Partners Financial Services
Ikona žárovky

Tyto stránky navštíví měsíčně 1 000 000 lidí. Chcete inzerci na míru? Napište nám!

Asociace sociálního poradenství, Praha, IČO: 27034038 - Obchodní rejstřík

Tento výpis z obchodního rejstříku obsahuje údaje o společnosti Asociace sociálního poradenství. Údaje byly staženy 12. 8. 2023 z datové služby justice.cz
dle IČO 27034038. Z důvodu ochrany osobních údajů nejsou na stránce data narození a úplné adresy fyzických osob. Kompletní výpis včetně dat narození a adres lze zobrazit po zadání IČO 27034038 na originální stránce obchodního rejstříku justice.cz.

Výpis z obchodního rejstříku

Aktuální rejstřík
Úplný rejstřík
RES Registr dotací
Datum zápisu
1. 1. 2014
Datum vzniku
1. 6. 2006
Název
Asociace sociálního poradenství
zapsáno 1. 1. 2014
Firmy na stejné adrese
Tachovské náměstí 649/3, 130 00 Praha - Žižkov
zapsáno 1. 1. 2014 vymazáno 15. 7. 2020
Sídlo Kraj: Hlavní město Praha
Okres: Hlavní město Praha
Obec: Praha
Část obce: Žižkov
Ulice: Sabinova
Adresní místo: Sabinova 287/3
IČO
27034038
zapsáno 1. 1. 2014
Právní forma
Spolek
zapsáno 1. 1. 2014
Spisová značka
L 16788/MSPH Městský soud v Praze
zapsáno 1. 1. 2014
Účel
Účel spolku je působit ve prospěch svých členských organizací, a podporovat jejich vzájemnou spolupráci a společně usilovat o rozvoj oboru sociálního poradenství. spolupracovat se státní a veřejnou správou při tvorbě a realizaci koncepcí rozvoje služeb sociálního poradenství a realizovat vzdělávací a školící akce pro své členy, veřejnost, pracovníky neziskových organizací a zaměstnance veřejné správy.
zapsáno 21. 9. 2022
Status spolku
Neaktivní spolek podle § 125a zákona č. 304/2013 Sb.
zapsáno 1. 6. 2021 vymazáno 21. 9. 2022
Název nejvyššího orgánu
Valná hromada
zapsáno 21. 9. 2022
Rizikovost společnosti

Kontakty - Asociace sociálního poradenství

Mobilní telefon
777 257 568
E-mailová adresa
Web stránky
Kontaktní adresa
Sabinova 287/3, 13000 Praha - Žižkov

