Partners Financial Services

Domeček plný koleček, z. s., IČO: 27031161 - Poslední změny a události

Pouze Zapsáno
Obchodní rejstřík
1. 10. 2022
Změna funkce: Marcela Drhová, DiS. z přímý skutečný majitel; osoba s koncovým vlivem na přímý skutečný majitel; skutečný majitel podle § 4 zákona č. 37/2021 sb.
14. 6. 2022
Změna názvu z Sportem proti bariérám, z. s. na Domeček plný koleček, z. s.
14. 6. 2022
Zapsán člen kontrolního orgánu Vendula Sedláková, jako člen dozorčí rady
14. 6. 2022
Vymazán člen kontrolního orgánu Vlastimil Hudeček
1. 6. 2021
Zapsán skutečný majitel Marcela Drhová, DiS., jako přímý skutečný majitel; osoba s koncovým vlivem
16. 8. 2020
Změna adresy: člen kontrolního orgánu Vlastimil Hudeček
11. 1. 2020
Zapsán člen statutárního orgánu Marcela Drhová, DiS., jako ředitel spolku
11. 1. 2020
Vymazán člen statutárního orgánu Marcela Sedláková, DiS.
21. 4. 2015
Zapsán člen statutárního orgánu Marcela Sedláková, DiS., jako ředitel spolku
21. 4. 2015
Počet členů statutárního orgánu: 1
21. 4. 2015
Zapsán způsob jednání: Ředitel spolku je individuální statutární orgán spolku oprávněný zastupovat spolek ve všech záležitostech včetně právních jednání vůči zaměstnancům spolku. V případě nemožnosti výkonu funkce ředitele přebírá jeho pravomoci předseda výboru spolku.
21. 4. 2015
Změna sídla z U Školky 488, 507 91 Stará Paka - Stará Paka na Nádražní 111, 507 91 Stará Paka - Stará Paka
21. 4. 2015
Zapsán předmět činnosti: Vedle hlavní činnosti provozuje spolek též vedlejší hospodářskou činnost, která směřuje k podpoře činnosti hlavní a k hospodárnému využívání majetku spolku. Předmětem vedlejší hospodářské činnosti je poskytování služeb a provozování dalších činností, pokud naplňují znaky podnikání či jiné výdělečné činnosti, zejména: a) poskytování sociálních služeb podle zákona č. 108/2006 Sb., o sociálních službách, b) výroba textilií, textilních výrobků, oděvů a oděvních doplňků, c) zpracování dřeva, výroba dřevěných, korkových, proutěných a slaměných výrobků, d) výroba vlákniny, papíru a lepenky a zboží z těchto materiálů, e) výroba, rozmnožování, distribuce, prodej, pronájem zvukových a zvukově-obrazových záznamů a výroba nenahraných nosičů údajů a záznamů, f) výroba stavebních hmot, porcelánových, keramických a sádrových výrobků, g) výroba kovových konstrukcí a kovodělných výrobků, h) povrchové úpravy a svařování kovů a dalších materiálů, i) výroba neelektrických zařízení pro domácnost, j) výroba jízdních kol, vozíků pro invalidy a jiných nemotorových dopravních prostředků, k) výroba, opravy a údržba sportovních potřeb, her, hraček a dětských kočárků, l) výroba zdravotnických prostředků, m) výroba školních a kancelářských potřeb, kromě výrobků z papíru, výroba bižuterie, kartáčnického a konfekčního zboží, deštníků, upomínkových předmětů, n) nakládání s odpady (vyjma nebezpečných), o) zprostředkování obchodu a služeb, p) velkoobchod a maloobchod, q) zastavárenská činnost a maloobchod s použitým zbožím, r) údržba motorových vozidel a jejich příslušenství, s) skladování, balení zboží, manipulace s nákladem a technické činnosti v dopravě, t) ubytovací služby, u) poskytování software, poradenství v oblasti informačních technologií, zpracování dat, hostingové a související činnosti a webové portály, v) poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a posudků, w) reklamní činnost, marketing, mediální zastoupení, x) mimoškolní výchova a vzdělávání, pořádání kurzů, školení, včetně lektorské činnosti, y) provozování kulturních, kulturně-vzdělávacích a zábavních zařízení, pořádání kulturních produkcí, zábav, výstav, veletrhů, přehlídek, prodejních a obdobných akcí, z) provozování tělovýchovných a sportovních zařízení a organizování sportovní činnosti, aa) poskytování technických služeb, bb) poskytování služeb osobního charakteru a pro osobní hygienu, cc) poskytování služeb pro rodinu a domácnost, dd) výroba, obchod a služby jinde nezařazené, ee) prodej kvasného lihu, konzumního lihu a lihovin.
21. 4. 2015
Zapsán člen kontrolního orgánu Jiří Seman, jako člen dozorčí rady
21. 4. 2015
Zapsán člen kontrolního orgánu Vlastimil Hudeček, jako člen dozorčí rady
21. 4. 2015
Změna názvu z \"o.s.Sportem proti barierám - Český Ráj\" na Sportem proti bariérám, z. s.
21. 4. 2015
Počet členů kontrolní komise: 3
21. 4. 2015
Zapsán člen kontrolního orgánu Stanislava Chlupáčová, jako předseda dozorčí rady
9. 5. 2006
Vznik společnosti \"o.s.Sportem proti barierám - Český Ráj\"

Peníze.cz zobrazuje pouze údaje, které byly zveřejněny na základě zákona v různých rejstřících. Seznam odkazů na zdrojové informace naleznete na této stránce. Vydavatel tímto způsobem zpracovává osobní údaje v souladu s čl. 6 odst. 1 odst. f) Obecného nařízení o ochraně osobních údajů, tedy pro účely oprávněných zájmů uživatelů této webové služby, která umožňuje, mimojiné, vyhledávání v rejstřících z jednoho místa, aniž by údaje z těchto rejstříků sdružovala.

Pokud jste na našich stránkách objevili, že uváděná data neodpovídají realitě, zkontrolujte prosím nejdříve, zda chyba není přímo v příslušném zdrojovém rejstříku. Pokud je, obraťte se s žádostí o opravu dat na příslušnou instituci uvedenou na této stránce. Tím zajistíte aktuálnost dat na našich stránkách a v mnoha dalších komerčních databázích.

Celebrity v rejstříku

Dara Rolins

Dara Rolins

zpěvačka

-2051
-
+
Jiří Král

Jiří Král

bývalý youtuber

-1514
-
+
Ornella Koktová

Ornella Koktová

bývalá modelka, manželka podnikatele Josefa Kokty

1028
-
+
Boleslav Polívka

Boleslav Polívka

herec

-2270
-
+
Ivo Lukačovič

Ivo Lukačovič

zakladatel Seznam.cz

-2152
-
+
Jakub Ortinský

Jakub Ortinský

podnikatel, majitel J. O. Investment

-37
-
+

A tohle už jste četli?

Srovnávat se vyplatí

Kalkulátor.cz je srovnávač, který lidem šetří peníze ve světě energií, pojištění, telekomunikací a financí. My počítáme, vy šetříte.