Partners Financial Services

Bytové družstvo Provaznická 92, IČO: 26873630 - Poslední změny a události

Pouze Zapsáno
Obchodní rejstřík
1. 10. 2022
Změna funkce: Ivo Židek z přímý skutečný majitel; osoba s koncovým vlivem na přímý skutečný majitel; skutečný majitel podle § 4 zákona č. 37/2021 sb.
1. 6. 2021
Zapsán skutečný majitel Ivo Židek, jako přímý skutečný majitel; osoba s koncovým vlivem
6. 2. 2020
Změna sídla z Provaznická 1101/92, 700 30 Ostrava - Hrabůvka na Provaznická 1101/92, 700 30 Ostrava - Hrabůvka
6. 2. 2020
Zapsán předmět činnosti: a) provoz a správa bytového domu, popř. dalších staveb s provozem a správou domu spojených, a pozemku ve vlastnictví družstva nebo členů družstva, včetně zajišťování údržby, oprav, modernizace či rekonstrukce, a hospodaření s majetkem družstva pro tyto účely. b) poskytování, popř. zabezpečování plnění spojených s užíváním bytů a nebytových prostorů ve vlastnictví družstva nebo členů družstva. c) uzavírání smluv o nájmu družstevního bytu (družstevního nebytového prostoru), o nájmu jiných než družstevních bytů a jiných než družstevních nebytových prostorů (jiné než družstevní byty a nebytové prostory dále společně jen nedružstevní byt), popř. jiných smluv souvisejících s užíváním bytu (nebytového prostoru). d) spolu s činností podle písmen a) až c) i zajišťování správy domů s byty a nebytovými prostory ve vlastnictví jiných osob, nebo správa domu a pozemku pro společenství vlastníků jednotek, kterou družstvo provozuje pouze jako svoji vedlejší a doplňkovou činnost.
6. 2. 2020
Vymazán předmět činnosti: a)provoz a správa bytového domu, popř. dalších staveb s provozem a správou domu spojených, a pozemku ve vlastnictví družstva nebo členů družstva, včetně zajišťování údržby, oprav, modernizace či rekonstrukce, a hospodaření s majetkem družstva pro tyto účely. b)poskytování, popř. zabezpečování plnění spojených s užíváním bytů a nebytových prostorů ve vlastnictví družstva nebo členů družstva. c)uzavírání smluv o nájmu družstevního bytu (družstevního nebytového prostoru), o nájmu jiných než družstevních bytů a jiných než družstevních nebytových prostorů (jiné než družstevní byty a nebytové prostory dále společně jen nedružstevní byt), popř. jiných smluv souvisejících s užíváním bytu (nebytového prostoru). d)spolu s činností podle písmen a) až c) i zajišťování správy domů s byty a nebytovými prostory ve vlastnictví jiných osob, nebo správa domu a pozemku pro společenství vlastníků jednotek, kterou družstvo provozuje pouze jako svoji vedlejší a doplňkovou činnost.
15. 12. 2014
Vymazán člen statutárního orgánu Vladimír Herold
15. 12. 2014
Vymazán člen statutárního orgánu Bc. Dana Kroupová
15. 12. 2014
Změna adresy: člen statutárního orgánu Ivo Židek
15. 12. 2014
Počet členů statutárního orgánu: 1
15. 12. 2014
Zapsán způsob jednání: Předseda družstva jedná jménem družstva navenek.
15. 12. 2014
Vymazán způsob jednání: Jednání: Za družstvo jedná navenek jeho předseda. Je-li pro právní úkon, který činí předseda předepsána písemná forma, je třeba podpisu dalšího člena pověřeného členskou schůzí (zástupce předsedy).
15. 12. 2014
Zapsán předmět činnosti: a)provoz a správa bytového domu, popř. dalších staveb s provozem a správou domu spojených, a pozemku ve vlastnictví družstva nebo členů družstva, včetně zajišťování údržby, oprav, modernizace či rekonstrukce, a hospodaření s majetkem družstva pro tyto účely. b)poskytování, popř. zabezpečování plnění spojených s užíváním bytů a nebytových prostorů ve vlastnictví družstva nebo členů družstva. c)uzavírání smluv o nájmu družstevního bytu (družstevního nebytového prostoru), o nájmu jiných než družstevních bytů a jiných než družstevních nebytových prostorů (jiné než družstevní byty a nebytové prostory dále společně jen nedružstevní byt), popř. jiných smluv souvisejících s užíváním bytu (nebytového prostoru). d)spolu s činností podle písmen a) až c) i zajišťování správy domů s byty a nebytovými prostory ve vlastnictví jiných osob, nebo správa domu a pozemku pro společenství vlastníků jednotek, kterou družstvo provozuje pouze jako svoji vedlejší a doplňkovou činnost.
15. 12. 2014
Vymazán předmět činnosti: zajištění provozu a správy domu a hospodaření se společným majetkem družstva
23. 11. 2005
Zapsán člen statutárního orgánu Vladimír Herold, jako pověřený člen družstva
23. 11. 2005
Zapsán člen statutárního orgánu Bc. Dana Kroupová, jako pověřený člen družstva
23. 11. 2005
Zapsán základní kapitál 54 600 Kč
23. 11. 2005
Zapsán člen statutárního orgánu Ivo Židek, jako předseda družstva
23. 11. 2005
Zapsán způsob jednání: Jednání: Za družstvo jedná navenek jeho předseda. Je-li pro právní úkon, který činí předseda předepsána písemná forma, je třeba podpisu dalšího člena pověřeného členskou schůzí (zástupce předsedy).
23. 11. 2005
Zapsán předmět činnosti: zajištění provozu a správy domu a hospodaření se společným majetkem družstva
23. 11. 2005
Vznik společnosti Bytové družstvo Provaznická 92

Peníze.cz zobrazuje pouze údaje, které byly zveřejněny na základě zákona v různých rejstřících. Seznam odkazů na zdrojové informace naleznete na této stránce. Vydavatel tímto způsobem zpracovává osobní údaje v souladu s čl. 6 odst. 1 odst. f) Obecného nařízení o ochraně osobních údajů, tedy pro účely oprávněných zájmů uživatelů této webové služby, která umožňuje, mimojiné, vyhledávání v rejstřících z jednoho místa, aniž by údaje z těchto rejstříků sdružovala.

Pokud jste na našich stránkách objevili, že uváděná data neodpovídají realitě, zkontrolujte prosím nejdříve, zda chyba není přímo v příslušném zdrojovém rejstříku. Pokud je, obraťte se s žádostí o opravu dat na příslušnou instituci uvedenou na této stránce. Tím zajistíte aktuálnost dat na našich stránkách a v mnoha dalších komerčních databázích.

Celebrity v rejstříku

Aleš Zavoral

Aleš Zavoral

zakladatel Alza.cz

-1458
-
+
Juraj Lelkes

Juraj Lelkes

podnikatel

-15
-
+
Tomáš Rosický

Tomáš Rosický

fotbalista

2274
-
+
David Drobík

David Drobík

podnikatel

-12
-
+
Jiří Král

Jiří Král

bývalý youtuber

-1337
-
+
Radim Passer

Radim Passer

miliardář

-1289
-
+

A tohle už jste četli?

Penzijko s finančním bonusem

Založte si penzijko Conseq a získejte nejen státní příspěvky a daňovou úsporu, ale i bonus pro věrné klienty.