Poslední změny a události - Asociace sociálního poradenství

21. 9. 2022
Zapsán člen statutárního orgánu Mgr. Hynek Kalvoda, jako předseda
21. 9. 2022
Počet členů statutárního orgánu: 1
21. 9. 2022
Zapsán způsob jednání: Způsob právního jednání se provede tak, že k právnímu úkonu připojí předseda svůj vlastnoruční podpis a případně i oficiální razítko ASP. Předseda je současně nejvýše postavený orgán ASP. Z tohoto důvodu řídí činnost profesionálních pracovníků - zaměstnanců ASP. Podrobnosti stanoví organizační řád ASP.
21. 9. 2022
Zapsán předmět činnosti: Hlavní činnost spolku: a) sdružuje spolky, které poskytují odborné sociální poradenství dle zákona č. 108/2006 Sb. b) zprostředkovává výměnu a sdílení odborných informací a zkušeností mezi jednotlivými členskými spolky a jejich poradnami a zainteresovanými odborníky, c) napomáhá rozšiřování a zvyšování kvality odborného sociálního poradenství pro širokou veřejnost, d) podporuje a rozvíjí nové formy a metody oboru odborného sociálního poradenství e) napomáhá zkvalitňování standardů kvality sociálních služeb v poradenské praxi, f) vytváří a realizuje projekty, které napomáhají zvyšování odbornosti a kvality poskytovaných poradenských služeb, g) je odbornou platformou pro koncepci a rozvoj oboru sociální práce a odborného sociálního poradenství, h) pořádá odborné semináře, workshopy a konference k tématice významu odborného poradenství pro společnost i) provádí školení školitelů a lektorů působících v oblasti odborného sociálního poradenství j) je realizátorem a partnerem dalších projektů, které napomáhají k integraci a sociálnímu začleňování sociálně znevýhodněných skupin obyvatel ČR k) zajišťuje odborné vzdělávání sociálních pracovníků v oblasti jejich celoživotního vzdělávání realizací vlastních odborných vzdělávacích kurzů, l) organizuje a provádí výzkum v oblasti odborného sociálního poradenství pro rozličné cílové skupiny m) aktivně se účastní odborných seminářů, konferencí, specializovaných výstav a prezentací na celostátní a regionální úrovni, n) vydává odborné publikace a informační materiály na podporu odborného sociálního poradenství o) Spolupracuje s vysokými školami a dalšími vzdělávacími institucemi. Vedlejší činnost spolku: Vedlejší činnost spolku a) vytváří podmínky pro podporu a začleňování sociálně znevýhodněných skupin občanů, podporuje vytváření rovných příležitostí a jejich společenského, kulturního a především pracovního uplatnění s možností poskytování i zprostředkovatelských služeb za účelem získání pracovního uplatnění, b) realizuje osvětové, informační, vzdělávací akce a kampaně, které napomáhají zlepšení kvality života sociálně znevýhodněných skupin obyvatel a občanů ohrožených sociální inkluzí c) realizuje propagační, výukové, poradenské, mediační, informační činnosti, zprostředkovává styk s veřejností, podporuje setkávání a rozvoj spolupráce subjektů ve smyslu cílů organizace - včetně spolupráce se zahraničními subjekty atd., d) rozvíjí nové metody práce s komunitou, vytváří strategie komplexního řešení sociálních služeb, celoživotního vzdělávání a ostatních složek prostředí, které ovlivňují kvalitu života a podporují integraci znevýhodněných skupin občanů, e) v rámci realizace vedlejší činnosti může ASP vyvíjet též vedlejší hospodářskou činnost spočívající v podnikání nebo jiné výdělečné činnosti za předpokladu, že její účel spočívá v podpoře hlavní činnosti nebo v hospodárném využití spolkového majetku.
11. 5. 2021
Zapsán skutečný majitel Mgr. Hynek Kalvoda, jako skutečný majitel

Všechny změny a události ve společnosti

Vizualizace obchodních vztahů a vazeb - Asociace sociálního poradenství
Více o vizualizacích

Asociace sociálního poradenství, IČO: 27034038: vizualizace vztahů osob a společností

Asociace sociálního poradenství, IČO: 27034038

Zobrazit vztahy a firmy
Předmět činnosti
Hlavní činnost spolku: a) sdružuje spolky, které poskytují odborné sociální poradenství dle zákona č. 108/2006 Sb. b) zprostředkovává výměnu a sdílení odborných informací a zkušeností mezi jednotlivými členskými spolky a jejich poradnami a zainteresovanými odborníky, c) napomáhá rozšiřování a zvyšování kvality odborného sociálního poradenství pro širokou veřejnost, d) podporuje a rozvíjí nové formy a metody oboru odborného sociálního poradenství e) napomáhá zkvalitňování standardů kvality sociálních služeb v poradenské praxi, f) vytváří a realizuje projekty, které napomáhají zvyšování odbornosti a kvality poskytovaných poradenských služeb, g) je odbornou platformou pro koncepci a rozvoj oboru sociální práce a odborného sociálního poradenství, h) pořádá odborné semináře, workshopy a konference k tématice významu odborného poradenství pro společnost i) provádí školení školitelů a lektorů působících v oblasti odborného sociálního poradenství j) je realizátorem a partnerem dalších projektů, které napomáhají k integraci a sociálnímu začleňování sociálně znevýhodněných skupin obyvatel ČR k) zajišťuje odborné vzdělávání sociálních pracovníků v oblasti jejich celoživotního vzdělávání realizací vlastních odborných vzdělávacích kurzů, l) organizuje a provádí výzkum v oblasti odborného sociálního poradenství pro rozličné cílové skupiny m) aktivně se účastní odborných seminářů, konferencí, specializovaných výstav a prezentací na celostátní a regionální úrovni, n) vydává odborné publikace a informační materiály na podporu odborného sociálního poradenství o) Spolupracuje s vysokými školami a dalšími vzdělávacími institucemi. Vedlejší činnost spolku: Vedlejší činnost spolku a) vytváří podmínky pro podporu a začleňování sociálně znevýhodněných skupin občanů, podporuje vytváření rovných příležitostí a jejich společenského, kulturního a především pracovního uplatnění s možností poskytování i zprostředkovatelských služeb za účelem získání pracovního uplatnění, b) realizuje osvětové, informační, vzdělávací akce a kampaně, které napomáhají zlepšení kvality života sociálně znevýhodněných skupin obyvatel a občanů ohrožených sociální inkluzí c) realizuje propagační, výukové, poradenské, mediační, informační činnosti, zprostředkovává styk s veřejností, podporuje setkávání a rozvoj spolupráce subjektů ve smyslu cílů organizace - včetně spolupráce se zahraničními subjekty atd., d) rozvíjí nové metody práce s komunitou, vytváří strategie komplexního řešení sociálních služeb, celoživotního vzdělávání a ostatních složek prostředí, které ovlivňují kvalitu života a podporují integraci znevýhodněných skupin občanů, e) v rámci realizace vedlejší činnosti může ASP vyvíjet též vedlejší hospodářskou činnost spočívající v podnikání nebo jiné výdělečné činnosti za předpokladu, že její účel spočívá v podpoře hlavní činnosti nebo v hospodárném využití spolkového majetku.
zapsáno 21. 9. 2022

