Partners Financial Services

Společenství vlastníků Požárnická 23, IČO: 26809958 - Poslední změny a události

Pouze Zapsáno
Obchodní rejstřík
17. 12. 2022
Změna dne vzniku nebo zániku funkce: Petr Mihál
1. 10. 2022
Zapsán skutečný majitel Petr Mihál, jako přímý skutečný majitel; skutečný majitel podle § 4 zákona č. 3. 7/2. 02. 1. sb.
13. 2. 2017
Vymazán člen statutárního orgánu Renáta Uhlířová
13. 2. 2017
Zapsán člen statutárního orgánu Petr Mihál, jako předseda společenství vlastníků
13. 2. 2017
Počet členů statutárního orgánu: 1
13. 2. 2017
Vymazán člen statutárního orgánu Josef Langer
13. 2. 2017
Zapsán způsob jednání: Předseda společenství vlastníků jedná za společenství navenek.
13. 2. 2017
Vymazán člen statutárního orgánu Petr Mihál
3. 7. 2015
Změna adresy: člen statutárního orgánu Josef Langer
4. 1. 2014
Zapsán člen statutárního orgánu Renáta Uhlířová, jako člen výboru
4. 1. 2014
Změna adresy: člen statutárního orgánu Josef Langer
4. 1. 2014
Změna adresy: člen statutárního orgánu Petr Mihál
4. 1. 2014
Vymazán člen statutárního orgánu Svatopluk Sojka
4. 1. 2014
Změna sídla z Požárnická 23, 742 83 Klimkovice na Požárnická 23, 742 83 Klimkovice - Klimkovice
12. 6. 2010
Zapsán člen statutárního orgánu Josef Langer, jako člen výboru
12. 6. 2010
Vymazán člen statutárního orgánu Jiří Langer
17. 10. 2009
Zapsán člen statutárního orgánu Jiří Langer, jako člen výboru
17. 10. 2009
Zapsán člen statutárního orgánu Petr Mihál, jako člen výboru
17. 10. 2009
Zapsán člen statutárního orgánu Svatopluk Sojka, jako předseda výboru
17. 10. 2009
Vymazán člen statutárního orgánu Svatopluk Sojka
17. 10. 2009
Vymazán člen statutárního orgánu Petr Mihál
17. 10. 2009
Vymazán člen statutárního orgánu Libor Štelar
17. 10. 2009
Vymazán způsob jednání: Způsob jednání jménem společenství: Za výbor jedná navenek předseda nebo pověřený člen výboru. Je-li pro právní úkon zapotřebí písemná forma, je nezbytný podpis předsedy a člena výboru nebo místopředsedy a člena výboru.
17. 10. 2009
Vymazán předmět činnosti: Správou domu se rozumí zejména: a) řádná správa a udržování společných částí domu vymezených v některé z listin uvedených v odstavci 1 a pozemku s výjimkou společných částí domu, které nejsou společné všem vlastníkům jednotek v domě, b) zajišťování provozu domu a pozemku včetně technických zařízení a společných částí technických sítí, a to tak, aby společné části domu byly provozuschopné a sloužily k jejich řádnému užívání bytů, c) zajišťování údržby, oprav, rekonstrukcí a modernizaci společných částí domu, d) zajišťování administrativní a operativně technické činnosti spojené se správou domu a pozemku a vedení příslušné technické a provozní dokumentace k domu, e) vybírání příspěvků od vlastníku jednotek na náklady spojené se správou domu a pozemku, popřípadě dalších, pokud jsou tyto další příspěvky z rozhodnutí vlastníků vybírány, f) zajišťování vedení evidence plateb vlatníků jednotek na náklady spojené se správou domu a pozemku a popřípadě o dalších prostředcích, které jsou z rozhodnutí vlastníků vybírany g) zajišťování protipožárního zabezpečení domu a jeho revize a opravy, h) zajišťování revizí a oprav rozvodů plynu, rozvodů elektrické energie, svislých a vodorovných rozvodů vody a odvodů odpadních vod, případně čištění septiku, systému k příjmu a rozvodu televizního signálu, elektrických sdělovacích zařízení v domě a hromosvodů i) pojištění domu, j) plnění dalších povinností, pokud vyplývají nebo vyplynou vlastníkům jednotek ze zvláštních právních předpisů v souvislosti s jejich spoluvlastnictvím ke společným částem domu, k) vedení evidence nákladů vzniklých se zajišťováním správy domu a pozemku a všech ostatních nákladů vztahujících se k domu a pozemku, l) zřízení účtu u banky a hospodaření s peněnžními prostředky vlastníků jednotek, svěřených společenství na úhradu nákladů spojených se správou domu a pozemku, s povinnostmi oprávněných osob s nimi disponovat s péčí řádného správce cizího majetku
17. 10. 2009
Vymazán předmět činnosti: Společenství je oprávněno sjednat smlouvu o zástavním právu k jednotce, včetně příslušného spoluvlastnického podílu na společných částech domu, k zajištění pohledávek vyplývající z úvěru poskytnutého na náklady spojené se správou domu a to jen s písemným souhlasem vlastníka jednotky.
17. 10. 2009
Vymazán předmět činnosti: Předmětem činnosti společenství je správa, provoz a opravy společných částí domu a pozemku vymezených v prohlášení vlastníka budovy podle § 4 Zákona č. 72/1994 Sb. v platném znění, kterým se upravují některé vlastnické vztahy k bytům a nebytovým prostorům a doplňují některé zákony (Zákon o vlast- nictví bytů) ve znění pozdějších předpisů (dále jen \"zákon\") nebo v dohodě o výpořádání společného jmění manželů podle § 5 odst. 2 zákona anebo ve smlouvě o výstavbě jmění manželů podle § 5 odst. 2 zákona anebo ve smlouvě o výstavbě uzavřené podle § 18 zákona (dále jen \"správa domu\")
17. 10. 2009
