Partners Financial Services

Fórum českých etických komisí, z.s., IČO: 27001989 - Poslední změny a události

Pouze Zapsáno
Obchodní rejstřík
1. 10. 2022
Změna funkce: MUDr. Jiří Vortel z přímý skutečný majitel; osoba s koncovým vlivem na přímý skutečný majitel; skutečný majitel podle § 4 zákona č. 37/2021 sb.
1. 10. 2022
Změna funkce: MUDr. Jindřiška Burešová z přímý skutečný majitel; osoba s koncovým vlivem na přímý skutečný majitel; skutečný majitel podle § 4 zákona č. 37/2021 sb.
1. 10. 2022
Změna funkce: Ing. Petra Doležalová z přímý skutečný majitel; osoba s koncovým vlivem na přímý skutečný majitel; skutečný majitel podle § 4 zákona č. 37/2021 sb.
1. 10. 2022
Změna funkce: MUDr. Věra Strnadová, CSc. z přímý skutečný majitel; osoba s koncovým vlivem na přímý skutečný majitel; skutečný majitel podle § 4 zákona č. 37/2021 sb.
1. 10. 2022
Změna funkce: Doc. MUDr. Jiří Šimek, CSc. z přímý skutečný majitel; osoba s koncovým vlivem na přímý skutečný majitel; skutečný majitel podle § 4 zákona č. 37/2021 sb.
7. 9. 2022
Zapsán skutečný majitel MUDr. Jiří Vortel, jako přímý skutečný majitel; osoba s koncovým vlivem
7. 9. 2022
Zapsán skutečný majitel MUDr. Jindřiška Burešová, jako přímý skutečný majitel; osoba s koncovým vlivem
7. 9. 2022
Zapsán skutečný majitel Ing. Petra Doležalová, jako přímý skutečný majitel; osoba s koncovým vlivem
7. 9. 2022
Zapsán skutečný majitel MUDr. Věra Strnadová, CSc., jako přímý skutečný majitel; osoba s koncovým vlivem
7. 9. 2022
Zapsán skutečný majitel Doc. MUDr. Jiří Šimek, CSc., jako přímý skutečný majitel; osoba s koncovým vlivem
6. 9. 2022
Zapsán člen statutárního orgánu MUDr. Jiří Vortel, jako člen výboru
6. 9. 2022
Zapsán člen statutárního orgánu MUDr. Jindřiška Burešová, jako místopředseda spolku
6. 9. 2022
Zapsán člen statutárního orgánu Ing. Petra Doležalová, jako člen výboru
6. 9. 2022
Zapsán člen statutárního orgánu MUDr. Věra Strnadová, CSc., jako člen výboru
6. 9. 2022
Zapsán člen statutárního orgánu Doc. MUDr. Jiří Šimek, CSc., jako předseda výboru
6. 9. 2022
Počet členů statutárního orgánu: 3
6. 9. 2022
Zapsán způsob jednání: Za spolek jedná vůči třetím osobám a podepisuje veškeré listiny výkonný výbor tak, že k vytištěnému nebo vypsanému názvu sdružení připojí svůj podpis vždy předseda nebo místopředseda spolku a jeden člen výkonného výboru.
6. 9. 2022
Zapsán předmět činnosti: Obsahem činnosti spolku je v souladu s jeho cílem specifikovaným v odst. 2.1. stanov zejména: a) Pravidelně organizovat setkání členů etických komisí a dalších zainteresovaných subjektů (Fóra českých etických komisí, z.s.). Obsahem těchto setkání je výměna zkušeností a diskuse rolí, způsobu fungování a nejrůznějších problémů etických komisí a jejích členů. b) V souladu s takto získaným mandátem vyvolávat a účastnit se jednání se státními orgány v příslušné oblasti, jakož i s institucemi, zabývajícími se vydáváním speciálních norem a pravidel přímo či nepřímo souvisejících s aktivitami EK c) Popularizovat práci EK ve vědecké komunitě i ve společnosti, účastnit se diskusí o roli a způsobu práce etických komisí na všech dostupných úrovních d) Napomáhat upevňování a posilování postavení a možností členů EK nejenom v domácím, ale i v mezinárodním měřítku e) Aktivně přispívat do diskusí při vytváření právních předpisů, pravidel a norem týkajících se zejména etických aspektů klinického výzkumu a do diskusí o jejich změnách f) Zajišťovat bezplatné poradenství v oblasti etiky klinického výzkumu pro členy EK g) Vytvářet vhodné podmínky pro vzdělávání členů EK, dle možností organizovat konference, semináře, školení a přednášky s tématy potřebnými a zajímavými pro členy EK h) Iniciovat a podporovat spolupráci s nevládními neziskovými organizacemi působícími v České republice i v zahraničí, jejichž aktivity se přímo či nepřímo dotýkají práce EK i) Iniciovat a umožnit pravidelné kontakty a výměnu informací mezi subjekty zabývajícími se obdobnou činností jako sdružení j) Aktivně působit i v rámci mezinárodních organizací stejného či obdobného zaměření.
2. 2. 2017
Změna názvu z Fórum českých etických komisí na Fórum českých etických komisí, z.s.
17. 6. 2005
Vznik společnosti Fórum českých etických komisí

Peníze.cz zobrazuje pouze údaje, které byly zveřejněny na základě zákona v různých rejstřících. Seznam odkazů na zdrojové informace naleznete na této stránce. Vydavatel tímto způsobem zpracovává osobní údaje v souladu s čl. 6 odst. 1 odst. f) Obecného nařízení o ochraně osobních údajů, tedy pro účely oprávněných zájmů uživatelů této webové služby, která umožňuje, mimojiné, vyhledávání v rejstřících z jednoho místa, aniž by údaje z těchto rejstříků sdružovala.

Pokud jste na našich stránkách objevili, že uváděná data neodpovídají realitě, zkontrolujte prosím nejdříve, zda chyba není přímo v příslušném zdrojovém rejstříku. Pokud je, obraťte se s žádostí o opravu dat na příslušnou instituci uvedenou na této stránce. Tím zajistíte aktuálnost dat na našich stránkách a v mnoha dalších komerčních databázích.

Celebrity v rejstříku

Jiří Mádl

Jiří Mádl

herec, režisér

-1929
-
+
Stanislav Bernard

Stanislav Bernard

podnikatel, politik a pivovarník

-1896
-
+
Libuše Šmuclerová

Libuše Šmuclerová

bývalá programová ředitelka TV Nova, dnes vede nakladatelství Ringier

-2064
-
+
Juraj Lelkes

Juraj Lelkes

podnikatel

-18
-
+
Václav Bláha

Václav Bláha

zpěvák, kytarista, frotman kapely Divoký Bill

2247
-
+
Tomáš Knotek

Tomáš Knotek

hokejista

1251
-
+

A tohle už jste četli?