Partners Financial Services

pux s.r.o., IČO: 26915545 - Poslední změny a události

Pouze Zapsáno
Obchodní rejstřík
30. 11. 2023
Vymazán člen statutárního orgánu Boris Zovčák
30. 11. 2023
Vymazán člen statutárního orgánu Marcel Červený
30. 11. 2023
Vymazán člen statutárního orgánu Ing. Arch. Petr Kameník
30. 11. 2023
Vymazán způsob jednání: Společnost zastupují ve všech věcech člen rady spolu s jejím místopředsedou s výjimkou následujících záležitostí, ve kterých Společnost zastupují pouze společně předseda s místopředsedou rady: (a) právní jednání, která zavazují Společnost k plnění přesahujícímu jednorázově hodnotu 500 000 Kč (pět set tisíc korun českých) nebo v souhrnu za kalendářní rok vůči jednomu a témuž právnímu subjektu (osobě) hodnotu 1 000 000 Kč (jeden milion korun českých), včetně změn příslušných právních vztahů a dispozic s právy a povinnostmi z nich (zejména postoupení smlouvy či její části nebo postoupení pohledávek, plynoucích z těchto vztahů, či jejich částí), jakož i souvisejících právních jednání, která nahrazují tyto právní vztahy (zejména novace či narovnání). (b) dispozice s nemovitými věcmi, včetně zejména jejich zatěžování. (c) uzavírání úvěrových smluv a smluv o zápůjčce, včetně jejich změn a dispozic s právy a povinnostmi z nich (zejména postoupení smlouvy či její části nebo postoupení pohledávek, plynoucích z příslušných právních vztahů, či jejich částí), jakož i souvisejících právních jednání, která nahrazují tyto vztahy (zejména novace či narovnání). (d) poskytování ručení, převzetí dluhu či přistoupení k dluhu, včetně jejich změn a souvisejících právních jednání, která nahrazují příslušné právní vztahy (zejména novace či narovnání). (e) vystavování směnek, dlužních úpisů či uznání dluhu, včetně souvisejících právních jednání, která nahrazují či mění příslušné právní vztahy (zejména novace či narovnání). (f) uzavírání smluv o prodeji, zastavení a pachtu závodu nebo jeho části, včetně uzavírání smluv, týkajících se dispozic (zejména prodej, zastavení, nájem, pacht či výpůjčka) s částí jmění Společnosti, které by znamenaly podstatnou změnu skutečného předmětu podnikání nebo činnosti Společnosti, jakož i změn příslušných právních vztahů a dispozic s právy a povinnostmi z nich (zejména postoupení smlouvy či její části nebo postoupení pohledávek, plynoucích z těchto vztahů, či jejich částí) a souvisejících právních jednání, která nahrazují tyto právní vztahy (zejména novace či narovnání). (g) uzavření smlouvy o společnosti či tiché společnosti, včetně jejich změn, dispozic s právy a povinnostmi z nich (zejména postoupení smlouvy či její části nebo postoupení pohledávek, plynoucích z příslušných právních vztahů, či jejich částí), jakož i jednání za Společnost v rámci těchto vztahů (společnosti či tiché společnosti) a souvisejících právních jednání, která nahrazují tyto právní vztahy (zejména novace či narovnání). (h) zakládání obchodních korporací, zcizování a nabývání účastí v nich, včetně dispozic s nimi, a to zejména jejich zatěžování, jakož i rozhodování na valné hromadě či jako jediný společník obchodních korporací. Předseda rady je dále oprávněn zastupovat Společnost ve všech věcech samostatně s výjimkou záležitostí, uvedených shora, ve kterých předseda rady zastupuje Společnost společně s jejím místopředsedou.
30. 11. 2023
Vymazán společník BiQ pux a.s.
30. 11. 2023
Vymazán skutečný majitel Lukáš Novák
30. 11. 2023
Vymazán předmět podnikání: Výroba, obchod a služby neuvedené v přílohách 1 až 3 živnostenského zákona obory činnosti: Velkoobchod a maloobchod Poskytování software, poradenství v oblasti informačních technologií, zpracování dat, hostingové a související činnosti a webové portály Příprava a vypracování technických návrhů, grafické a kresličské práce Reklamní činnost, marketing, mediální zastoupení.
19. 7. 2023
Změna sídla z Křenová 524/69, 602 00 Brno - Trnitá na Čechyňská 547/5, 602 00 Brno - Trnitá
13. 4. 2023