Vymazán předmět činnosti: Na základě rozhodnutí shromáždění vlastníků jednotek zajišťuje společenství: a) plnění poskytována s užíváním bytů a společných částí domu (dále jen \"služby\"), s vyjímkou těch, které si zajišťují vlastníci jednotek od dodavatele přímo (např. dodávka elektrické energie, plynu telekomunikační služby apod.) včetně vybírání záloh na tyto služby a jejich vyúčtování, b) provozování technických zařízení v domě, která slouží i jiným subjektům, s povinností osob, kterým je svěřena jejich obsluha, disponovat s nimi s pečí řádného správce majetku a podle pokynů schvalených shromážděním vlatníků jednotek c) další povinnosti, které vyplynou pro vlastníky jednotek, případně, pro společenství ze zvláštních předpisů, případně i jiné činnosti
21. 6. 2003
Zapsán člen statutárního orgánu Svatopluk Sojka, jako člen výboru
21. 6. 2003
Zapsán člen statutárního orgánu Petr Mihál, jako místopředseda výboru
21. 6. 2003
Zapsán člen statutárního orgánu Libor Štelar, jako předseda výboru
21. 6. 2003
Zapsán způsob jednání: Způsob jednání jménem společenství: Za výbor jedná navenek předseda nebo pověřený člen výboru. Je-li pro právní úkon zapotřebí písemná forma, je nezbytný podpis předsedy a člena výboru nebo místopředsedy a člena výboru.
21. 6. 2003
Zapsán předmět činnosti: Správou domu se rozumí zejména: a) řádná správa a udržování společných částí domu vymezených v některé z listin uvedených v odstavci 1 a pozemku s výjimkou společných částí domu, které nejsou společné všem vlastníkům jednotek v domě, b) zajišťování provozu domu a pozemku včetně technických zařízení a společných částí technických sítí, a to tak, aby společné části domu byly provozuschopné a sloužily k jejich řádnému užívání bytů, c) zajišťování údržby, oprav, rekonstrukcí a modernizaci společných částí domu, d) zajišťování administrativní a operativně technické činnosti spojené se správou domu a pozemku a vedení příslušné technické a provozní dokumentace k domu, e) vybírání příspěvků od vlastníku jednotek na náklady spojené se správou domu a pozemku, popřípadě dalších, pokud jsou tyto další příspěvky z rozhodnutí vlastníků vybírány, f) zajišťování vedení evidence plateb vlatníků jednotek na náklady spojené se správou domu a pozemku a popřípadě o dalších prostředcích, které jsou z rozhodnutí vlastníků vybírany g) zajišťování protipožárního zabezpečení domu a jeho revize a opravy, h) zajišťování revizí a oprav rozvodů plynu, rozvodů elektrické energie, svislých a vodorovných rozvodů vody a odvodů odpadních vod, případně čištění septiku, systému k příjmu a rozvodu televizního signálu, elektrických sdělovacích zařízení v domě a hromosvodů i) pojištění domu, j) plnění dalších povinností, pokud vyplývají nebo vyplynou vlastníkům jednotek ze zvláštních právních předpisů v souvislosti s jejich spoluvlastnictvím ke společným částem domu, k) vedení evidence nákladů vzniklých se zajišťováním správy domu a pozemku a všech ostatních nákladů vztahujících se k domu a pozemku, l) zřízení účtu u banky a hospodaření s peněnžními prostředky vlastníků jednotek, svěřených společenství na úhradu nákladů spojených se správou domu a pozemku, s povinnostmi oprávněných osob s nimi disponovat s péčí řádného správce cizího majetku
21. 6. 2003
Zapsán předmět činnosti: Společenství je oprávněno sjednat smlouvu o zástavním právu k jednotce, včetně příslušného spoluvlastnického podílu na společných částech domu, k zajištění pohledávek vyplývající z úvěru poskytnutého na náklady spojené se správou domu a to jen s písemným souhlasem vlastníka jednotky.
21. 6. 2003
Zapsán předmět činnosti: Předmětem činnosti společenství je správa, provoz a opravy společných částí domu a pozemku vymezených v prohlášení vlastníka budovy podle § 4 Zákona č. 72/1994 Sb. v platném znění, kterým se upravují některé vlastnické vztahy k bytům a nebytovým prostorům a doplňují některé zákony (Zákon o vlast- nictví bytů) ve znění pozdějších předpisů (dále jen \"zákon\") nebo v dohodě o výpořádání společného jmění manželů podle § 5 odst. 2 zákona anebo ve smlouvě o výstavbě jmění manželů podle § 5 odst. 2 zákona anebo ve smlouvě o výstavbě uzavřené podle § 18 zákona (dále jen \"správa domu\")
21. 6. 2003
Zapsán předmět činnosti: Na základě rozhodnutí shromáždění vlastníků jednotek zajišťuje společenství: a) plnění poskytována s užíváním bytů a společných částí domu (dále jen \"služby\"), s vyjímkou těch, které si zajišťují vlastníci jednotek od dodavatele přímo (např. dodávka elektrické energie, plynu telekomunikační služby apod.) včetně vybírání záloh na tyto služby a jejich vyúčtování, b) provozování technických zařízení v domě, která slouží i jiným subjektům, s povinností osob, kterým je svěřena jejich obsluha, disponovat s nimi s pečí řádného správce majetku a podle pokynů schvalených shromážděním vlatníků jednotek c) další povinnosti, které vyplynou pro vlastníky jednotek, případně, pro společenství ze zvláštních předpisů, případně i jiné činnosti
1. 7. 2000
Vznik společnosti Společenství vlastníků Požárnická 23

