Partners Financial Services

Sluneční ostrov, obecně prospěšná společnost, IČO: 27086321 - Poslední změny a události

Pouze Zapsáno
Obchodní rejstřík
15. 9. 2003
Zapsán předmět podnikání: péče o obtížně vzdělatelné skupiny obyvatelstva
15. 9. 2003
Zapsán člen dozorčí rady Mgr. Petra Boublíková, jako člen
15. 9. 2003
Zapsán předmět podnikání: péče o děti ve smyslu: °pomoci při zajišťování studia talentovaným dětem ze sociálně slabých rodin a dětem z dětských domovů a zařízení jim na roveň postavených (dále jen \"ústavů\") včetně jazykových kurzů ° pomoci při zajištění volného času zdravotně postiženým dětem ° pomoci při organizování dětských táborů pro děti ze sociálně slabých rodin a z ústavů ° pomoci při výstavbě azylových domů pro děti, které opouštějí dětské domovy ° pomoci dětem ze sociálně slabých rodin při zabezpečování nákladných lékařských zákroků ° pomoci dětem s nevyléčitelným postižením zdraví ° pomoci při zabezpečování školních pomůcek a oblečení pro děti v dětských domovech a ústavech a sociálně slabé děti ° všemožné pomoci kojeneckým ústavům ° pomoc při zajišťování programu dětí, které zůstávají přes prázdniny v městech ° pomoci při vzniku a budování zájmových a dětských sportovních klubů ° pomoci zájmovým a sportovním dětským klubům ° pomoc SOS dětským vesničkám ° pomoci občanům, kteří navštěvují stanice pro drogově závislé
15. 9. 2003
Vznik společnosti Sluneční ostrov, obecně prospěšná společnost
15. 9. 2003
Zapsán člen dozorčí rady Květoslava Kašparová, jako předseda
2/2

Peníze.cz zobrazuje pouze údaje, které byly zveřejněny na základě zákona v různých rejstřících. Seznam odkazů na zdrojové informace naleznete na této stránce. Vydavatel tímto způsobem zpracovává osobní údaje v souladu s čl. 6 odst. 1 odst. f) Obecného nařízení o ochraně osobních údajů, tedy pro účely oprávněných zájmů uživatelů této webové služby, která umožňuje, mimojiné, vyhledávání v rejstřících z jednoho místa, aniž by údaje z těchto rejstříků sdružovala.

Pokud jste na našich stránkách objevili, že uváděná data neodpovídají realitě, zkontrolujte prosím nejdříve, zda chyba není přímo v příslušném zdrojovém rejstříku. Pokud je, obraťte se s žádostí o opravu dat na příslušnou instituci uvedenou na této stránce. Tím zajistíte aktuálnost dat na našich stránkách a v mnoha dalších komerčních databázích.

Celebrity v rejstříku

Marek Kaleta

Marek Kaleta

motivační rapper

-104
-
+
Václav Tomanec

Václav Tomanec

podnikatel

-19
-
+
Martina Plézelová

Martina Plézelová

manželka Jaroslava Faltýnka

0
-
+
Jiří Šlégr

Jiří Šlégr

hokejista, olympijský vítěz

5072
-
+
Marek Dospiva

Marek Dospiva

miliardář, Penta

-3047
-
+
Tomáš Rosický

Tomáš Rosický

fotbalista

4288
-
+

A tohle už jste četli?