Zapsán společník BiQ pux a.s.
13. 4. 2023
Vymazán společník BiQ pux a.s.
29. 11. 2022
Zapsán člen statutárního orgánu Boris Zovčák, jako člen rady jednatelů
29. 11. 2022
Zapsán člen statutárního orgánu Marcel Červený, jako místopředseda rady jednatelů
29. 11. 2022
Změna základního kapitálu z 200 000 Kč na 200 000 Kč
29. 11. 2022
Zapsán člen statutárního orgánu Ing. Arch. Petr Kameník, jako předseda rady jednatelů
29. 11. 2022
Počet členů statutárního orgánu: 3
29. 11. 2022
Vymazán člen statutárního orgánu Ing. Arch. Petr Kameník
29. 11. 2022
Zapsán způsob jednání: Společnost zastupují ve všech věcech člen rady spolu s jejím místopředsedou s výjimkou následujících záležitostí, ve kterých Společnost zastupují pouze společně předseda s místopředsedou rady: (a) právní jednání, která zavazují Společnost k plnění přesahujícímu jednorázově hodnotu 500 000 Kč (pět set tisíc korun českých) nebo v souhrnu za kalendářní rok vůči jednomu a témuž právnímu subjektu (osobě) hodnotu 1 000 000 Kč (jeden milion korun českých), včetně změn příslušných právních vztahů a dispozic s právy a povinnostmi z nich (zejména postoupení smlouvy či její části nebo postoupení pohledávek, plynoucích z těchto vztahů, či jejich částí), jakož i souvisejících právních jednání, která nahrazují tyto právní vztahy (zejména novace či narovnání). (b) dispozice s nemovitými věcmi, včetně zejména jejich zatěžování. (c) uzavírání úvěrových smluv a smluv o zápůjčce, včetně jejich změn a dispozic s právy a povinnostmi z nich (zejména postoupení smlouvy či její části nebo postoupení pohledávek, plynoucích z příslušných právních vztahů, či jejich částí), jakož i souvisejících právních jednání, která nahrazují tyto vztahy (zejména novace či narovnání). (d) poskytování ručení, převzetí dluhu či přistoupení k dluhu, včetně jejich změn a souvisejících právních jednání, která nahrazují příslušné právní vztahy (zejména novace či narovnání). (e) vystavování směnek, dlužních úpisů či uznání dluhu, včetně souvisejících právních jednání, která nahrazují či mění příslušné právní vztahy (zejména novace či narovnání). (f) uzavírání smluv o prodeji, zastavení a pachtu závodu nebo jeho části, včetně uzavírání smluv, týkajících se dispozic (zejména prodej, zastavení, nájem, pacht či výpůjčka) s částí jmění Společnosti, které by znamenaly podstatnou změnu skutečného předmětu podnikání nebo činnosti Společnosti, jakož i změn příslušných právních vztahů a dispozic s právy a povinnostmi z nich (zejména postoupení smlouvy či její části nebo postoupení pohledávek, plynoucích z těchto vztahů, či jejich částí) a souvisejících právních jednání, která nahrazují tyto právní vztahy (zejména novace či narovnání). (g) uzavření smlouvy o společnosti či tiché společnosti, včetně jejich změn, dispozic s právy a povinnostmi z nich (zejména postoupení smlouvy či její části nebo postoupení pohledávek, plynoucích z příslušných právních vztahů, či jejich částí), jakož i jednání za Společnost v rámci těchto vztahů (společnosti či tiché společnosti) a souvisejících právních jednání, která nahrazují tyto právní vztahy (zejména novace či narovnání). (h) zakládání obchodních korporací, zcizování a nabývání účastí v nich, včetně dispozic s nimi, a to zejména jejich zatěžování, jakož i rozhodování na valné hromadě či jako jediný společník obchodních korporací. Předseda rady je dále oprávněn zastupovat Společnost ve všech věcech samostatně s výjimkou záležitostí, uvedených shora, ve kterých předseda rady zastupuje Společnost společně s jejím místopředsedou.
29. 11. 2022
Vymazán člen statutárního orgánu Ing. Mgr. Tomáš Hložánek
29. 11. 2022