Peníze.cz zobrazuje pouze údaje, které byly zveřejněny na základě zákona v různých rejstřících. Seznam odkazů na zdrojové informace naleznete na této stránce. Vydavatel tímto způsobem zpracovává osobní údaje v souladu s čl. 6 odst. 1 odst. f) Obecného nařízení o ochraně osobních údajů, tedy pro účely oprávněných zájmů uživatelů této webové služby, která umožňuje, mimojiné, vyhledávání v rejstřících z jednoho místa, aniž by údaje z těchto rejstříků sdružovala.

Pokud jste na našich stránkách objevili, že uváděná data neodpovídají realitě, zkontrolujte prosím nejdříve, zda chyba není přímo v příslušném zdrojovém rejstříku. Pokud je, obraťte se s žádostí o opravu dat na příslušnou instituci uvedenou na této stránce. Tím zajistíte aktuálnost dat na našich stránkách a v mnoha dalších komerčních databázích.

Celebrity v rejstříku

Ewa Farna

Ewa Farna

zpěvačka

-1499
-
+
Erika Eliášová

Erika Eliášová

podnikatelka v oblasti módy, ErikaFashion.cz

-51
-
+
Simona Janoušková

Simona Janoušková

podnikatelka a manželka Romana Janouška, která se nerada fotí

-1456
-
+
Karel Poborský

Karel Poborský

fotbalista

1941
-
+
Andrej Babiš

Andrej Babiš

podnikatel, majitel holdingu Agrofert a jeden z nejbohatších Čechů

9074
-
+
Daniel Vávra

Daniel Vávra

tvůrce videoher

-554
-
+

A tohle už jste četli?