Partners Financial Services

Osmibytové družstvo Vyškov, bytové družstvo, IČO: 26976951 - Poslední změny a události

Pouze Zapsáno
Obchodní rejstřík
29. 7. 2021
Zapsán způsob jednání: Představenstvo je oprávněno jednat za družstvo navenek ve všech věcech. Jménem představenstva jedná předseda a v době jeho nepřítomnosti nebo zaneprázdnění místopředseda nebo jiný člen představenstva. Právní jednání představenstva, pro které je předepsána písemná forma, podepisuje za družstvo předseda představenstva nebo v jeho zastoupení místopředseda představenstva a další člen představenstva. Podepisuje-li předseda představenstva s místopředsedou představenstva, je podpis místopředsedy představenstva považován za podpis dalšího člena představenstva. Představenstvo může na základě písemné plné moci pověřit zastupováním družstva i jiné fyzické či právnické osoby.
29. 7. 2021
Vymazán způsob jednání: Právní jednání představenstva, pro které je předepsána písemná forma, podepisuje za družstvo předseda představenstva nebo v jeho zastoupení místopředseda představenstva a další člen představenstva. Podepisuje-li předseda představenstva s místopředsedou představenstva, je podpis místopředsedy představenstva považován za podpis dalšího člena představenstva.
29. 7. 2021
Vymazán předmět podnikání: Pronájem bytů a nebytových prostor, včetně poskytování základních služeb zajišťujících řádný provoz bytů, nebytových a společných prostor. Dále je předmětem činnosti zabezpečování provozu, správy, údržby a oprav bytového a nebytového fondu. Tyto činnosti družstvo vykonává v rozsahu stanoveném v § 4 Živnostenského zákona.
29. 7. 2021
Zapsán předmět činnosti: Předmětem činnosti družstva je zejména zajišťování bytových potřeb členů spočívající především v: a) provádění, popř. zajišťování správy, údržby, oprav, modernizace a rekonstrukce bytového domu a nebytových prostor ve vlastnictví družstva. b) zajišťování plnění spojených s užíváním bytů a nebytových prostor ve vlastnictví družstva. c) uzavírání smluv o nájmu družstevních bytů, popř. jiných smluv souvisejících s jejich užíváním.
22. 6. 2019
Změna dne vzniku nebo zániku členství: Ivana Přikrylová
22. 6. 2019
Změna titulu: člen statutárního orgánu Mgr. Dáša Plhalová
22. 6. 2019
Změna dne vzniku nebo zániku funkce: Jana Myšková
15. 11. 2018
Zapsán skutečný majitel Ivana Přikrylová, jako skutečný majitel
15. 11. 2018
Zapsán skutečný majitel Mgr. Dáša Plhalová, jako skutečný majitel
15. 11. 2018
Zapsán skutečný majitel Jana Myšková, jako skutečný majitel
20. 8. 2014
Změna funkce: Ivana Přikrylová z místopředseda družstva na člen představenstva
20. 8. 2014
Změna funkce: Dáša Plhalová z místopředseda družstva na místopředseda představenstva
20. 8. 2014
Změna funkce: Jana Myšková z předseda družstva na předseda představenstva
20. 8. 2014
Zapsán způsob jednání: Právní jednání představenstva, pro které je předepsána písemná forma, podepisuje za družstvo předseda představenstva nebo v jeho zastoupení místopředseda představenstva a další člen představenstva. Podepisuje-li předseda představenstva s místopředsedou představenstva, je podpis místopředsedy představenstva považován za podpis dalšího člena představenstva.
20. 8. 2014
Vymazán způsob jednání: Způsob zastupování a podepisování: Za družstvo jednají samostatně předseda družstva nebo v jeho nepřítomnosti samostatně jeden z místopředsedů družstva. Za družstvo se podepisují při všech úkonech vyžadujících písemnou formu společně předseda a jeden z místopředsedů družstva nebo společně dva místopředsedové družstva
20. 8. 2014
Změna názvu z Osmibytové družstvo nájemníků Vyškov na Osmibytové družstvo Vyškov, bytové družstvo
1. 7. 2011
Zapsán člen statutárního orgánu Ivana Přikrylová, jako místopředseda družstva
1. 7. 2011
Vymazán člen statutárního orgánu Ivana Knedlíková
22. 11. 2010
Zapsán člen statutárního orgánu Ivana Knedlíková, jako místopředseda družstva
22. 11. 2010
Zapsán člen statutárního orgánu Mgr. Dáša Plhalová, jako místopředseda družstva
22. 11. 2010
Zapsán člen statutárního orgánu Jana Myšková, jako předseda družstva
22. 11. 2010
Vymazán člen statutárního orgánu Sofia Vykydalová
22. 11. 2010
Vymazán člen statutárního orgánu Magda Myšková
22. 11. 2010
Vymazán člen statutárního orgánu Mgr. Dáša Plhalová
8. 8. 2005
Zapsán základní kapitál 50 000 Kč
8. 8. 2005
Zapsán člen statutárního orgánu Sofia Vykydalová, jako místopředseda družstva
8. 8. 2005
Zapsán člen statutárního orgánu Magda Myšková, jako místopředseda družstva
8. 8. 2005
Zapsán člen statutárního orgánu Mgr. Dáša Plhalová, jako předseda družstva
8. 8. 2005
Zapsán způsob jednání: Způsob zastupování a podepisování: Za družstvo jednají samostatně předseda družstva nebo v jeho nepřítomnosti samostatně jeden z místopředsedů družstva. Za družstvo se podepisují při všech úkonech vyžadujících písemnou formu společně předseda a jeden z místopředsedů družstva nebo společně dva místopředsedové družstva
8. 8. 2005
Zapsán předmět podnikání: Pronájem bytů a nebytových prostor, včetně poskytování základních služeb zajišťujících řádný provoz bytů, nebytových a společných prostor. Dále je předmětem činnosti zabezpečování provozu, správy, údržby a oprav bytového a nebytového fondu. Tyto činnosti družstvo vykonává v rozsahu stanoveném v § 4 Živnostenského zákona.
8. 8. 2005
Vznik společnosti Osmibytové družstvo nájemníků Vyškov