Vymazán způsob jednání: Společnost zastupuje každý jednatel samostatně, není-li dále sjednáno jinak. Podepisování za společnost se provádí tak, že k napsané nebo otištěné firmě společnosti připojí jednatelé svůj podpis. K písemným právním jednáním ve věcech: a) smluv s hodnotou jejich předmětu přesahující 200.000,- Kč (slovy: dvěstětisíc korun českých) v jednotlivém případě, anebo b) nakládání s peněžními prostředky na účtu společnosti, plnění v hotovosti nebo převodem peněžitých dluhů společnosti či poskytování jiným osobám peněžních prostředků společnosti, bude-li se ve všech těchto případech jednat o částky převyšující částku 200.000,- Kč (slovy: dvěstětisíc korun českých) v jednotlivém případě, je vždy třeba podpisů 2 (slovy: dvou) jednatelů.
29. 11. 2022
Vymazán společník Petr Dvořák
29. 11. 2022
Vymazán společník Ing. Arch. Petr Kameník
29. 11. 2022
Vymazán společník Ing. Mgr. Tomáš Hložánek
29. 11. 2022
Vymazán společník MUDr. Ing. Mgr. Karel Kameník
29. 11. 2022
Zapsán společník BiQ pux a.s.
29. 11. 2022
Zapsán skutečný majitel Lukáš Novák, jako nepřímý skutečný majitel; skutečný majitel podle § 4 zákona č. 3. 7/2. 02. 1. sb.
29. 11. 2022
Vymazán skutečný majitel Ing. Mgr. Tomáš Hložánek
29. 11. 2022
Vymazán skutečný majitel MUDr. Ing. Mgr. Karel Kameník
29. 11. 2022
Vymazán skutečný majitel Ing. Arch. Petr Kameník
29. 11. 2022
Zapsán předmět podnikání: Výroba, obchod a služby neuvedené v přílohách 1 až 3 živnostenského zákona obory činnosti: Velkoobchod a maloobchod Poskytování software, poradenství v oblasti informačních technologií, zpracování dat, hostingové a související činnosti a webové portály Příprava a vypracování technických návrhů, grafické a kresličské práce Reklamní činnost, marketing, mediální zastoupení.
29. 11. 2022
Vymazán předmět podnikání: výroba, obchod a služby neuvedené v přílohách 1 až 3 živnostenského zákona
30. 6. 2022
Změna adresy: společník MUDr. Ing. Mgr. Karel Kameník
30. 6. 2022
Vymazán skutečný majitel Ing. Mgr. Tomáš Hložánek, jako přímý skutečný majitel; koncový příjemce
30. 6. 2022
Změna informací: přímý skutečný majitel; koncový příjemce Ing. Mgr. Tomáš Hložánek
30. 6. 2022
Vymazán skutečný majitel MUDr. Ing. Mgr. Karel Kameník, jako přímý skutečný majitel; koncový příjemce
30. 6. 2022
Změna adresy: skutečný majitel MUDr. Ing. Mgr. Karel Kameník
1. 6. 2021
Zapsán skutečný majitel Ing. Mgr. Tomáš Hložánek, jako přímý skutečný majitel; koncový příjemce
1. 6. 2021
Zapsán skutečný majitel MUDr. Ing. Mgr. Karel Kameník, jako přímý skutečný majitel; koncový příjemce
1. 6. 2021
Vymazán skutečný majitel Ing. Arch. Petr Kameník, jako přímý skutečný majitel; koncový příjemce
1. 6. 2021
Zapsán skutečný majitel Ing. Arch. Petr Kameník, jako přímý skutečný majitel; koncový příjemce
18. 8. 2018
Vymazán předmět podnikání: provozování cestovní kanceláře
13. 6. 2018
Změna adresy: člen statutárního orgánu Ing. Mgr. Tomáš Hložánek
13. 6. 2018
Změna adresy: společník Ing. Mgr. Tomáš Hložánek
11. 5. 2018
Změna sídla z Masná 229/34, 602 00 Brno - Trnitá na Křenová 524/69, 602 00 Brno - Trnitá
17. 11. 2017
Změna adresy: společník MUDr. Ing. Mgr. Karel Kameník
13. 7. 2016
Zapsán člen statutárního orgánu Ing. Arch. Petr Kameník, jako jednatel
13. 7. 2016
Vymazán člen statutárního orgánu MUDr. Ing. Mgr. Karel Kameník
13. 7. 2016
Zapsán způsob jednání: Společnost zastupuje každý jednatel samostatně, není-li dále sjednáno jinak. Podepisování za společnost se provádí tak, že k napsané nebo otištěné firmě společnosti připojí jednatelé svůj podpis. K písemným právním jednáním ve věcech: a) smluv s hodnotou jejich předmětu přesahující 200.000,- Kč (slovy: dvěstětisíc korun českých) v jednotlivém případě, anebo b) nakládání s peněžními prostředky na účtu společnosti, plnění v hotovosti nebo převodem peněžitých dluhů společnosti či poskytování jiným osobám peněžních prostředků společnosti, bude-li se ve všech těchto případech jednat o částky převyšující částku 200.000,- Kč (slovy: dvěstětisíc korun českých) v jednotlivém případě, je vždy třeba podpisů 2 (slovy: dvou) jednatelů.
13. 7. 2016
Vymazán způsob jednání: Jednatel zastupuje společnost samostatně.
13. 7. 2016
Zapsán společník Petr Dvořák, jako společník
13. 7. 2016
Zapsán společník Ing. Arch. Petr Kameník, jako společník
1/3

