9. 2013
Zapsán předmět podnikání: Zajišťování registrovaných sociálních služeb dle platné právní úpravy v území regionu Kraje vysočina tak, aby organizace byla schopna zajistit jejich poskytování minimálně v místě všech sídelních útvarů bývalých okresních měst Kraje Vysočina. Vytváření podmínek pro podporu a začleňování sociálně znevýhodněných skupin občanů, podpora rovných příležitostí a podpora jejich společenského, kulturního a především pracovního uplatnění s možností poskytování i zprostředkovatelských služeb za účelem získání pracovního uplatnění. Vytváření zázemí a administrativního servisu pro veřejně účelné aktivity občanů se zdravotním postižením, jejich zástupců či organizací, zejména pak organizací a jejich zástupců sdružených v regionálních strukturách Národní rady osob se zdravotním postižením České republiky působících na území Kraje Vysočina. Podpora tvorby komplexních opatření a souborů služeb, které umožňují návrat či udržení na trhu práce. Podpora a realizace osvětových, informačních, vzdělávacích akcí a kampaní spojených s využíváním technických opatření, která napomáhají zlepšení kvality života. Realizace činností propagačních, výukových, poradenských, mediačních, informačních, styk s veřejností, setkávání a spolupráce subjektů ve smyslu cílů organizace i spolupráce se zahraničními subjekty, nácvik speciálních dovedností, sociální depistáž, rehabilitační aktivity atd. Podpora metod práce s komunitou, strategie a komplexního řešení sociálních služeb, zdravotnických služeb, celoživotního vzdělávání a ostatní složky prostředí, které ovlivňují kvalitu života a podporují integraci znevýhodněných skupin občanů. Zajišťování komplexního programu půjčování kompenzačních a rehabilitačních pomůcek v rámci regionu Kraje Vysočina. Vytváření pracovních příležitostí pro osoby se zdravotním postižením, a to zejména ve spolupráci s dotčenými institucemi veřejné správy, zejména pak s Úřadem práce kraje Vysočina. Poskytování žádaných doplňkových služeb pro osoby se zdravotním postižením, které souvisí s technickou správou kompenzačních či zdravotních pomůcek a případným prodejem tohoto typu zboží. Jedná se zejména o osoby nedoslýchavé a tělesně postižené. Za významnou doplňkovou službu považuje společnost i prodej brožur, časopisů a dalších materiálů pro osoby se zdravotním postižením.
3. 9. 2013
Vznik společnosti Centrum pro zdravotně postižené kraje Vysočina, o.p.s.
3. 9. 2013
Zapsán člen dozorčí rady Alena Schneiderová, jako předseda dozorčí rady
2/2

Peníze.cz zobrazuje pouze údaje, které byly zveřejněny na základě zákona v různých rejstřících. Seznam odkazů na zdrojové informace naleznete na této stránce. Vydavatel tímto způsobem zpracovává osobní údaje v souladu s čl. 6 odst. 1 odst. f) Obecného nařízení o ochraně osobních údajů, tedy pro účely oprávněných zájmů uživatelů této webové služby, která umožňuje, mimojiné, vyhledávání v rejstřících z jednoho místa, aniž by údaje z těchto rejstříků sdružovala.

Pokud jste na našich stránkách objevili, že uváděná data neodpovídají realitě, zkontrolujte prosím nejdříve, zda chyba není přímo v příslušném zdrojovém rejstříku. Pokud je, obraťte se s žádostí o opravu dat na příslušnou instituci uvedenou na této stránce. Tím zajistíte aktuálnost dat na našich stránkách a v mnoha dalších komerčních databázích.

Celebrity v rejstříku

Boleslav Polívka

Boleslav Polívka

herec

-2091
-
+
Karel Komárek

Karel Komárek

miliardář, Sazka

-1935
-
+
Kamil Bartošek

Kamil Bartošek

bavič, internetový producent, influencer, moderátor a investor

-834
-
+
Richard Krajčo

Richard Krajčo

zpěvák

1477
-
+
Jaromír Jágr

Jaromír Jágr

hokejista, mistr světa a olympijský vítěz

2171
-
+
Erika Eliášová

Erika Eliášová

podnikatelka v oblasti módy, ErikaFashion.cz

-51
-
+

A tohle už jste četli?