Peníze.cz zobrazuje pouze údaje, které byly zveřejněny na základě zákona v různých rejstřících. Seznam odkazů na zdrojové informace naleznete na této stránce. Vydavatel tímto způsobem zpracovává osobní údaje v souladu s čl. 6 odst. 1 odst. f) Obecného nařízení o ochraně osobních údajů, tedy pro účely oprávněných zájmů uživatelů této webové služby, která umožňuje, mimojiné, vyhledávání v rejstřících z jednoho místa, aniž by údaje z těchto rejstříků sdružovala.

Pokud jste na našich stránkách objevili, že uváděná data neodpovídají realitě, zkontrolujte prosím nejdříve, zda chyba není přímo v příslušném zdrojovém rejstříku. Pokud je, obraťte se s žádostí o opravu dat na příslušnou instituci uvedenou na této stránce. Tím zajistíte aktuálnost dat na našich stránkách a v mnoha dalších komerčních databázích.

Celebrity v rejstříku

Helena Vondráčková

Helena Vondráčková

zpěvačka

-1298
-
+
Vladimír Šmicer

Vladimír Šmicer

fotbalista

2653
-
+
Zdeněk Bakala

Zdeněk Bakala

podnikatel a uhlobaron

-2080
-
+
Viktor Kožený

Viktor Kožený

mezinárodně stíhaný podnikatel

-2073
-
+
Daniel Vávra

Daniel Vávra

tvůrce videoher

-587
-
+
Ewa Farna

Ewa Farna

zpěvačka

-1476
-
+

A tohle už jste četli?

Srovnávat se vyplatí

Kalkulátor.cz je srovnávač, který lidem šetří peníze ve světě energií, pojištění a financí. My počítáme, vy šetříte.