Peníze.cz zobrazuje pouze údaje, které byly zveřejněny na základě zákona v různých rejstřících. Seznam odkazů na zdrojové informace naleznete na této stránce. Vydavatel tímto způsobem zpracovává osobní údaje v souladu s čl. 6 odst. 1 odst. f) Obecného nařízení o ochraně osobních údajů, tedy pro účely oprávněných zájmů uživatelů této webové služby, která umožňuje, mimojiné, vyhledávání v rejstřících z jednoho místa, aniž by údaje z těchto rejstříků sdružovala.

Pokud jste na našich stránkách objevili, že uváděná data neodpovídají realitě, zkontrolujte prosím nejdříve, zda chyba není přímo v příslušném zdrojovém rejstříku. Pokud je, obraťte se s žádostí o opravu dat na příslušnou instituci uvedenou na této stránce. Tím zajistíte aktuálnost dat na našich stránkách a v mnoha dalších komerčních databázích.

Celebrity v rejstříku

Pavel Novotný

Pavel Novotný

starosta

-3489
-
+
Marek Dospiva

Marek Dospiva

miliardář, Penta

-2316
-
+
Jaroslav Beck

Jaroslav Beck

hudební skladatel, tvůrce Beat Saber

-668
-
+
Roman Janoušek

Roman Janoušek

podnikatel a lobbista

-2438
-
+
David Hořava

David Hořava

podnikatel, Ubytovani.cz, Virtualniprohlidky.cz a Hanulka.cz

-10
-
+
Miloš Knor

Miloš Knor

moderátor, bavič

-993
-
+

A tohle už jste četli?