Statutární orgán - Asociace sociálního poradenství

Předseda
Mgr. Hynek Kalvoda
Veletržní, 170 00 Praha - Holešovice
Den vzniku funkce: 21. 6. 2021
zapsáno 21. 9. 2022
Počet členů
1
zapsáno 21. 9. 2022
Způsob jednání
Způsob právního jednání se provede tak, že k právnímu úkonu připojí předseda svůj vlastnoruční podpis a případně i oficiální razítko ASP. Předseda je současně nejvýše postavený orgán ASP. Z tohoto důvodu řídí činnost profesionálních pracovníků - zaměstnanců ASP. Podrobnosti stanoví organizační řád ASP.
zapsáno 21. 9. 2022

Skuteční majitelé - Asociace sociálního poradenství

Skutečný majitel
Mgr. Hynek Kalvoda
Automatický průpis: ne
Den, od kterého je osoba skutečným majitelem: 11. 5. 2021
zapsáno 11. 5. 2021

Hodnocení firmy - Asociace sociálního poradenství

0
-
+

Sídlo společnosti na mapě - Asociace sociálního poradenství

Sbírka listin

Peníze.cz zobrazuje pouze údaje, které byly zveřejněny na základě zákona v různých rejstřících. Seznam odkazů na zdrojové informace naleznete na této stránce. Vydavatel tímto způsobem zpracovává osobní údaje v souladu s čl. 6 odst. 1 odst. f) Obecného nařízení o ochraně osobních údajů, tedy pro účely oprávněných zájmů uživatelů této webové služby, která umožňuje, mimojiné, vyhledávání v rejstřících z jednoho místa, aniž by údaje z těchto rejstříků sdružovala.

Pokud jste na našich stránkách objevili, že uváděná data neodpovídají realitě, zkontrolujte prosím nejdříve, zda chyba není přímo v příslušném zdrojovém rejstříku. Pokud je, obraťte se s žádostí o opravu dat na příslušnou instituci uvedenou na této stránce. Tím zajistíte aktuálnost dat na našich stránkách a v mnoha dalších komerčních databázích.

Celebrity v rejstříku

František Chvalovský

František Chvalovský

podnikatel a kontroverzní fotbalový funkcionář

-1484
-
+
Leo Beránek

Leo Beránek

rapper

-56
-
+
Simona Kijonková

Simona Kijonková

podnikatelka, investorka, Zásilkovna.cz

1491
-
+
Andrej Babiš

Andrej Babiš

podnikatel, majitel holdingu Agrofert a jeden z nejbohatších Čechů

8022
-
+
Šárka Grossová

Šárka Grossová

manželka bývalého premiéra Stanislava Grosse a podnikatelka

-279
-
+
Kamil Bartošek

Kamil Bartošek

bavič, internetový producent, influencer, moderátor a investor

-651
-
+

A tohle už jste četli?

Firmy s podobným IČO

Firmy s podobným názvem

Dlouhodobý investiční produkt

Myslete na sebe a zabezpečte se na penzi co nejlépe. Třeba investováním do široké nabídky fondů.